BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kommendörsgatan 11, Östermalm, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00
Kommendörsgatan 11, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Kommendörsgatan 11, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Kommendörsgatan 11

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

8 000 000 kr

61 m²

2.5 rum

1 986 kr/mån
131 148 kr/m²

På en mycket attraktiv Östermalmsadress, mittemellan Humlegården, Karlaplan och Östermalmstorg saluförs nu denna genomgående sekelskiftestvåa med balkong och öppen spis. Lägenheten karaktäriseras av en härlig rymd genom dess väl tilltagna takhöjd och vackra fiskbensparkett på golvet. Föreningen har beslutat att sänka avgiften med 10% fr o m 2023-07-01. Omgående tillträde möjligt. Varmt välkomna!

 • Premium
Sandhamnsgatan 75, Gärdet, Stockholms kommun

Sandhamnsgatan 75

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

10 500 000 kr

100 m²

4 rum

5 874 kr/mån
105 000 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska och välplanerade fyrarummare med balkong i 79/Park.armt välkomna till detta inbjudande boende med direkt access till Djurgårdens, Gärdets och Kaknäs underbara naturområden. Unik möjlighet att förvärva lägenhet med tre sovrum i 79park! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Banergatan 31, 0,5 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Banergatan 31, 0,5 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

7 950 000 kr

74 m²

3 rum

3 886 kr/mån
107 432 kr/m²

På en av Östermalms mest eftertraktade adresser saluförs nu denna exceptionellt välplanerade och fina sekelskiftestrea.

 • Hiss
Lästmakargatan 18, Norrmalm, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 14:30

Lästmakargatan 18

Lägenhet
Norrmalm, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

6 300 000 kr

58 m²

2 rum

3 267 kr/mån
108 621 kr/m²

Fri uthyrning! Välkommen till ditt framtida hem – en superfin lägenhet med en harmonisk och genomgående planlösning som kommer att erövra ditt hjärta. Denna moderna bostad erbjuder inte bara en rymlig balkong för utomhuslivet, utan också en öppen och luftig layout som skapar en känsla av frihet och rymd. Lägenheten är belägen i en mycket attraktiv och eftertraktad del av staden endast få minuter från Stureplan. Du har bekvämt tillgång till shopping, restauranger, parker och allt annat du behöver för en bekväm livsstil.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Erik Dahlbergsgatan 37, Nedre Gärdet, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00

Erik Dahlbergsgatan 37

Lägenhet
Nedre Gärdet, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

9 800 000 kr

82 m²

3 rum

3 365 kr/mån
119 512 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara hörnlägenhet belägen på attraktiv adress på nedre Gärdet i stabil Brf med god ekonomi. Lägenheten är mycket rofylld och vetter mot Armfeltsgatan. Här får du som köpare stora sociala ytor, ett underbart ljus, fungerande öppen spis samt rymlig och härlig balkong med sol från morgon till kväll. Lägenheten är i mycket gott skick och har en vacker fiskbensparkett som stäcker sig från hallen in till hela lägenheten. Fint kök med vita skåpluckor och arbetsbänk i Carrara-marmor erbjuder väl tilltagna arbetsytor, gott om förvaring samt alla maskinella bekvämligheter. Två välproportionerliga sovrum med gott om plats för dubbelsängar och platsbyggda garderober. Helkaklat badrum med fönster och de moderna bekvämligheter du kan önska dig som golvvärme, tvättmaskin och dusch. Gäst-WC från hallen. Här bor du på den mycket populära delen av nedre Gärdet, endast ett stenkast från Karlaplan med dess rika utbud av service och kommunikationer. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kroksö 6, Blidö, Blidö, Norrtälje kommun

Kroksö 6, Blidö

Fritidshus
Blidö, Norrtälje kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

6 900 000 kr

108 m²

2 680 m² tomt

Välkommen till detta extraordinära sjöställe med en oslagbar havsutsikt och en unik plats på en privat ö. Men det är inte bara den fantastiska utsikten som gör detta till en drömdestination. Här har du också chansen att bo precis intill den plats där den ikoniska och älskade TV-serien Saltkråkan spelades in.

