Västanhem

Västanhem

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsvägen 6B, Tenhult, Jönköpings kommun

Skogsvägen 6B

Tomt
Tenhult, Jönköpings kommun
Västanhem

1 400 000 kr

829 m² tomt

Välkommen till en byggklar västervänd tomt i centrala delarna av Tenhult. Här finns möjlighet att låta Estatework uppföra det hus som kommunen just beviljat bygglov för. Här finns fritt spelrum för de kreativa och praktiska lösningarna som du kanske drömt om. Och kanske några du inte vågat drömma om förrän nu. Huset byggs av Estatework som har vigt sitt kunnande åt att förverkliga husdrömmar i lösvirke till kräsna husägare runt om i Vätterbygden. En personlig firma som är mycket flexibel och som kommer vara fint stöd när många val ska göras. Naturen gör sig också påmind, och mellan husen på andra sidan gatan hittar du stigar att ge sig ut på direkt om du vill. Skog, barn och hundar är en perfekt kombo. Tenhultasjön har många fina badplatser, och du behöver inte ge dig bort till den kommunala badplatsen i andra änden av samhället, utan kan släntra ner genom skogen på andra sidan gamla Nässjövägen och hitta en undangömd sandstrand. Tomtpriset uppgår till 1,4 Mkr alternativt tomt med färdigställt hus för 5,5 Mkr. Läs gärna mer om huset genom att klicka er vidare här nedan.

Brf Fyrklövern - Hus 2, Torps Gård, Jönköpings kommun

Brf Fyrklövern - Hus 2

Lägenhet
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem

3 000 000 kr

112,8 m²

5 rum

5 182 kr/mån

26 596 kr/m²

ÖPPEN PLATSVISNING 6/6 KLOCKAN 14:00-15:00 PÅ TORPS GÅRD. På populära Torps Gård tar nu sjutton nya radhus form, var och ett med fem rum och kök, 113 perfekt planerade kvadratmeter för den moderna familjen. Att hitta en fyrklöver är inte lätt, men den ger lite extra tur. Här tar den sig uttryck i vätterutsikt och ett riktigt bra boende - på flera sätt. Naturen finns runt knuten, lekkompisarna likaså. Skolan ligger en kort promenad bort; över den nya gång- och cykelbron. Centrala Jönköping når du på en kvart om du rullar iväg på elcykeln, eller tar bussen som stannar intill området. Varje hus har två egna parkeringsplatser som, precis som bredbandet, ingår i månadsavgiften. Föreningens belåningsgrad är redan vid inflyttning ovanligt låg, 9 200 kronor per kvadratmeter, vilket tål att jämföras (gör gärna det!). Att husen dessutom har en effektiv frånluftsvärmepump till såväl uppvärmning och varmvatten ger lägre kostnader och skönt inomhusklimat. När du känner dig redo för nästa steg är det dags att göra tillval i köket (HTH), badrummet (Konradssons kakel) samt övriga miljöer inomhus - och hitta lyckan i BRF Fyrklövern. FÖRSÄLJNING PÅGÅR - INFLYTT 2023 (Bilderna i denna presentation är fotograferade från ett av radhusen i de tidigare etapperna. De kan därför avvika från de nybyggda husen beroende på färger och materialval.)

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Hakarpsvägen 19B, Huskvarna, Jönköpings kommun

Hakarpsvägen 19B

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Västanhem

2 500 000 kr

98 m²

4 rum

990 m² tomt

Det här är exotiskt på många sätt. Ett bedårande litet hus i branten, med lövskogen i ryggen och en betagande utsikt så fort du slår upp ögonen på morgonen. Himlens målarlåda bjussar på överraskningar varje dag. Om inte alltid i blått, så i tusen nyanser av grått. Huset och tomten bjuder dessutom på tre till fyra olika uteplatser att njuta av naturens infall. Altanen högst upp på tomten är som en träkoja, helt omgärdad av lövskog när våren skenar. Huset är mycket fint renoverat med nya treglasfönster, stor balkong, vackert kök och badrummet i stilrent skick. Det här är ett perfekt hus för två personer eller en liten familj. Ett stort sovrum uppe med snedtak och potential för ett litet barnrum dessutom där nuvarande ägare fin-hänger sina kläder just nu. Allrum både uppe och nere, men kaminen nere lockar nog mest. Ved verkar det drälla av hur mycket som helt i branten utanför.

