Nyproduktion

Systerbrunnsvägen 15

Malmö kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Uteplats
Ja
Avgift
3 981 kr/mån
Pris/m²
36 549 kr/m²
Nyproduktion

Bonum 55+ Väldisponerad trea på attraktivt hörnläge i väster, med stort ljusinsläpp. Här bor du bekvämt och modernt med hög standard på inredningen med kök från Marbodal Helkaklat badrum från Svedbergs med tvättmaskin och torktumlare, samt en gäst-wc. Härligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når du den egna uteplatsen. I det stora sovrummet har du en garderobsvägg för förvaring. Välkommen till din nya verklighet!

Nu sker försäljning av Bonum Brf Sångstenen, 52 välplanerade och modernt inredda bostadsrätter belägna på ett lugnt och naturnära läge i det nya Elinegårdsområdet i sydvästra Malmö.
Området ligger mitt emellan Limhamns Kalkbrott, Djupadal samt Elinelunds och Mossängens koloniområden. Planerat tillträde våren 2023.

Bonum är för dig som fyllt 55+ och är Riksbyggens koncept för seniorboende i bostadsrätt. Bostäderna är ljusa, luftiga och lättskötta med hög standard. Hemmet skall vara inbjudande, tryggt och praktiskt, utformat för att fungera även om behoven förändras med tiden.

En Bonumvärd finns till hands i föreningen på utsatta tider för att underlätta vardagen för dig som boende. I Bonumvärdens uppgifter ingår att samordna aktiviteter, men också att hjälpa till med utförandet eller beställandet av olika tjänster, skötsel av fastigheten och innergården. Han eller hon blir således ett välkänt ansikte att kunna vända sig till i föreningen.

Läget är ypperligt med ca 5-10 minuters bilväg till Emporia och Hyllie Station, Limhamn, Sibbarp, Bunkeflostrand och Klagshamn. Två huskroppar byggs med lägenheter från 1 rok till 4 rok. Utmärkande är en grön, vänlig atmosfär och fina utemiljöer.
En gemensamhetslokal finns att tillgå i föreningen, och i området finns service i form av mataffär och bra bussförbindelser till såväl Hyllie, Limhamn som Malmö City.

Bonum Brf Sångstenen är för dig som vill kunna njuta av det goda i livet.
Läs gärna mer på www.bonum.se/sangstenen och kontakta oss för mer information, eller om du önskar köpa/reservera en av våra lägenheter!

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Veena Andersson

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Veena Andersson, Riksbyggen ekonomisk förening
040-323096