Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Evelinn Åkerman

Evelinn Åkerman

Om mig

Målmedveten, strukturerad och serviceinriktad är tre ord som beskriver mig som fastighetsmäklare. Min största drivkraft ligger i att göra mina kunder nöjda och att överträffa deras förväntningar. Jag är lyhörd på mina kunders önskemål och krav och jag skräddarsyr sedan hela försäljningsprocessen efter det. När du ska sälja och vill få bäst betalt och bäst service kontakta mig på 072-388 24 19 eller [email protected]. Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Plogvägen 5, vån 3, Råsunda, Solna kommun

Plogvägen 5, vån 3

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 3/4
2 601 kr/mån
58 023 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga 30-tals pärla med balkong i soligt söderläge! Lägenheten erbjuder eftertraktade originaldetaljer så som stora fönsterpartier, generös takhöjd och genomgående furugolv. Bostaden lämpar sig fint för både singeln och paret. Social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vackra dubbeldörrar som öppnar upp till balkongen. En separat sovalkov som rymmer en större säng. God förvaring i klädkammare samt plats för förvaringsmöbler. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Den är i gott skick och helt inflyttningsklar. Belägen i en välskött förening som äger marken och har god ekonomi. Gillar ni att kombinera småstadskänsla med närhet till tempo så är detta rätt adress! Här bor du i ett rofyllt område nära till restauranger, kaféer, butiker och vackra promenadstråk. Råstasjön, Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger en kort promenad bort. Goda kommunikationer in till stan. Buss 515 samt 595 till Odenplan stannar strax utanför dörren på Råsundavägen. Ca 5 min till pendeltåget som tar 9 min in till city och promenadavstånd till tunnelbanan. Varmt välkomna att längta hem!

  • Balkong
Alströmergatan 32I, vån 3, Kungsholmen, Stockholms kommun

Alströmergatan 32I, vån 3

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 695 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/4
1 773 kr/mån
99 815 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och stilrena etta högt upp i huset med utsikt mot Birkastan och Karlbergskanalen! Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Plats för både soffa, säng och matgrupp. God förvaring i rymlig klädkammare. Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp, högt i tak och fint genomgående golv. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Hiss finns. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Den är i gott skick och helt inflyttningsklar. Belägen i en stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad. Föreningen har en mycket omtyckt och grönskande innergård. Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och och grönskande områden. Attraktivt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger, shopping, grönområden och bra kommunikationer. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km. Bra kommunikationer med buss och tunnelbana i närheten. Välkommen att längta hem!

  • Hiss
Fridhemsplan 25, vån 2, Kungsholmen/ Fridhemsplan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:15

Fridhemsplan 25, vån 2

Lägenhet
Kungsholmen/ Fridhemsplan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/2
2 881 kr/mån
88 750 kr/m²

Chans att förvärva denna funkispärla som ligger i samma hus som den anrika före detta biografen Draken på Kungsholmen. Lägenheterna på Fridhemsplan 25 byggdes 2014 då de övre våningarna inreddes med bostäder. Med Ernst Grönwalls 1930-talsfunkis som bas inreddes kök och badrum i stilren och sober stil, med ljusa kulörer och påkostade materialval. Planlösningen är genomgående och väldisponerad med ljusa och lättmöblerade rum och generösa fönsterpartier. Kök i öppen social planlösning mot vardagsrummet och separat sovrum i lugnt läge mot husets baksida. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Belägen i en välskött förening som äger marken, med två hyresrätter kvar som kan ses som en dold tillgång. Hyresrätterna är 21 respektive 26 kvm. Föreningen har generösa regler för andrahandsuthyrning. Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och grönskande områden. Ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen, ett stenkast från Västermalmsgallerian med ett stort utbud av restauranger och shopping. Närhet till grönområden så som Kronobergsparken, Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Kungsholms strand. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km. Ett stenkast bort finns även tre olika gym. Utmärkta kommunikationer finns att tillgå dygnet runt endast en minuts promenad från porten, bland annat tunnelbanans gröna och blå linje samt busslinje 1, 3 och 4. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Strålgatan 8, vån 4, Lilla Essingen, Stockholms kommun

Strålgatan 8, vån 4

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 195 000 kr
23 m²
1 rum
vån 4/7
1 843 kr/mån
95 435 kr/m²

På en attraktiv adress på idylliska Lilla Essingen finner du denna välplanerade etta högt upp i huset med balkong. Här väntar ett perfekt första boende eller en övernattningslägenhet i en fastighet från 30-talet. Bostaden har en social planlösning med ett väldisponerat sällskapsrum tillsammans med ett renoverat kök. Badrummet är rymligt och renoverat med fina materialval. Generös hall med gott om förvaringsutrymme. Till lägenheten hör även ett förråd. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Den är i gott skick och helt inflyttningsklar. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Lilla Essingen erbjuder närhet till all tänkbar service, flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk och kommunikationer. Endast 300 meter till närmsta busshållplats. Runt hörnet finns ett stort utbud av restauranger, matbutiker och grönområden som Luxparken samt flera härliga promenadstråk och badbryggor. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sylvangatan 5, vån 5, Haga Norra, Solna kommun

Sylvangatan 5, vån 5

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
2 700 000 kr
31 m²
1 rum
vån 5/7
2 421 kr/mån
87 097 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Kontakta ansvarig mäklare för visning! Nu finns möjligheten att förvärva en etta högt upp i huset i ett område som är under ständig utveckling. Välplanerad etta om 31 kvm som präglas av varma och ljusa toner valda utifrån det skandinaviska ljuset samt exklusiva materialval. Genomgående ljus askparkett. Kök från Puustelli med skåpsluckor i färgen cashmere som bryts av med rostfria detaljer. Köket erbjuder diskmaskin, integrerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och inbyggd micro. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett stort fönsterparti som förser rummet med ett naturligt ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat i grå granitkeramik med en rund bakbelyst spegel och svarta stilrena beslag som ger en lyxig hotellkänsla i badrummet. Påkostat med golvvärme, spotlights i tak samt kombimaskin. Boendet utmärks av stilren design, välplanerade ytor samt fantastiska faciliteter för föreningens medlemmar så som takterrass, gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset. Parkering finns att hyra i ett parkeringshus som ligger ca 5 minuter bort. Haga Norra utvecklas och blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt en matgränd med restauranger, aktivitetsytor för boule och uteserveringar. Att bo i Haga Norra innebär närhet till Vasastan, Hagaparken samt shopping och restauranger i Mall Of Scandinavia. Här har du även nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. Varmt välkomna att längta hem!

  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5