Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rålambsvägen 70, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Tis 30 apr kl 18:00
Rålambsvägen 70, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Rålambsvägen 70, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Rålambsvägen 70

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/5
2 716 kr/mån
77 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna pärla! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med solig balkong. Vardagsrum med plats för stor soffa, separat sovalkov samt klädkammare. Stora fönsterpartier och högt i tak som ger ett fantastiskt ljus och rymd samt härlig fiskbensparkett. Lägenheten är i genomgående fint skick och helt inflyttningsklar! Fredhäll är den perfekta blandningen av närhet till både natur och stadspuls! Utanför dörren har ni lummiga Fredhällsparken och runt hörnet har ni populära Fredhällsklipporna och Kristinebergs badbrygga för de som gillar sol och bad. I närområdet har ni utomhustennisbana, promenad- och löpspår, restauranger och affärer. Ni har även Hornsbergs Strands fantastiska strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger cirka 10 minuters promenad bort. Bra kommunikationer med både tunnelbana och buss som tar er till Fridhemsplan och City på några få minuter. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Alströmergatan 32I, vån 3, Kungsholmen, Stockholms kommun

Alströmergatan 32I, vån 3

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 695 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/4
1 773 kr/mån
99 815 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och stilrena etta högt upp i huset med utsikt mot Birkastan och Karlbergskanalen! Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Plats för både soffa, säng och matgrupp. God förvaring i rymlig klädkammare. Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp, högt i tak och fint genomgående golv. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Hiss finns. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Den är i gott skick och helt inflyttningsklar. Belägen i en stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad. Föreningen har en mycket omtyckt och grönskande innergård. Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och och grönskande områden. Attraktivt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger, shopping, grönområden och bra kommunikationer. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km. Bra kommunikationer med buss och tunnelbana i närheten. Välkommen att längta hem!

  • Hiss
Pipersgatan 9, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Pipersgatan 9, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Pipersgatan 9, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Pipersgatan 9

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 995 000 kr
41 m²
1 rum
vån 5/5
1 867 kr/mån
121 829 kr/m²

OBS LÅGT BELÅNAD FÖRENING! Välkommen till denna vackra bostad i utmärkt skick och hela 17 kvm Kungsbalkong! Planlösningen är väldisponerad med ett separat kök, stort allrum med gott om utrymme för både en bekväm soffgrupp, soffbord och matbord, sovalkoven går enkelt att göra om till ett rymligt sovrum med stort fönster som släpper in härligt ljus. I denna lägenhet finns många tidstypiska detaljer bevarade, såsom fiskbensmönstrad parkett och fönsterbänkar i sten. Den höga takhöjden och de stora fönstren bidrar till att skapa en känsla av rymd och ljus i hela lägenheten. Vidare så erbjuder bostaden en välkomnande tambur, rymligt badrum med kakel/klinker och golvvärme. Kolla gärna in den alternativa planlösningen som presenteras, ni har möjligheten att riva väggen och skapa ännu mer rymd i bostaden. Adressen är mycket eftertraktad, med en perfekt kombination av närhet till citylivet samtidigt som de grönskande promenadstråken längs vattnet, både Norr Mälarstrand och Kungsbro strand, ligger bara en kort promenad bort från lägenheten. Här kan du njuta av det bästa av både stadspuls och naturen, allt på ett och samma ställe. Ett drömboende för den som vill ha det bästa av två världar. Välkommen på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tjustgatan 4, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Tjustgatan 4, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Tjustgatan 4, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Tjustgatan 4, 2 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/6
3 207 kr/mån
93 594 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade bostad med härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, vackert burspråk, rymligt allrum samt ett välutrustat kök i klassisk design med diskmaskin och dubbla bänkytor till de stora middagarna. Från köket nås balkongen som är bostadens hjärta och som sätter guldkant på tillvaron och att skapa en oas av trevnad och välbefinnande. Föreningen är solid, äger marken och har en gemensam takterass för medlemmarna att disponera. Här bor ni i hjärtat av Södermalm, med närhet till allt ni kan önska er med bara ett par minuter till både pendeltåg (södra station) och T-banan samt en kort promenad till såväl Medborgarplatsens utbud av butiker och nöjen som Mosebackes vackra utsikt över Stockholm. Mängder av småbutiker och caféer i kvarteren runtomkring och promenadvänliga gator med mysigt folkliv. I närheten ligger Nytorget med shopping och bra restauranger och mysiga caféer. Välkomna att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hornsgatan 90, 3 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Hornsgatan 90, 3 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Hornsgatan 90, 3 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Hornsgatan 90, 3 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 695 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/5
474 kr/mån
99 815 kr/m²

