Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östbygatan 52, Lidköping, Lidköpings kommun

Östbygatan 52

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 650 000 kr
106 + 106 m²
2 rum
755 m² tomt

Detta enplanshus med källare som är beläget i utkanten av Lidåkersområdet erbjuder en fantastisk bas för den som älskar att forma sitt eget boende. Här kan du skapa ditt drömhem och anpassa det efter dina egna önskemål. Utforska potentialen i varje rum och låt din kreativitet flöda för att ge huset en personlig prägel. Idag rymmer entréplan två rum och kök samt badrum men det finns gott om utrymme för att skapa fler rum om så önskas. Den rymliga källaren ger utrymme för extra möjligheter och projekt samt gör huset flexibelt för olika behov. Den välplacerade tomtens sydvästliga läge ger optimalt solljus, perfekt för att skapa en trivsam uteplats eller en blomstrande trädgård. Den lättskötta trädgården gör boendet bekvämt och samtidigt estetiskt tilltalande samtidigt som den ger möjlighet att skapa din egen gröna oas, för att få en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder utomhus. Beläget i en attraktiv miljö med närhet till stadsliv, skog och motionsspår blir detta hus inte bara ett hem utan en möjlighet att skapa en livsstil enligt dina egna visioner. Varmt välkomna att anmäla erat intresse om detta är huset för er! För mer information, bilder och planlösning, klicka på "Läs mer hos mäklaren".

Skaragatan 27C, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Skaragatan 27C

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
650 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 308 kr/mån
9 924 kr/m²

Om du tankar går mot att komma lite mer Centralt i Lidköping kanske denna lägenheten kan vara något för dig. Den lugna innergården ger en ombonad och trivsam känsla och blir en kontrast till det centrala läget. Från köket, som är uppdelat i kök och matplats, har du utsikt mot innergården. Vill du ha mer rörelse utanför ditt fönster är kanske den inglasade balkongen mot Skaragatan bästa platsen. Här följer du väl vad som händer och det finns alltid något att titta på. Lägenheten har därutöver två rum och båda känns väl tilltagna i storlek och båda har fönster mot söder. Saknar du bil eller tänker på miljön stannar bussen utanför på gatan och du tar dig enkelt till andra platser i Lidköping. Låter det intressant så följ med oss på nästa visning och ta en titt, Välkommen!

Wennerbergsvägen 8E, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Wennerbergsvägen 8E

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 150 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
6 047 kr/mån
16 197 kr/m²

Denna hemtrevliga lägenhet på Wennerbergsvägen 8E erbjuder inte bara en unik bostadsupplevelse utan även en central placering i hjärtat av Gamla stan. Med bekvämt gångavstånd till torget, kollektivtrafik, matbutiker, butiker samt restauranger, blir vardagen smidig och full av möjligheter. Lägenheten är belägen på andra våning och charmar med en fantastisk takhöjd som ger bostaden en ljust och luftigt intryck. Lägenheten rymmer två sovrum och ett rymligt vardagsrum med tillgång till den stora, inglasade balkongen där man kan njuta av solens strålar under i princip hela dagen. Köket imponerar med generös storlek och inbjudande matplats vid det vackra burspråket, där man har en härlig utsikt mot Örthagsparken. Bostaden har även ett badrum med dusch och egen tvättmaskin. Här finns chansen natt skapa en bekväm livsstil i denna lägenhet med oöverträffad charm och bekvämlighet – välkommen hem till Wennerbergsvägen 8E! För mer information, bilder och planritning, klicka på "Läs mer hos mäklaren".

Förmansvägen 23, Villa Giacomina, Lidköpings kommun
 • Ons 6 mar kl 17:00
Förmansvägen 23, Villa Giacomina, Lidköpings kommun, bild 2
Förmansvägen 23, Villa Giacomina, Lidköpings kommun, bild 3

Förmansvägen 23

Lägenhet
Villa Giacomina, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 595 000 kr
114 m²
5 rum
7 121 kr/mån
22 763 kr/m²