Gröna vägen 22, Bankeryd, Jönköpings kommun

Gröna vägen 22

Villa
Bankeryd, Jönköpings kommun
Västanhem

4 000 000 kr

165 m²

6 rum

1 061 m² tomt

Sällan har en adress stämt så väl in som just här, i slutet av en av Bankeryds lugnaste gator. Jo, för här bjuder grönskan runtomkring alltid på fin show, oavsett om du njuter morgonkaffet vid köksbordet, i soffan eller i solen på den stora uteplatsen. Nedanför gräsmattan gränsar tomten mot en fin ek- och björkbacke, där vitsipporna breder ut sig på våren och trädkronorna täcker insynen skönt mot grannarna. Inte behöver du anstränga dig särskilt för att hålla det fint heller. Tomten är lättskött och lövträden i backen står på en allmänning. I husets övre plan ligger kök och vardagsrum i öppet sällskap, samt tre sovrum och ett litet badrum. En perfekt vara-hela-dagen-våning och idealiskt att hela familjen kan sova på samma plan, i alla fall när barnen är små. Lite längre fram, när småtting blir tweenie eller tonåring finns ytterligare två rum en trappa ner som funkar finfint som lite mer avskilda sovrum. Det mesta i huset är fixat på senare år, så om ni inte har specifika ändringsönskemål kan ni bara flytta in och leva livet. Allt som behövs till vardags – som skola och förskola, mataffär, idrottsklubbar och natur – det hittar ni runt knuten.

Sagogatan 26, Samset, Jönköpings kommun
Sagogatan 26, Samset, Jönköpings kommun, bild 2
Sagogatan 26, Samset, Jönköpings kommun, bild 3

Sagogatan 26

Villa
Samset, Jönköpings kommun
Västanhem

8 350 000 kr

206 m²

7 rum

807 m² tomt

Det här är kvalitet i alla aspekter. Estetisk, ekologiskt och energimässigt. Ett enkelt formspråk, just därför så elegant. Fönstersättningen låter ljuset hitta nya infallsvinklar under hela dagen. Inget rum det andra likt. Materialvalen imponerar också: enstavs trägolv, massiva innerdörrar och innerväggar med stående plank bakom gipset. Den solida känslan innebär också konkret låga driftskostnader. Ett konsekvent bygge in i minsta vrå. Fasaden är en kärleksförklaring med träsmak. Liggande granpanel som först behandlats med järnvitriol innan den spikades upp med jämna rader rostfri spik. Fem års väder och vind har fått fria tyglar att fortsätta på mästerverket. Korta takutsprång gör att panelen har åldrats jämt. Fördelen med en öppen träyta är att den torkar ut snabbt och beständigheten ökar ju mer väderbiten den blir. Och så blir den bara vackrare med åren. Underhållet minimalt.

 • Premium
Åsenvägen 69, Mariebo, Jönköpings kommun
Åsenvägen 69, Mariebo, Jönköpings kommun, bild 2
Åsenvägen 69, Mariebo, Jönköpings kommun, bild 3

Åsenvägen 69

Villa
Mariebo, Jönköpings kommun
Västanhem

6 900 000 kr

236 m²

8 rum

1 347 m² tomt

I det här huset har det bott två husälskare varav en är snickare under ganska lång tid. Ja, och några barn också. Ett gediget timmerhus från slutet av 1800-talet, då med uthus och utedass på gården. Renoveringen både varsam och omfattande genomförd, vilket innebär att det mesta är utbytt men gjort med det gamla för ögonen. Taket exempelvis, helt omlagt från grunden med nya takstolar, stenulls-isolering och toppat med gammalt enkupigt lertegel som köpts begagnat så att det ser ut som det legat där i just 100 år. De fint skurna ändarna på takstolarna ser också ut som de gjorde förr. Huset har också byggts till med en luftig och ljus lounge, som dessutom kan öppnas stort mot uteplatsen. Tillbyggnaden innebär att det finns ett stort sovrum nere och tre uppe. Dubbelsängen kan alltså parkeras både uppe och nere beroende på fas i familjeplaneringen. Gamla gårdshuset är ett minne blått och ersatt med ett stort garage med verkstad, och en mycket attraktiv uthyrningsdel en trappa upp, med badrum och litet kök. Eller så startar du egen verksamhet och får väldigt nära till jobbet.

