Västanhem

Västanhem

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Per Hörbergs väg 6, Bymarken, Jönköpings kommun

Per Hörbergs väg 6

Villa
Bymarken, Jönköpings kommun
Västanhem
6 200 000 kr
206 + 73 m²
7 rum
377 m² tomt

Kan du föreställa dig 150 kubikmeter morgonljus? Nej, kanske inte helt lätt. Dessa fristående kedjehus på övre Bymarken kan uppfattas ganska blygsamma från gatan. Men skenet bedrar kan vi lova. Boytorna imponerar, särskilt i vardagsrummet, som mäter cirka 60 kvadrat. Och du stiger nästan rakt in i denna stora volym från den kringbyggda innergården. Rummet matas med ljus via stora glaspartier mot öster där solen har för vana att stiga upp. Trots att det gått cirka 50 år sedan byggåret känns detta hur modernt som helst. Kanske har det med att en arkitekt bott här en stor del av dessa år, och gjort varsamma uppdateringar och renoveringar under åren. Dessutom är bi-ytorna lika imponerande som bo-ytorna i detta fall, men rummen under jord gör sig inte riktigt lika bra på bild. Men eftersom källaren löper under hela garaget ut mot gatan, så blir väldigt mycket volym även här. Två sovrum uppe och två nere, gör huset redo för en stor familj med krav på extra svängrum. Allmänna ytor både uppe och nere, och trappan mitt i huset gör att flödet och kommunikationen i huset blir väldigt naturlig. Lägg till att nuvarande ägare satt en helglasad terrassdörr rakt nedanför trappan så att du även ser rätt ner i trädgården uppifrån. Det breda glaspartiet och balkongen vid kök och matplats är också arkitektens ljusa påfund.

Passgången 3, Torps Gård, Jönköpings kommun
  • Mån 1 apr
Passgången 3, Torps Gård, Jönköpings kommun, bild 2
Passgången 3, Torps Gård, Jönköpings kommun, bild 3

Passgången 3

Radhus
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem
3 100 000 kr
113 m²
5 rum
vån 1/2
6 144 kr/mån
27 434 kr/m²

UNIKT ERBJUDANDE! Fria tillval till ett värde över 200 000 kronor. Men hello, you perfect radhus! Totalt nytt och smart planerat, lagom lättskött och förmånligt trevligt för både vardagsliv och fest. Är du sugen på ”landet nära stan” men utan snöskottning och trädgårdsskötsel? Något mer än lägenhet, med skogspromenader och lekplats utanför dörren. Då vill vi säga välkommen till Travgatan, längst upp på bergets topp i södra änden av Bankeryd. Huset är ett i raden i den svarta längan, med två välplanerade våningar som passar lika bra för familjen på tillväxt som för dig som vill skala ner. En trappa upp finns tre sovrum i olika storlek, badrum och allrum. Entréplan är socialt med kök och vardagsrum i öppen planlösning, plus badrum och tvättstuga. Från vardagsrummet går du direkt ut till din lilla täppa, i dagsläget bestående av en liten altan, gräsmatta och praktiskt förråd. Håll det enkelt och lättskött eller gör det till en mysig oas med planteringar och klätterväxter.

  • Premium
  • Uteplats
Baronvägen 159, Ljungarum, Jönköpings kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00

Baronvägen 159

Lägenhet
Ljungarum, Jönköpings kommun
Västanhem
2 350 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/2
3 901 kr/mån
27 011 kr/m²

Inte alls långt från stan ligger Baronvägens lugna kvarter. Det är som gjort för ett stressfritt familjeliv, med gröna ytor och flera lekplatser precis utanför dörren. Många goda grannar och biltrafiken på behörigt avstånd, hur låter det? När du kommer hem ställer du bilen i ditt garage och går sedan den korta biten över gården, till bostaden i ett av tvåvåningshusen. Här bor du riktigt bekvämt i markplan med kvällssolplats vid entrén och skyddad uteplats med en egen liten täppa på baksidan. Lägenheten är i originalskick sedan huset byggdes 1983. Lite sliten, men inte heller sönderrenoverad. Om du gillar att modernisera och fixa efter din egen känsla kan detta bli rena drömmen. Du har en bra bas att börja med! Hall och kök, vardagsrum, två sovrum och ett badrum i bra storlek. Vissa av grannarna har tagit ner väggen mellan kök och vardagsrum, för att öppna upp till en luftigare planlösning. En idé att fundera vidare på…

