Mäklare Marc Blumenthal

Marc Blumenthal

Om mig

Ständigt tillgänglig, förutseende och med en tidigare elitidrottares ambition och motivation, som även inkluderar dubbla SM-guld i tennis. Född och uppvuxen i Stockholms innerstad har Marc en unik kännedom om vår huvudstad, jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2011 och alltid varit specialiserad på bostadsrätter. Marc hamnade redan 2017 på Dagens industris lista över Sveriges 25 mest framgångsrika mäklare och år 2021 kom han 14. Marcs mål idag är att ha Stockholms nöjdaste köpare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Breitenfeldsgatan 3, 2 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Breitenfeldsgatan 3, 2 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
7 950 000 kr
56 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 572 kr/mån
141 964 kr/m²

Invid Karlaplan på idylliska Breitenfeldsgatan saluförs nu denna underbara 2,5:a med genomgående planlösning och solig balkong. Lägenheten är i gott skick, har ett otroligt fint ljusinsläpp är mycket välplanerad och erbjuder allt man kan önska på 56kvm. Välkomnande hall med säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter öppnar upp mot lägenhetens sociala rum på ett inbjudande sätt. Kök och vardagsrum i öppen, social planlösning. Stilrent och fullt utrustat kök från Vicco med väl tilltagna arbetsytor samt gott om förvaring. Här finns både diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med gott om plats för matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås lägenhetens soliga balkong i västerläge. Vidare nås rymlig walk in closet och badrum som på ett trevligt sätt bryter av den sociala delen med sovrumsdelen. Välproportionerligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Intill sovrummet finns ett till rum som fungerar utmärkt som barnrum alternativt kontor. Stilrent och fullt utrustat badrum med golvvärme och dusch. Breitenfeldsgatan är en magnifik och grönskande oas med fontän ett stenkast från Karlaplan - Välkomna in i en förtrollad värld med grönskan och fågelkvitter från alla fönster i lägenheten.

 • Balkong
Sveavägen 96, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00
Sveavägen 96, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Sveavägen 96, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Sveavägen 96

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
10 500 000 kr
84 + 1 m²
3 rum
vån 5/5
1 916 kr/mån
125 000 kr/m²

Med fri utsikt över Handelshögskolan och Stadsbiblioteket i hörnet av Rehnsgatan och Sveavägen saluförs nu denna ytterst välplanerade och inbjudande vindsvåning. Lägenheten är belägen i vacker och välskött fastighet anno 1902. Genom säkerhetsdörr välkomnas man in till denna sociala vindsvåning med väl tilltagen takhöjd, synliga bjälkar och endast en kvadratmeter biyta. Luftigt vardagsrum med platsbyggd bokhylla, förvaring och ståtlig öppen spis. Här ges gott om plats för större sittgrupp. Smakfullt renoverat kök med vita skåpluckor och arbetsbänk i Carrara-marmor. Vidare nås sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt mindre sittgrupp alternativt arbetsplats. Från sovrummet nås lägenhetens balkong (sydväst) som erbjuder sol från förmiddag till kväll. Njut av din morgonkaffe på balkongen och möt grönskan i Observatorielunden och stadens puls för att sedan gå in i lägenheten och uppleva tystnad och rofylldhet. Via spiraltrappa nås entresolplanet med ytterligare ett sovrum, förvaring och arbetsplats. Båda våningsplanen erbjuder väl tilltagna och helkaklade badrum. Badrummet på entréplan är utrustat med badkar och badrummet på det övre planet är utrustat med dusch och tvättmaskin. Ta chansen och förvärva denna magnifika vindsvåning belägen i ett historiskt, klassiskt Stockholmsläge. Omgående tillträde är möjligt. Bostadsrättsförening med mycket god ekonomi, låg skuldsättning och stora hyresintäkter. Fastighet med rymlig hiss och endast ett trappsteg från ingången till hissen (hissen går hela vägen till våningsplanet). Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östermalmsgatan 31, Östermalm, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 13:15