 • Premium
Swedenborgsgatan 4, Bymarken, Jönköpings kommun

Swedenborgsgatan 4

Radhus
Bymarken, Jönköpings kommun
Västanhem

4 700 000 kr

127 m²

5 rum

347 m² tomt

Ett urpraktiskt hus, med en urtjusig trädgård. Här väcker lavendel och agave drömmar om turkos-blått medelhav. Fint läge på bra adress dessutom. Här bor du lagom högt på Bymarken, och på lagom gång- och cykelavstånd ner till stan. Nya busslinjen nr 4 hoppar du på gatan nedanför om vädret tjurar. Att krångla med bil och parkering tar oftast mer tid om du tänker hålla dig inom centrala delarna av Jönköping eller Huskvarna. Huset har sin sociala begåvning på entréplanet, med kök, matplats och vardagsrum i en öppen sfär, med balkongen som förlänger bakåt mot trädgården och hallen som öppnar mot gatan och framsidan. Tre sovrum en trappa upp och ett sovrum en trappa ner. Kök och badrum väl i ordning efter renovering. Vilket gäller gästtoaletten också. Bakgården ritad och planerad av trädgårdsarkitekt. Blåregnet klänger och blommar snart hysteriskt, vänta bara får du se.

 • Plus
Riddersbergs Säteri 1, Riddersberg, Jönköpings kommun
Riddersbergs Säteri 1, Riddersberg, Jönköpings kommun, bild 2
Riddersbergs Säteri 1, Riddersberg, Jönköpings kommun, bild 3

Riddersbergs Säteri 1

Lägenhet
Riddersberg, Jönköpings kommun
Västanhem

5 200 000 kr

110 m²

4 rum

5 900 kr/mån

47 273 kr/m²

Terrassen är som ett flygledartorn, men här är det fåglarna du ser landa och starta på sjöns blänka. Det enda som möjligen hörs är när vingarna klapprar mot ytan precis vid start. Lägenheten i sig är lång som en landningsbana. Fyra rum fördelade 110 kvadrat. Höga fönster, låga fönster och snyggt spröjsade pardörrar ut på terrassen. Två givna sovrum, och två rum som är vikta för social kompetensutveckling. Kök, matplats och vardagsrum i en öppen volym där känslan är klart pampig. Kakelugnen värmer diskret. Lägenheten renoverad, precis som hela fastigheten, efter moderna krav på ljud- och brandisolering såväl som på ventilation. Men så mycket som möjligt av det gamla är bevarat och nytt har byggts med fin känsla för gamla tiders form och uttryck. Golvet saxar i fina fiskben över ytorna, utom i sovrummen som har lurvig heltäckningsmatta i stället. Sovrummet på gaveln ligger två trappsteg upp vilket gör att det höga fönstret nästan går hela vägen ner i golvet. Det fullutrustade badrummet startklart med tvättmaskineriet, plus en diskret gästtoalett.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
Aronsvägen 5, Kaxholmen, Jönköpings kommun
Aronsvägen 5, Kaxholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Aronsvägen 5, Kaxholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Aronsvägen 5

Villa
Kaxholmen, Jönköpings kommun
Västanhem

4 900 000 kr

116 m²

8 rum

952 m² tomt

Det började rejält redan tidigt på 1970-talet. Och drygt 40 år senare började en spännande förvandling som förädlade ursprunget, öppnade ytorna, släppte in ljuset och vände på hela huset. Nu har du en enda öppen volym med kök, matplats och vardagsrum utmed hela husets längd. Allt vänt neråt trädgården, mot eftermiddags- och kvällssolen. Nya fönster överallt och en stor dubbelport i glas mot ljuset. Är det vinter och mörkare tider så eldar du i kaminen och värmer hela övervåningen. Huset har renoverats in på bara stommen och visar vad konsekventa färg- och materialval gör för helhet och lugn. Samma ljusa golv på hela övervåningen. Samma mjuka matta en trappa ner, och badrummen enhetliga. Läget på Kaxholmens sjösida innebär flip-flop-nära till badet på sommaren, och precis lika nära på vintern om du vill åka skridskor när ytan stelnat. Vägen runt sjön är en bra utflykt både med cykel och löparskor. Cykelbana hela vägen till Skärstad, och in till Jönköping.