  • Plus
  • Uteplats
Hulukvarnsgatan 6B, Dunkehalla, Jönköpings kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00

Hulukvarnsgatan 6B

Lägenhet
Dunkehalla, Jönköpings kommun
Västanhem
1 350 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 1/3
4 138 kr/mån
27 000 kr/m²

Dunkehallas dalgång är spännande året runt. Men alltid lite extra i slutet av april när markens grönska och trädens lövprakt exploderar. Redan så här i mars får den porlande strömfåran och fallets dova stämma komp av fågelsång i olika tempo och tonarter. Lägenheten i sig är väldigt trevlig. Ett rum och kök, men med en sovalkov där det till och med får plats en dubbelsäng vid behov. Nuvarande ägare har bott två här och är så fästa och rotade i dalen, att planen är att flytta in i lägenheten vägg i vägg som nyss var till salu. Att bo med vattnet så nära blir nämligen snabbt vanebildande. Detta är en förening med totalt 18 hushåll, vilket alltså inkluderar huset på andra sidan gårdsgruset. Lägenheten ligger i en mycket gammal industrifastighet byggd med tjocka timmerväggar, vilket visar sig inne i form av djupa fönsternischer bland annat. Att huset ligger så nära forsen innebar att vattenkraften kunde nyttjas effektivt. Lägenheten har två fönster mot vattnet och du kommer definitivt kunna sova med fönstret öppet mot forsen som ligger typ tre meter nedanför. Mot framsidan har du egen ytterdörr och egen veranda under tak. Perfekt för varsin fåtölj och två kalla öl.

  • Plus
  • Uteplats
Riddersbergs säteri 4, Riddersberg, Jönköpings kommun
Riddersbergs säteri 4, Riddersberg, Jönköpings kommun, bild 2
Riddersbergs säteri 4, Riddersberg, Jönköpings kommun, bild 3

Riddersbergs säteri 4

Lägenhet
Riddersberg, Jönköpings kommun
Västanhem
4 600 000 kr
130 m²
5 rum
vån 2/2
6 900 kr/mån
35 385 kr/m²

Ena timmen spegelblank, nästa stund svart och tvär. Här på Riddersbergs Säteri sköter sjön underhållningen, ofta med hjälp av släpljuset från den låga kvällssolen. Det fina med denna lägenhet är att du har fönster i tre väderstreck, och du får faktiskt ögonkontakt med vattnet från alla fönstren. Och till och med att solen kan landa på kudden samtidigt som du själv går till sängs på kvällen, lite beroende på var du ställer sängen. Fönstren genomgående lite extra höga så att de börjar precis där de malliga golvlisterna slutar på väggen. Vackert så. Lägenheten ligger en trappa upp i det som en gång var Säteriets restaurang och country-club på 1990-talet. Hela huset är byggt i en svag vinkel, vilket innebär att nästan alla rummen får en släng av denna asymmetri. Sen har du en hel del andra detaljer som gör detta, för utom storleken, till ett spännande boende. Fyra sovrum om du behöver, två toaletter och en sällskaplig del runt trappan som får ljuset att gå kors och tvärs genom rummet under dagen. Huset är i allo renoverat, även under ytan, sett till relevant brandskydd, ljudkrav och ventilation etc.

