Bellmansgatan 88 - FAST PRIS!

Löten, Uppsala kommun Se på karta

2 200 000 kr

1 895 000 kr +16 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
BRF Bellman
Om föreningen
Avgift
4 132 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
26 994 kr/m²

*** FAST PRIS ***
Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att det är den som först lägger det budet som får köpa lägenheten. Ring mäklaren för privatvisning!

Välkomna att bosätta er i en populär förening med låg skuldsättningsgrad. Den välplanerade ytan om 81,5 kvm fördelar sig på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt gäst wc, två rymliga sovrum som erbjuder bra förvaring samt naturligt fint ljus. Vidare finner vi hjärtat i bostaden och det är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Tilltalande och luftigt vardagsrum med stora sociala ytor och plats med möblering av såväl soffgrupp men även matbord. Från vardagsrummet kan ni ta er ut till bostadens stora inglasade balkong som passar perfekt för mingel och trevliga sommarkvällar.

Brf Bellman är en representativ och välskött förening med ett flertal av de stora renoveringar som redan blivit genomförda, några att nämna är stamrenovering och relining, byte av kall- och varmvattenledingar, inglasning av balkonger och renovering av fönster. Låneskuld / kvm ligger på 2 656 kr. Till bostaden hör ett förråd.

Bellman är ett område som vuxit med staden till att bli ett toppen läge gällande närhet till staden och dess utbud. Med bara 10 min promenad finner ni satsningen på idrottslivet genom nya arenor för sporter såsom, hockey, innebandy, tennis, friidrott, basket och cross-fit.
Stadsbussarna går utanför och tar er dit ni vill varje kvart. Ni finner en Ica butik med 5min promenad bort. Heidenstams torg har ni 10min promenad bort och där finner ni vårdcentral, förskola, skola, Ica, frisör, gym etc. Vill ni ha ännu mer service kan ni alltid ta cykeln ner till city på 15min eller Gränbystaden som är ett av Sveriges största köpcentrum också 15min cykeltur bort.

Här erbjuds goda bussförbindelser från Råbyvägen till och från Uppsalas stadskärna samt fina gång- och cykelvägar. För er som pendlar kan ni ta er till E4:ans påfart inom några minuter.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Walle Aboukhaled

Notar
Mäklare Walle Aboukhaled, Notar
0768564724
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021