Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

Mäklare

Hagagatan 7B, Gamla Staden, Lidköpings kommun
 • Tor 2 feb kl 16:30

Hagagatan 7B

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

850 000 kr

88 m²

3 rum

5 879 kr/mån

9 659 kr/m²

Du ville bo centralt, inte direkt på marken för du tyckte det kändes lite otryggt. Du ville gärna ha hiss för att komma upp och ta del av ljuset som blivit allt viktigare för dina växter och ditt välbefinnande. I denna lägenheten fanns allt du sökt efter. Hissen gick från källaren upp till din lägenhet. Här är det riktigt rymlig, i kvadratmeter nästan som en 4:a, men ytorna är fördelade på 3 rok ett fräscht badrum och separat tvättstuga. Fönster åt två håll gav mycket ljus och förutom stort förråd i källare fann även ett mindre förråd utanför lägenheten för saker som du använder lite oftare. Att porten var låst hela tiden kändes tryggt och för vänner fanns en porttelefon att ge sig till känna i. Föreningen har nu gått samman med föreningen intill och lägenheten/föreningen är nu "äkta", vilket gör det lättare för en köpare att göra en ekonomisk bedömning när man ska jämföra med andra lägenheter och fördelaktigare skatteregler vid en försäljning. Nu är det dags för nästa ägare att ta vid, följ med på visning och känn efter om detta är ditt nästa hem.

 • Plus
 • Hiss
Lidåkersgatan 7A, Lidåker, Lidköpings kommun

Lidåkersgatan 7A

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

1 095 000 kr

89 m²

4 rum

6 883 kr/mån

12 303 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och välplanerade fyrarummare i bottenplan i lugnt och barnvänligt område. Bostaden erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Lägenheten inrymmer ett stort och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Köket är ljust och fint med gott om förvaring och plats för matbord. Här finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, en gästtoalett samt tre fina sovrum i bra storlek. Här bor du i en välskött förening i ett lugnt och populärt område med närhet till skola, förskola och matbutik. Lidköpings mysiga centrum når du med cykel på några minuter. Missa inte denna pärla! Kontakta ansvarig mäklare redan i dag för mer information.

Floragatan 27A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Floragatan 27A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

550 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 221 kr/mån

9 402 kr/m²

På Floragatan 27A hittar vi denna ljusa och trevliga bostad på tredje våningen. Lägenheten känns hemtrevlig och väldisponerad. Sovrummet ligger i ena änden av hallen och kök och vardagsrum i andra änden. Badrum med egen tvättmaskin och balkong i väster. Du bor ett stenkast från Ica affären och pizzerian samt ca tio minuters promenad in till stadskärnan och resecentrum. Den här lägenheten passar dig som vill ha ett mysigt och praktiskt boende, välkommen att uppleva det själv!

 • Balkong
Förmansvägen 21-23 och 27-29, null, Lidköpings kommun

Förmansvägen 21-23 och 27-29

Lägenhet
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

2 895 000 kr

114 m²

5 rum

7 121 kr/mån

25 395 kr/m²

Nyhet: Säkrad månadsavgift och välj tillträdesdag, läs mer nedan. Med ett fint läge i Sjölunda, ett par stenkast från skola och förskola byggs det nu nya bostadsrätter. Här bor du med pool runt husknuten och gångavstånd till badplats vid Vänern. Här hittar du trivsamt kedjehus på 5 rum och kök med uteplats, egen p-plats och förråd intill och egen trädgård. Föreningen bygger en pool på området som kan nyttjas av de boende i föreningen. Det blir nära och bekvämt att ta ett dopp varma sommardagar. Kedjehusen kostar mellan 2 895 000kr - 2 995 000kr Föreningen består av totalt 42 bostadsrätter som byggs med ett fint läge i Sjölunda, ett par stenkast från skola och förskola. De 4 st kedjehus som marknadsförs här tillhör etapp 2 med tillträde augusti 2023 Bostadsrätterna kommer att ha hög standard och det kommer finnas möjlighet att göra olika tillval från GBJ:s tillvalskatalog för att sätta en personlig prägel på sin lägenhet. Känn dig trygg med GBJ:s trygghetspaket. Här finner du deras "TILLTRÄDESSKYDD 12 MÅN" om du inte får sålt din nuvarande bostad och "SÄKRAD MÅNADSAVGIFT" din månadsavgift är säkrad de först 12 månader som inflyttad. Läs mer om tillträdesskydd/säkrad månadsavgift genom att trycka nedan på "Läs mer om bostaden" och titta där under "länkar" där det det även finns mer information om hela projektet.

 • Nyproduktion
Förmansvägen 13-17, null, Lidköpings kommun

Förmansvägen 13-17

Lägenhet
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

1 795 000 kr

66,8 m²

3 rum

4 172 kr/mån

26 871 kr/m²

Nyhet: Säkrad månadsavgift och välj tillträdesdag, läs mer nedan. Mycket trivsam bostadsrätt på 3 rum och kök med stor balkong alt. rymlig uteplats. Lägenheten känns välkomnande, mysig och ombonad! Föreningen bygger en pool på området som kan nyttjas av de boende i föreningen. Det blir nära och bekvämt att ta ett dopp varma sommardagar. 3:a i markplan kostar 1 925 000 kr och 3:a på 2:a våning kostar 1 795 000 kr. Lägenheterna finns med två modeller på planlösning. Den ena som anges här är på 66,8 kvm och den andra modellen på 67,3 kvm Med ett fint läge i Sjölunda, ett par stenkast från skola och förskola byggs dessa bostadsrätter. Föreningen består av totalt 42 bostadsrätter. I etapp 2, som dessa lägenheter tillhör finns det 20 bostäder i blandade storlekar. Bostadsrätterna kommer att ha hög standard och det kommer finnas möjlighet att göra olika tillval. Känn dig trygg med GBJ:s trygghetspaket. Här finner du deras "TILLTRÄDESSKYDD 12 MÅN" om du inte får sålt din nuvarande bostad och "SÄKRAD MÅNADSAVGIFT" din månadsavgift är säkrad de först 12 månader som inflyttad. Läs mer om tillträdesskydd/säkrad månadsavgift genom att trycka nedan på "Läs mer om bostaden" och titta där under "länkar" där det det även finns mer information om hela projektet.

 • Nyproduktion
Hagagatan 19C, Lidköping, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hagagatan 19C

Lägenhet
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

465 000 kr

36,5 m²

1 rum

3 528 kr/mån

12 740 kr/m²

På den inglasade balkongen, i soliga söder, sitter du och njuter av lugnet, stillsamheten och den fria utsikten över Örthagsparken. Föreningen och området som lägenheten ligger i är även det just sådant, lugnt och trivsamt. Läget gör också att det är nära till det det mesta som kan tänkas önskas. Bostaden i sig är välplanerad och kvadratmetrarna är optimalt utnyttjade. Här bjudes en välkommande hall som som bostadens samtliga rum nås från, till höger finner vi det helkaklade badrummet. Rakt fram ser vi in till rymliga vardagsrummet/sovrummet där det finns plats för både säng och soffa. Tar vi oss ut till hallen igen leder det oss vidare till köket. Köket har vita skåpsluckor och det är från detta rum som vi når den härliga inglasade balkongen. Detta är ett boende ni inte får missa, varmt välkomna! För mer information, bilder och planritning, klicka på "Läs mer hos mäklaren".

 • Balkong
Lidängsvägen 40, Tofta, Lidköpings kommun

Lidängsvägen 40

Villa
Tofta, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

4 450 000 kr

144 m²

6 rum

545 m² tomt

Rakt över gatan från populära Skogshyddan som erbjuder bland annat strand, bad, minigolf och fik finner vi ett hus byggt 2015. Det är en stilren villa om 144 kvadratmeter fördelade i två plan. I entréplan finns en social atmosfär. Här möts man av öppna ytor med fantastiskt ljusinsläpp genom de väl tilltagna fönsterpartierna som sträcker sig längs nästan hela södersidan. Via vardagsrummet nås det inglasade uterummet, något som inte alla i kvarteret har. Uterummet är pricken över i:et som förlänger vardagsrummet stora delar av året. Markplanet erbjuder utöver vardagsrum, kök och tvättstuga även ett sovrum eller kontor om man så vill. En trappa upp finns ytterligare tre sovrum men även ett luftigt och rymligt allrum. Båda planen har varsina smakfulla och helkaklade badrum. Huset är beläget i ett barnvänligt område med trivsam och lättskött trädgård. Bilen kan du parkera tryggt intill huset i den isolerade garagebyggnaden, byggnaden som även har en uppvärmd praktisk förrådsdel. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo både sjö- och naturnära men ändå vill kunna ta cykeln in till stan! Upplev det själv, välkommen på visning! För mer information, bilder och planritning, klicka på "Läs mer hos mäklaren".

 • Uteplats
Stenportsgatan 26B, Nya Staden, Lidköpings kommun

Stenportsgatan 26B

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

625 000 kr

53 m²

2 rum

4 560 kr/mån

11 792 kr/m²

Där gågatan från torget tar slut börjar en lugn cykelväg där vi finner De la Garidegymnasiets entré är på ena sidan och denna ständigt mycket populära bostadsrättsförening på den andra. Föreningen är poplär tack vare de inglasade balkongen, den välskötta ekonomin och så klart det utmärkta centrala, men ändå lugna läget. I föreningens ena hus finns nu en ljus och hemtrevlig tvårummare på andra våning som kan bli din! Det är en väldisponerad lägenhet där fönsterbrädorna i kinnerkullesten visar på att det är gediget byggt och den höga takhöjden andas ljus och rymd. Planlösningen ger oss ett väl tilltaget sovrum, ett ordentligt kök med matplats och ett vardagsrum med öppning mot köket vilket kan breddas för att få en öppnare än mer socail tillvaro. Bostaden har, tack vare läget, så gott om ingen insyn och den inglasade balkongen blir som ett extra rum stora delar av året. Det är en perfekt plats att dricka sin kopp kaffe på morgonen när solens strålar skiner, från tidig vår till sen höst. Upplev det själv, välkommen på visning! För mer information, bilder samt planritning, klicka på "Läs mer hos mäklaren".

Lagaskiftesvägen 37, Råda Mosse Askeslätt, Lidköpings kommun

Lagaskiftesvägen 37

Lägenhet
Råda Mosse Askeslätt, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

2 495 000 kr

106 m²

5 rum

5 700 kr/mån

23 538 kr/m²

Välkomna till Lagaskiftesvägen 37 och detta bostadsrättsradhus, nyproducerat 2022, om 106 kvm med 5 rum och kök om 2-plan i familjevänliga och naturnära Askeslätt! Bostaden är belägen med fint läge i utkanten av området och har en genomgående stilfull helhet med flera hållbara material både invändigt och utvändigt. På tomten som hör till bostadsrätten finns gräsyta och uteplatser i två väderstreck samt ett förråd. Radhuset har framsidan i sydostligt läge och baksidan i nordväst där tomten dessutom gränsar mot en äng utan grannar direkt intill. Väl inne i bostaden finns ett modernt och stilrent kök (Vedum) med fin interiör, trendig maskinell utrustning och en matplats, rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffa, tv-möblemang och matplats, två helkaklade badrum varav det ena har tvättmöjligheter och båda har golvvärme, tre sovrum och ett allrum som enkelt går att göra om till ett extra sovrum. Gott om förvaringsmöjligheter finns i bostaden i flera garderober samt ett förråd under trappan. Det är genomgående ekparkettgolv och målade väggar samt energieffektivt då uppvärmning sker med frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan, återvinning av frånluft och vattenburna radiatorer på övervåningen. Här bor man bekvämt i populärt område med närhet till både fin natur, förskola, livsmedelsbutik och gym. Lidköping centrum nås på bara några minuter med bil, men vill man lämna bilen hemma finns både fina cykelleder och bra kommunikationer med buss. En egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften och har du elbil så finns tillgång till elbilsladdare inom föreningen.

