Mäklare Robert Csiki

Robert Csiki

Om mig

Att se människan är viktigt för Robert. Drivkraften ligger i att genomföra en affär som avgör någon annans liv till det bättre. Det blir en slags kick, som han beskriver det själv. Människor i hans närhet beskriver honom som noggrann och personlig, någon som inte lämnar något åt slumpen. Analytisk, öppen och jordnära är hur han beskriver sig själv. Vi är beredda att hålla med om allt. Efter att ha tillbringat ett antal år hos två av de stora mäklarkedjorna i stan har han nu landat hemma hos oss.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Andréevägen 7B, Vättersnäs, Jönköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Andréevägen 7B, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Andréevägen 7B, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Andréevägen 7B

Villa
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Västanhem
3 750 000 kr
122 + 80 m²
5 rum
595 m² tomt

Det byggdes bättre förr. Rejälare, snyggare och mer helgjutet. Som här på Andréevägen i Vättersnäs. Ett lika välinvesterat som välplanerat hus med tre sovrum och ljusstarka sociala ytor nere i vinkel. Till och med kaminen i vardagsrummet går i vitt. I andra änden av huset öppnar du ut till det inglasade uterummet där istället solen värmer dig vår, sommar och höst. Huset är en mycket gedigen pjäs med murade väggar och gjutna valv, där även trappan är i solid betong, om än klädd i trä. Två garage, matkällare och stor tvättstuga räknas till biytorna, förutom ymniga förvaringslösningar i snedtaket en trappa upp. Huset pedantskött av både nuvarande och tidigare ägare. Gamla fiskbensparketten finslipad till perfektion. Och båda badrummen i fint skick, med dusch i det ena och kar i det andra. Köket håller samma nivå på skick och fason, och bjussar på stora arbetsytor. Samtliga vitvaror utbytta härom året. Alla fönster och terassdörrar i treglas, nya sedan några år tillbaka, och i källaren gör värmepumpen från IVT att du kan räkna med skön värme och sansade elräkningar. Det här ett boende där du inte behöver fundera så mycket. Bara att flytta rätt in och sätta fötterna i badtofflorna och släntra ner till Huskvarnas playa.

  • Premium
Björnebergsvägen 15B, Bymarken, Jönköpings kommun

Björnebergsvägen 15B

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Västanhem
1 200 000 kr
32 m²
2 rum
vån 1/1
2 117 kr/mån
37 500 kr/m²

Husdrömmar kan vara hur små som helst, om bara känslan och detaljerna är rätt. Här har du tjugofyra kvadrat egen gårdsidyll med det lilla vardagsrummet, och den storslagna utsikten över Vättern. Vägg i väg har du dessutom ytterligare åtta kvadratmeter som för närvarande är oinredda, men som ingår i köpet. Utrymmet är delvis isolerat och kräver ganska liten insats för att bli rumsrent. Vips har ditt hus blivit en halv gång större och du får ett naturligt sovrum. Så behöver säng och soffa inte samsas i finrummet. Huset har närmare hundra år bakom sig, och ligger på gården till ett större bostadsrättshus på nedre Bymarken med ytterligare fem lägenheter. Hur framtiden ser ut för detta hus, ligger i mångt och mycket i dina händer. Här kan du flytta in direkt, och samtidigt förädla ditt boende succesivt och sätta din egen prägel på huset; givetvis i samråd med föreningens styrelse.

  • Uteplats

Visar alla 2