Mäklare Stefan Andersson

Stefan Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Truve Skogsdungen 1, Lidköping, Lidköpings kommun

Truve Skogsdungen 1

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

3 500 000 kr

125 m²

4 rum

2 153 m² tomt

Här träffar du nästan bara på golfspelare, eller rättare sagt du ser dem från köksfönstret. Är du en riktig golfnörd är detta troligen det bästa stället att bo på men även om du gillar närheten till naturen och vill kunna gå eller cykla ner till badmöjlighet i Vänern. Huset, ett praktiskt 1-planshus, ligger i skogskanten. Framsidans utsikt är golfbanans välklippta ytor medan baksidan inbjuder till avskildhet och lugn. Här finner du rymligt kök med burspråk, vardagsrum med mycket ljus och en kamin, tre sovrum varav ett rummen är riktigt rymligt och kan även fungera som allrum. Badrum och gästtoalett har båda duschmöjlighet och i grovingången står tvättmaskin och frånluftsvärmepump. På husets baksidan finn altandäck delvis under tak. På fastigheten finns garage som inretts till en mindre lägenhet innehållande storstuga med kök och en separat yta med dusch/WC och tvättmaskin. Lägenheten ger uthyrningsmöjligheter för tex golfare, men även möjligheter för dig som arbetar hemma. Ytterligare byggnader å fastigheten är en förrådsbyggnad, ett lusthus och en mindre förråds byggnad. Här kan man glädjande konstatera energibesiktningen klassificerade huset som ett B, vilket visar på låga energikostnader och möjlighet till förmånligare ränta hos banken. Många möjligheter finns det här, följ med oss och titta lite närmare på närmsta visningstillfälle.

 • Plus
 • Uteplats
Östbygatan 20C, Gamla Staden, Lidköpings kommun
 • Mån 5 jun kl 12:20

Östbygatan 20C

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

750 000 kr

61 m²

2 rum

4 571 kr/mån

12 295 kr/m²

Välkommen till denna trevliga nyrenoverade tvåa på första våning. Med en smart planlösning finner vi sovrum i lägenhetens ena del och vardagsrum och kök i den andra. Väggen mellan kök och vardagsrum har öppnats upp vilket ger en luftig och härlig yta med plats för matgrupp och en trevlig social känsla i lägenheten. Från vardagsrummet kan man också kliva ut på balkongen som tack vare husets placering erbjuder kvällssol och utsikt över innergården. Här på Östbygatan 20 kan man helt enkelt flytta in och börja trivas direkt från dag ett. En stor bonus utöver själva lägenheten är också det goda läget som man här har. Matbutiker, apotek, motionsspår och centrum finns bara några få minuter bort. Varmt välkomna att lämna intresse för möjlighet till visning!

 • Plus
 • Balkong
Förmansvägen 13A, Sjölunda, Lidköpings kommun
Förmansvägen 13A, Sjölunda, Lidköpings kommun, bild 2
Förmansvägen 13A, Sjölunda, Lidköpings kommun, bild 3

Förmansvägen 13A

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

1 795 000 kr

Längtar du efter doften av ett nybyggt boende, där föreningen har tillgång till pool och där du bara betalar halv hyra de först 3 åren, då är detta helt rätt ställe. Erbjudandet om halv hyra i tre år gäller för de som tecknar avtal sig under maj månad. När skall jag flytta in då? Tidigast flyttar du in 6/7. Vi har kvar ett antal lgh om 3 rok, ca 68 kvm kvar samt några kedjehus om 5 rok 114 kvm.

