Sten Sturegatan 17

Lorensberg, Göteborg Se på karta

4 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
1922
Förening
BRF Sten Sturegatan 17
Om föreningen
Avgift
3 881 kr/mån
Driftkostnad
6 720 kr/år
Pris/m²
61 184 kr/m²
Antal besök
8 605
Dagar på Hemnet
17

I hjärtat av Lorensberg, så centralt ni kan komma återfinns denna fina trea om 76 väldisponerade kvadratmeter. Här bor ni i ett svårslaget läge med stadspulsen alldeles utanför porten. Notera att hiss utan trappsteg in från gatuplan finns här.

Varmt välkomna till en bostad med det bästa av två världar, här samsas modernitet med 20-tals charm på ett ypperligt vis. Omsorgsfullt renoverad. Den generösa takhöjden och de höga fönsterpartierna med djupa nischer skapar rymd och karaktär till detta hem. Badrummet är i väldigt fint skick, likaså köket. Vardagsrummet bjuder in till sociala sammankomster tack vare dess väl tilltagna yta och de två sovrummen är i god storlek och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Den ovanligt stora balkongen vetter i ett solfyllt västerläge, in mot gården. Här är lugnet och tystnaden påtaglig! Att ni bor mitt i stadens puls är svårt att förstå.

I Brf Sten Sturegatan är det gott grannskap, fastigheten är välskött och ekonomin god. På innergården finns utemöbler och grill att tillgå. I huset finns två mycket pittoreska italienska restauranger och runt hörnet ligger både Barrique Wine Bar och Berzelius Bar och Matsal.

Sten Sturegatan ligger mitt i Göteborgs evengemangsstråk. Från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet kan ni blicka ut mot Scandinavium och Gothia Towers. Göteborgs paradgata Avenyn med all dess utbud av restauranger, butiker och uteställen nås inom en kort promenad bort. Följer ni Vasagatans stråk når ni gemytliga Haga och även omtyckta Linné med lätthet. Avkopplande grönska, som gjort för promenader och picknickstunder, finner ni i Trädgårdsföreningen eller nere vid Kungsparken och kanalen. Även Näckrosdammen finns nära tillhands. Bra kommunikationer är en självklarhet när ni bor såhär centralt.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 2
    dec
    Imorgon kl. 17:30–18:15
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.