Välkomna till denna ljusa etta med högt läge, generös takhöjd och rofyllt ljusinsläpp på populär adress! Här bor ni med luftiga och lättmöblerade ytor på bostadens tredje våningsplan i en bostad som präglas av tidstypiska detaljer och modernitet tack vare en omfattande renovering av hela lägenheten under 2016. Köket är utrustat med både induktionshäll och diskmaskin och planlösningen är yteffektiv samt skapar utrymme för varierad möblering enligt egen önskan. För er som söker ett centralt boende med allt det bästa Södermalm har att erbjuda är detta den perfekta bostaden för er. Här bor ni med Södermalms puls utanför porten och närhet till populära Mariatorget, vackra Bysistorget med uteserveringar, mysiga caféer, nattliv och shopping! Goda kommunikationer genom flertalet busslinjer och tunnelbanan (röd linje) ett stenkast bort. Välkomna att längta hem!

  • Premium
  • Hiss
Fridhemsplan 25, vån 2, Kungsholmen/ Fridhemsplan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Fridhemsplan 25, vån 2

Lägenhet
Kungsholmen/ Fridhemsplan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/2
2 881 kr/mån
88 750 kr/m²

Chans att förvärva denna funkispärla som ligger i samma hus som den anrika före detta biografen Draken på Kungsholmen. Lägenheterna på Fridhemsplan 25 byggdes 2014 då de övre våningarna inreddes med bostäder. Med Ernst Grönwalls 1930-talsfunkis som bas inreddes kök och badrum i stilren och sober stil, med ljusa kulörer och påkostade materialval. Planlösningen är genomgående och väldisponerad med ljusa och lättmöblerade rum och generösa fönsterpartier. Kök i öppen social planlösning mot vardagsrummet och separat sovrum i lugnt läge mot husets baksida. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Belägen i en välskött förening som äger marken, med två hyresrätter kvar som kan ses som en dold tillgång. Hyresrätterna är 21 respektive 26 kvm. Föreningen har generösa regler för andrahandsuthyrning. Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och grönskande områden. Ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen, ett stenkast från Västermalmsgallerian med ett stort utbud av restauranger och shopping. Närhet till grönområden så som Kronobergsparken, Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Kungsholms strand. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km. Ett stenkast bort finns även tre olika gym. Utmärkta kommunikationer finns att tillgå dygnet runt endast en minuts promenad från porten, bland annat tunnelbanans gröna och blå linje samt busslinje 1, 3 och 4. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Strålgatan 8, vån 4, Lilla Essingen, Stockholms kommun

Strålgatan 8, vån 4

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 195 000 kr
23 m²
1 rum
vån 4/7
1 843 kr/mån
95 435 kr/m²

På en attraktiv adress på idylliska Lilla Essingen finner du denna välplanerade etta högt upp i huset med balkong. Här väntar ett perfekt första boende eller en övernattningslägenhet i en fastighet från 30-talet. Bostaden har en social planlösning med ett väldisponerat sällskapsrum tillsammans med ett renoverat kök. Badrummet är rymligt och renoverat med fina materialval. Generös hall med gott om förvaringsutrymme. Till lägenheten hör även ett förråd. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Den är i gott skick och helt inflyttningsklar. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Lilla Essingen erbjuder närhet till all tänkbar service, flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk och kommunikationer. Endast 300 meter till närmsta busshållplats. Runt hörnet finns ett stort utbud av restauranger, matbutiker och grönområden som Luxparken samt flera härliga promenadstråk och badbryggor. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sandhamnsgatan 1, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Sandhamnsgatan 1, 2 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 495 000 kr
50 m²
2.5 rum
vån 2/7
3 173 kr/mån
89 900 kr/m²