 • Premium
Häggebergsvägen 36, Häggeberg, Jönköpings kommun
Häggebergsvägen 36, Häggeberg, Jönköpings kommun, bild 2
Häggebergsvägen 36, Häggeberg, Jönköpings kommun, bild 3

Häggebergsvägen 36

Villa
Häggeberg, Jönköpings kommun
Västanhem

8 000 000 kr

215 m²

6 rum

2 807 m² tomt

Läget exceptionellt, huset en maräng. Häggeberg är som en by på landet endast 5 km från centrum som du enkelt når på tio minuter. Utsikt över Vätterbygden med hassel, ek och björk i ryggen. Huset öppnar med klass. Hallen med dubbel takhöjd, en genombruten fritt hängande trappa i massiv ek. Du ser in i köket direkt, och du anar resten av planlösningen, men rummen väl definierade och avgränsade i känsla och funktion. Huset tillbyggt för cirka 10 år sedan med en stor sängkammare bland annat. Fyra sovrum i dagsläget, men som med lätthet kan bli sex. Tomten plan och stor, gränsandes till skogen bakom som i sin tur gränsar till det unika naturreservatet Häggeberg och Granbäcks lövskogar. På andra sidan den slingrande byvägen har du både ekdunge och bondens åker. Rullar du ner till cykelvägen utmed Vättern väntar en tramptur i världsklass som du aldrig vill ska ta slut. En solig cykeldag tar det inte 15 minuter in till stan, ungefär samma om det regnar. Bussarna går i strid ström och du kliver på nere vid Kortebovägen. Samma buss som Trånghallaborna tar, men du har bara halva resvägen. Badplats finns nedanför koloniträdgårdarna vid Ekelundshov. Eller i din egen badtunna.

 • Premium
Siringe 21, Siringe, Jönköpings kommun
 • Budgivning pågår

Siringe 21

Villa
Siringe, Jönköpings kommun
Västanhem

3 500 000 kr

134 m²

5 rum

1 839 m² tomt

Har du åkt längs de slingrande landsvägarna genom Skärstadalen om våren? Sett äppelträden blomma och hört koltrasten sjunga? Oavsett om det är din hembygd eller en helt ny bekantskap så har du en fin resa framför dig. Här längs sluttningen i Siringe finns gott om plats för stora och små, en trädgård med grönskande möjligheter och ett hus med verkligt goda utsikter. Huset byggdes som tvåfamiljsvilla i slutet av 1930-talet; en tid då man fortfarande byggde rejält, med trästomme, djupa fönsterbrädor och massiva trädörrar. Huset har sett ett tiotal decennier komma och gå, och nu är det dags för nästa ägare att ta vid. Spåren från förr finns kvar, med spegeldörrar och pärlspont, snedtak och trägolv. Under åren har detaljer bytts ut och skalats ned, men känslan sitter i väggarna. Om du vill kan du säkerligen återuppliva snickarglädjen — titta noga, så visar huset självt vägen. Eller så flyttar du in, pustar ut, slår dig ned och känner lantlivets lugn. Välkommen hem!

Södra Målen 8, Kaxholmen, Jönköpings kommun

Södra Målen 8

Tomt
Kaxholmen, Jönköpings kommun
Västanhem

1 000 000 kr

2 677 m² tomt

Bara några minuter efter att man svängt av Tunnlandsvägen i utkanten av Kaxholmen och snirklat sig upp för vägen mot Brunkulla och Krubbarp är vi framme vid tomten på Södra Målen 8. Totalt omfattar tomten 2 677 kvadratmeter mark som ligger i ett plant och lättbyggt läge mot öster, söder och väster. Kringliggande skog mot söder är nyligen gallrad och läget är öppet med mycket fina solmöjligheter under hela dagen. Mot kvällen går solen ner bakom lövskogen i väster som ligger ett drygt hundratal meter bort vilket gör att man har sol till långt in på kvällen. Omgivningarna består av åkermark, lövskog och böljande grusvägar där man har fin vy ner över åkrarna och mot grannens ladugård i söder. På tomten har de flesta träd redan tagits ned för att förenkla för en köpare, några större lövträd (björk och ek) finns kvar. Förhandsbesked från Jönköpings Kommun om byggnation av ett enfamiljshus i lantlig stil är redan klart och godkänt och bifogas under "Fakta och dokument" i beskrivningen på Västanhems hemsida. Färdbeskrivning: Sväng höger in från Tunnlandsvägen i Kaxholmen vid skylt "Krubbarp/Brunkulla". Tag sedan vänster in från asfalterad väg in på grusväg vid skylt "Jordstorp/Krubbarp". Följ grusvägen vänster vid de sex brevlådorna och ta sedan höger in vid gul skylt "Målen 0.7". Följ grusvägen förbi nybyggt hus på vänster sida, sedan ligger tomten ytterligare cirka 100 meter längre fram.