Östermalmsgatan 31

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
8 750 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/5
2 931 kr/mån
130 597 kr/m²

I skuldfri bostadsrättsförening på eftertraktad Östermalmsadress saluförs nu denna mycket vackra och inbjudande sekelskifteslägenhet. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick och erbjuder tidsenliga attribut som plankgolv, väl tilltagen takhöjd och kakelugn för att nämna ett par. Genom säkerhetsdörr välkomnas man till hall med platsbyggda garderober och nyrenoverat (2021) badrum i anslutning. Vidare nås lägenhetens hjärta, köket. Stilrent kök med ljusa skåpluckor, alla maskinella bekvämligheter och väll tilltagna arbetsutrymmen. I köket erbjuds gott om plats för matbord. Luftigt och inbjudande vardagsrum med plats för större soffgrupp. Här stoltserar även lägenhetens kakelugn. Rofyllt sovrum mot föreningens innergård. Sovrummet ger utrymme åt dubbelsäng samt platsbyggd garderobsvägg. Smakfullt renoverat badrum med golvvärme, dusch och tvättmaskin. Ta chansen att köpa denna Östermalmspärla belägen i vacker och välskött fastighet anno 1898. Brf med mycket god ekonomi, inga lån och en mycket stabil kassa. Direkt access till Humlegårdens grönska och trivsamma bostadskvarter i Engelbrekts församling.

 • Plus
 • Hiss
Vikingagatan 24, Vasastan, Stockholms kommun

Vikingagatan 24

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
3 500 000 kr
28,2 m²
1 rum
vån 0,5/5
1 112 kr/mån
124 113 kr/m²

På mycket attraktiv adress i Birkastan saluförs nu denna rofyllda sekelskifteslägenhet med stort sittbart kök. Lägenheten som är en hörnlägenhet med fönster i två väderstreck vetter mot föreningens välskötta och inbjudande innergård. Välkomnande hall med säkerhetsdörr och avhängningsmöjligheter öppnar upp mot lägenheten på ett inbjudande vis. Fint rum med plats åt både säng, soffgrupp och förvaringsmöbel. Luftigt kök med plats för ordentligt matbord. Köket är utrustat med alla maskinella bekvämligheter och erbjuder väl tilltagna arbetsytor samt gott om förvaring. Luftigt och helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Varmt välkomna till den välplanerade otroligt fina lägenhet med direkt access till att Birkastan har att erbjuda. Flexibelt tillträde möjligt. Möjlig tvåa - Se alternativ planskiss för inspiration (Större förändringar i bostadsrätten skall godkännas av styrelsen).

 • Plus
 • Hiss
Rörstrandsgatan 56A, Vasastan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Rörstrandsgatan 56A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
3 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
2 435 kr/mån
114 143 kr/m²

Fri från insyn och med en milsvid utsikt saluförs nu denna mycket ljusa sekelskifteslägenhet på Rörstrandsgatan. Lägenheten är belägen högt upp i välskött fastighet anno 1907 och har fina attribut som exempelvis fiskbensparkett på golvet och en takhöjd på över tre meter. Genom säkerhetsdörr välkomnas man in i hallen och genast slås man av lägenhetens otroliga ljusinsläpp. Väl tilltaget rum ger gott om plats för både soffgrupp, säng och förvaringsmöbler. Utsikten är magnifik över Karlbergs slott och dess grönskande slottspark samt småbåtstrafiken i Karlbergskanalen. Stilrent kök med gråmålade köksluckor och arbetsbänk i svart granit. Köket erbjuder alla maskinella bekvämligheter, väl tilltagna arbetsytor samt plats för matbord. Stilrent, helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Ta chansen att förvärva denna mycket inbjudande lägenhet i Birkastan med endast en kort promenad till allt denna del av vår vackra huvudstad har att erbjuda. Varmt välkomna på visning. Möjlighet att skapa en tvårummare - Se alternativ planskiss för insipration(större ingrepp i bostadsrätten ska först godkännas av styrelsen).

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 5