Mäklare Stefan Andersson

Stefan Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Förmansvägen 23, Villa Giacomina, Lidköpings kommun
 • Tis 25 jun kl 16:30
Förmansvägen 23, Villa Giacomina, Lidköpings kommun, bild 2
Förmansvägen 23, Villa Giacomina, Lidköpings kommun, bild 3

Förmansvägen 23

Lägenhet
Villa Giacomina, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 595 000 kr
114 m²
5 rum
8 616 kr/mån
22 763 kr/m²

VILKEN MÖJLIGHET! 300 000 KR I RABATT! INFLYTTNINGKLART! POOL! ÅTERKÖPSGARANTI! GÅNGAVSSTÅND TILL VÄNERN! Pris enligt ekonomisk plan är 2 895 000 kr. Pris med rabatt 2 595 000 kr . För att du skall känna dig än mer trygg med ditt köp erbjuder vi en återköpsgaranti, vilket i korthet innebär att om du inte får sålt lägenheten om två år för samma pris du köper lägenheten för idag, köper vi tillbaka den. På så sätt vill vi visa dig att vi tror på framtiden och att marknaden kommer att återhämta sig, mer information om återköpsgarantin finns under "dokument" på mäklarens hemsida. Nu finns det möjlighet att förvärva ett nytt hem med villakänsla i bostadsrättsform! Ett rymligt kedjehus i två plan med fyra potentiella sovrum varav ett med balkong , två badrum med dusch och separat tvättstuga med grovkök. De sociala ytorna i form av kök med plats för köksbord och vardagsrum med utrymme för middagsbord är strategiskt placerade på bottenplan i nära anslutning till de två uteplatserna och egna gräsmattan. Här parkerar du bilen på din egen uppfart och det utvändiga, rymliga förrådet skapar avstånd till närmaste granne. Det optimala boendet för dig som är fler i familjen eller du som tröttnat på din stora villa. Här bor du bekymmersfritt och utan renoveringsbehov i många år och från bostaden har du gångavstånd till både upplyst motionsspår, förskola, skola, badplats och busshållplats. Flexibelt tillträde är möjligt. För mer detaljer kring bostaden , föreningen eller tidsbokning för privat visning kontakta Stefan.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Nu kan du köpa din egen lokal!, null, Lidköpings kommun
 • 20 lediga bostäder

Nu kan du köpa din egen lokal!

Övrigt
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
fr. 1 199 000 kr

Missade du chansen att investera i din egna lokal? Ingen fara, nu kommer vi tillbaka med en ny etapp! Efter ett slutsålt första projekt i Lidköping är vi nu glada att kunna presentera ännu ett projekt av Egenlokals eftertraktade koncept med friköpta industrilokaler. Intill första etappen, på Skaragatan i Gamla Staden planeras ännu en huskropp att byggas innehållande 20 lokaler. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1 199 000 kr Pris för gavelenhet: 1 399 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 3, 2025 Varje fastighet är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Stefan Andersson, [email protected], 0708-22 63 76 Kajsa Lindmark, [email protected], 0722- 25 68 60 På https://www.egenlokal.se/projekt/gamla-staden-etapp-2 finns ytterligare information.

 • Nybyggnadsprojekt
Förmansvägen 29, Sjölunda, Lidköpings kommun
 • Tis 25 jun kl 16:30
Förmansvägen 29, Sjölunda, Lidköpings kommun, bild 2
Förmansvägen 29, Sjölunda, Lidköpings kommun, bild 3

Förmansvägen 29

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 595 000 kr
114 m²
5 rum
8 616 kr/mån
22 763 kr/m²

