Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Döbelnsgatan 58, vån 3, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:15
Döbelnsgatan 58, vån 3, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Döbelnsgatan 58, vån 3, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Döbelnsgatan 58, vån 3

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 695 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/8
985 kr/mån
122 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna pärla på tredje våningen med närhet till både Handels, KTH och SU. En yteffektiv lägenhet med låg avgift! Fönster som vetter mot den grönskande innergården. I rummet finns ett trevligt kök som är välutrustat, bra med arbetsyta och bardel som är ett perfekt matbord. Här finns även plats för både soffgrupp och säng. Längst väggen finns även en stor garderob för optimal förvaring. Dessutom hör ett förråd till lägenheten Populär förening med god ekonomi som även äger marken. I föreningen finns en lummig gård, cykelrum och gemensam tvättstuga i varje portuppgång. Föreningen har även ca 160 st garageplatser. Utmärkt läge i Vasastan som kryllar av mysiga gator och trevliga restaurangstråk. Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer, T-bana (grön linje) och pendeltåg (ca 100 meter från lägenheten) samt många populära restauranger i närområdet. Nära till grönområden som exempelvis Vanadislunden och Hagaparken. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Ola hanssonsgatan 1, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Ola hanssonsgatan 1, Kristineberg, Stockholms kommun, bild 2
Ola hanssonsgatan 1, Kristineberg, Stockholms kommun, bild 3

Ola hanssonsgatan 1

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
1 514 kr/mån
99 800 kr/m²

Varmt välkommen till denna yteffektiva etta i populär förening! Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp, högt i tak och fina ytskikt. Ett separat kök i gott skick. Lättmöblerat allrum med plats för både matplats och soffgrupp. En sovalkov för separat sovdel. Stor garderob för optimal förvaring. Dessutom hör ett rymligt vindsförråd till lägenheten. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Den är i gott skick och helt inflyttningsklar. Stabil förening med god ekonomi, där elen ingår i månadsavgiften! Runt hörnet finns Kristineberg klippbad och bryggor. Går du ett par minuter till kommer du till Hornsbergs strandpromenad med stort utbud av restauranger och cafeer. Här finns även träningsmöjligheter i form av tennishall, Kristinebergs IP, fotbollsplan, minigolf, kajak, gym och vackra löpspår runt Kungsholmen. På 2 minuters gångavstånd ligger närmsta Coop matbutik, i nära anslutning till tunnelbanan Kristinebergs station. Inom 10 minuters gångavstånd ligger Ica Maxi med stort utbud och på 20 minuters gångavstånd ligger Fridhemsplan och Norr Mälarstrand med hela sitt utbud av butiker, galleria och restauranger. Med tunnelbana tar det ca 10 minuter in till T-centralen. För mer info, kontakta ansvarig mäklare Evelinn Åkerman - 072 388 24 19

  • Premium
Varvsgatan 14, Södermalm, Stockholms kommun
Varvsgatan 14, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Varvsgatan 14, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Varvsgatan 14

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 500 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1
2 420 kr/mån
109 756 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning. På en eftertraktad adress i en vacker och välbevarad fastighet från 1917, finner ni här en bostad i absolut toppskick där varje detalj är omsorgsfullt utvald. Detta hem är skapat med precision för de som uppskattar det exklusiva! Med en takhöjd på hela 3 meter och tre stora fönsterpartier i fil flödar ljuset in i rummet. Lägenhetens yta är smart fördelad, med generösa och öppna gemensamma utrymmen i kök och vardagsrum samt ett separat sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober. Dessutom har lägenheten ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin, vilket ger en extra känsla av bekvämlighet. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Den är i gott skick och helt inflyttningsklar. En stabil förening äger marken och har god ekonomi. Bostaden är belägen i hjärtat av Södermalm, med närhet till allt ni kan önska er. Här finns natursköna promenadstråk längs vattnet, grönområden som Tantolunden och närheten till vackra Långholmen. Mängder av småbutiker och caféer i kvarteren runtomkring och promenadvänliga gator. Området är känt för sitt rika kulturliv, med allt från konstutställningar och livemusik till marknader och utomhusaktiviteter. Goda kommunikationer finns runt hörnet genom både tunnelbana och flertalet bussar. Varmt välkomna att längta hem!

