Södergatan 14, +55-boende

Märsta - Centralt, Sigtuna kommun Se på karta

1 950 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85,5 m²
Våning
4 av 8, hiss finns
Byggår
1983
Förening
HSB BRF Enen i Märsta
Om föreningen
Avgift
5 389 kr/mån
Driftkostnad
7 812 kr/år
Pris/m²
22 807 kr/m²

Ljus och mycket fin +55-lägenhet med hiss. Stor uppvärmd inglasad balkong/uterum med västerläge. Fönster i två väderstreck och härlig utsikt från fjärde våningen. Centralt läge mellan Märsta centrum och Märsta station.

Lägenheten har en rymlig hall med en stor klädkammare. Kök med fönster, vita luckor, vitvaror från 2018-2021, inbyggnadsugn på bekväm arbetshöjd och matplats för runt eller avlångt bord. Stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, nästan som ett extra rum. Två sovrum med nymålade väggar. Rymligt duschrum med fönster, ny tvättmaskin och utrymme för badkar. Förråd i källarplan.

Trevlig och familjär HSB-förening för +55 vilket innebär att köparen måste vara minst 55 år. I bostadsrättsföreningens fastighet finns en trevlig samlingslokal med bl.a braskamin, kök och kökstillbehör. Det finns även en mindre snickarverkstad samt ett motions-/hobbyrum.

Bekvämt boende nära till parkeringsplats och med sopnedkast direkt utanför lägenhetsdörren. Porttelefon med kameraövervakning. I anslutning till entrén finns frisör, restauranger, vårdcentral m.m.

Möjlighet till omgående tillträde.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Kontakta mäklaren

Patrik Gotthold

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Mäklare Patrik Gotthold, Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
0705205433