VILKEN MÖJLIGHET! 300 000 KR I RABATT! INFLYTTNINGKLART! POOL! ÅTERKÖPSGARANTI! GÅNGAVSSTÅND TILL VÄNERN! Pris enligt ekonomisk plan är 2 895 000 kr. Pris med rabatt 2 595 000 kr . För att du skall känna dig än mer trygg med ditt köp erbjuder vi en återköpsgaranti, vilket i korthet innebär att om du inte får sålt lägenheten om två år för samma pris du köper lägenheten för idag, köper vi tillbaka den. På så sätt vill vi visa dig att vi tror på framtiden och att marknaden kommer att återhämta sig, mer information om återköpsgarantin finns under "dokument" på mäklarens hemsida. Nu finns det möjlighet att förvärva ett nytt hem med villakänsla i bostadsrättsform! Ett rymligt kedjehus i två plan med fyra potentiella sovrum varav ett med balkong , två badrum med dusch och separat tvättstuga med grovkök. De sociala ytorna i form av kök med plats för köksbord och vardagsrum med utrymme för middagsbord är strategiskt placerade på bottenplan i nära anslutning till de två uteplatserna och egna gräsmattan. Här parkerar du bilen på din egen uppfart och det utvändiga, rymliga förrådet skapar avstånd till närmaste granne. Det optimala boendet för dig som är fler i familjen eller du som tröttnat på din stora villa. Här bor du bekymmersfritt och utan renoveringsbehov i många år och från bostaden har du gångavstånd till både upplyst motionsspår, förskola, skola, badplats och busshållplats. Flexibelt tillträde är möjligt. För mer detaljer kring bostaden , föreningen eller tidsbokning för privat visning, kontakta Stefan.

 • Premium
Gillstad Solberga 1, Gillstad, Lidköpings kommun

Gillstad Solberga 1

Villa
Gillstad, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 095 000 kr
82 + 15 m²
4 rum
2 335 m² tomt

Endast 15 min från Lidköping hittar du denna lilla pärla inbäddad i grönska nästa på toppen av en lite kulle. Huset är småttigt och charmigt med kök, vardagsrum, matsal och badrum i markplanet. På övervåningen finner du två sovrum. På tomten finns ett gårdshus, tillika pumphus som brukas som förråd .

 • Plus
Prostgatan 13A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Prostgatan 13A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
975 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 4/4
5 420 kr/mån
10 541 kr/m²

Har du sikte på en ljus och härlig lägenhet med fönster åt tre håll och inglasad balkong i söder och västerläge kan detta vara tillfället du väntat på. På de 92,4 kvm finns tre rymliga sovrum, kök med separat matplats och vardagsrum. Badrummet är inrett med tvättmaskin/dusch och handfat och kompletteras med separat toalett. Härifrån är det 5 min promenad till skolan, affär och vårdcentral. Centrum ligger ca 10 min bort på cykel. Följ med på visningen och låt dig övertygas, Välkommen!

 • Plus
Korngatan 5, Lidköping, Lidköpings kommun
 • Ons 26 jun kl 17:00

Korngatan 5

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 175 000 kr
108 + 55 m²
4 rum
906 m² tomt

Gatan är lugn och stilla, här åker bara de som har ärende till dig eller grannarna. Härifrån kan du enkelt använda gång/cykelvägar till skolor och skogsområde. Man kan på samma sätt nå Ågårdsområdet idrottscentra på kort tid. Här får du möjlighet att förvärva en trevlig villa där du finner vardagsrum med utgång till rymlig altan i trivsamt söder-västerläge. Huset har tre jämnstora sovrum och köket är ett relativt rymligt barkök där det finns plats för sex personer runt matbordet. Badrum och separat gästtoalett gör morgonbestyren för familjen lite enklare. Tvättstuga är i anslutning till grovingång där det även finns bastu och dusch. Vidbyggt garage där du kan ansluta direkt från huset grovingång. Stort isolerat förråd innanför garaget, från vilket du även kommer ut till altandäcket och trädgården . På parkeringen framför huset finns det plats för två bilar.