 • Premium
 • Nyproduktion
De la Gardievägen 94, Lidköping, Lidköpings kommun

De la Gardievägen 94

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Götene

3 500 000 kr

168 m²

608 m² tomt

De la Gardievägen 94, Lidköping, Lidköpings kommun

De la Gardievägen 94

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

3 500 000 kr

168 m²

608 m² tomt

När du står på gatan kan du inte förställa dig hur stort huset egentligen är och vad som döljer sig inne på tomten. I trädgården, som saknar just träd, finns ett härligt altangolv som täcker hela tomten mot två håll. Här kan hela familjen umgås, bada, laga mat, sola och bara njuta av att egentligen ingenting behöver göras här. Inne i huset är det focus på sociala ytor där en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök ger hela familjen möjlighet att umgås. Den som behöver enskildhet kan dra sig undan i något av de 4 sovrummen. Praktiskt med en vardagsentré där barnen kan hänga av sig som de gör, medans huvudentrén kan hållas prydligare för besök av vänner och härifrån man ansluter direkt till husets sociala del. Visst kan detta vara ett hus för dig? Följ med oss på en visning och och bli övertygad du med.

 • Uteplats
Egen Lokal - Skaragatan, null, Lidköpings kommun
 • 2 lediga bostäder

Egen Lokal - Skaragatan

Övrigt
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

fr. 1 199 000 kr

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler i Gamla Staden, Lidköpings expansiva område med ett strategiskt läge nära riksväg 44 och Lidköpings centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter. På en tomt om ca 4 040 kvm kommer EgenLokal att uppföra arton (18) lokaler om ca 6 x 12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1 199 000 kr Pris för gavelenhet: 1 399 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 3, 2024 Varje fastighet är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Stefan Andersson, [email protected], 0708-22 63 76 Victor Söderlind, [email protected], 0733-540 860 Tim Larsson, [email protected], 0704-56 97 56 På www.egenlokal.se/projekt/lidköping finns ytterligare information.

 • Nybyggnadsprojekt
Förmansvägen 21-23 och 27-29, null, Lidköpings kommun

Förmansvägen 21-23 och 27-29

Lägenhet
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

2 895 000 kr

114 m²

5 rum

7 121 kr/mån

25 395 kr/m²

Nyhet: Säkrad månadsavgift och skydd mot dubbel boendekostnad, läs mer nedan. Med ett fint läge i Sjölunda, ett par stenkast från skola och förskola byggs det nu nya bostadsrätter. Här bor du med pool runt husknuten och gångavstånd till badplats vid Vänern. Här hittar du trivsamt kedjehus på 5 rum och kök med uteplats, egen p-plats och förråd intill och egen trädgård. Föreningen bygger en pool på området som kan nyttjas av de boende i föreningen. Det blir nära och bekvämt att ta ett dopp varma sommardagar. Kedjehusen kostar mellan 2 895 000kr - 2 995 000kr Föreningen består av totalt 42 bostadsrätter som byggs med ett fint läge i Sjölunda, ett par stenkast från skola och förskola. De 4 st kedjehus som marknadsförs här tillhör etapp 2 med tillträde augusti 2023 Bostadsrätterna kommer att ha hög standard och det kommer finnas möjlighet att göra olika tillval från GBJ:s tillvalskatalog för att sätta en personlig prägel på sin lägenhet. Känn dig trygg med GBJ:s trygghetspaket. Här finner du deras "TILLTRÄDESSKYDD 12 MÅN" om du inte får sålt din nuvarande bostad och "SÄKRAD MÅNADSAVGIFT" din månadsavgift är säkrad de först 12 månader som inflyttad. Läs mer om tillträdesskydd/säkrad månadsavgift genom att trycka nedan på "Läs mer om bostaden" och titta där under "länkar" där det det även finns mer information om hela projektet.