Skogsvägen 6B, Tenhult, Jönköpings kommun
Skogsvägen 6B, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 2
Skogsvägen 6B, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 3

Skogsvägen 6B

Villa
Tenhult, Jönköpings kommun
Västanhem

5 500 000 kr

178 m²

6 rum

829 m² tomt

Välkommen till Tenhult, till ett sprillans nytt arkitektritat hus. Här finns fritt spelrum för de kreativa och praktiska lösningarna som du kanske drömt om. Huset byggs av Estatework som har vigt sitt kunnande åt att förverkliga husdrömmar i lösvirke till kräsna husägare runt om i Vätterbygden. Här är bygglovet i hamn och markförberedelserna är redan påbörjade vilket gör att inflyttningen kan ske så tidigt som till årsskiftet! Huset byggs i två fulla plan med fyra sovrum, tre uppe och ett nere. Ett sovrum på varje plan håller sängkammarstorlek, vilket är bra för familjeflexibilteten. Trappan står sig fint mitt i huset och den öppnar stort upp till våning två tack vare att den svänger 180 grader med en avsatts på mitten. Tomten är till största delen plan, men i den bakre delen har du en kulle med lite berg i den och med en del lövträd för närvarande. Röj lite lagom i grönskan så har du ett upphöjt läge att bygga en uteplats i soligt läge med skydd från insyn. Naturen gör sig också påmind, och mellan husen på andra sidan gatan hittar du stigar att ge sig ut på direkt om du vill. Skog, barn och hundar är en perfekt kombo. Tenhultasjön har många fina badplatser, och du behöver inte ge dig bort till den kommunala badplatsen i andra änden av samhället, utan kan släntra ner genom skogen på andra sidan gamla Nässjövägen och hitta en undangömd sandstrand.

 • Premium
 • Nyproduktion
Djurhallavägen 14, Berghalla, Jönköpings kommun
Djurhallavägen 14, Berghalla, Jönköpings kommun, bild 2
Djurhallavägen 14, Berghalla, Jönköpings kommun, bild 3

Djurhallavägen 14

Villa
Berghalla, Jönköpings kommun
Västanhem

7 500 000 kr

270 m²

7 rum

899 m² tomt

Berghalla är en vacker avsats utmed den västra Vätterbranten. En landningsbana för liv och vardag. Och ett hus som tar för sig av både utsikt och ljus på ett självsäkert sätt. Ett rejält hus från början, som adderats med fler fönster, längre vardagsrum och ett inglasat uterum. Uteplatserna öppnar sig både fram och bak, uppe och nere. Att inte hitta en plats i solen kommer bli svårt. Blir det för varmt har samfälligheten egen brygga och hemlig strand. Huset väl investerat med nyare kök, spa-avdelning, utbyggd hall och renoverade badrum. Sovrummen kan räknas till fyra som det är i dag, men med en enkel insats av snickaren har du snabbt ett sovrum till. Därtill massor av förvaring så att du kan lägga både minnen och prylar på hyllan. Det hemligaste rummet är inrett som en engelsk pub där du stänger ute tiden och lutar dig tillbaka med något läskande i glaset.