 • Plus
Gamla Läckövägen 14, Lidköping, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gamla Läckövägen 14

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 795 000 kr
95 + 63 m²
4 rum
1 350 m² tomt

Här har ni möjlighet att sätta er egen prägel och utforma ett trivsamt boende i eftertraktade Tofta. Renoveringsobjekt med tillhörande större tomt. Nära bad och natur, ligger den här fastigheten utefter strandpromenaden, där endast en kortare promenad eller cykeltur tar er in till centrum och till närliggande skolor. Markplanet har en möblerbar hall/entré från vilken du når vardagsrum, kök, övervåning och källaren. Vardagsrummet är väl tilltaget då man slagit samman ett sovrum och vardagsrummet, du kan givetvis enkelt återställa den gamla planlösningen. Köket är av äldre modell, har fönster mot öster och är riktigt rymligt. Med ingång från yttertrappan finns en inbyggd altan. På övervåningen finns två sovrum, den ena större än det andra samt toalett med dusch. I källaren brukas utrymmen till tvättstuga, pannrum och förrådsytor. På tomten finns även ett rymligt garage.

 • Plus
Spiken Bergklippan 1, Lidköping, Lidköpings kommun

Spiken Bergklippan 1

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Pris saknas
98 m²
3 rum
1 527 m² tomt

Här är huset för dig som letar efter ett boende som erbjuder närheten till vattnet, båtplats, restaurangliv och sorlet runt en av Lidköpings mest kända landmärken. Förutom allt detta kan du dra dig tillbaka i ostördhet, vara på tomten och njuta av sjöutsikten. Här finns en hus inrett för åretruntboende där ytorna är genröst planerade för att kunna umgås med vänner och släktingar eller varför inte bara njuta av stillheten i ensamhet och roas av båttrafiken som anländer till Spikens fiskeläge. Vill du kunna ta en kopp kaffe eller kanske något annat gott kan du med fördel göra detta i lusthuset, där du fåt 360 gradig koll på allt som händer i din närhet och du kan vara säker på att solen alltid når dig. Gästerna kan få eget rum i förlängningen av garaget där det finns ett sovrum. Båthamnen ligger bara några meter ner från tomtgränsen. Här behöver du inte känna dig begränsad av att det saknas en bil i familjen eller att du måste hämta vänner in i staden. Bussen stannar nämligen inom 100 m så du kan möta sällskapet barfota om du vill.

Österbergsväg 16/ Veteranvägen 1, Grästorp, Grästorps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Österbergsväg 16/ Veteranvägen 1

Villa
Grästorp, Grästorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grästorp
5 500 000 kr
336 + 132 m²
6 rum
6 246 m² tomt

Här får du ett generöst och trivsam villa med representativa ytor. Vardagsrum med öppen spis, rymligt kök, fyra sovrum och inomhuspool är bara en del av det som erbjuds. Stor härlig inglasad altan på huset på husets baksida där du även finner en härlig och insynsskyddad trädgård. På fastigheten finns även ett stor lokal på dryga 500 kvm där det finns plats för verksamhet eller hobbys. Del av byggnaden är inredd till lägenheter för uthyrning. Detta är något för dig som letar efter något "extra allt".

Blåbärsvägen 14, Vinninga, Lidköpings kommun

Blåbärsvägen 14

Villa
Vinninga, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 750 000 kr
121 + 59 m²
5 rum
926 m² tomt

Hörnläge har denna 1-plansvilla med en välplanerad och praktisk planlösning. Här finner du vardagsrum, fyra sovrum, rymligt kök i allmogestil, renoverad tvättstuga med bastu och dusch. Därutöver finns en inglasad altan där du möter våren och avslutar med sköna höstkvällar. Garage i huskroppen med fjärrstyrd port, stensatt parkeringsplats framför huset för flera bilar. Kanske kan detta bli din nästa bostad, hör av dig så bokar vi in en visningstid.