 • Plus
Skeppargatan 25 D, 4 tr Ö.G, Östermalm, Stockholms kommun
Skeppargatan 25 D, 4 tr Ö.G, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Skeppargatan 25 D, 4 tr Ö.G, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Skeppargatan 25 D, 4 tr Ö.G

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

10 500 000 kr

65 m²

2 rum

2 555 kr/mån
161 538 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna genomgående sekelskifteslägenhet belägen högt upp i huset med två fungerande kakelugnar samt möblerbar balkong i soligt västerläge (möjlig 3:a). Genomgående planlösning med härligt ljusinsläpp från stora spröjsade fönster, generös takhöjd, stuckaturer, höga golvsocklar och djupa fönstersmygar. Lägenheten är belägen i vackert och välskött gårdshus mittemellan Skeppargatan och Artillerigatan med dubbla innergårdar som grönskar vackert om sommarhalvåret, vilket gör detta hem mycket rofyllt. Varmt välkomna till denna otroligt fina sekelskiftespärla belägen på en av Östermalms mest eftertraktade adresser, en kort promenad från Strandvägen och Östermalmstorg.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torphagsvägen 6, Ekhagen, Stockholms kommun

Torphagsvägen 6

Lägenhet
Ekhagen, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

3 795 000 kr

45 m²

3 rum

3 591 kr/mån
84 333 kr/m²

Med ett högt och fritt läge utan insyn saluförs nu denna perfekt planerade bostad som disponeras som tre rum och kök med stor balkong i söderläge med utsikt över lummiga omgivningar. Bostaden har renoverats med genomgående smakfulla materialval och karaktäriseras av en utsökt kontrast mellan sobra målade ytskikt och eleganta mörkare träslag som ek och valnöt. Planlösningen utgörs av en generös sällskapsyta som delas mellan kök och vardagsrum samt utgång till den stora balkongen i fritt läge. Köket har eleganta luckor i valnöt och förvaring i både över- och underskåp. Integrerad kyl/frys och diskmaskin samt induktionshäll, fläkt och ugn/mikro. Goda arbetsytor på exklusiv bänkskiva i kvartskomposit med matchande stänkskydd på vägg. Här finns plats att möblera med ordentligt middagsbord, soffa, soffbord, fåtölj och TV-möbel. Sovrummet inrymmer stor dubbelsäng och har utmärkt förvaring genom en hel garderobsvägg. Ytterligare ett rum med garderobsvägg som idag används som kontor/dressingroom men har potential att fungera som barnkammare eller gästrum. Stilrent helkaklat badrum med golvvärme. Dusch, kombimaskin tvätt/tork, linneskåp, tvättställ med kommod, spegel och handdukshängare. Separat toalett med WC och handfat. Entré till bostaden görs genom säkerhetsdörr till hall med elegant stengolv och utrymme för ytterkläder och skor. Underbart geografiskt läge där hela Ekhagen är grönklassat i Stockholms stads byggnadsklassificering, vilket menas att området och byggnaderna har ett stort kulturhistoriskt värde. Området ligger i den Kungliga Nationalstadsparken, världens första nationalstadspark. På någon minut når du Brunnsviken, Lilla Värtan med småbåtshamn och badplats. Stora Skuggan med 4H-gård, Stora Skuggans värdshus med ekofilosofi, Söderbrunns koloniområde, Naturhistoriska Riksmuseet, Bergianska Trädgården och Brunnsviken för att nämna några. Smidiga kommunikationer med buss 50 (200 m från huset) som går till Odenplan, centralen och Kungsholmen. Dessutom nära till Roslagsbanan och tunnelbanan samt promenadavstånd till Stockholms universitet. Varmt välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sibyllegatan 31, Östermalm, Stockholms kommun

Sibyllegatan 31

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

3 995 000 kr

29 m²

1 rum

907 kr/mån
137 759 kr/m²

Välkommen till en ljus och mycket välplanerad lägenhet i hjärtat av Östermalm. Denna centralt belägna lägenhet med ett rum och kök är en riktig pärla som du inte vill missa. Lägenheten är utrustad med alla maskinella bekvämligheter som du kan önska dig, inklusive diskmaskin och tvättmaskin. Vi ser fram emot att höra från dig!

 • Hiss

Visar alla 9