  • Premium
  • Balkong
Andréevägen 7B, Vättersnäs, Jönköpings kommun
  • Ons 3 apr
Andréevägen 7B, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Andréevägen 7B, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Andréevägen 7B

Villa
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Västanhem
3 750 000 kr
122 + 80 m²
5 rum
595 m² tomt

Det byggdes bättre förr. Rejälare, snyggare och mer helgjutet. Som här på Andréevägen i Vättersnäs. Ett lika välinvesterat som välplanerat hus med tre sovrum och ljusstarka sociala ytor nere i vinkel. Till och med kaminen i vardagsrummet går i vitt. I andra änden av huset öppnar du ut till det inglasade uterummet där istället solen värmer dig vår, sommar och höst. Huset är en mycket gedigen pjäs med murade väggar och gjutna valv, där även trappan är i solid betong, om än klädd i trä. Två garage, matkällare och stor tvättstuga räknas till biytorna, förutom ymniga förvaringslösningar i snedtaket en trappa upp. Huset pedantskött av både nuvarande och tidigare ägare. Gamla fiskbensparketten finslipad till perfektion. Och båda badrummen i fint skick, med dusch i det ena och kar i det andra. Köket håller samma nivå på skick och fason, och bjussar på stora arbetsytor. Samtliga vitvaror utbytta härom året. Alla fönster och terassdörrar i treglas, nya sedan några år tillbaka, och i källaren gör värmepumpen från IVT att du kan räkna med skön värme och sansade elräkningar. Det här ett boende där du inte behöver fundera så mycket. Bara att flytta rätt in och sätta fötterna i badtofflorna och släntra ner till Huskvarnas playa.

  • Premium
Riddersbergs Säteri 1, Riddersberg, Jönköpings kommun
Riddersbergs Säteri 1, Riddersberg, Jönköpings kommun, bild 2
Riddersbergs Säteri 1, Riddersberg, Jönköpings kommun, bild 3

Riddersbergs Säteri 1

Lägenhet
Riddersberg, Jönköpings kommun
Västanhem
2 500 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
2 800 kr/mån
48 077 kr/m²

Riddersbergs Säteri har det senaste året genomgått en varsam men omfattande omdaning för att möta en ny storhetstid. Det pampiga och ståtliga bevarat, men kan numera avnjutas av betydligt fler i bostadsrättsform. Du blir godsägare med delat ansvar för ett ärevördigt hus och en parkstor tomt med egen strand vid Rogberga sjö. Just denna lägenhet ligger i de gamla salongerna precis in till vänster från marmorhallen med sina vackra paneler. En modern lägenhet, med ovanligt högt i tak och och ovanligt fin detaljering. Inne i lägenheten är mycket som det alltid varit, ytligt sätt. De tvenne kakelugnarna ståtar med klassisk ornamentik precis som de alltid gjort. Och båda går dessutom att elda i. Stavparketten är inte gammal men är lagd precis som man gjorde förr. Att ha köket direkt i vardagsrummet är såklart en nymodighet, men gör att du lever ett praktiskt liv med kylskåpet på behändigt avstånd från soffan när en kvällsmacka lockar. Det du inte ser är att lägenheten numera uppfyller moderna brand- och ljudkrav, vilket krävt ett mycket omfattande arbete under ytan.

  • Premium
  • Uteplats
Lammgränd 15, Bränninge, Habo kommun
Lammgränd 15, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Lammgränd 15, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Lammgränd 15

Radhus
Bränninge, Habo kommun
Västanhem
2 375 000 kr
107 m²
5 rum
vån 1
5 975 kr/mån
22 196 kr/m²

Ett parhus är som ett radhus med garanterat gavelläge. Det innebär i detta fall fönster och ljus i tre väderstreck. Till och med i trappan upp möts du av tre ljuspunkter. Ett hus i så nära nyskick du kan komma. Kloka och behärskade materialval gör att du oavsett stil och smak kan släppa loss dina färgstarka önskningar i vilken riktning som helst. Det enda som sticker ut i grundläget är den blå dörren, som gör sig väldigt fint till den grå fasaden. Alla rummen har minst två fönster, de flesta går att öppna. Ett av sovrummen uppe har dessutom fransk balkong så att du kan vädra sängkläderna vackert. Huset har två badrum ett uppe och ett nere. Entréplanet helt ägnat åt familjens umgänge med varandra och med kompisar såklart i olika storlek. Ljus rätt igenom huskroppen tack vare tre fönster i dörren och ett sidostycke i glas dessutom som går hela vägen ner till golvet. Köket halvöppet kan man säga, gästerna slipper alltså full insyn i diskbaljan. Sovrummen är tre till antalet, en trappa upp med ett liten all-rums-area, som lätt kan bli ett ytterligare sov- eller arbetsrum om du behöver. Arkitekterna har lyckats bra även med trappan som fått slutna släta halvväggar uppe och nere.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lagermansgatan 9, Jönköping Väster, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Lagermansgatan 9

