Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Linnea Mott

Linnea Mott

Om mig

Med lång erfarenhet inom säljyrken, fastighetsbranschen och min passion för att hjälpa människor att hitta drömhem, är jag väl förberedd på att hjälpa er att sälja eller köpa bostad. Jag är en person som alltid sätter kundens behov först och jag strävar efter att alltid ge bästa möjliga service. Jag har ett gediget nätverk av kontakter och jag är alltid beredd att gå den extra milen för att hitta den perfekta lösningen för mina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredrika bremers gata 5, 3 tr, Fruängen/Hägersten, Stockholms kommun
Fredrika bremers gata 5, 3 tr, Fruängen/Hägersten, Stockholms kommun, bild 2
Fredrika bremers gata 5, 3 tr, Fruängen/Hägersten, Stockholms kommun, bild 3

Fredrika bremers gata 5, 3 tr

Lägenhet
Fruängen/Hägersten, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 390 kr/mån
38 645 kr/m²

Ring för att boka privatvisning! Välkomna upp till tredje våningen och denna välplanerade och nyrenoverade trea med härlig balkong i bästa söderläge! Bostaden har en optimal planlösning med gott om plats för både säng och vardagsrumsmöblemang, samt god förvaring och helkaklat badrum som är stambytt. Stora fönsterpartier förser bostaden med ett rofyllt ljus och det finns även en härlig balkong med plats att umgås med nära och kära. På ett par minuters promenad nås det mesta såsom butiker, Fruängens centrum, mataffärer, restauranger och caféer, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, Systembolag och flera gym. Närheten till t-banans röda linje och bussterminal gör det lätt att resa kollektivt. Med en kort promenad når du Långbro Park, en naturskön historisk parkmiljö med ett välbesökt värdshus. Med tio minuter på cykel når du större sammanhängande grönområden med möjlighet till bad.

  • Premium
  • Balkong
Ahlsellvägen 18, Hjorthagen, Stockholms kommun

Ahlsellvägen 18

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 395 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 723 kr/mån
76 810 kr/m²

Kontakta mäklare för att boka visning! Varmt välkomna upp på höjden till denna välplanerade tvåa med ett av Hjorthagens absolut bästa lägen uppe på kullen. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt ett insynsskyddat läge då bostaden är omsluten av grönska. Detta hem lämpar sig väl för både singeln som paret då det finns gott om förvaringsmöjligheter samt ett sovrum som rymmer en dubbelsäng. Lugnt men expansivt område med idyllisk småstadskänsla. Mycket stabil och populär förening med de stora renoveringarna bakom sig. När ni väl klivit in, vill ni knappt kliva ut. Välkomna!

  • Plus

Visar alla 2