Mäklare Angelica Svensson

Angelica Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skälvums kyrkby Ledsgården 2, Götene, Götene kommun

Skälvums kyrkby Ledsgården 2

Villa
Götene, Götene kommun
Svensk Fastighetsförmedling Götene
795 000 kr
124 + 6 m²
6 rum
2 921 m² tomt

Med ett lantligt läge knappt 10 minuter från Götene och Lundsbrunn, en kvart ifrån Lidköping samt med närhet till Kinnekulle ligger denna fastighet omgiven av åkrar i Skälvums kyrkby. Här finns möjligheten att skapa dig ditt drömboende. På fastigheten finns boningshus, ladugård och förrådsbyggnad vilket gör det till ett perfekt ställe för dig som vill bo lantligt med närhet till centrum och ha gott om förvaringsutrymmen. Boningshuset som är en 1 och ½ plansvilla rymmer 6 rum och kök där entréplanet erbjuder bland annat ett vardagsrum, ett allrum, sovrum, badrum samt kök med matplats. På övre plan finns toalett, allrum, 3 sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Låter detta som något för dig? Upplev det själv, välkommen att anmäla ditt intresse! För mer information och bilder, klicka på "Läs mer hos mäklaren".

Lindärvagatan 8, Lidåker, Lidköpings kommun

Lindärvagatan 8

Villa
Lidåker, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 950 000 kr
111 + 111 m²
5 rum
735 m² tomt

Vill du bo i ett mysigt och väl underhållet enplanshus med källare i ett barnvänligt område? Då är Lindärvagata 8 något för dig! Huset är byggt 1967 och har en boyta på 111 kvm. Huset har fyra sovrum, ett vardagsrum, ett kök, ett badrum och en gästtoalett. Huset har även en stor källare med tvättstuga, hobbyrum och förråd. Huset är mindre renoverat vilket ger nästa ägarna möjlighet att skapa huset precis som de önskar. Huset ligger på en lugn gata med en mysig insynsskyddad trädgård. Här kan man njuta av solen på altanen eller odla sina egna grönsaker i trädgården. Huset ligger intill Lidåkersparken där det finns grönområde och lekplats för barnen. Området är lugnt och tryggt med lite biltrafik. Här bor man nära naturen men ändå centralt. Att cykla in till centrum tar mindre än 10 minuter, så att cykla till jobbet går alldeles utmärkt. Inom promenadavstånd från huset finns skolor, matbutiker, motionsspår och vårdcentral. Huset är ett drömboende för den som vill ha ett hemtrevligt och bekvämt hem i ett attraktivt område. Här kan man leva ett harmoniskt liv med familj och vänner i ett hus med mycket potential och charm. Missa inte denna unika möjlighet att bli ägare till detta fantastiska hus! Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning. Jag ser fram emot att höra från dig!

  • Uteplats
Marbogatan 2, Järpås, Lidköpings kommun

Marbogatan 2

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 195 000 kr
177 m²
7 rum
1 174 m² tomt

Det här är en underbar villa som ligger på Marbogatan 2 i Järpås. Det är en perfekt plats för en barnfamilj, med närhet till lekplats, förskola, skola och motionsspår. Huset har stora sociala ytor i bottenvåningen med ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns också en braskamin som både ger värme och förhöjd trivselfaktor. Det finns också ett härligt inglasat uterum i söderläge som har plats för många gäster. Trädgården är fantastisk med rabatter och fina gräsytor för barnen att leka på och det finns även en skyddad uteplats i väster som enkelt nås via köket. Ett perfekt ställe att njuta av solen eller om man önskar att äta sommarlunchen utomhus. På tomten finns också en stor garagebyggnad med gott om plats för förvaring. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning!

Visar alla 3