Lägenhet
Jönköping Väster, Jönköpings kommun
Västanhem
3 200 000 kr
95 m²
3 rum
vån 1/4
4 769 kr/mån
33 684 kr/m²

Detta är är en både utåtriktad och inåtvänd lägenhet. Och det gäller både föreningen och fastigheten också. Du har både inglasat uterum och uteplats in mot den extremt lugna gården med en hel del grönska. Men du har också fyra stora fönster ut i kvarteret, idrottshuset och det är och för sig rätt lugnt där också, men mer liv och rörelse. Lägenheten har således en fin siktlinje rätt genom hela huskroppen. Kök, badrum och gästtoalett är i bästa skick. För att inte tala om föreningens ekonomi, trots att huset inte är mer än 9 år gammalt. Här på Lagermansgatan får du läge att släppa loss din kokkonst. Ta den till ny nivå. Ett lättarbetat kök med bänkskivorna i L-form är ett argument för det. Men läget nära Västra torget är också en fördel för gastronomin. Varje lördag har du de bästa och fräschaste råvarorna tillgängliga året runt. Närodlade nyttigheter i grönt, gult och rött. Men också färsk fisk. Hösten kanske är den allra bästa tiden med svamp och bär i stora drivor dessutom. Köket så stort att du ledigt bjuder åtta personer till bords.

  • Uteplats
  • Hiss
Travgatan 1A, Torps Gård, Jönköpings kommun
  • Mån 1 apr
Travgatan 1A, Torps Gård, Jönköpings kommun, bild 2
Travgatan 1A, Torps Gård, Jönköpings kommun, bild 3

Travgatan 1A

Radhus
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem
3 000 000 kr
113 m²
5 rum
vån 1/2
6 144 kr/mån
26 549 kr/m²

UNIKT ERBJUDANDE! Kraftigt prissänkt och fria tillval till ett värde över 200 000 kronor. Dessutom helt utan månadsavgifter under hela 2024! Men hello, you perfect radhus! Totalt nytt och smart planerat, lagom lättskött och förmånligt trevligt för både vardagsliv och fest. Är du sugen på ”landet nära stan” men utan snöskottning och trädgårdsskötsel? Något mer än lägenhet, med skogspromenader och lekplats utanför dörren. Då vill vi säga välkommen till Travgatan, längst upp på bergets topp i södra änden av Bankeryd. Huset är ett i raden i den svarta längan, med två välplanerade våningar som passar lika bra för familjen på tillväxt som för dig som vill skala ner. En trappa upp finns tre sovrum i olika storlek, badrum och allrum. Entréplan är socialt med kök och vardagsrum i öppen planlösning, plus badrum och tvättstuga. Från vardagsrummet går du direkt ut till din lilla täppa, i dagsläget bestående av en liten altan, gräsmatta och praktiskt förråd. Håll det enkelt och lättskött eller gör det till en mysig oas med planteringar och klätterväxter.

  • Premium
  • Uteplats
Björnebergsvägen 15B, Bymarken, Jönköpings kommun

Björnebergsvägen 15B

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Västanhem
1 200 000 kr
32 m²
2 rum
vån 1/1
2 117 kr/mån
37 500 kr/m²

Husdrömmar kan vara hur små som helst, om bara känslan och detaljerna är rätt. Här har du tjugofyra kvadrat egen gårdsidyll med det lilla vardagsrummet, och den storslagna utsikten över Vättern. Vägg i väg har du dessutom ytterligare åtta kvadratmeter som för närvarande är oinredda, men som ingår i köpet. Utrymmet är delvis isolerat och kräver ganska liten insats för att bli rumsrent. Vips har ditt hus blivit en halv gång större och du får ett naturligt sovrum. Så behöver säng och soffa inte samsas i finrummet. Huset har närmare hundra år bakom sig, och ligger på gården till ett större bostadsrättshus på nedre Bymarken med ytterligare fem lägenheter. Hur framtiden ser ut för detta hus, ligger i mångt och mycket i dina händer. Här kan du flytta in direkt, och samtidigt förädla ditt boende succesivt och sätta din egen prägel på huset; givetvis i samråd med föreningens styrelse.

