Fleminggatan 63

Kungsholmen, Stockholm Se på karta

6 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1898
Förening
BRF Kungsholmen
Om föreningen
Avgift
3 160 kr/mån
Driftkostnad
2 857 kr/år
Pris/m²
99 231 kr/m²
Antal besök
3 574
Dagar på Hemnet
8

Helt ljuvlig sekelskiftesbostad i genomgående fint skick belägen i ståtlig fastighet från 1898. Med bara ett kliv över tröskeln slås ni av en rymd och ett ljus som fullkomligt flödar in genom de tre stora fönsterpartierna från vardagsrum och kök. Detta rum känns utan tvekan som lägenhetens mittpunkt och det är tydligt att detta är en bostad perfekt lämpad för ett socialt liv! Det höga läget på fjärde våningen bidrar tillsammans med den generösa takhöjden till ytterligare rymd och hemtrevnad.

Lägenheten har efter en omfattande renovering en modern känsla samtidigt som omtanken till fastighetens ålder och ursprung är kännbar i renoveringen. Köket går precis som övriga rum i en ljus färgskala med bänkskivor i carraramarmor, köksinredning med speglade luckor och vitt kakel satt i halvförband. Det är svårt att inte bli förtjust i den här lägenheten och i synnerhet av de sociala ytorna som kök och vardagsrum erbjuder med plats för både stort matbord och soffa. Via dubbelglasade dörrar tar ni er ut på smidesbalkongen som hänger fritt mot innergården. Om sommaren badar balkongen i sol från tidig förmiddag till kväll.

Lägenheten har en närmast fulländad planlösning med två sovrum avskilt placerade från de sociala ytorna med bra förvaring i garderobsvägg längs korridoren utanför. Här finns också ett platsbyggt skrivbord med ett hyllsystem, perfekt för den som söker ett hemmakontor.

Bostaden har många bevarade detaljer från det förra sekelskiftet vilket förstärker lägenhetens charmiga karaktär ytterligare. Här finns plankgolv, platsbyggda skåp i kök och hall, spegeldörrar, takrosetter, stuckaturer och resliga fönster med speglade fönsterfoder, överluft och vackra spanjoletter.

Här bor ni i en omskött förening bildad redan på 1920-talet med en trevlig innergård för föreningens medlemmar. I fastighetens entré är det kännbart att detta är en förening som sköter om sin fastighet.

I närområdet finns ett närmast obegränsat utbud av caféer, restauranger och i princip all annan tänkbar service. Med en kort promenad nås vatten och promenadvägar längs kanalen och i närområdet finns också flera parker. Både tunnelbanans gröna och blå linje nås med någon minuts promenad hemifrån precis som flera innerstadsbussar.

Missa inte visningarna av denna bostad. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Carolina Ekström Svahn

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Carolina Ekström Svahn, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-377 84 09

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.