 • Nyproduktion
Förmansvägen 13-17, null, Lidköpings kommun

Förmansvägen 13-17

Lägenhet
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

1 795 000 kr

66,8 m²

3 rum

4 172 kr/mån

26 871 kr/m²

Nyhet: Säkrad månadsavgift och skydd mot dubbel boendekostnad, läs mer nedan. Mycket trivsam bostadsrätt på 3 rum och kök med stor balkong alt. rymlig uteplats. Lägenheten känns välkomnande, mysig och ombonad! Föreningen bygger en pool på området som kan nyttjas av de boende i föreningen. Det blir nära och bekvämt att ta ett dopp varma sommardagar. 3:a i markplan kostar 1 925 000 kr och 3:a på 2:a våning kostar 1 795 000 kr. Lägenheterna finns med två modeller på planlösning. Den ena som anges här är på 66,8 kvm och den andra modellen på 67,3 kvm Med ett fint läge i Sjölunda, ett par stenkast från skola och förskola byggs dessa bostadsrätter. Föreningen består av totalt 42 bostadsrätter. I etapp 2, som dessa lägenheter tillhör finns det 20 bostäder i blandade storlekar. Bostadsrätterna kommer att ha hög standard och det kommer finnas möjlighet att göra olika tillval. Känn dig trygg med GBJ:s trygghetspaket. Här finner du deras "TILLTRÄDESSKYDD 12 MÅN" om du inte får sålt din nuvarande bostad och "SÄKRAD MÅNADSAVGIFT" din månadsavgift är säkrad de först 12 månader som inflyttad. Läs mer om tillträdesskydd/säkrad månadsavgift genom att trycka nedan på "Läs mer om bostaden" och titta där under "länkar" där det det även finns mer information om hela projektet.

 • Nyproduktion
Sliparevägen 17, Sjölunda, Lidköpings kommun

Sliparevägen 17

Villa
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

4 400 000 kr

130 m²

5 rum

442 m² tomt

Endast ett hus kvar av denna modellen. I populära och barnvänliga Sjölunda har Götenehus uppfört villor på 130 kvm i två plan med tillhörande carport. Här bor man bekvämt med närhet till skola, förskola, badplats och härlig natur. Fina gång- och cykelvägar leder hela vägen in till stan och buss mellan området och centrum går kontinuerligt. Huset har planerade uteplatser i syd- och västerläge! Tomten kommer vid inflyttningen att vara grovplanerad. Tillval för tomten kommer också att erbjudas så som stenläggning av uppfarten. Även uteplatserna finns som tillval - antingen uppgrusade (om man vill fixa med trall själv) eller med färdig trall. Inflyttning möjlig från 1 juni 2023

 • Nyproduktion
Saleby Tyskagården 2, Lidköping, Lidköpings kommun

Saleby Tyskagården 2

Gård/Skog
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

1 795 000 kr

10 275 m² tomt

Fastigheten är större än den ser ut i verkligheten, vilket beror på att del av fastigheten brukas/arrenderas idag som jordbruksmark, men kan för den som vill användas för annat av en ny ägare. Boningshuset har under de senaste åren renoverats där bl.a kök och badrum fått nya ytor och inredning. I källare, som dränerats för några år sedan står en nyare luft/vatten värmepump. I gårdsmiljön finns en del övriga byggnader som garage, ladugårdsbyggnad samt ett gårdshus/garage. Följ med oss på visning för och bilda dig en egen uppfattning.

Sliparevägen 1, null, Lidköpings kommun

Sliparevägen 1

Villa
Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

4 590 000 kr

138 m²

5 rum

412 m² tomt

Sista huset av denna modellen. I populära och barnvänliga Sjölunda har Götenehus uppfört denna friliggande villa på 138 kvm i två plan med tillhörande carport, beläget på en hörntomt. Här bor man bekvämt med närhet till skola, förskola, badplats och härlig natur. Fina gång- och cykelvägar leder hela vägen in till stan och buss mellan området och centrum går kontinuerligt. Huset har planerade uteplatser i syd- och västerläge! Tomten kommer vid inflyttningen att vara grovplanerad. Tillval för tomten kommer också att erbjudas så som stenläggning av uppfarten. Även uteplatserna finns som tillval - antingen uppgrusade (om man vill fixa med trall själv) eller med färdig trall. Huset är inflyttningsklart.