Välkomna upp till andra våningen och denna välplanerade funkistvåa om 50 kvm med härlig balkong i skyddat läge. Detta boende passar er som söker ett boende med en hög underhållsstandard med en optimal planlösning. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Vardagsrummet är rymligt och har ett sagolikt ljus från stora fönsterpartier samt anslutning till bostadens balkong. Det är ett helkaklat och stambytt badrum samt ett välutrustat kök i stilren design med plats för matgrupp för fyra personer. Gärdet är ett av innerstans lummigaste och mysigaste områden och även på Sandhamnsgatan 1 omfamnas fastigheten av träd och grönska. På Sandhamnsgatan bor ni med närhet till flertalet gym (Sats och utomhusgym), mataffärer (Hemköp, ICA Gärdet/Rökubbsgatan och ICA Kvantum Värtan), vårdcentral (Gärdet Vårdcentral) samt Gärdesfältet. Vid Gärdesfältet och Djurgården finns vackra grönområden med motionsspår och cykelvägar för er som gillar att vistas i natursköna områden. Området erbjuder goda kommunikationer med närhet till city och universiteten genom T-bana station Gärdet (röda linjen) samt busslinje 1 (hållplats Gärdet) ca 100 meter från fastigheten. Välkomna att längta hem!

  • Balkong
  • Hiss
Sandhamnsgatan 1, 4 tr, Gärdet, Stockholms kommun

Sandhamnsgatan 1, 4 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
5 895 000 kr
65 m²
3 rum
vån 4/7
3 963 kr/mån
90 692 kr/m²

Äntligen saluförs denna enastående trea med härlig balkong högt upp i huset på lugna Sandhamnsgatan. Här bor ni med en kombination av bevarade tidstypiska detaljer genom vackra parkettgolv, fungerande öppen spis och stora fönsterpartier varvat med moderna inslag. Bostaden erbjuder stora sociala ytor med plats att bjuda över nära och kära samt två rymliga sovrum. Badrummet är stambytt 2010 samt förberett för tvättmaskin. Bostadens höga belägenhet i fastigheten samt flertalet större fönsterpartier gör att ett härligt ljus tillförs till bostaden året runt. Gärdet är ett av innerstans lummigaste och mysigaste områden och även på Sandhamnsgatan 1 omfamnas fastigheten av träd och grönska, vilket gör bostaden skyddad mot insyn. En bättre 3 rok går inte att hitta! På Sandhamnsgatan bor ni med närhet till flertalet gym (Sats och utomhusgym), mataffärer (Hemköp, ICA Gärdet/Rökubbsgatan och ICA Kvantum Värtan), vårdcentral (Gärdet Vårdcentral) samt Gärdesfältet. Vid Gärdesfältet och Djurgården finns vackra grönområden med löparspår och cykelvägar för er som gillar att vistas i natursköna områden. Området erbjuder goda kommunikationer med närhet till city och universiteten genom T-bana station Gärdet (röda linjen) samt busslinje 1 (hållplats Gärdet) ca 100 meter från fastigheten. Detta är det perfekta boendet för såväl paret som den kärleksfulla familjen. Välkomna att längta hem!

  • Balkong
  • Hiss
Verkstadsgatan 5, Södermalm, Stockholms kommun

Verkstadsgatan 5

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 995 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/6
2 387 kr/mån
102 436 kr/m²

Välkommen till Verkstadsgatan 5 och denna charmiga lägenhet i 30-tals hus med generös takhöjd! Stora fönsterpartier, burspråk och en balkong bidrar till ljusa och luftiga rum med panorama över omgivningens bebyggelse, från Långholmen i norr till en glimt av Reimersholme i väst. Balkongen och burspråket uppskattas extra mycket under eftermiddagssolen, och tillsammans med den välplanerade planlösningen skapar de en rymlig och inbjudande atmosfär. Stort sällskapsrum med generös takhöjd bidrar till härlig rymd med plats för stora möblemang som rymmer utan problem en bred säng, soffa och plats för matbord. I hallen finns generöst med förvaringsutrymmen. Rymligt badrum, kök med bra arbetsytor och härligt ljusinsläpp. Brf Ångpannan 18 är en stabil och välskött förening med äganderätt till mark och består av 46 bostadsrätter och 2 lokaler. Föreningen tillåter delat ägande mellan föräldrar och barn. Området runt Hornstulls galleria erbjuder ett rikt utbud av butiker, restauranger och tunnelbana. Nära till Långholmens grönska och Pålsundets vatten lockar till sköna joggingturer och parkhäng i Tantolunden, samt kanske ett uppfriskande morgondopp under sommaren. Här finns även stadslivets puls precis utanför dörren, med flertalet restauranger, uteserveringar och caféer i kvarteret. Bara ett stenkast bort ligger Bergsunds strand med sin trendiga miljö och mysiga promenadstråk, där man hittar allt från bagerier och livsmedelsbutiker till barer att njuta av. Ett perfekt boende för den som vill kombinera stadspuls med närhet till natur och avkoppling. Välkommen på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Jaktgatan 33, 4 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Jaktgatan 33, 4 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 2
Jaktgatan 33, 4 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 3

Jaktgatan 33, 4 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/4
2 664 kr/mån
96 613 kr/m²

Varmt välkomna till denna optimalt planerade etta med rymlig balkong. Bostaden har ett harmoniskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot innergården. Smygstarta våren på bostadens stora balkong som blir en härlig förlängning av rummet, här njuter ni av eftermiddags och kvällssol. Välskött och stabil förening i en byggnad från 2016. Grönskande oas med idyllisk småstadskänsla men samtidigt ett stenkast från city. Bara att flytta in. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Långholmsgatan 11, Södermalm, Stockholms kommun

Långholmsgatan 11

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
10 500 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3
3 736 kr/mån
123 529 kr/m²

SEKELSKIFTESDRÖM- BARA ATT FLYTTA IN- TOTALRENOVERAD-VÄL UTVALDA DETALJER-LÅGT BELÅNAD FÖRENING Välkommen till denna välplanerade och charmiga trea högt upp i fastigheten med en möblerbar balkong som vetter mot en lugn innergård. Lägenheten är väldisponerad med ett stort vardagsrum, ett charmigt kök med matplats, två välplanerade sovrum, en inbjudande hall och ett helkaklat badrum. De stora fönsterpartierna skapar rikligt ljusinsläpp och tillsammans med den genomgående planlösningen ger de en härlig känsla av rymd. Vackra detaljer såsom generös takhöjd, stora fönster med djupa fönsternischer bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Denna bostad tar verkligen vara på varje kvadratmeter och passar utmärkt både för paret och familjen. Boendet är beläget i en välskött och trevlig förening med god ekonomi, garageplatser, tvättstuga och två innergårdar med sittmöblemang. Här bor du lugnt och bekvämt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. I närområdet finns allt du kan behöva, från bagerier och närbutiker till barer och caféer. Hornstulls Galleria erbjuder ett brett utbud av kläd-, inrednings- och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Området har utmärkta kommunikationer med flera busslinjer och T-banans röda linje som tar dig snabbt in till city. Ytterligare bekvämlighet erbjuds av ybussarna från hållplatsen i Hornstull som tar dig till Arlanda på cirka 45 minuter. Utöver det generösa utbudet av caféer, butiker och service i Hornstull och Högalid har du också vatten och grönområden inpå knuten. Välkommen med in anmälan på mäklarens hemsida!

  • Balkong
  • Hiss
Multrågatan 21, 6 tr, Råcksta, Stockholms kommun
Multrågatan 21, 6 tr, Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Multrågatan 21, 6 tr, Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Multrågatan 21, 6 tr

Lägenhet
Råcksta, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
87,8 m²
4 rum
vån 6/9
7 120 kr/mån
28 417 kr/m²

Välkomna till Multrågatan 21 och denna perfekta 4 rok med plats för hela familjen. Dessa 87,8 välplanerade kvadratmeter har en optimal planlösning och erbjuder tre ordentliga sovrum med stora fönsterpartier, ett öppet och socialt vardagsrum i gavelläge med balkong, helkaklat badrum, gäst-wc samt ett välutrustat kök med diskmaskin. Bostaden är belägen på sjätte våningen och har en sagolik vy från den härliga balkongen med eftermiddagssol och utsikt över både takåsar och trädtoppar. Här bor ni med ett centralt läge i Råcksta med närhet till allt ni kan önska i form av skolor, affärer samt kommunikationer. Gröna tunnelbanelinjen (hållplats Råcksta) tar er in till city på dryga 20 minuter. Vällingby centrum finner ni ett bekvämt promenadavstånd bort och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer och service. Välkomna att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sturevägen 29, Huddinge, Huddinge kommun
Sturevägen 29, Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sturevägen 29, Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sturevägen 29

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
1 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/2
3 158 kr/mån
40 319 kr/m²

Ring för att boka visning! Varmt välkommen till denna pärla som är fint renoverad bekvämt belägen på första våningen med stor balkong i lummigt villaområde! Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska helrenoverade tvåa med en generös balkong. Lägenheten är i mycket bra skick och det är bara att flytta rakt in. Lägenheten erbjuder ett härligt ljusinsläpp, genomgående ljusa trägolv, en stor balkong samt en social planlösning. Bostaden är väldisponerad med bra sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rofyllt sovrum och god förvaring i generös klädkammare. Den stora balkongen öppnar upp lägenheten och ger möjlighet till fantastiska sommarkvällar. Kvarnbergsplan ligger endast en kort promenad eller bussresa bort för närmsta mataffär. Från Huddinge C och Stuvsta finns pendeltåg som tar dig till centralen på ca 15 minuter. Här finns även närhet till restauranger, matbutiker samt Huddinge sim- och sporthall. Även goda kommunikationer precis runt knuten. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
Kungsholmsgatan 13, 7/7 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 17:10
Kungsholmsgatan 13, 7/7 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsholmsgatan 13, 7/7 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsholmsgatan 13, 7/7 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 750 000 kr
42 m²
1 rum
vån 7/7
4 156 kr/mån
113 095 kr/m²

Äntligen saluförs denna enastående etagelägenhet med en exceptionell takterrass om hela 36 kvm på en av Kungsholmens mest populära adresser! I en kombination av grönska och citypuls ett stenkast från Kungsholms strand finner ni denna pärla till bostad belägen högst upp i huset på våning 7 av 7. Väl inne i bostaden återfinns en öppen planlösning mellan kök och allrum med stora sociala ytor och ett genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Badrummet är i absoluta toppskick (stambytt 2023) och är utrustat med takdusch, tvättmaskin och golvvärme. Den pampiga originaltrappan i ek leder er upp till bostadens övervåning och den enastående takterrassen som är bostadens hjärta. Här finns oändliga möjligheter att sätta guldkant på tillvaron och att skapa en oas av trevnad och välbefinnande. De stora ytorna på takterrassen erbjuder plats för stora middagar på sena sommarkvällar med nära och kära och en livskvalité utöver det vanliga. Man slås av en spektakulär utsikt över takåsar, kyrkor och Klara-sjö och ni kan njuta av solen från morgon till kväll. För er som föredrar skugga så finns också en eldriven markis över del av terrassen när solen ligger på som mest. BRF Kungsklippan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar. Föreningen äger marken samt har en låg belåning om endast 4 622 kr/kvm (årsredovisning 2022). Här bor ni i Kungsholmens mest attraktiva kvarter med närhet till all tänkbar kommunikation, restauranger, shopping och service. Närmsta tunnelbana finner ni ca 50 meter från porten (blå linje - station Rådhuset). På andra sidan Klara sjö når ni på en kort promenad på 5-10 minuter Stockholm Central med samtliga kommunikationsmedel. Vid Stockholm city hittar ni både Sergels torg och Hötorget med ett brett utbud av kultur, butiker och caféer. Detta boende passar er som söker något alldeles extra och inte nöjer er med något annat än det bästa! Välkomna att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Igeldammsgatan 22B, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45
Igeldammsgatan 22B, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Igeldammsgatan 22B, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Igeldammsgatan 22B

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
13 695 000 kr
113 m²
4 rum
vån 2
5 984 kr/mån
121 195 kr/m²

Varmt välkommen på visningen av denna extraordinära bostad med generösa sällskapsytor, vackra industriella fönster från golv till tak och en öppen planlösning som förenar vardagsrummet med det eleganta snickeriköket i cederträ. Imponerande takhöjd 4,20 m med bevarade bremervalv kombinerat med de stora fönsterpartierna med målad spröjs skapar en unik atmosfär av industriell elegans. Genomgående exklusiva materialval, golvvärme i hela bostaden och bevarade industripelare som elegant har målats i mörka toner. Badrummet är påkostat med ljus natursten, generöst med förvaringsmöjligheter och tre lugna sovrum mot gården. Detta boende sticker verkligen ut i det projekt där Bryggeriet, Radiofabriken och Cigarrfabriken omvandlades till bostäder under 2017. Föreningen har en stabil ekonomi och äger marken samt erbjuder garage i fastigheten. I ett av sovrummen har man skapat ett loft för att nyttja den fantastiska takhöjden till det maximala. Låt dig inspireras av detta unika boende utöver det vanliga! Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och grönskande områden. Attraktivt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger, shopping, grönområden och bra kommunikationer. Fridhemsplans tunnelbanestation och flera busslinjer i nära anslutning till lägenheten. Närhet till en av Stockholms vackraste sjöpromenader Kungsholms strand. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km Väldigt sällan det ges tillfälle att förvärva ett drömboende som är unik i sitt slag! Välkommen med din anmälan!

  • Premium
  • Hiss
Kavaljersbacken 12, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Kavaljersbacken 12, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Kavaljersbacken 12, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Kavaljersbacken 12

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 356 kr/mån
34 895 kr/m²

Välkommen till Kavaljersbacken och denna välplanerade 2:a om hela 71,5 kvm med balkong och låg månadsavgift. Denna bostad kännetecknas av generösa och luftiga rum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Renoveringen har utförts noggrant med genomtänkta och exklusiva materialval. Det ljusa och rymliga vardagsrummet är idealiskt för både avkoppling och sociala sammanhang, med plats för en bekväm soffgrupp samt ett matbord för trevliga middagar med nära och kära. Från vardagsrummet når du den trevliga och soliga balkongen, som erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och utomhusmåltider. Stort badrum med kakel/klinker, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet ger plats för stor dubbelsäng och garderober. Med sin omsorgsfulla renovering, generösa ytor och bekväma balkong, erbjuder denna 2:a på 71,5 kvm en perfekt kombination av modern komfort och stil. En lysande möjlighet att trivas och njuta av en härlig bostadsmiljö. Välkommen på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Birger Jarlsgatan 104J, 2 tr, Östermalm/Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 15:10

Birger Jarlsgatan 104J, 2 tr

Lägenhet
Östermalm/Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
21 m²
1 rum
vån 2/4
1 761 kr/mån
118 810 kr/m²

Välkomna till denna fina 20-talslägenhet med magiskt ljusinsläpp i populära Sibirien! Bostaden erbjuder maximalt disponerade kvadratmeter genom ett luftigt allrum, avskild kokvrå med förvaring, ljust badrum samt en rymlig klädkammare. Detta boende präglas genomgående av fina detaljer från byggåret genom en generös takhöjd, originaldörrar samt spröjsat fönster med djup fönstersmyg som gör att bostaden känns både exklusiv och rymlig. Här bor ni i en av fastighetens högst belägna sektioner varför bostaden uppfattas vara högt belägen och maximalt med ljus tillförs till bostaden. Föreningen är äkta, äger marken och har god ekonomi. I föreningen finns en relaxavdelning samt bastu för medlemmarna att nyttja. I hjärtat av Sibirien finner ni närhet till all tänkbar service såsom caféer, gym, butiker och mataffärer. För er som gillar natur finns även god närhet till grönområden vid härliga Brunnsviken och Hagaparken. Här bor ni ostört med ynka ca 10 minuters gångavstånd till Stockholms City och Odenplan som erbjuder goda kommunikationer med flertalet busslinjer och tunnelbanelinjer. Bostaden är belägen ett stenkast från både Kungliga Tekniska Högskolan, Handelshögskolan och Stockholms Universitet och är därav det perfekta boendet för såväl studenten som förstagångsköparen. Välkomna att längta hem!

  • Plus
Essinge Brogata 20, Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Essinge Brogata 20

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 895 000 kr
40,5 m²
2 rum
2 678 kr/mån
71 481 kr/m²

Varmt välkomna till Essinge Brogata 20 och denna fina och hemtrevliga tvåa. Köket ligger anslutning mot vardagsrummet vilket ger en social och trevlig atmosfär. Lägenheten är perfekt för både singeln som paret då ytorna är otroligt kvadratsmarta. Vardagsrummet är ljust, luftigt och rymmer soffa med tillhörande möblemang samt stort köksbord. Sovrummet är mysigt och inrymmer dubbelsäng. Badrummet är stambytt och helkaklat. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Krukmakargatan 26, 4 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 16:10

Krukmakargatan 26, 4 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 495 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/6
2 368 kr/mån
87 375 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade etta (möjlig tvåa) i hjärtat av Södermalm! Här bor ni med närhet till både lummighet och citypuls i en rofylld oas i en bostad stor balkong mot lugn och lummig innergård, fullt utrustat kök med originaldetaljer, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin och god förvaring. För er som söker en bostad med möjlighet att sätta er egen prägel så finns här chansen att bygga om bostaden till en 2 rok med öppen planlösning (se alternativ planritning). Ett stenkast från porten finns Hornsgatan som i ena riktningen leder vidare mot Mariatorget, Bysistorget samt Monteliusstigen och Hornstulls puls åt andra hållet. Ni har nära till flera matbutiker som till exempel ostbutiken Gamla Amsterdam och populära restaurangstråk. För lugna stunder i det gröna väntar närbelägna Skinnarviksparken och även Långholmsbadet samt Tantolunden vid Årstaviken. Goda kommunikationer via tunnelbana (röd linje, hållplats Mariatorget) samt pendeltåg via Södra Station. Busslinje 4 mellan Skanstull-Fridhemsplan samt busslinje 66 mellan södra station ett stenkast bort. Här bor ni i en stabil förening med solid ekonomi. Det finns unika faciliteter i föreningen såsom eget gym, stort garage som ni når i källaren och kan ta hissen ända ner, källsortering, tre tvättstugor samt en lummig innergård med grill och sittplatser. Det finns även ett cykelservice-rum och ett separat låst cykelförråd i byggnaden. Välkomna att längta hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brantingsgatan 22, Gärdet, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Brantingsgatan 22, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Brantingsgatan 22, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Brantingsgatan 22

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
36 m²
1.5 rum
3 045 kr/mån
83 194 kr/m²

Välkomna till denna kvadratsmarta bostad på populära Brantingsgatan i hjärtat av Gärdet. Här bor ni med fullt utrustat kök med diskmaskin och generösa arbetsytor, avskild sovalkov samt social planlösning med plats att bjuda över nära och kära. Det finns även en rofylld uteplats omgiven av buskage och grönska med egen utgång från bostaden att avnjuta på sena sommarkvällar med plats för både grill och möblemang. Bostaden har en hög underhållsstandard med renoverat kök och badrum 2019 samt mycket goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderobspartier i hallen. Som boende på Brantingsgatan har ni närhet till allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, matbutiker och grönområden. Det är en kort promenad genom lummiga Tessinparken för att komma till Fältöversten och Östermalm. Nära kommunikationer genom buss 54 (Reimersholme-Hjorthagen) med närmsta hållplats Erik Dahlbergsgatan samt Gärdets T-bana (röda linjen) med närmsta ingång Brantingsgatan/Askrikegatan. Denna bostad passar er som söker ett funktionellt boende och som inte nöjer er med något annat än det bästa. Välkomna att längta hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Älvkarleövägen 23, Hjorthagen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20
Älvkarleövägen 23, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 2
Älvkarleövägen 23, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 3

Älvkarleövägen 23

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 735 kr/mån
72 285 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa i sann funkisanda i populära Hjorthagen. Här kliver ni in i en lägenhet placerad bekvämt på första våningen med med ett harmoniskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, fina parkettgolv och ett hemtrevligt kök med diskmaskin. Lägenheten är placerad med fri utsikt mot skogen och är sommartid omsluten av grönska som skyddar mot insyn. Precis i närheten finner ni även områdets populära park som inte bara bjuder på en vacker vy utan även picknick- och grillmöjligheter. Grönskande oas med idyllisk småstadskänsla och samtidigt ett stenkast från city. Välkomna!

  • Premium
Lanforsvägen 43, Hjorthagen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Lanforsvägen 43, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 2
Lanforsvägen 43, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 3

Lanforsvägen 43

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 553 kr/mån
72 285 kr/m²

Varmt välkomna till denna socialt planerade tvåa med ett av Hjorthagens bästa lägen. Här erbjuds ni en bostad med ett hemtrevligt kök, en social planlösning och ett fräscht badrum. Bostaden har ett harmoniskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Detta hem lämpar sig väl för både singeln som paret då det finns gott om förvaringsmöjligheter samt ett sovrum som rymmer en dubbelsäng. Lugnt men expansivt område med idyllisk småstadskänsla. Mycket stabil och populär förening med de stora renoveringarna bakom sig. Välkomna!

  • Premium
Ola Hanssonsgatan 4, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Ola Hanssonsgatan 4

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 250 000 kr
37 m²
2 rum
vån 2/5
3 085 kr/mån
87 838 kr/m²

Hjärtligt välkomna till en pärla på Kungsholmen. Renoverat kök med diskmaskin, bra arbetsyta och gott med förvaring. Separat sovrum med plats för större säng. Ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp, matplats och skrivbord för dig som önskar ett hemmakontor. Renoverat helkaklat badrum. Lägenheten är i genomgående renoverat fint skick, perfekt för dig som vill flytta in direkt. Stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp, högt i tak som skapar rymd. Välkommen att längta hem! En solid förening med god ekonomi som äger marken. Här bor du i ett lugnt område med badplats runt hörnet, fina motionsspår runt Kungsholmen och endast ett stenkast från pulsen. Goda kommunikationer och närhet till all tänkbar service.

  • Plus
  • Hiss
Odengatan 36B, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Odengatan 36B, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
6 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
2 588 kr/mån
123 545 kr/m²

Varmt välkomna till denna drömlägenhet, högt upp i huset finner ni denna pärla. Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, genom vackra dubbeldörrar nås en solig balkong. Perfekt för dig som vill bjuda över nära och kära, stora fönster som ger ett fantastiskt ljus och rymd till den pampiga takhöjden. Rymligt sovrum med bra förvaring. Helkaklat stort badrum med tvättmaskin. Genomgående bra förvaring i hela lägenheten, plats för hemma kontor. Unik lägenhet med det där lilla extra. Välkommen att längta hem! Stabil förening med god ekonomi, äger marken. Här bor ni på bästa läget i Vasastan, ett stenkast ifrån allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, matbutiker och grönområden.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 36