Gånglåten 4

Ljungarum, Jönköping Se på karta

1 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1973
Förening
BRF Ängsnejlikan
Om föreningen
Avgift
3 344 kr/mån
Pris/m²
22 857 kr/m²
Antal besök
1 519
Dagar på Hemnet
8

Inte långt från stadens brus finns ett verkligt enkla-livet-område med stora grönytor och skogen i ryggen. Här ställer du bilen på din egen parkeringsplats, går in på gården och tar trappan upp på husets utsida. På andra våningen öppnar du dörren och kliver in, och du är hemma. Två sovrum, kök och vardagsrum, badrum och balkong mot naturen. Lite är fixat under åren, men mycket är fortfarande original från tidigt 70-tal.

Det ger en frihet att välja – spara det som är fint och fixa det du tycker behövs. Ta ner ett par väggar för öppnare luftighet och kanske förnya köket? Originalgolvet i vardagsrummet går att slipa och det blir fint att behålla en del av husets ursprungliga känsla. På balkongen njuter du morgonkaffet i solen och blickar samtidigt ut mot Strömsbergsskogens bryn. Ett fynd för dig som vill leva livet enkelt och praktiskt, lugnt och skönt men nära stan.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Johan, ansvarig mäklare

Läs mer hos mäklaren
Västanhem

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.