Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Linnea Mott

Linnea Mott

Om mig

Med lång erfarenhet inom säljyrken, fastighetsbranschen och min passion för att hjälpa människor att hitta drömhem, är jag väl förberedd på att hjälpa er att sälja eller köpa bostad. Jag är en person som alltid sätter kundens behov först och jag strävar efter att alltid ge bästa möjliga service. Jag har ett gediget nätverk av kontakter och jag är alltid beredd att gå den extra milen för att hitta den perfekta lösningen för mina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandhamnsgatan 1, 6/7 tr, Gärdet, Stockholms kommun

Sandhamnsgatan 1, 6/7 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
4 150 000 kr
47 m²
2 rum
vån 6/7
3 007 kr/mån
88 298 kr/m²

Välkomna upp till sjätte våningen och denna välplanerade funkistvåa med härlig balkong i högt och insynsskyddat läge. Bostaden har en hög underhållsstandard med en optimal planlösning med rymligt sovrum och vardagsrum, stambytt badrum, välutrustat kök i klassisk design med plats för matgrupp för fyra personer och en härlig balkong. Här finner ni ett boende högt upp i huset där maximalt ljusinsläpp tillförs till bostaden med stora fönsterpartier i vinkel. Gärdet är ett av innerstans lummigaste och mysigaste områden och även på Sandhamnsgatan 1 omfamnas fastigheten av träd och grönska. På Sandhamnsgatan bor ni med närhet till flertalet gym (Sats och utomhusgym), mataffärer (Hemköp, ICA Gärdet/Rökubbsgatan och ICA Kvantum Värtan), vårdcentral (Gärdet Vårdcentral) samt Gärdesfältet. Vid Gärdesfältet och Djurgården finns vackra grönområden med motionsspår och cykelvägar för er som gillar att vistas i natursköna områden. Området erbjuder goda kommunikationer med närhet till city och universiteten genom T-bana station Gärdet (röda linjen) samt busslinje 1 (hållplats Gärdet) ca 100 meter från fastigheten. Välkomna att längta hem!

  • Balkong
  • Hiss
Sturevägen 29, Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 25 feb kl 12:00
Sturevägen 29, Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sturevägen 29, Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sturevägen 29

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/2
3 158 kr/mån
42 447 kr/m²

Ring för att boka visning! Varmt välkommen till denna pärla som är fint renoverad bekvämt belägen på första våningen med stor balkong i lummigt villaområde! Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska helrenoverade tvåa med en generös balkong. Lägenheten är i mycket bra skick och det är bara att flytta rakt in. Lägenheten erbjuder ett härligt ljusinsläpp, genomgående ljusa trägolv, en stor balkong samt en social planlösning. Bostaden är väldisponerad med bra sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rofyllt sovrum och god förvaring i generös klädkammare. Den stora balkongen öppnar upp lägenheten och ger möjlighet till fantastiska sommarkvällar. Kvarnbergsplan ligger endast en kort promenad eller bussresa bort för närmsta mataffär. Från Huddinge C och Stuvsta finns pendeltåg som tar dig till centralen på ca 15 minuter. Här finns även närhet till restauranger, matbutiker samt Huddinge sim- och sporthall. Även goda kommunikationer precis runt knuten. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
Furusundsgatan 8 , 8/8 tr, Gärdet, Stockholms kommun

Furusundsgatan 8 , 8/8 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
6 695 000 kr
64 m²
2 rum
vån 8/8
3 412 kr/mån
104 609 kr/m²

Äntligen saluförs en av områdets mest attraktiva bostäder med enastående utsikt över takåsar och trädkronor. Bostaden har ett unikt, centralt läge präglat av både närhet till city och natur. Bostadens läge högst upp i huset med balkong i bästa sydvästläge bjuder inte bara en makalöst vacker utsikt, utan gör den även helt insynsskyddad. Vardagsrummet är utrustat med stora fönsterpartier som ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Köket är hemtrevligt och välplanerat, med gott om utrymme för matlagning. Bostaden har ett rymligt sovrum och det finns möjlighet för ett till om man önskar. Balkongen är rymlig, och möjliggör trivsamma stunder tillsammans med familj och vänner. Här kan du koppla av och njuta av den spektakulära utsikten. Välkomna hit för att trivas i många år framöver!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3