Hagalundsgatan 41, Lidköping, Lidköpings kommun

Hagalundsgatan 41

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
3 975 000 kr
135 + 80 m²
6 rum
690 m² tomt

Vill du bo med närhet till skola, affär, skog och idrottsanläggningar har du hitta helt rätt område. Då kan vi presentera ett härligt hus för dig som gillar äldre stil med mycket trägolv. Huset har renoverats med varsam hand i liknande tidsenlig stil. I markplanet finns härligt kök som byttes i sin helhet 2020. Vardagsrum med personlig känsla i anslutning till inglasat uterum. Stort sovrum med utgång till baksidas härliga altandäck och utespa. Trätrappan tar oss upp till övervåningen där vi finner fyra sovrum och ett härligt badrum. I källaren finns renoverad tvättstuga, arbetsrum/sovrum samt förrådsytor.

 • Plus
 • Energieffektiv
Margretelundsgatan 3 b, Lidköping, Lidköpings kommun

Margretelundsgatan 3 b

Lägenhet
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 009 kr/mån
7 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga tvårummare i populära och välskötta föreningen HSB Brf Margretelund. Här erbjuds ett hemtrevligt boende där det finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Bostaden har en mycket trevlig planlösning som skapar en känsla av rymd och hemtrevnad. Här välkomnas du in i en stor och praktisk hall med mycket förvaringsmöjligheter. Köket är ljust och praktiskt med gott om plats för matbord vid det stora fönstret. Från köket når man det rejäla sovrummet som även nås från hallen. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat och ger plats för stor soffgrupp och matsalsmöbler om så önskas. Den stora och soliga inglasade balkongen blir som ett extra rum stora delar av året och här kan du odla i krukor och njuta av naturens skiftningar redan tidig vår och fram till sen höst. Föreningen är välskött och erbjuder en trygg och harmonisk boendemiljö. Med ett centralt läge har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, från shopping och restauranger till gröna parker och naturupplevelser. Så missa inte chansen. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag - välkommen hem!

Skaragatan 27C, Gamla Staden, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skaragatan 27C

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
650 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 308 kr/mån
9 924 kr/m²

Om du tankar går mot att komma lite mer Centralt i Lidköping kanske denna lägenheten kan vara något för dig. Den lugna innergården ger en ombonad och trivsam känsla och blir en kontrast till det centrala läget. Från köket, som är uppdelat i kök och matplats, har du utsikt mot innergården. Vill du ha mer rörelse utanför ditt fönster är kanske den inglasade balkongen mot Skaragatan bästa platsen. Här följer du väl vad som händer och det finns alltid något att titta på. Lägenheten har därutöver två rum och båda känns väl tilltagna i storlek och båda har fönster mot söder. Saknar du bil eller tänker på miljön stannar bussen utanför på gatan och du tar dig enkelt till andra platser i Lidköping. Låter det intressant så följ med oss på nästa visning och ta en titt, Välkommen!

Förmansvägen 11C, Sjölunda, Lidköpings kommun

Förmansvägen 11C

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 300 000 kr
82,9 m²
4 rum
vån 2/2
5 178 kr/mån
27 744 kr/m²

Många har frågat efter dem då de valdes bland de först av alla lägenheter. En modulerad lägenhet som från början var på 4 rok men köparen valde att avstå från ena sovrummet och fick då ett extra stort vardagsrum. Förutom storleken på vardagsrummet fick man ett fönster från gaveln vilket förstärker ljusinsläppet och gav ytterligare lyster till rummet. Utanför finns balkongen som är väl tilltagen, ca 13,5 kvm, och som ligger med ett lugnt läge med skogen och med kvällssolen som nära granne. Köket är grönt till färgen, ligger i andra änden på vardagsrummet och pryder rummet ytterligare. Badrummet är tillika kombinera som tvättstuga och även har har smakfulla tillval gjort på bl.a klinker och kakel. Alla golv är klädda med ekparkett och förutom de två sovrummen finns också en rymlig klädkammare. P-plats följer lägenheten och det finns ytterligare ett förråd i gemensam byggnad på tomten. Vill du ta ett bad ligger föreningens egen pool på badrocksavstånd, precis intill lägenhetshuset. Skulle det vara så att du heller vill ha lägenheten som en 4:a kan den återställas. Låter det spännande? Då följer du med oss på visning så lovar vi att du blir helt övertygad.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 14