  • Uteplats
Barnarpsgatan 88A, Söder, Jönköpings kommun

Barnarpsgatan 88A

Lägenhet
Söder, Jönköpings kommun
Västanhem
2 300 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
3 258 kr/mån
34 328 kr/m²

Detta är 3:an du väljer med både hjärta och hjärna. En stenstabil förening med extremt låg belåning, och månadsavgiften är således lika tilltalande. Läget precis i änden av porlande Munkplan gör att gatubilden öppnar sig lite på tvären, vilket både vardagsrum och balkong drar full nytta av. Solen flikar in från lunch ungefär och ända tills den sätter sig på Stadsparksberget till kvällen. Här befinner vi oss på en lugn tvärgata med närhet till alla vardagliga nödvändigheter. Torpa och Söder kommer alltid vara attraktivt för sitt centrala läge och erbjuder massor av charm. Både lägenhet och fastighet i bra ordning. Fönstren bytta och nya balkonger har monterats mot väster. En tidigare ägare har renoverat både köket och badrummet i lägenheten. Och golven är slipade till perfektion av nuvarande ägare. I hall och vardagsrum ligger en ovanlig parkett, som är i bästa tänkbara skick. Om du tittar noga så ser du att det inte är den vanliga eken som är lagd i så kallat holländskt mönster. Vi på Västahem gissar att träslaget är ”oregon pine”, ett hårt, vackert barrträd, med rak fin kärnved och helt befriat från kvistar. De mer folkliga plankgolven i sovrummen har fått samma vitbalanserade yta vilket ger en genomgående behaglig känsla i hela lägenheten.

  • Balkong
Drottninggatan 35C, Huskvarna Tätort, Jönköpings kommun
  • Borttagen före visning

Drottninggatan 35C

Lägenhet
Huskvarna Tätort, Jönköpings kommun
Västanhem
1 250 000 kr
53 m²
1 rum
vån 3/3
2 848 kr/mån
23 585 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Travgatan 18 - Tomt 3, Torps Gård, Jönköpings kommun

Travgatan 18 - Tomt 3

Tomt
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem
1 995 000 kr
752 m² tomt

I nära 600 år har människor levt sina liv på Bankerydsbergets topp. Mitt i den vackra naturen. Med granskogar, ekdungar, hagmark och milsvid utsikt över Vättern och landskapet runtomkring. Från början en gård på landet. Idag en nära plats, med skola, service och kommunikationer runt knuten. Men kossorna betar vidare i hagen och landet-känslan finns kvar. Här erbjuds en byggklar villatomt som erbjuder möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga och forma ert hus, precis som ni själva vill ha det. Denna tomt är inte låst till någon entreprenör utan ni bestämmer helt själva hur ni vill bygga i enlighet med detaljplanen för området.

  • Nyproduktion
Travgatan 18, Villa Gårdsvik, Tomt 3, Torps Gård, Jönköpings kommun

Travgatan 18, Villa Gårdsvik, Tomt 3

Villa
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem
6 490 000 kr
154 m²
6 rum
751 m² tomt

Tio nyckelfärdiga hus med tillhörande friköpta villatomter på Torps Gård. Husen ligger högst upp på berget med milsvid utsikt och naturen som närmsta granne. Detta hus, "Villa Gårdsvik" från Götenehus på tomt 3, består av sex rum och kök fördelade på 154 kvadratmeter i två plan.

  • Nyproduktion
Travgatan 20 - Tomt 2, Torps Gård, Jönköpings kommun

Travgatan 20 - Tomt 2

Tomt
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem
1 995 000 kr
752 m² tomt

I nära 600 år har människor levt sina liv på Bankerydsbergets topp. Mitt i den vackra naturen. Med granskogar, ekdungar, hagmark och milsvid utsikt över Vättern och landskapet runtomkring. Från början en gård på landet. Idag en nära plats, med skola, service och kommunikationer runt knuten. Men kossorna betar vidare i hagen och landet-känslan finns kvar. Här erbjuds en byggklar villatomt som erbjuder möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga och forma ert hus, precis som ni själva vill ha det. Denna tomt är inte låst till någon entreprenör utan ni bestämmer helt själva hur ni vill bygga i enlighet med detaljplanen för området.