Unikt tillfälle! 300.000 kr i rabatt. Om du köper innan 2024-03-31, betalar du för denna lägenhet endast 2.595.000 kr istället för 2.895.000 kr Nu finns det möjlighet att förvärva ett nytt hem med villakänsla i bostadsrättsform! Ett rymligt kedjehus i två plan med fyra potentiella sovrum varav ett med balkong , två badrum med dusch och separat tvättstuga med grovkök. De sociala ytorna i form av kök med plats för köksbord och vardagsrum med utrymme för middagsbord är strategiskt placerade på bottenplan i nära anslutning till de två uteplatserna och egna gräsmattan. Här parkerar du bilen på din egen uppfart och det utvändiga, rymliga förrådet skapar avstånd till närmaste granne. Det optimala boendet för dig som är fler i familjen eller du som tröttnat på din stora villa. Här bor du bekymmersfritt och utan renoveringsbehov i många år och från bostaden har du gångavstånd till både upplyst motionsspår, förskola, skola, badplats och busshållplats. Flexibelt tillträde är möjligt. För mer detaljer kring bostaden , föreningen eller tidsbokning för privat visning kontakta Stefan.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Nu kan du köpa din egen lokal!, null, Lidköpings kommun
 • 15 lediga bostäder

Nu kan du köpa din egen lokal!

Övrigt
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
fr. 1 199 000 kr

Missade du chansen att investera i din egna lokal? Ingen fara, nu kommer vi tillbaka med en ny etapp! Efter ett slutsålt första projekt i Lidköping är vi nu glada att kunna presentera ännu ett projekt av Egenlokals eftertraktade koncept med friköpta industrilokaler. Intill första etappen, på Skaragatan i Gamla Staden planeras ännu en huskropp att byggas innehållande 20 lokaler. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1 199 000 kr Pris för gavelenhet: 1 399 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 3, 2025 Varje fastighet är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Stefan Andersson, [email protected], 0708-22 63 76 Kajsa Lindmark, [email protected], 0722- 25 68 60 På https://www.egenlokal.se/projekt/gamla-staden-etapp-2 finns ytterligare information.

 • Nybyggnadsprojekt
Förmansvägen 13E, Sjölunda, Lidköpings kommun
 • Ons 6 mar kl 16:30
Förmansvägen 13E, Sjölunda, Lidköpings kommun, bild 2
Förmansvägen 13E, Sjölunda, Lidköpings kommun, bild 3

Förmansvägen 13E

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 495 000 kr
66,8 m²
3 rum
vån 2/2
4 172 kr/mån
22 380 kr/m²

Unikt tillfälle ! 300.000kr i rabatt. Köper du innan 2024-03-31 får du köpa denna lägenhet gör 1.495.000 kr istället för 1.795.000. kr Här finns möjligheten att förvärva ett nytt och fräscht boende där doften just nytt ännu inte lämnat lägenheten. Här finner du vardagsrum och kök i en öppen trivsam planlösning där du också kommer åt balkongen, som ligger i söderläge och får utsikt mot poolen. Här finns två sovrum där det ena är lite större än det andra, rymligt badrum som kombineras med tvättstuga. Alla lägenheter har en klädkammare och separat förråd i gårdshuset utanför. P-plats finns till alla och är du sugen på ett dopp har föreningen egen pool. Här bor du bekymmersfritt och utan renoveringsbehov i många år och från bostaden har du gångavstånd till både upplyst motionsspår, förskola, skola, badplats och busshållplats. Flexibelt tillträde är möjligt. För mer detaljer kring bostaden , föreningen eller tidsbokning för privat visning kontakta Stefan.

 • Premium
Läckögatan 39, Lidköping, Lidköpings kommun

Läckögatan 39

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 995 000 kr
110 m²
4 rum
1 074 m² tomt

Varmt välkommen till Läckögatan och denna charmiga villa på stor och mysig trädgårdstomt. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till allt. Matbutiker, skola, förskola, fritidsaktiviteter finns i närområdet. En kort promenad tar dig nere till stranden, campingen eller till Framnäs köpcentrum. Lidköpings mysiga stadskärna med butiker, restauranger och fik ligger 10 minuter bort med cykel. Huset erbjuder stora möjligheter att skapa sig ett praktiskt och mysigt hem. Bostaden består av hall, två vardagsrum samt ett rymligt kök med matplats på entréplan. En trappa upp finns badrum med dusch, ett sovrum samt ett stort allrum som enkelt kan göra om till fler sovrum. I källaren finns stora ytor för bland annat tvättstuga och förvaring. På tomten finns en altan med tak, ett garage med plats för bil och diverse. Trädgården bjuder in till lek på den stora gräsmattan och här finns gott om fruktträd. Hör av er till ansvarig mäklare redan idag för mer information!

