Nyproduktion

Bostadsrättslägenhet

Lidköpings kommun Se på karta

1 735 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66,8 m²
Våning
2 av 2
Byggår
2021
Avgift
3 558 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
25 973 kr/m²
Nyproduktion

Det är lätt att förstå det genialiska med lägenhet i ett gavelhus. Här får du ett boende med tre sidor mot omvärlden, helt utan grannar som gör sig påminda. Dessutom njuter du av två rum med fönster i två väderstreck som fångar in allt det vackra ljuset. Lägg till den stora balkongen alt. uteplatsen och ett brett glasparti vid matplatsen. Allt känns välkomnande, mysigt och ombonat!
PRIS: 3:orna i markplan kostar 1 815 000 kr och de på 2:a våning 1 735 000 kr.

I DAGSLÄGET ÄR ALLA 3:or i MARKPLAN ÄR BOKADE. men det finns några 3:or på andra våning kvar. Kontakta oss för besked om vilka lägenheter som finns tillgängliga.

Med ett fint läge i Sjölunda, ett par stenkast från skola och förskola kommer dessa bostadsrätter att byggas. Hela området består av 55 bostadsrätter men försäljningen kommer att delas upp i två etapper. Etapp 1 säljs först och består av 18 bostäder. Här finns 6 st kedjehus (5 rok),( alla kedjehus är bokade) och 12 st lägenheter (2-4 rok). Bostadsrätterna kommer att ha hög standard och det kommer finnas möjlighet att göra olika tillval.
Föreningen kommer att bygga en pool på området som kan nyttjas av de boende i föreningen. Det blir nära och bekvämt att ta ett dopp varma sommardagar.
För mer information om projektet och lägenheterna se: https://gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-sjolunda-lidkoping/

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

Kontakt

Carin Dolfsdotter

Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Mäklare Carin Dolfsdotter, Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
+46708246175