  • Nyproduktion
Galoppgatan 1, Villa Hällsvik, Tomt 7, Torps Gård, Jönköpings kommun

Galoppgatan 1, Villa Hällsvik, Tomt 7

Villa
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem
7 060 000 kr
180 m²
6 rum
879 m² tomt

Tio nyckelfärdiga hus med tillhörande friköpta villatomter på Torps Gård. Husen ligger högt upp på berget med milsvid utsikt och naturen som närmsta granne. Detta hus, "Villa Hällsvik" från Götenehus på tomt 7, består av sex rum och kök fördelade på 180 kvadratmeter i två plan.

  • Nyproduktion
Torps Gård - Nyproducerade villor, null, Jönköpings kommun

Torps Gård - Nyproducerade villor

Villa
Jönköpings kommun
Västanhem
fr. 6 490 000 kr
154-180 m²
6 rum
879 m² tomt

I nära 600 år har människor levt sina liv på Bankerydsbergets topp. Mitt i den vackra naturen. Med granskogar, ekdungar, hagmark och milsvid utsikt över Vättern och landskapet runtomkring. Från början en gård på landet. Idag en nära plats, med skola, service och kommunikationer runt knuten. Men kossorna betar vidare i hagen och landet-känslan finns kvar. Tio nyckelfärdiga hus med tillhörande friköpta villatomter på Torps Gård som erbjuder en blandad bebyggelse och ett brett utbud av olika boendeformer. Vi bygger en ny stadsdel samtidigt som vi sparar natur och vackra träd, gör plats för lekplats och ser till att det byggs en gångbro över Kortebovägen så att barnen kan gå säkert till skolan. Och vi hoppas att du som flyttar hit aldrig någonsin slutar längta hem.

  • Nybyggnadsprojekt
Travgatan 22, Villa Hörvik, Tomt 1, Torps Gård, Jönköpings kommun

Travgatan 22, Villa Hörvik, Tomt 1

Villa
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem
6 710 000 kr
174 m²
6 rum
735 m² tomt

Tio nyckelfärdiga hus med tillhörande friköpta villatomter på Torps Gård. Husen ligger högst upp på berget med milsvid utsikt och naturen som närmsta granne. Detta hus, "Villa Hörvik" från Götenehus på tomt 1, består av sex rum och kök fördelade på 174 kvadratmeter i två plan. (Bilderna i denna presentation är fotograferade från ett tidigare byggt Villa Hörvik. De kan därför avvika från de nybyggda husen beroende på färger och materialval.)

  • Nyproduktion
Torps Gård - Tomter, null, Jönköpings kommun

Torps Gård - Tomter

Tomt
Jönköpings kommun
Västanhem
fr. 1 995 000 kr
950 m² tomt

I nära 600 år har människor levt sina liv på Bankerydsbergets topp. Mitt i den vackra naturen. Med granskogar, ekdungar, hagmark och milsvid utsikt över Vättern och landskapet runtomkring. Från början en gård på landet. Idag en nära plats, med skola, service och kommunikationer runt knuten. Men kossorna betar vidare i hagen och landet-känslan finns kvar. Nya Torps Gård kommer erbjuda byggklara villatomter med såväl makalös som milsvid utsikt. Bostadsrätter i välplanerade, trevliga radhus, parhus och flerbostadshus där du själv är med och formar ditt drömboende. Torps gård kommer med andra ord erbjuda en blandad bebyggelse och ett brett utbud av olika boendeformer. Vi bygger en ny stadsdel samtidigt som vi sparar natur och vackra träd, gör plats för lekplats och ser till att det byggs en gångbro över Kortebovägen så att barnen kan gå säkert till skolan. Och vi hoppas att du som flyttar hit aldrig någonsin slutar längta hem.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 20