Fridhemsgatan 55

Kungsholmen, Stockholm Se på karta

12 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
130 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
1926
Förening
BRF Bojen 14
Om föreningen
Avgift
5 940 kr/mån
Driftkostnad
4 640 kr/år
Pris/m²
99 615 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna sensationella fastighet, byggd av AB Förenade Chokladfabrikerna som började tillverkningen av Mums-Mums, Plopp och Romerska bågar just här. Nu har du möjlighet att förvärva och få vara med och designa just ditt drömboende i ett häftigt projekt som blir färdigt för inflyttning årsskiftet 2021/ 2022 enligt plan.

Denna unika lägenhet är väl tilltagen när det kommer till utformning, design och materialval. Mycket fint ljusinsläpp via flera stora fönster samt en möjlig terrass om ca. 15 kvm, som tillsammans med fantastisk sjöutsikt mot Karlbergskanalen skapar en unik och exklusiv känsla i bostaden. Den genomgående standarden för bostaden är hög. Som juridisk person kan du köpa denna lägenhet!

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en imponerande rymd ihop med de stora fönsterna samt den tilltagna takhöjden. Ett master bedroom med walk in closet och lyxigt ensuite badrum. Det andra sovrummet passar utmärkt som kontor eller som ett extra sovrum. Ett ytterligare badrum, hiss direkt in i lägenheten samt gott om inbyggd förvaring gör detta till en riktig drömbostad.

Planritning och materialvalsbeskrivning som bifogas som PDF-fil i annonsen samt enligt renderingsbilderna är ett förslag och ger stort utrymme för dina eventuella önskemål om ändringar. Ju tidigare du visar intresse och väljer att vara med i processen, desto mer kommer du att kunna påverka materialval och design.

Här bor du på Kungsholmens bästa läge med närhet till såväl lugna promenadstråk, Fridhemsplans puls som Vasastans charm. Föreningen är stabil med de stora renoveringarna bakom sig.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Linnéa Lund - 072-3882408 för att få mer information om denna fantastiska lägenhet och för att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri