Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Linnea Mott

Linnea Mott

Om mig

Med lång erfarenhet inom säljyrken, fastighetsbranschen och min passion för att hjälpa människor att hitta drömhem, är jag väl förberedd på att hjälpa er att sälja eller köpa bostad. Jag är en person som alltid sätter kundens behov först och jag strävar efter att alltid ge bästa möjliga service. Jag har ett gediget nätverk av kontakter och jag är alltid beredd att gå den extra milen för att hitta den perfekta lösningen för mina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandhamnsgatan 1, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun

Sandhamnsgatan 1, 2 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 495 000 kr
50 m²
2.5 rum
vån 2/7
3 173 kr/mån
89 900 kr/m²

Välkomna upp till andra våningen och denna välplanerade funkistvåa om 50 kvm med härlig balkong i skyddat läge. Detta boende passar er som söker ett boende med en hög underhållsstandard med en optimal planlösning. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Vardagsrummet är rymligt och har ett sagolikt ljus från stora fönsterpartier samt anslutning till bostadens balkong. Det är ett helkaklat och stambytt badrum samt ett välutrustat kök i stilren design med plats för matgrupp för fyra personer. Gärdet är ett av innerstans lummigaste och mysigaste områden och även på Sandhamnsgatan 1 omfamnas fastigheten av träd och grönska. På Sandhamnsgatan bor ni med närhet till flertalet gym (Sats och utomhusgym), mataffärer (Hemköp, ICA Gärdet/Rökubbsgatan och ICA Kvantum Värtan), vårdcentral (Gärdet Vårdcentral) samt Gärdesfältet. Vid Gärdesfältet och Djurgården finns vackra grönområden med motionsspår och cykelvägar för er som gillar att vistas i natursköna områden. Området erbjuder goda kommunikationer med närhet till city och universiteten genom T-bana station Gärdet (röda linjen) samt busslinje 1 (hållplats Gärdet) ca 100 meter från fastigheten. Välkomna att längta hem!

  • Balkong
  • Hiss
Sturevägen 29, Huddinge, Huddinge kommun
Sturevägen 29, Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sturevägen 29, Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sturevägen 29

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
1 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/2
3 158 kr/mån
40 319 kr/m²

Ring för att boka visning! Varmt välkommen till denna pärla som är fint renoverad bekvämt belägen på första våningen med stor balkong i lummigt villaområde! Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska helrenoverade tvåa med en generös balkong. Lägenheten är i mycket bra skick och det är bara att flytta rakt in. Lägenheten erbjuder ett härligt ljusinsläpp, genomgående ljusa trägolv, en stor balkong samt en social planlösning. Bostaden är väldisponerad med bra sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rofyllt sovrum och god förvaring i generös klädkammare. Den stora balkongen öppnar upp lägenheten och ger möjlighet till fantastiska sommarkvällar. Kvarnbergsplan ligger endast en kort promenad eller bussresa bort för närmsta mataffär. Från Huddinge C och Stuvsta finns pendeltåg som tar dig till centralen på ca 15 minuter. Här finns även närhet till restauranger, matbutiker samt Huddinge sim- och sporthall. Även goda kommunikationer precis runt knuten. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
Älvkarleövägen 23, Hjorthagen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20
Älvkarleövägen 23, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 2
Älvkarleövägen 23, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 3

Älvkarleövägen 23

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 735 kr/mån
72 285 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa i sann funkisanda i populära Hjorthagen. Här kliver ni in i en lägenhet placerad bekvämt på första våningen med med ett harmoniskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, fina parkettgolv och ett hemtrevligt kök med diskmaskin. Lägenheten är placerad med fri utsikt mot skogen och är sommartid omsluten av grönska som skyddar mot insyn. Precis i närheten finner ni även områdets populära park som inte bara bjuder på en vacker vy utan även picknick- och grillmöjligheter. Grönskande oas med idyllisk småstadskänsla och samtidigt ett stenkast från city. Välkomna!

  • Premium
Lanforsvägen 43, Hjorthagen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Lanforsvägen 43, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 2
Lanforsvägen 43, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 3

Lanforsvägen 43

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 553 kr/mån
72 285 kr/m²

Varmt välkomna till denna socialt planerade tvåa med ett av Hjorthagens bästa lägen. Här erbjuds ni en bostad med ett hemtrevligt kök, en social planlösning och ett fräscht badrum. Bostaden har ett harmoniskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Detta hem lämpar sig väl för både singeln som paret då det finns gott om förvaringsmöjligheter samt ett sovrum som rymmer en dubbelsäng. Lugnt men expansivt område med idyllisk småstadskänsla. Mycket stabil och populär förening med de stora renoveringarna bakom sig. Välkomna!

  • Premium
Responsgatan 14, Telefonplan, Stockholms kommun
Responsgatan 14, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Responsgatan 14, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Responsgatan 14

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 450 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/7
2 249 kr/mån
74 242 kr/m²

Varmt välkomna till denna väldisponerade etta med stor balkong! Här bor ni i en modern och social etta med vackert ljusinsläpp. Renoverat och fullt utrustat kök från vedum med öppen planlösning mot det rymliga rummet där plats för soffa, matbord och annan möblemang finns. Rummet har även en rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng finns. Från Vardagsrummet nås även lägenhetens stora och trevliga balkong där man kan avnjuta sommarkvällarna i solen. Ett stilrent och rymligt badrum med tvättmaskin. Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt ett externt källarförråd. Här bor ni i en stabil förening som äger marken. Med 5 minuters gång till tunnelbanan som tar er direkt i till city på 12 minuter. Bakom hörnet har ni ICA och Tellusborgsvägen som kryllar av flertalet restauranger och caféer. Kort promenad till Svandammsparken och en trevlig promenad till vackra vinterviken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Chanelle Becker på 072 388 24 22 för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Älvkarleövägen 27, 2 tr, Hjorthagen, Stockholms kommun

Älvkarleövägen 27, 2 tr

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 2/3
3 735 kr/mån
72 285 kr/m²

Varmt välkomna till en av Hjorthagens absolut bästa tvåor, högt upp i huset på Älvkarleövägen 27! Lägenheten är otroligt ljus tack vare fönster i två väderstreck samt det höga läget. Här möts det nya och moderna smakfullt med klassiska detaljer. Lägenheten passar både singeln som paret då ytorna är kvadratsmarta. Brf Hjorthagshus är en stabil förening med flertalet stora renoveringar bakom sig. Välkomna hit för att trivas i många år framöver!

  • Plus

Visar alla 6