Sliparevägen 1, Sjölunda, Lidköpings kommun
Sliparevägen 1, Sjölunda, Lidköpings kommun, bild 2
Sliparevägen 1, Sjölunda, Lidköpings kommun, bild 3

Sliparevägen 1

Villa
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
4 450 000 kr
138 m²
5 rum
412 m² tomt

Varmt välkommen till populära och barnvänliga Sjölunda och denna nybyggda tvåplansvilla med äganderätt på fin hörntomt. Huset är ett nybyggt och friliggande Götenehus som nu står redo för dig som bara vill flytta rak in och bo bekymmersfritt och bekvämt. Bostaden har en öppen planlösning med ett kök utöver det vanliga. Den stora köksön med barliggare är som gjord för det sociala livet där du kan umgås med familj och vänner samtidigt som du utför kökssysslor. I direkt anslutning till köket ligger ett praktiskt vardagsrum med stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Bottenvåningen rymmer också en generös tvättstuga med gott om förvaring, ett badrum samt ett förråd under trappan där du har möjlighet att ställa sådant du vill ha lättillgängligt men inte framme. Övervåningen rymmer inte mindre än tre sovrum och har du behov av fler kan du enkelt göra om allrummet till ett extra sovrum. Här finns också ett stort badrum. Förvaring är något som de flesta efterfrågar och i detta hus finns det gott om den. På övervåningen finns en rejäl klädkammare samt en smart skjutdörrsgarderob i det största sovrummet, den kan du enkelt inreda så att du får plats med alla kläder och accessoarer. Intill huset finns en carport med parkeringsyta med plats för två bilar samt ett förråd. I Sjölunda bor man bekvämt och bra med närhet till skola, förskola, badplats och härlig natur. Fina gång- och cykelvägar leder hela vägen in till stan och buss mellan området och centrum går kontinuerligt. Huset har planerade uteplatser i syd- och västerläge! Du kan flytta in med kort varsel eller efter överenskommelse. Boka dig på visning redan idag!

 • Premium
Prostgatan 13C, Lidköping, Lidköpings kommun

Prostgatan 13C

Lägenhet
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/4
4 516 kr/mån
9 145 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma trea i en populär och omsorgsfullt förvaltad förening med fint läge i centrala Lidköping. Bostaden erbjuder det mesta man kan önska för ett lättskött och bekvämt boende. Här finns ett rymligt kök med matplats, ett större vardagsrum med fint parkettgolv, två sovrum, ett helkaklat badrum och en riktigt rymlig inglasad balkong. Här bor du i ett lugnt område i välskött förening med låg månadsavgift där även internet ingår i avgiften. Utanför dörren har du en tevlig innegård och närhet till det mesta. En kort promenad tar dig in till Lidköpings mysiga centrum med butiker, fik, restauranger och torghandel varje onsdag och lördag. Missa inte chansen att här utforma ditt eget drömboende. Kontakta ansvarig mäklare redan idag!

Lindärvagatan 8, Lidåker, Lidköpings kommun

Lindärvagatan 8

Villa
Lidåker, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 950 000 kr
111 + 111 m²
5 rum
735 m² tomt

Vill du bo i ett mysigt och väl underhållet enplanshus med källare i ett barnvänligt område? Då är Lindärvagata 8 något för dig! Huset är byggt 1967 och har en boyta på 111 kvm. Huset har fyra sovrum, ett vardagsrum, ett kök, ett badrum och en gästtoalett. Huset har även en stor källare med tvättstuga, hobbyrum och förråd. Huset är mindre renoverat vilket ger nästa ägarna möjlighet att skapa huset precis som de önskar. Huset ligger på en lugn gata med en mysig insynsskyddad trädgård. Här kan man njuta av solen på altanen eller odla sina egna grönsaker i trädgården. Huset ligger intill Lidåkersparken där det finns grönområde och lekplats för barnen. Området är lugnt och tryggt med lite biltrafik. Här bor man nära naturen men ändå centralt. Att cykla in till centrum tar mindre än 10 minuter, så att cykla till jobbet går alldeles utmärkt. Inom promenadavstånd från huset finns skolor, matbutiker, motionsspår och vårdcentral. Huset är ett drömboende för den som vill ha ett hemtrevligt och bekvämt hem i ett attraktivt område. Här kan man leva ett harmoniskt liv med familj och vänner i ett hus med mycket potential och charm. Missa inte denna unika möjlighet att bli ägare till detta fantastiska hus! Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning. Jag ser fram emot att höra från dig!

 • Uteplats
Prostgatan 6B, Lidköping, Lidköpings kommun

Prostgatan 6B

Lägenhet
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
750 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 131 kr/mån
13 514 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet med centralt läge i Lidköping! Denna moderna och stilrena tvårummare på första våningen är ett perfekt hem för dig som värdesätter komfort och bekvämlighet. Här erbjuds ett renoverat kök med all utrustning du behöver. Köket ligger i öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet som ger plats åt både matsalsbord och soffhörna. Bjud in till trivsamma kvällar på den härliga balkongen, som förlänger vardagsrummet och ger dig en fin utsikt över området. Badrummet är modernt renoverat och rymmer både WC, dusch och egen tvättmaskin. Ljusa fina ytskikt och en genomgående ljus och härlig känsla i bostaden. Föreningen är välskött och erbjuder en trygg och harmonisk boendemiljö. Med ett centralt läge har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, från shopping och restauranger till gröna parker och naturupplevelser. Så missa inte chansen. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag - välkommen hem till ditt nya drömboende i Lidköping!

 • Plus
Margretelundsgatan 3 b, Lidköping, Lidköpings kommun

Margretelundsgatan 3 b

Lägenhet
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 009 kr/mån
8 250 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga tvårummare i populära och välskötta föreningen HSB Brf Margretelund. Här erbjuds ett hemtrevligt boende där det finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Bostaden har en mycket trevlig planlösning som skapar en känsla av rymd och hemtrevnad. Här välkomnas du in i en stor och praktisk hall med mycket förvaringsmöjligheter. Köket är ljust och praktiskt med gott om plats för matbord vid det stora fönstret. Från köket når man det rejäla sovrummet som även nås från hallen. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat och ger plats för stor soffgrupp och matsalsmöbler om så önskas. Den stora och soliga inglasade balkongen blir som ett extra rum stora delar av året och här kan du odla i krukor och njuta av naturens skiftningar redan tidig vår och fram till sen höst. Föreningen är välskött och erbjuder en trygg och harmonisk boendemiljö. Med ett centralt läge har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, från shopping och restauranger till gröna parker och naturupplevelser. Så missa inte chansen. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag - välkommen hem!

Nyåkersgatan 4F, Lidköping, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nyåkersgatan 4F

Radhus
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 495 000 kr
102 + 51 m²
4 rum
174 m² tomt

I det vita köket står du och lagar mat. Vid köksbordet intill fönstret sitter någon och läser läxorna. Någon annan springer bakom ryggen på dig, genom vardagsrummet och ut till trädgården förbi uterummet. Ni får plats många i radhuset på Nylyckegatan. Snart kommer nog tonåringen som nu läser läxor att vilja flytta ner till källaren. Det är skönt att gillestugan som är inredd och anpassad för källarmiljön är både funktionell och hemtrevlig. Innan har det varit bra att ha alla tre sovrum och ett nyrenoverat badrum på övervåningen. Det har såklart även varit bra att området är så tryggt. Här är det bara cykelvägar omkring så barnen kan springa fritt och cykla själva till Lidåkerskolan. Kort sagt är det ett väl omhändertaget hem, lättskött och praktiskt. Upplev det själv, välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Maratongatan 5A, Ågårdsområdet, Lidköpings kommun

Maratongatan 5A

Radhus
Ågårdsområdet, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 995 000 kr
76 + 70 m²
4 rum
532 m² tomt