 • Premium
Gelbgjutargatan 18B, Gamla Kålgården, Jönköpings kommun

Gelbgjutargatan 18B

Lägenhet
Gamla Kålgården, Jönköpings kommun
Västanhem

1 900 000 kr

36,5 m²

1 rum

2 926 kr/mån

52 055 kr/m²

Här kan du överraska dig själv. På ett härligt sätt förverkliga en motsägelsefull dröm. Din första lägenhet kan bli ett eget hus. En 1:a på ritningen, mer som en stuga på landet i verkligheten. Fast mitt på gamla ”Kålis”, där locklister, kullersten, gamla gatlyktor och prunkande rabatter slår an stämningen. Här ställer du utemöblerna framför ditt eget fönster. Påtar ner några tulpanlökar i rabatten som nyfiket nosar sig upp nästa vår. Huset ingår i en större bostadsrättsförening som äger och förvaltar ett antal av de fina husen utmed Gelbgjutargatan. Men just här blev det liksom ett hus, en lägenhet. Gården delar du och månar om med dina närmsta grannar. Solen är allas och det går bra att flytta runt solstolen för bästa uv-läge. Alltid ett solvarmt plank att luta sig mot; sällan någon störande vind. Sen har du hela centrum på andra sidan planket, trots att det känns väldigt avlägset.

 • Plus
 • Uteplats
Mjölnargatan 7, Bymarken, Jönköpings kommun
 • Budgivning pågår

Mjölnargatan 7

Villa
Bymarken, Jönköpings kommun
Västanhem

6 900 000 kr

153,4 m²

6 rum

616 m² tomt

Att komma hem ska kännas i magen, i andningen, i hela kroppen. När man stiger över tröskeln i hallen och automatiskt tar ett djupt andetag, då har man hittat rätt. Och precis så är det väldigt lätt att känna i huset vid Mjölnargatans slut. I över hundra år har huset tagit väl hand om familjer i flera generationer. Och människorna har i sin tur tagit hand om sitt bo med kärlek och respekt. Under åren har moderna inslag lagts till utan att förstöra den vackra, gedigna ursprungskänslan. Som fönstren till exempel, som renoverats och fått ett nytt energieffektivt innerglas medan de gamla bågarna och de handblåsta ytterglasen fått en kärleksfull upputsning. Entréplan har rummen för dagen; nyrenoverat kök, matrum, vardagsrum och toalett. En trappa upp är det mer privat med tre mysiga sovrum och badrum. Och ännu en trappa upp är vinden inredd, perfekt som gästrum, kontor, allrum eller kanske egen våning till tonåringen. Som det anstår ett äldre hus finns också en finfin sval källare med tvättstuga och fler förvaringsmöjligheter än du vågar hoppas på, vi lovar! Välkommen upp i Bymarksbacken, precis intill härliga Dunkehallaravinen.

 • Plus
Sjögatan 13B, Söder, Jönköpings kommun
 • Tis 6 jun kl 15:30

Sjögatan 13B

Lägenhet
Söder, Jönköpings kommun
Västanhem

1 750 000 kr

38 m²

2 rum

2 496 kr/mån

46 053 kr/m²

Här lever du livet på den soliga sidan. Och mot den gröna. I alla fall eftermiddag och kväll. En kul, kompakt och välplanerad tvåa som alltså mäter in på 38 kvadrat, och då får du högfärdig fiskbensparkett i vardagsrummet, lite extra högt i tak, massor av originaldetaljer, bra förvaring, djupa fönsternischer med parkbänksbreda fönsterbrädor i grön Kolmårdsmarmor. Lägg till att kök och badrum är renoverade på senare tid så inser du att livet kan börja ganska bekymmersfritt. Utanför fönstren väntar frodigt gräs och träd som snart åter klär i grönt. Föreningens gård är perfekt på förmiddagen, men på eftermiddagen släntrar du ner i parken och rullar ut filten och tar en tupplur. Gräsmattan lutar perfekt i mot solen. Runt hörnet på Olgas väntar vårens första gelato.

 • Plus
Riddersbergs Säteri 1, Riddersberg, Jönköpings kommun

Riddersbergs Säteri 1

Lägenhet
Riddersberg, Jönköpings kommun
Västanhem

3 800 000 kr

107 m²

2 rum

5 700 kr/mån

35 514 kr/m²

Välkommen upp bland takbjälkarna och de fina låga fönstren med romb-spröjsen du kanske såg från utsidan. Husets förhöjda väggliv gör att du här uppe får en fin balans av rejäl takvolym och mysigt snedtak. Trappan upp är måhända lite mörk men när du kommer innanför din ytterdörr så flödar ljuset i alla höjder. Som du ser är några nya fönster upptagna i takfallet dessutom, utöver huset ursprungliga fönster. Renoveringen av herrgården och skapandet av lägenheterna har gjorts med lika höga tekniska krav och estetisk finsmakeri. Alla lägenheterna uppfyller moderna krav på brandsäkerhet, ventilation och ljudisolering. Därför är din ytterdörr av stål, men snyggt klädd med spegelramar som anstår en gammal herrgård som denna. Extra isolering ilagt mellan tak och golv.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Brf Fyrklövern - Hus 3, Torps Gård, Jönköpings kommun

