Alströmergatan 45

Kungsholmen, Stockholm Se på karta

10 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Byggår
1911
Förening
BRF Dykaren 12
Om föreningen
Avgift
3 628 kr/mån
Pris/m²
107 092 kr/m²
Antal besök
6 543
Dagar på Hemnet
26

Nu saluförs denna utsökta sekelskiftestrea med klassiska attribut som högt i tak, stuckatur, takrosetter, lister och paneler samt högresta fönster med djupa speglade nischer. Utöver detta så har lägenheten en underbar balkong med soligt sydläge och en mycket tilltalande och genomgående planlösning. Kök och sällskapsrum i anslutning till varandra samt dubbla sovrum och dubbla badrum i fullstorlek.

Garage i huset för 1.100 kr/mån.

Stort kök med elegant svart skåpinredning och en rejäl köksö i kvartskomposit med överhäng och utrymme för barstolar. Gott om förvaring i skåp och lådor samt rymligt skafferi med hyllor och fönster. Maskinell utrustning genom hel kyl, frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. På golvet ligger ett elegant marmorerat betonggolv. Sällskapsdelen inrymmer stor soffa, bord, TV och Tv-bänk samt ett ordentligt middagsbord. Härifrån når ni bostadens balkong som vetter mot gården i söder och väster.
Två rymliga sovrum, båda med utrymme för dubbelsäng. I den ena sovrummet finns en hel garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Ytterligare förvaring genom garderober och städskåp samt kapprum i anslutning till huvudentrén (säkerhetsdörrar). Det finns även ytterligare en entré till bostaden som leder till ett annat trapphus. Lägenheten har två badrum, båda i fullstorlek med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Gemensamt är att båda har dusch, WC och handfat. I det ena badrummet finns också tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Genomgående målade ytskikt och vackra parkettgolv i både fiskben och trestavs.

Här bor ni i vacker fastighet uppförd strax efter förra sekelskiftet med rymligt garage för 25 bilar. Föreningen har god ekonomi och låg skuldsättning. Även goda intäkter från kommersiella lokaler.

Läs mer hos mäklaren
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri