Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Majorsallén 72B, Lidköping, Lidköpings kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Majorsallén 72B

Lägenhet
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
600 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 998 kr/mån
10 256 kr/m²

I denna lugna och trivsamma stadsdelen finner vi denna fina tvåa högst upp i huset. Lägenheten har mycket ljusinsläpp vilket ger en härlig känsla. Ett vackert parkett golv finner vi enhetligt i lägenhetens alla rum. Köket är från Ikea och här finns gott om plats för en matgrupp vilket skapar en trevlig social yta där man både kan laga mat och underhålla gästerna. Badrummet gjordes om i samband med stambytet och här står det även en kombinerad tvättmaskin som underlättar vardagen med lite mindre spring i trapporna till föreningens tvättstugor. Om man tröttnar på att sitta inne i lägenheten är det bara att kliva ut på den härliga och inglasade balkongen. Det ska också nämnas att denna lägenheten tillhör en bra bostadsrättsförening där du som bor har en låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-TV, internet och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Nyåkersgatan 4F, Lidköping, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nyåkersgatan 4F

Radhus
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 600 000 kr
102 + 51 m²
4 rum
174 m² tomt

I det nya moderna öppna köket står du vid köksön och lagar mat. På en barstol framför dig sitter någon och läser läxorna. Du kan se barnets blick när den blir glad över att ha löst ett problem. Något du inte kunnat om inte fläkten varit infälld i induktionshällen. Ytterligare ett av barnen kommer från lekplatsen framför huset, in genom ytterdörren, springer bakom ryggen på dig, genom vardagsrummet och ut till trädgården förbi altanen till studsmattan. Visst blir det lite smutsigt när skorna förblir på, men det löser robotdamsugaren som kan gå på den tröskellösa ytan. Det slitstarka LVT-golvet tar ingen skada av små skor precis. Ni får plats många i radhuset på Nyåkersgatan. Snart kommer nog tonåringen som nu läser läxor att vilja flytta ner till källaren. Det är skönt att gillestugan som är inredd och anpassad för källarmiljön är både funktionell och hemtrevlig. Innan har det varit bra att ha alla tre sovrum och ett nyrenoverat fräscht badrum på övervåningen. Det har såklart även varit bra att området är så tryggt. Här är det bara cykelvägar omkring så barnen kan springa fritt och cykla själva till Lidåkerskolan. Kort sagt är det ett väl omhändertaget hem, lättskött och praktiskt. Upplev det själv, välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Dalängsvägen 21, Lidköping, Lidköpings kommun

Dalängsvägen 21

Radhus
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 295 000 kr
78 + 33 m²
3 rum
167 m² tomt

Stig in genom dörren och låt dig välkomnas av en inbjudande hall som leder dig vidare till bostadens hjärta. Till höger finner du ett stilfullt kök från Marbodal, utrustat med eleganta gråa köksluckor och generösa arbetsytor. Här finns gott om plats för både matbord och stolar, vilket gör det till en idealisk plats för matlagning och samvaro. Vidare på entréplanet finner vi ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matsalsgrupp. Härifrån når du även baksidan, där ett härligt altandäck i sydöstligt läge väntar. Perfekt för avkoppling, grillkvällar och soliga dagar. På det övre planet finns två väl tilltagna sovrum som båda erbjuder gott om utrymme och komfort. Ett badrum samt en praktisk klädkammare kompletterar övervåningen och bidrar till en bekväm och funktionell vardag. Källarplanet bjuder på en lyxig relaxavdelning – din egen oas för avkoppling och njutning. Dessutom finns här ett rum som idag används som en walk-in closet, men som lätt kan anpassas till andra behov, såsom ett hemmakontor eller gästrum. Huset har uteplatser både på fram- och baksidan. På framsidan finns en stenlagd uteplats med nordvästligt läge, perfekt för att njuta av eftermiddagssolen. Baksidan har ett härligt altandäck med sydöstligt läge och en liten gräsmatta, vilket gör det till en idealisk plats för morgonkaffet, grillkvällar och utomhuslek. Huset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt du behöver. Bara ett stenkast bort ligger Dalängsskolan, och på några minuters gångavstånd finner du Stenportsskolan och De la Gardiegymnasiet. Området erbjuder också motionsspår och grönområden för aktiva dagar utomhus. ICA Hjertberg ligger i närheten för bekväma inköp, och på bara några minuter når du stadens torg med dess charmiga butiker och restauranger. Dalängsvägen 21 är ett hem som verkligen har allt – ett välskött radhus med en genomtänkt planlösning och ett fantastiskt läge. Missa inte chansen att göra detta drömboende till ditt! Välkommen på visning! För mer information, bilder och planlösning, klicka på "Läs mer hos mäklaren".

Förmansvägen 23, Villa Giacomina, Lidköpings kommun
Förmansvägen 23, Villa Giacomina, Lidköpings kommun, bild 2
Förmansvägen 23, Villa Giacomina, Lidköpings kommun, bild 3

Förmansvägen 23

Lägenhet
Villa Giacomina, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 595 000 kr
114 m²
5 rum
8 616 kr/mån
22 763 kr/m²

VILKEN MÖJLIGHET! 300 000 KR I RABATT! INFLYTTNINGKLART! POOL! ÅTERKÖPSGARANTI! GÅNGAVSSTÅND TILL VÄNERN! Pris enligt ekonomisk plan är 2 895 000 kr. Pris med rabatt 2 595 000 kr . För att du skall känna dig än mer trygg med ditt köp erbjuder vi en återköpsgaranti, vilket i korthet innebär att om du inte får sålt lägenheten om två år för samma pris du köper lägenheten för idag, köper vi tillbaka den. På så sätt vill vi visa dig att vi tror på framtiden och att marknaden kommer att återhämta sig, mer information om återköpsgaranti finns under "dokument" på mäklarens hemsida. Nu finns det möjlighet att förvärva ett nytt hem med villakänsla i bostadsrättsform! Ett rymligt kedjehus i två plan med fyra potentiella sovrum varav ett med balkong , två badrum med dusch och separat tvättstuga med grovkök. De sociala ytorna i form av kök med plats för köksbord och vardagsrum med utrymme för middagsbord är strategiskt placerade på bottenplan i nära anslutning till de två uteplatserna och egna gräsmattan. Här parkerar du bilen på din egen uppfart och det utvändiga, rymliga förrådet skapar avstånd till närmaste granne. Det optimala boendet för dig som är fler i familjen eller du som tröttnat på din stora villa. Här bor du bekymmersfritt och utan renoveringsbehov i många år och från bostaden har du gångavstånd till både upplyst motionsspår, förskola, skola, badplats och busshållplats. Flexibelt tillträde är möjligt. För mer detaljer kring bostaden , föreningen eller tidsbokning för privat visning kontakta under sommaren, fram till sista augusti, kontoret i Lidköping 0510-22150.

  • Premium
  • Uteplats
Friel Sjöhaga 1, Tun, Lidköpings kommun

Friel Sjöhaga 1

Villa
Tun, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 250 000 kr
64 + 1 m²
3 rum
1 203 m² tomt

Detta charmiga fritidshus erbjuder en idyllisk reträtt från stadens brus och stress. Med en fantastisk placering nära sjön och omgiven av naturens skönhet är detta hemmet där du kan skapa minnen för livet, vare sig det är som sommarbostad eller permanentboende. Stig in i detta fritidshus och känn omedelbart atmosfären av värme och välkomnande. Huset har nyligen genomgått en omfattande renovering i form av målning av fasaden, yttertaket har lagts om och en generös altan som bjuder in till avkoppling och sociala tillställningar under sommarmånaderna. Invändigt erbjuder huset allt du behöver för en bekväm vistelse. Med en rymlig hall för att välkomna dig, två väl tilltagna sovrum, ett trivsamt kök, ett mysigt vardagsrum samt ett badrum, är detta hemmet komplett och redo att tas i bruk. Perfekt för avkoppling efter en dag fylld med utomhusaktiviteter. På tomten finner du även ett praktiskt garage, perfekt för förvaring av bilen, trädgårdsmaskiner eller redskap. Här finns gott om utrymme för att förvara utomhusutrustning och skapa ordning och reda. Med närheten till sjön och naturen kan du njuta av båtturer, simning eller avkoppling vid vattnet. Oavsett om det är sommar, höst, vår eller vinter finns här alltid något att upptäcka och njuta av. Friel Sjöhaga 1 är inte bara ett fritidshus, det är en möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett liv nära naturen. Med en fantastisk placering och bekvämligheter för både avkoppling och äventyr är detta ditt drömboende vid sjön. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning. Den perfekta oasen väntar på dig vid Friel Sjöhaga 1!

Nu kan du köpa din egen lokal!, null, Lidköpings kommun
  • 20 lediga bostäder

Nu kan du köpa din egen lokal!

Övrigt
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
fr. 1 199 000 kr

Missade du chansen att investera i din egna lokal? Ingen fara, nu kommer vi tillbaka med en ny etapp! Efter ett slutsålt första projekt i Lidköping är vi nu glada att kunna presentera ännu ett projekt av Egenlokals eftertraktade koncept med friköpta industrilokaler. Intill första etappen, på Skaragatan i Gamla Staden planeras ännu en huskropp att byggas innehållande 20 lokaler. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1 199 000 kr Pris för gavelenhet: 1 399 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 3, 2025 Varje fastighet är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Stefan Andersson, [email protected], 0708-22 63 76 Kajsa Lindmark, [email protected], 0722- 25 68 60 På https://www.egenlokal.se/projekt/gamla-staden-etapp-2 finns ytterligare information.

  • Nybyggnadsprojekt
Kållandsö Ullered Solbacken 1, Lidköping, Lidköpings kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30

Kållandsö Ullered Solbacken 1

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 500 000 kr
163 m²
7 rum
2 015 m² tomt

Beläget på den pittoreska Kållandsö, cirka 20 minuter från Lidköpings centrum, är detta huset där dina drömmar om en fridfull tillvaro vid Vänern kan bli verklighet. Kållandsö är mer än bara en plats, det är en upplevelse. Med det majestätiska Läckö Slott som vakar över ön och den pittoreska Spikens Fiskehamn som bjuder in till avkoppling och lokal kultur, är detta en plats där historien möter nutiden på ett förtrollande sätt. Naturen är lika imponerande som den är mångsidig, med vandrings- och cykelleder som tar dig genom skogar och längs med Vänerns stränder. Kajakturer och fiskeäventyr erbjuder en direkt kontakt med naturen och du kan till och med ha turen att få syn på fiskgjusar och havsörnar som kretsar över öns vatten. Efter en dag fylld av äventyr kan du avnjuta lokala läckerheter på någon av öns restauranger och kaféer och låta dig förföras av den ljuva smaken av det lokala köket. Huset på Ullered Solbacken 1 är ett en ½ plans hus som välkomnar dig med sina generösa utrymmen och sin lantliga charm. Entréplanet erbjuder allt du behöver för bekväm vardag, med en hall som välkomnar dig hem, ett fräscht badrum, ett rymligt kök med plats för matbord och stolar, samt ett mysigt vardagsrum och sovrum för avkoppling. Här finns också en praktisk tvättstuga och groventré för extra bekvämlighet. På övre plan väntar tre rymliga sovrum, ett allrum och en toalett, perfekt för hela familjen att trivas och växa i. På tomten finns även en förrådsbyggnad för förvaring av utomhusutrustning och verktyg. Huset ligger harmoniskt inbäddat i naturen och har närhet till både skog och sjö, vilket ger dig möjlighet att njuta av allt det bästa som Kållandsö har att erbjuda. Med närheten till naturen, Vänerns vatten och öns alla sevärdheter och aktiviteter är detta det perfekta hemmet för dig som söker det där lilla extra i livet. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning. Livet på Kållandsö väntar på dig! För mer information och bilder, klicka på "Läs mer hos mäklaren".

  • Plus
  • Energieffektiv
Förmansvägen 29, Sjölunda, Lidköpings kommun
Förmansvägen 29, Sjölunda, Lidköpings kommun, bild 2
Förmansvägen 29, Sjölunda, Lidköpings kommun, bild 3

Förmansvägen 29

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 595 000 kr
114 m²
5 rum
8 616 kr/mån
22 763 kr/m²

VILKEN MÖJLIGHET! 300 000 KR I RABATT! INFLYTTNINGKLART! POOL! ÅTERKÖPSGARANTI! GÅNGAVSSTÅND TILL VÄNERN! Pris enligt ekonomisk plan är 2 895 000 kr. Pris med rabatt 2 595 000 kr . För att du skall känna dig än mer trygg med ditt köp erbjuder vi en återköpsgaranti, vilket i korthet innebär att om du inte får sålt lägenheten om två år för samma pris du köper lägenheten för idag, köper vi tillbaka den. På så sätt vill vi visa dig att vi tror på framtiden och att marknaden kommer att återhämta sig, mer information om återköpsgarantin finns under "dokument" på mäklarens hemsida. Nu finns det möjlighet att förvärva ett nytt hem med villakänsla i bostadsrättsform! Ett rymligt kedjehus i två plan med fyra potentiella sovrum varav ett med balkong , två badrum med dusch och separat tvättstuga med grovkök. De sociala ytorna i form av kök med plats för köksbord och vardagsrum med utrymme för middagsbord är strategiskt placerade på bottenplan i nära anslutning till de två uteplatserna och egna gräsmattan. Här parkerar du bilen på din egen uppfart och det utvändiga, rymliga förrådet skapar avstånd till närmaste granne. Det optimala boendet för dig som är fler i familjen eller du som tröttnat på din stora villa. Här bor du bekymmersfritt och utan renoveringsbehov i många år och från bostaden har du gångavstånd till både upplyst motionsspår, förskola, skola, badplats och busshållplats. Flexibelt tillträde är möjligt. För mer detaljer kring bostaden , föreningen eller tidsbokning för privat visning kontakta under sommaren, fram till sista augusti, kontoret i Lidköping 0510-22150.

  • Premium
Nylyckegatan 3D, Lidköping, Lidköpings kommun

Nylyckegatan 3D

Radhus
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 650 000 kr
101 + 50 m²
3 rum
166 m² tomt

Detta radhus, beläget i ett fridfullt och familjevänligt område, erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende. Med lite kärlek och renoveringar kan du omvandla detta hus till en pärla som du och din familj kommer att älska i många år framöver. På Nylyckegatan 3D finner du lugn och ro, perfekt för familjer som söker en trygg och trivsam miljö. Ljunghed är känt för sina grönskande områden och närheten till centrum, skolor, lekplatser och grönområden gör det till den ultimata platsen att kalla hem. Detta hem erbjuder fantastiska möjligheter till personlig anpassning och uppgradering. Med ett kök, vardagsrum och wc på entréplanet finns en solid grund för att skapa ett modernt och funktionellt utrymme. Dessutom finns det ett rymligt allrum, ett sovrum och ett badrum på det övre planet samt en mysig gillestuga, tvättstuga och förvaringsutrymmen i källarplanet. På baksidan av huset finner du en lättskött trädgårdstomt, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Altanen erbjuder en idyllisk plats för sommarkvällar och trädgården är perfekt för barn att leka på. Till huset hör även ett garage i en garagelänga, vilket ger dig bekvämlighet och skydd för din bil samt extra förvaringsutrymme för verktyg och utrustning. Nylyckegatan 3D är mer än bara ett hus - det är en möjlighet att skapa ditt drömboende med en fantastisk plats, generösa utrymmen och möjligheten till personlig anpassning är detta hemmet du har letat efter! Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Din dröm om det perfekta hemmet väntar på dig här!

  • Plus
  • Energieffektiv
Gillstad Solberga 1, Gillstad, Lidköpings kommun

Gillstad Solberga 1

Villa
Gillstad, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 095 000 kr
82 + 15 m²
4 rum
2 335 m² tomt

Endast 15 min från Lidköping hittar du denna lilla pärla inbäddad i grönska nästa på toppen av en lite kulle. Huset är småttigt och charmigt med kök, vardagsrum, matsal och badrum i markplanet. På övervåningen finner du två sovrum. På tomten finns ett gårdshus, tillika pumphus som brukas som förråd .

  • Plus
Råda Åsledet 7, Råda, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Råda Åsledet 7

Villa
Råda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
3 050 000 kr
87 + 50 m²
4 rum
1 680 m² tomt

Det här är en husdröm för dig som vill bo på landet men ändå så nära stadskärnan som är möjligt i Lidköping. Omgivningarna i denna del av Lidköping är helt fantastiska och du bor verkligen med naturen runt knuten. Hästhagar, rekreationsområde med fina motionsspår och ädellövskogen i Lunnelid ligger allt en kort promenad bort. Huset är till stor del renoverat de sista åren med bland annat en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, man har installerat ett nytt kök med ny utrustning, renoverat golv och väggar samt gjort en helt fantastisk uteplats i väster. Trädgården är relativt stor men ändå lättskött och det finns gott om yta för den som har gröna fingrar och vill förverkliga sin dröm om ett eget trädgårdsland. Förutom boningshuset finns ett garage med plats för en bil, uttag för att kunna ladda elbil är installerad och fiber finns indraget. I närområdet ligger skola åk 1-6 samt vid den nyare delen i Råda ligger nybyggd förskola, gym och mataffär. Till centrum cyklar du på ca 15 minuter.

Ryttaregatan 7B, Nya Staden, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Ryttaregatan 7B

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
550 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 246 kr/mån
12 644 kr/m²

En kort promenad från centrum, i ett av de lugnare områdena av Nya staden finner vi lägenheten på Ryttaregatan, en lägenhet utöver det vanliga. Bor du på denna sida "älva" har du gångavstånd till både centrumkärnan, mataffärer, gym och föreningsliv så som arenan, idrottens hus och tennishallen. Den ligger bara en halv trappa upp och ett stenkast från närmaste mataffär. Genom en kombination av fräscha ytskikt, en stor balkong och föreningens gröna innergård skapas här en trivsam hemkänsla. Hemmet har renoverats och gjorts i ordning under senare åren. Här finns ett nyrenoverat badrum, ett separat sovrum och ett kök med egen diskmaskin. Allt här följer en röd tråd, en lägenhet klar att bara flytta in i. Via vardagsrummet når du även en balkong mot den mysiga innergården där du har sol fram till eftermiddagen. Här ingår det mesta, även internet, i månadsavgiften! Upplev det själv. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Prostgatan 13A, Gamla Staden, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Prostgatan 13A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
975 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 4/4
5 624 kr/mån
10 541 kr/m²

Har du sikte på en ljus och härlig lägenhet med fönster åt tre håll och inglasad balkong i söder och västerläge kan detta vara tillfället du väntat på. På de 92,4 kvm finns tre rymliga sovrum, kök med separat matplats och vardagsrum. Badrummet är inrett med tvättmaskin/dusch och handfat och kompletteras med separat toalett. Härifrån är det 5 min promenad till skolan, affär och vårdcentral. Centrum ligger ca 10 min bort på cykel. Följ med på visningen och låt dig övertygas, Välkommen!

  • Plus
Lovene Tolsgården 2, Lovene, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 7 aug kl 16:30

Lovene Tolsgården 2

Villa
Lovene, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 400 000 kr
166 m²
6 rum
1 002 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva ett perfekt hus som passar hela familjen där man önskar bo på landet men ändå med rimligt avstånd till Lidköpings centrum. Här behöver man visserligen renovera men det finns ett vattenburet och även luftburna värmesystem samt kommunalt vatten och avlopp. Huset har en bra planlösning som med enkla medel går att modernisera. Man kan som exempel göra klädkammare av bastun på övre planet, använda kontoret i bottenplan som en stor garderob för all tvätt eller varför inte undersöka möjligheten att ta ner väggen mot matsal/vardagsrum för en mer öppen planlösning? På tomten finns ett fristående garage med intilliggande förråd. Du har bra pendlingsmöjligheter till Lidköping via buss och tåg (Lovene station) som även tar dig till Göteborg med Västtågen. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Plus
  • Uteplats
Korngatan 5, Lidköping, Lidköpings kommun
  • Ons 31 jul kl 10:00

Korngatan 5

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 175 000 kr
108 + 55 m²
4 rum
906 m² tomt

Gatan är lugn och stilla, här åker bara de som har ärende till dig eller grannarna. Härifrån kan du enkelt använda gång/cykelvägar till skolor och skogsområde. Man kan på samma sätt nå Ågårdsområdet idrottscentra på kort tid. Här får du möjlighet att förvärva en trevlig villa där du finner vardagsrum med utgång till rymlig altan i trivsamt söder-västerläge. Huset har tre jämnstora sovrum och köket är ett relativt rymligt barkök där det finns plats för sex personer runt matbordet. Badrum och separat gästtoalett gör morgonbestyren för familjen lite enklare. Tvättstuga är i anslutning till grovingång där det även finns bastu och dusch. Vidbyggt garage där du kan ansluta direkt från huset grovingång. Stort isolerat förråd innanför garaget, från vilket du även kommer ut till altandäcket och trädgården . På parkeringen framför huset finns det plats för två bilar.

  • Plus
Sunnersberg Lövsången 1, Tolsjö, Lidköpings kommun

Sunnersberg Lövsången 1

Villa
Tolsjö, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
4 600 000 kr
197 m²
6 rum
3 520 m² tomt

"Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vill. Jorden vi ärvde och lunden, den gröna..." Evert Taubes ord dansar över ditt sinne där du sitter i orangeriet med ett glas gott att dricka. Du blickar inte söder ut över de gula fälten intill huset som sträcker sig långt bort tack vare rullstensåsarna som en gång var. Du blickar mot skogsdungen och bandygrytan som är så signifikant för staden Lidköping. Där har barn lärt sig åka skridskor och spelat bandy i fler år än du orkar räkna. Men det är inte bandyn du tänker på just nu. Du tittar på träden framför den. Tanken att Björn som byggde huset på Lövsången faktiskt gjort allt själv, från ax till limpa. På egen hand har han, likt Markus i Husdrömmar dokumentär på SVT, kapat träden, hyvlat planken och byggt ett hus. Blod, Svett och Tårar, sa han, Churchill.. Kärlek, Kunskap och Flit tänker du. Huset är verkligen gediget byggt från grunden Byggt av en människa med yrkesstolthet. Såklart har det för dem tidigare ägarna inte varit något problem att nyttja vedklyven och elda själva i pannan. Men du är allt glad du istället valde att installera luft/vatten-värmepumpen. Det var ju så enkelt att koppla till på befintligt system. Du väcks ur dina tankar när du har barnen tjuta. De har sprungit ut, ut ur det 197 kvm stora huset med 6 rum och kök, och generösa rum därtill. De är på väg att ta ett dopp. Hopp ner i naturpoolen. Även om du ser poolen som något rogivande och vackert,likt Sinnenas spa på Ärstad Vingård är det för barnen lika mycket en lekplats som bandygrytan är det för dem på vintern. "...Vildrosor och blåklockor och lindblommor och kamomill. Låt dem få leva, de är ju så sköna." Melodin fortsätter i ditt huvud och du är så nöjd med ditt hus. Ditt hus som ligger med cykelbana knappa milen utanför Lidköpings stadskärna. Vill du uppleva det själv? kontakta mäklaren och boka en visning!

  • Uteplats
Flakeberg Höjen 2, Grästorp, Grästorps kommun
  • Budgivning pågår

Flakeberg Höjen 2

Villa
Grästorp, Grästorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 095 000 kr
85 + 18 m²
4 rum
8 726 m² tomt

Gruset på vägen knastrar under bildäcken. Du åker bort. Bort bortom vardagens stress, bort från stora vägen och fram till den vackra gårdsbilden som är fastigheten Höjen 2. Träden som omsluter tomten gör platsen omsluten. De öppna fälten får dig att känna dig fri, fri på ett sätt som nästan inte går att förklara. Du blir kvar intill garaget bredvid den stora ekonomibyggnaden där du ställt bilen. Andas in den friska luften och lyssnar till koltrastens vackra sång. En tyngd släpper från axlarna. Du är hemma. Framledes hade du tänkt göra en verkstad av ekonomibyggnaden. Mest för att fördjupa ditt bil-intresse, det eller om du skulle göra boxar och börja sko hästar. Hovslagare är ett underskattat hantverk, det har du alltid tyckt. Just nu hyr du bara ut platsen till husvagns- och båtägare vilket gör boendet här billigare för dig själv. Genom den nya fina vita ytterdörren kliver du in i det gamla timmerhuset som stått här i decennier. Stått genom snöstormar och hagelskurar och du känner verkligen en trygghet i att det kommer göra det även framöver. De byggde med en yrkesstolthet förr som du uppskattar. Sedan är det inte dig emot att här är uppdaterat med kommunalt vatten och avlopp, fiber i tomtgräns och ett nytt kök, tvärt om, det kunde inte varit bättre. Men att sitta en mörk kväll med en bok och höra vedträna knastra i spisen, det är något alldeles speciellt. Upplev det själv, välkommen på visning!

  • Plus
Spiken Bergklippan 1, Lidköping, Lidköpings kommun

Spiken Bergklippan 1

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Pris saknas
98 m²
3 rum
1 527 m² tomt

Här är huset för dig som letar efter ett boende som erbjuder närheten till vattnet, båtplats, restaurangliv och sorlet runt en av Lidköpings mest kända landmärken. Förutom allt detta kan du dra dig tillbaka i ostördhet, vara på tomten och njuta av sjöutsikten. Här finns en hus inrett för åretruntboende där ytorna är genröst planerade för att kunna umgås med vänner och släktingar eller varför inte bara njuta av stillheten i ensamhet och roas av båttrafiken som anländer till Spikens fiskeläge. Vill du kunna ta en kopp kaffe eller kanske något annat gott kan du med fördel göra detta i lusthuset, där du fåt 360 gradig koll på allt som händer i din närhet och du kan vara säker på att solen alltid når dig. Gästerna kan få eget rum i förlängningen av garaget där det finns ett sovrum. Båthamnen ligger bara några meter ner från tomtgränsen. Här behöver du inte känna dig begränsad av att det saknas en bil i familjen eller att du måste hämta vänner in i staden. Bussen stannar nämligen inom 100 m så du kan möta sällskapet barfota om du vill.

Blåbärsvägen 14, Vinninga, Lidköpings kommun

Blåbärsvägen 14

Villa
Vinninga, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 750 000 kr
121 + 59 m²
5 rum
926 m² tomt

Hörnläge har denna 1-plansvilla med en välplanerad och praktisk planlösning. Här finner du vardagsrum, fyra sovrum, rymligt kök i allmogestil, renoverad tvättstuga med bastu och dusch. Därutöver finns en inglasad altan där du möter våren och avslutar med sköna höstkvällar. Garage i huskroppen med fjärrstyrd port, stensatt parkeringsplats framför huset för flera bilar. Kanske kan detta bli din nästa bostad, hör av dig så bokar vi in en visningstid.

Hagalundsgatan 41, Lidköping, Lidköpings kommun

Hagalundsgatan 41

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
3 975 000 kr
135 + 80 m²
6 rum
690 m² tomt

Vill du bo med närhet till skola, affär, skog och idrottsanläggningar har du hitta helt rätt område. Då kan vi presentera ett härligt hus för dig som gillar äldre stil med mycket trägolv. Huset har renoverats med varsam hand i liknande tidsenlig stil. I markplanet finns härligt kök som byttes i sin helhet 2020. Vardagsrum med personlig känsla i anslutning till inglasat uterum. Stort sovrum med utgång till baksidas härliga altandäck och utespa. Trätrappan tar oss upp till övervåningen där vi finner fyra sovrum och ett härligt badrum. I källaren finns renoverad tvättstuga, arbetsrum/sovrum samt förrådsytor.

  • Plus
  • Energieffektiv
Margretelundsgatan 3 b, Lidköping, Lidköpings kommun

Margretelundsgatan 3 b

Lägenhet
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 009 kr/mån
7 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga tvårummare i populära och välskötta föreningen HSB Brf Margretelund. Här erbjuds ett hemtrevligt boende där det finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Bostaden har en mycket trevlig planlösning som skapar en känsla av rymd och hemtrevnad. Här välkomnas du in i en stor och praktisk hall med mycket förvaringsmöjligheter. Köket är ljust och praktiskt med gott om plats för matbord vid det stora fönstret. Från köket når man det rejäla sovrummet som även nås från hallen. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat och ger plats för stor soffgrupp och matsalsmöbler om så önskas. Den stora och soliga inglasade balkongen blir som ett extra rum stora delar av året och här kan du odla i krukor och njuta av naturens skiftningar redan tidig vår och fram till sen höst. Föreningen är välskött och erbjuder en trygg och harmonisk boendemiljö. Med ett centralt läge har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, från shopping och restauranger till gröna parker och naturupplevelser. Så missa inte chansen. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag - välkommen hem!

Lindärvagatan 8, Lidåker, Lidköpings kommun

Lindärvagatan 8

Villa
Lidåker, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 950 000 kr
111 + 111 m²
5 rum
735 m² tomt

Vill du bo i ett mysigt och väl underhållet enplanshus med källare i ett barnvänligt område? Då är Lindärvagata 8 något för dig! Huset är byggt 1967 och har en boyta på 111 kvm. Huset har fyra sovrum, ett vardagsrum, ett kök, ett badrum och en gästtoalett. Huset har även en stor källare med tvättstuga, hobbyrum och förråd. Huset är mindre renoverat vilket ger nästa ägarna möjlighet att skapa huset precis som de önskar. Huset ligger på en lugn gata med en mysig insynsskyddad trädgård. Här kan man njuta av solen på altanen eller odla sina egna grönsaker i trädgården. Huset ligger intill Lidåkersparken där det finns grönområde och lekplats för barnen. Området är lugnt och tryggt med lite biltrafik. Här bor man nära naturen men ändå centralt. Att cykla in till centrum tar mindre än 10 minuter, så att cykla till jobbet går alldeles utmärkt. Inom promenadavstånd från huset finns skolor, matbutiker, motionsspår och vårdcentral. Huset är ett drömboende för den som vill ha ett hemtrevligt och bekvämt hem i ett attraktivt område. Här kan man leva ett harmoniskt liv med familj och vänner i ett hus med mycket potential och charm. Missa inte denna unika möjlighet att bli ägare till detta fantastiska hus! Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning. Jag ser fram emot att höra från dig!

  • Uteplats
Förmansvägen 11C, Sjölunda, Lidköpings kommun

Förmansvägen 11C

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 300 000 kr
82,9 m²
4 rum
vån 2/2
5 178 kr/mån
27 744 kr/m²

Många har frågat efter dem då de valdes bland de först av alla lägenheter. En modulerad lägenhet som från början var på 4 rok men köparen valde att avstå från ena sovrummet och fick då ett extra stort vardagsrum. Förutom storleken på vardagsrummet fick man ett fönster från gaveln vilket förstärker ljusinsläppet och gav ytterligare lyster till rummet. Utanför finns balkongen som är väl tilltagen, ca 13,5 kvm, och som ligger med ett lugnt läge med skogen och med kvällssolen som nära granne. Köket är grönt till färgen, ligger i andra änden på vardagsrummet och pryder rummet ytterligare. Badrummet är tillika kombinera som tvättstuga och även har har smakfulla tillval gjort på bl.a klinker och kakel. Alla golv är klädda med ekparkett och förutom de två sovrummen finns också en rymlig klädkammare. P-plats följer lägenheten och det finns ytterligare ett förråd i gemensam byggnad på tomten. Vill du ta ett bad ligger föreningens egen pool på badrocksavstånd, precis intill lägenhetshuset. Skulle det vara så att du heller vill ha lägenheten som en 4:a kan den återställas. Låter det spännande? Då följer du med oss på visning så lovar vi att du blir helt övertygad.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 23