Brf Fyrklövern - Hus 3

Lägenhet
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem

3 000 000 kr

112,8 m²

5 rum

5 182 kr/mån

26 596 kr/m²

På populära Torps Gård tar nu sjutton nya radhus form, var och ett med fem rum och kök, 113 perfekt planerade kvadratmeter för den moderna familjen. Att hitta en fyrklöver är inte lätt, men den ger lite extra tur. Här tar den sig uttryck i vätterutsikt och ett riktigt bra boende - på flera sätt. Naturen finns runt knuten, lekkompisarna likaså. Skolan ligger en kort promenad bort; över den nya gång- och cykelbron. Centrala Jönköping når du på en kvart om du rullar iväg på elcykeln, eller tar bussen som stannar intill området. Varje hus har två egna parkeringsplatser som, precis som bredbandet, ingår i månadsavgiften. Föreningens belåningsgrad är redan vid inflyttning ovanligt låg, 9 200 kronor per kvadratmeter, vilket tål att jämföras (gör gärna det!). Att husen dessutom har en effektiv frånluftsvärmepump till såväl uppvärmning och varmvatten ger lägre kostnader och skönt inomhusklimat. När du känner dig redo för nästa steg är det dags att göra tillval i köket (HTH), badrummet (Konradssons kakel) samt övriga miljöer inomhus - och hitta lyckan i BRF Fyrklövern. FÖRSÄLJNING PÅGÅR - INFLYTT 2023 (Bilderna i denna presentation är fotograferade från ett av radhusen i de tidigare etapperna. De kan därför avvika från de nybyggda husen beroende på färger och materialval.)

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Travgatan 20 - Tomt 2, Torps Gård, Jönköpings kommun

Travgatan 20 - Tomt 2

Tomt
Torps Gård, Jönköpings kommun
Västanhem

1 995 000 kr

752 m² tomt

I nära 600 år har människor levt sina liv på Bankerydsbergets topp. Mitt i den vackra naturen. Med granskogar, ekdungar, hagmark och milsvid utsikt över Vättern och landskapet runtomkring. Från början en gård på landet. Idag en nära plats, med skola, service och kommunikationer runt knuten. Men kossorna betar vidare i hagen och landet-känslan finns kvar. Här erbjuds en byggklar villatomt som erbjuder möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga och forma ert hus, precis som ni själva vill ha det. Denna tomt är inte låst till någon entreprenör utan ni bestämmer helt själva hur ni vill bygga i enlighet med detaljplanen för området.

 • Nyproduktion
Brf Fyrklövern, null, Jönköpings kommun

Brf Fyrklövern

Lägenhet
Jönköpings kommun
Västanhem

fr. 3 000 000 kr

112,8 m²

5 rum

5 182 kr/mån

På populära Torps Gård tar nu sjutton nya radhus form, var och ett med fem rum och kök, 113 perfekt planerade kvadratmeter för den moderna familjen. Att hitta en fyrklöver är inte lätt, men den ger lite extra tur. Här tar den sig uttryck i vätterutsikt och ett riktigt bra boende - på flera sätt. Naturen finns runt knuten, lekkompisarna likaså. Skolan ligger en kort promenad bort; över den nya gång- och cykelbron, och stan når du på en kvart om du rullar iväg på elcykeln. Dessutom stannar bussen intill området och varje hus har två egna parkeringsplatser som, precis som bredbandet, ingår i månadsavgiften. Föreningens belåningsgrad är redan vid inflyttning ovanligt låg, 9 200 kronor per kvadratmeter, vilket tål att jämföras (gör gärna det!). Att husen dessutom har en effektiv frånluftsvärmepump till såväl uppvärmning och varmvatten ger lägre kostnader och skönt inomhusklimat. När du känner dig redo för nästa steg är det dags att göra tillval i köket (HTH), badrummet (Konradssons kakel) samt övriga miljöer inomhus - och hitta lyckan i BRF Fyrklövern. FÖRSÄLJNING PÅGÅR - BYGGSTART SEPTEMBER 2022

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 21