Bergsslingan 31C

Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Naturlyckan i Lerum
Om föreningen
Avgift
3 814 kr/mån
Pris/m²
43 545 kr/m²
Antal besök
3 967
Dagar på Hemnet
16

Som enda förening i Lerum erbjuds nu en 3:a med pool! Mycket trevlig lägenhet med stora glaspartier och ett generöst ljusflöde. Här finns både en balkong att tillgå samt en skön uteplats mot den gemensamma gården. Bostaden präglas av en öppen och social planlösning som bjuder in till umgänge och gemenskap. Brf Naturlyckan är en mkt välskött förening i Norra Hallsås med spektakulär arkitektur och mycket träkänsla. Fastigheten ligger högt och de generösa fönstren låter ljuset flöda in mellan trädens grenar. Här har man anpassat boendet till naturen och gått varsamt fram i terrängen vid byggnationen. Resultatet är slående, ett boende med karaktär och känsla. Förutom pool i föreningen så finns här en gemensam grillplats, odlingslotter och en egen liten lekplats med studsmatta och basketkorg.

Lägenheten består av tre underbara rum, varav kök, vardagsrum och matplats är ett enda stort rum med öppen planlösning. Här finns allt man kan önska sig på välutnyttjade och genomtänkta kvadratmetrar. Lägenheten var klar 2017 och allt är naturligtvis fortfarande i skick som nytt.

Det är endast ett stenkast till Hallsås Förskola, som är ett mycket populärt äventyrsdagis. Här leker barnen utomhus stora delar av dagen. I närheten finns också skola, affärer, gym och badhus. Bra förbindelser med buss och tåg till både Göteborg och Alingsås. Med bil till Göteborg tar det ca 20 minuter. Vill man ta en löp- eller cykeltur i skogen så finns här en mängd av slingor i den närliggande skogen, runt både Töllsjön och Häcksjön. Häcksjön är också en fantastik bad- och fiskesjö.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Kontakta mäklaren

Magnus Dahlsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum
Mäklare Magnus Dahlsjö, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum
0708-25 99 69

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.