  • Premium
  • Hiss
Närkesgatan 2, Vån 5 av 6 Acceptpris, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Närkesgatan 2, Vån 5 av 6 Acceptpris

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 200 000 kr
25 m²
1 rum
vån 5/6
1 233 kr/mån
128 000 kr/m²

Denna pärla är nyrenoverad med omsorgsfullt utvalda material och ligger i korsningen av Närkesgatan och Södermannagatan, bara ett stenkast från Nytorget. Här bor du lugnt samtidigt som du har närheten till det livliga restaurangutbudet och kulturella evenemang på Nytorget. Lägenheten har en öppen planlösning där varje kvadratmeter är smart utnyttjad. Den höga takhöjden ger en rymlig känsla, och de vackra originaldetaljerna, som brädgolv och spröjsade fönster, ger en touch av historia. Det rymliga allrummet rymmer soffa, säng och ett stort matsalsbord för trivsamma sammankomster. Köket är smakfullt renoverat och utrustat med toppmoderna vitvaror. Badrummet är stambytt och har nya vitvaror samt en dusch. Lägenheten erbjuder en perfekt kombination av charmiga detaljer och modern bekvämlighet. På sommarhalvåret kan du njuta av gemensamma balkonger med utsikt över föreningens mysiga innergård och vackra byggnader. Föreningen Brf Kålroten 8 har en stabil ekonomi och hyr ut tre hyresrätter samt affärslokaler och garageplatser. Alla stora renoveringarna är genomförda och fastigheten som är ritad av arkitekten Knut Nordenskjöld och byggmästaren Olle Engkvist är i mycket gott skick. Alldeles vid kvarteret ligger Greta Garbos torg, en öppen plats med kastanjeträd, blommor och sköna bänkar. Runt hörnet ligger Nytorget som är Södermalms äldsta torg. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteaterscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. Kommunikationerna är mycket goda. Några minuters gångväg bort ligger t-banestationerna Medborgarplatsen och Skanstull varifrån man når både Slussen och T-centralen på några minuter. Buss 2 går från Renstiernas gata samt buss 3 och 76 går från Gotlandsgatan. Det är bara att flytta in och njuta av det bästa SoFo har att erbjuda! Välkommen på visningen!

  • Plus
  • Hiss
Fredrika bremers gata 5, 3 tr, Fruängen/Hägersten, Stockholms kommun
Fredrika bremers gata 5, 3 tr, Fruängen/Hägersten, Stockholms kommun, bild 2
Fredrika bremers gata 5, 3 tr, Fruängen/Hägersten, Stockholms kommun, bild 3

Fredrika bremers gata 5, 3 tr

Lägenhet
Fruängen/Hägersten, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 390 kr/mån
38 645 kr/m²

Ring för att boka privatvisning! Välkomna upp till tredje våningen och denna välplanerade och nyrenoverade trea med härlig balkong i bästa söderläge! Bostaden har en optimal planlösning med gott om plats för både säng och vardagsrumsmöblemang, samt god förvaring och helkaklat badrum som är stambytt. Stora fönsterpartier förser bostaden med ett rofyllt ljus och det finns även en härlig balkong med plats att umgås med nära och kära. På ett par minuters promenad nås det mesta såsom butiker, Fruängens centrum, mataffärer, restauranger och caféer, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, Systembolag och flera gym. Närheten till t-banans röda linje och bussterminal gör det lätt att resa kollektivt. Med en kort promenad når du Långbro Park, en naturskön historisk parkmiljö med ett välbesökt värdshus. Med tio minuter på cykel når du större sammanhängande grönområden med möjlighet till bad.

  • Premium
  • Balkong
Ahlsellvägen 18, Hjorthagen, Stockholms kommun

Ahlsellvägen 18

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 395 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 723 kr/mån
76 810 kr/m²

Kontakta mäklare för att boka visning! Varmt välkomna upp på höjden till denna välplanerade tvåa med ett av Hjorthagens absolut bästa lägen uppe på kullen. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt ett insynsskyddat läge då bostaden är omsluten av grönska. Detta hem lämpar sig väl för både singeln som paret då det finns gott om förvaringsmöjligheter samt ett sovrum som rymmer en dubbelsäng. Lugnt men expansivt område med idyllisk småstadskänsla. Mycket stabil och populär förening med de stora renoveringarna bakom sig. När ni väl klivit in, vill ni knappt kliva ut. Välkomna!

  • Plus
Rörstrandsgatan 42A, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun

Rörstrandsgatan 42A

Lägenhet
Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
7 000 000 kr
52 m²
2 rum
2 213 kr/mån
134 615 kr/m²

Accepterat pris - Kontakta mäklaren för visning! Nu har ni chans att förvärva en av Birkastans absolut bästa tvåor med en stor insynsskyddad terrass om ca 42 kvm. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter, vackra trägolv, generös takhöjd och ett nyrenoverat kök med diskmaskin. BRF Volontären 21 är en mycket stabil och lågt belånad förening som äger marken. I föreningen finns bekvämligheter så som tvättstuga, bastu, gym och rymliga vindsförråd. Här bor ni i hjärtat av Birkastan på underbara Rörstrandsgatan som har allt ni kan önska. Goda kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Sommartid är Rörstrandsgatan utan tvekan den bästa gatan i stan med flera populära restauranger och caféer. Precis intill nås grönområden, vatten och badbryggor. Välkomna!

  • Uteplats

Visar alla 7