 • Nyproduktion
SJÖLUNDA - Nyproducerade villor med äganderätt, Sjölunda, Lidköpings kommun

SJÖLUNDA - Nyproducerade villor med äganderätt

Villa
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

fr. 4 400 000 kr

130-138 m²

5 rum

442 m² tomt

BARA TVÅ VILLOR KVAR ! I populära och barnvänliga Sjölunda har Götenehus uppfört 11 nya friliggande villor med äganderätt. Husen är i två plan med tillhörande carport. Det är två hustyper som byggs och dessa är beroende av vilken tomt man köper. På Sliparevägen 1-9 (fastighetsbeteckning Ljungelden 1-5) byggs husmodellen som är på 138 kvm boyta, här finns hus 1 kvar. På Sliparevägen 11-21 (fastighetsbeteckning Norrskenet 1-6) byggs husmodellen som är på 130 kvm boyta, här finns hus nr 9 kvar. De två olika hustyperna är optimerade för varje tomt, tar vara på sollägen och bidrar till en variation i området. Alla bostäder har planerade uteplatser i syd- och västerläge! Tomten kommer vid inflyttningen att vara grovplanerad. Tillval för tomten kommer också att erbjudas så som stenläggning av uppfarten. Även uteplatserna finns som tillval - antingen uppgrusade (om man vill fixa med trall själv) eller med färdig trall. Om man inte väljer ngt av dessa alternativ lämnas det som det är innan bygget. Husen är inflyttningsklara! Läs vidare här: https://gotenehus.se/bostadsomraden/bostadsomrade/sjolunda/ Länk till tillvalssida/inredningsportalen: https://gotenehus.homerun.net/showrooms/show/203

 • Nybyggnadsprojekt
Nyproduktion i Sjölunda, Sjölunda, Lidköpings kommun

Nyproduktion i Sjölunda

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

fr. 1 795 000 kr

66,8-114 m²

3-5 rum

4 172 kr/mån

Nyhet: Säkrad månadsavgift och skydd mot dubbel boendekostnad, läs mer nedan. Med ett fint läge i Sjölunda, ett par stenkast från skola och förskola byggs det nu nya bostadsrätter. Här bor du med pool runt husknuten och gångavstånd till badplats vid Vänern. Hela området består av 42 bostadsrätter och försäljningen delas upp i två etapper. Etapp 1 är SLUTSÅLT och består av 18 bostäder. Här har de boende redan flyttat in. Etapp 2 är även den under försäljning. Etappen består av 24 bostäder, 16 lägenheter (3-4 rok) samt 8 kedjehus (5 rok). Här finns ett antal lägenheter om 3 rok kvar samt några kedjehus om 5 rok. I etapp 2 kommer inflyttning kunna ske ca kvartal 3 år 2023. Bostadsrätterna kommer att ha hög standard och möjlighet finns att göra tillval. Det innebär att du kan sätta en personlig prägel på din bostadsrätt utifrån GBJ:s tillvalskatalog. Känn dig trygg med GBJ:s trygghetspaket. Här finner du deras "TILLTRÄDESSKYDD 12 MÅN" om du inte får sålt din nuvarande bostad och "SÄKRAD MÅNADSAVGIFT" din månadsavgift är säkrad de först 12 månader som inflyttad. Läs mer om tillträdesskydd/säkrad månadsavgift genom att trycka nedan på "Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling" och titta där under "länkar" där det det även finns mer information om hela projektet.

 • Nybyggnadsprojekt
Kållandsö Lindöviken, Kållandsö, Lidköpings kommun

Kållandsö Lindöviken

Tomt
Kållandsö, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

545 000 kr

1 000 m² tomt

Tomter för byggnation, med möjlighet till bryggplats på gångavstånd. Med båt kan du ta del av Ekens skärgård vars vatten du ser från tomten. Bygg ditt eget fritidshus eller permanenthus, i vacker och sjönära miljö.

Visar alla 14