Hovbygatan 29, Lidköping, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hovbygatan 29

Lägenhet
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

2 150 000 kr

71 m²

3 rum

4 473 kr/mån

30 282 kr/m²

Med ett av områdes bästa lägen hittar vi detta hemtrevliga radhus i bostadsrättsform. Det är en mycket välplanerad och inbjudande lägenhet i markplan som har en härlig, insynskyddad uteplats på baksidan. Uteplatsen nås av solens strålar i princip hela dagen men det finns också en del under tak om man vill sitta svalt i skuggan. Bostaden erbjuder ett nyrenoverat kök med matplats, ett väl tilltaget vardagsrum, två sovrum och ett badrum med egen tvättmaskin. Gott om förvaring via förråd och bilen ställer du bekvämt i carporten som ligger precis intill bostaden. För den som letar efter ett lättskött boende i ett lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta så är detta det ultimata alternativet. Här är bekymmersfritt, hemtrevligt och mysigt. Upplev det själv, välkommen på visning! För mer information och bilder, klicka på ”Läs mer hos mäklaren”.

Sliparevägen 17, null, Lidköpings kommun

Sliparevägen 17

Villa
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

4 400 000 kr

130 m²

5 rum

442 m² tomt

Endast ett hus kvar av denna modellen. I populära och barnvänliga Sjölunda bygger Götenehus villor på 130 kvm i två plan med tillhörande carport. Här bor man bekvämt med närhet till skola, förskola, badplats och härlig natur. Fina gång- och cykelvägar leder hela vägen in till stan och buss mellan området och centrum går kontinuerligt. Huset har planerade uteplatser i syd- och västerläge! Tomten kommer vid inflyttningen att vara grovplanerad. Det kommer finnas möjlighet att påverka inredningen i bostaden genom att göra diverse tillval för ytskikt samt kök- och badrumsinredning. Tillval för tomten kommer också att erbjudas så som stenläggning av uppfarten. Även uteplatserna finns som tillval - antingen uppgrusade (om man vill fixa med trall själv) eller med färdig trall. Vid köp av huset tecknar man två avtal - ett entreprenadkontrakt som gäller för uppförande av huset och ett köpekontrakt som gäller fastigheten/tomten. Kontrakten gäller endast tillsammans och tecknas därför vid samma tillfälle. Inflyttning är planerad till kvartal 2 år 2023.

 • Nyproduktion
Saleby Tyskagården 2, Lidköping, Lidköpings kommun

Saleby Tyskagården 2

Gård/Skog
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

1 795 000 kr

10 275 m² tomt

Fastigheten är större än den ser ut i verkligheten, vilket beror på att del av fastigheten brukas/arrenderas idag som jordbruksmark, men kan för den som vill användas för annat av en ny ägare. Boningshuset har under de senaste åren renoverats där bl.a kök och badrum fått nya ytor och inredning. I källare, som dränerats för några år sedan står en nyare luft/vatten värmepump. I gårdsmiljön finns en del övriga byggnader som garage, ladugårdsbyggnad samt ett gårdshus/garage. Följ med oss på visning för och bilda dig en egen uppfattning.

Nonnens väg 3A, Dalängen, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nonnens väg 3A

Lägenhet
Dalängen, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

575 000 kr

64,5 m²

2 rum

4 036 kr/mån

8 915 kr/m²

Med ett fint läge i Nya staden, nära Framnäs köpcentrum, 7 minuters promenad till sjön med badplats och 10 minuters promenad till torget ligger denna trivsamma tvårumslägenhet på 3:e våningen. Bostadens 64,5 kvadratmeter är fördelade på två rum och kök där det erbjuds bland annat ett vardagsrum med fint ljusinsläpp genom de stora fönstren i rummet. Ett ljust kök med matplats och gott om förvaring samt bra arbetsytor, ett rymligt sovrum med utgång till den inglasade balkongen i öster. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt en klädkammare. Här bor du i en populär och trivsam bostadsrättsförening! Varmt välkommen på visning! För mer information och bilder klicka på "Läs mer hos mäklare".

 • Balkong
Uttervägen 14, Råda, Lidköpings kommun

Uttervägen 14

Villa
Råda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

3 750 000 kr

186,5 m²

7 rum

855 m² tomt

När cykeln rullar under viadukten vid brandstationen är du nästan hemma. Du passerar bara Coop och sedan svänger du in vid Silverbyns förskola så är du på den lugna lilla gatan, Uttervägen i början av Råda/Silverbyn. Även om du har en bil stående i det stora dubbelgaraget gillar du att ta den korta cykelturen till jobbet inne i centrum. Barnen har utan problem tagit sig hem själva från skolan och är ute och sparkar boll med några andra barn i området. Du går in via groventrén, förbi den stora tvättstugan in i köket och matsalen. Med öppningen mot hallen och vardagsrummet är detta en mycket social och trevlig yta. Du har inget emot att vara i denna delen av huset hela dagen. Idag får du dock spendera några timmar i hemma-kontoret mittemot föräldrasovrummet innanför matsalen. Men först går du upp till övervåningen och stänger av TVn i allrummet som är belägen mellan barnens två sovrum. Den har visst någon glömt stänga av i all hast. Det är ett socialt hem i ett tryggt och stadsnära område. Upplev det själv, välkommen på visning!

 • Uteplats
Södergatan 13, Lidköping, Lidköpings kommun

Södergatan 13

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

5 350 000 kr

175 m²

8 rum

1 039 m² tomt

Du har varit framme på torget, tagit en fika, gått i affärer och promenerar nu längs Lidan tillbaka hem. På din ena arm vilar ett fång nyinköpta färska blommor som är ett av fynden du gjort på torghandeln. Barnen möter upp på sina cyklar längs gångstigen, de har varit och tränat på idrottsområdet på andra sidan "älven". Frågan är om ert boende kunde bli så mycket mer centralt än så här. Huset ni valde är väl tilltaget och det finns gott om utrymme såväl för familjen, barnen kompisar och möjligheten att kunna arbeta hemma. Vem kan klaga på hemarbete i uterummets ljusa ytor eller samlingarna i köket där barn och vänner kan samlas runt grytorna och dela på arbetet. Inte heller vill du nu vara utan de mysiga stunderna i gillestugan efter att ha tinat i bastun efter en dag ni åkt skridskor på den frusna Lidan eller de sköna stunderna i jaccuzzin under ett stjärnfyllt himlavalv. Att tidigare ägaren installerat laddningsmöjlighet för bilen och lyft standarden i huset till nivån "bara att flytta in" gjorde valet enkelt och du har inte ångrat dig en gång. Så vill vi beskriva möjligheterna med detta hus och nu är det din tur att avgöra om huset uppfyller även dina önskemål och krav. Välkommen på visning.

 • Plus
Sliparevägen 1, null, Lidköpings kommun

Sliparevägen 1

Villa
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

4 640 000 kr

138 m²

5 rum

412 m² tomt

Sista huset av denna modellen. I populära och barnvänliga Sjölunda bygger Götenehus denna friliggande villa på 138 kvm i två plan med tillhörande carport, beläget på en hörntomt. Här bor man bekvämt med närhet till skola, förskola, badplats och härlig natur. Fina gång- och cykelvägar leder hela vägen in till stan och buss mellan området och centrum går kontinuerligt. Huset har planerade uteplatser i syd- och västerläge! Tomten kommer vid inflyttningen att vara grovplanerad. Det kommer finnas möjlighet att påverka inredningen i bostaden genom att göra diverse tillval för ytskikt samt kök- och badrumsinredning. Tillval för tomten kommer också att erbjudas så som stenläggning av uppfarten. Även uteplatserna finns som tillval - antingen uppgrusade (om man vill fixa med trall själv) eller med färdig trall. Vid köp av huset tecknar man två avtal - ett entreprenadkontrakt som gäller för uppförande av huset och ett köpekontrakt som gäller fastigheten/tomten. Kontrakten gäller endast tillsammans och tecknas därför vid samma tillfälle. Inflyttning är planerad till kvartal 2 år 2023.

 • Nyproduktion

Visar alla 16