Utmed Rudenschöldsgatan rullar du fram med cykeln. Solen skiner och efter en fika på stan med några goda vänner och lite lätt medvind i ryggen går det väldigt lätt hemåt. Efter bara några minuter svänger du in på din uppfart. Cykeln tar du med dig genom grinden och ställer in i förrådet. Du uppskattar verkligen lyxen av att kunna ta sig fram snabbt och smidigt med cykeln. Detta var ju en av många anledningar till att du hamnade precis här på Maratongatan. Du öppnar ytterdörren och hänger av dig ytterkläderna i den utbyggda entréhallen. Du tar dig till köket och passerar vardagsrummet och ett av husets tre sovrum. Väl i köket öppnar du kylskåpet för att påbörjar förberedelserna för kvällens middag. Du tar fram allt och inser att några ingredienser saknas. Möjligtvis att det kan finnas i matkällarförrådet. Du går ner i källaren och in i den hemtrevliga gillestugan. Längst bort i rummet öppnar du dörren och går in i matkällarförrådet. Perfekt! Här står allt du behöver. Du går upp till köket igen och sätter på lite musik. Solen skiner fortfarande och du känner på dig att det kommer bli en riktigt trevlig kväll. Söker du ett centralt boende i ett lugnt och omtyckt område? Då kan detta bli ditt nya hem. Varmt välkommen att höra av dig för mer information.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Förmansvägen 11C, Sjölunda, Lidköpings kommun

Förmansvägen 11C

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 300 000 kr
82,9 m²
4 rum
vån 2/2
5 178 kr/mån
27 744 kr/m²

Många har frågat efter dem då de valdes bland de först av alla lägenheter. En modulerad lägenhet som från början var på 4 rok men köparen valde att avstå från ena sovrummet och fick då ett extra stort vardagsrum. Förutom storleken på vardagsrummet fick man ett fönster från gaveln vilket förstärker ljusinsläppet och gav ytterligare lyster till rummet. Utanför finns balkongen som är väl tilltagen, ca 13,5 kvm, och som ligger med ett lugnt läge med skogen och med kvällssolen som nära granne. Köket är grönt till färgen, ligger i andra änden på vardagsrummet och pryder rummet ytterligare. Badrummet är tillika kombinera som tvättstuga och även har har smakfulla tillval gjort på bl.a klinker och kakel. Alla golv är klädda med ekparkett och förutom de två sovrummen finns också en rymlig klädkammare. P-plats följer lägenheten och det finns ytterligare ett förråd i gemensam byggnad på tomten. Vill du ta ett bad ligger föreningens egen pool på badrocksavstånd, precis intill lägenhetshuset. Skulle det vara så att du heller vill ha lägenheten som en 4:a kan den återställas. Låter det spännande? Då följer du med oss på visning så lovar vi att du blir helt övertygad.

 • Plus
 • Balkong
Marbogatan 2, Järpås, Lidköpings kommun

Marbogatan 2

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 195 000 kr
177 m²
7 rum
1 174 m² tomt

Det här är en underbar villa som ligger på Marbogatan 2 i Järpås. Det är en perfekt plats för en barnfamilj, med närhet till lekplats, förskola, skola och motionsspår. Huset har stora sociala ytor i bottenvåningen med ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns också en braskamin som både ger värme och förhöjd trivselfaktor. Det finns också ett härligt inglasat uterum i söderläge som har plats för många gäster. Trädgården är fantastisk med rabatter och fina gräsytor för barnen att leka på och det finns även en skyddad uteplats i väster som enkelt nås via köket. Ett perfekt ställe att njuta av solen eller om man önskar att äta sommarlunchen utomhus. På tomten finns också en stor garagebyggnad med gott om plats för förvaring. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning!

Kållandsö Lindöviken, Kållandsö, Lidköpings kommun

Kållandsö Lindöviken

Tomt
Kållandsö, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
545 000 kr
1 000 m² tomt

Tomter för byggnation, med möjlighet till bryggplats på gångavstånd. Med båt kan du ta del av Ekens skärgård vars vatten du ser från tomten. Bygg ditt eget fritidshus eller permanenthus, i vacker och sjönära miljö.

Visar alla 17