Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ropstensvägen 6, Ropsten, Sigtuna kommun
 • Sön 10 mar
Ropstensvägen 6, Ropsten, Sigtuna kommun, bild 2
Ropstensvägen 6, Ropsten, Sigtuna kommun, bild 3

Ropstensvägen 6

Villa
Ropsten, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
6 900 000 kr
133 + 130 m²
6 rum
713 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa som erbjuder hela 260 kvadratmeter att skapa sitt drömboende i! Stor fin tomt och solig uteplats nära mysiga promenadstråk och Mälaren. Tryggt och barnvänligt läge på återvändsgata. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Skolgatan 1 G, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Skolgatan 1 G

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 893 kr/mån
29 000 kr/m²

Mycket välplanerad 2:a med balkong i söderläge! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Myntvägen 12 D, Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna kommun
 • Sön 3 mar kl 13:45
Myntvägen 12 D, Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna kommun, bild 2
Myntvägen 12 D, Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna kommun, bild 3

Myntvägen 12 D

Lägenhet
Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 295 000 kr
19 m²
1 rum
1 450 kr/mån
68 158 kr/m²

Här bor du i ett eget mysigt studiohus med högt i tak och med ljusa fräscha ytskikt! Stor uteplats och egen parkering med elbilsladdare. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Odensalavägen, Märsta - Rolsta, Sigtuna kommun

Odensalavägen

Tomt
Märsta - Rolsta, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
2 490 000 kr
563 m² tomt

Två nyligen avstyckade tomter med trevligt läge i närheten till Rolsta Gård i utkanten av Märsta samhälle. Båda berörda tomter har erhållit byggnadslov för byggnation av villa i 1½ plan samt friliggande garage. Det finns ett bra sortiment med ritningar, tomtkarta och bild på entrésidan av villorna. Dessa länkar hittar ni längre ned i objektbeskrivningen. Arkitektföretag: Gudmundsson Arkitektur, Johanneshov. Här kommer en sammanställning på åtgärder som säljarna tagit fram prisuppgifter på: Vatten och avloppskostnad ingår i priset, det ligger på ca 230.000 kr enligt Sigtuna Kommun. Elanslutning ingår, det ligger på ca 45.000 kr enligt Vattenfall. Det är arkeologiskt intresse i marken, så en arkeolog kommer att vara med vid schakt , det ingår också. De säger ca 2 dagar så vi har uppskattar 25.000kr som ingår. Fiber ingår, kostar ca 20.000kr Bygglov är betalt, man får börja bygga omgående när tomtköpet är klart. Hus är redan bestämt vad som får byggas: Röd slamfärg med vita detaljer det är stadsarkitektens beslut. Den mindre tomten (södra) har ett servitut för vatten, avlopp, och el från vägen. Det ska försörja timmerstugan intill som ska bli en bostad. Det finns bara 1 bygglov för de två tomterna, det betyder att de måste bebyggas samtidigt. Ingen får flytta in i huset förrän båda är klara. Det var en miss av oss att inte söka 2 bygglov. De ovan nämnda kostnaderna /avgifterna ingår i priset för respektive fastighet. Tomterna ligger på bekvämt gångavstånd, cirka 1,25 kilometer från Märsta Station med goda tåg- och bussförbindelser.

Odensalavägen, Märsta - Rolsta, Sigtuna kommun

Odensalavägen

Tomt
Märsta - Rolsta, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
2 490 000 kr
698 m² tomt

Två nyligen avstyckade tomter, Rolsta 1:15 och 1:16, med trevligt läge i närheten till Rolsta Gård i utkanten av Märsta samhälle. Båda berörda tomter har erhållit byggnadslov för byggnation av villa i 1½ plan samt friliggande garage. Det finns ett bra sortiment med ritningar, tomtkarta och bild på entrésidan av villan. Dessa länkar hittar ni längre ned i objektbeskrivningen. Arkitektföretag: Gudmundsson Arkitektur, Johanneshov. Här kommer en sammanställning på åtgärder som säljarna tagit fram prisuppgifter på: Vatten och avloppskostnad ingår i priset, det ligger på ca 230.000 kr enligt Sigtuna Kommun. Elanslutning ingår, det ligger på ca 45.000 kr enligt Vattenfall. Det är arkeologiskt intresse i marken, så en arkeolog kommer att vara med vid schakt , det ingår också. De säger ca 2 dagar så vi har uppskattar 25.000kr som ingår. Fiber ingår, kostar ca 20.000kr Bygglov är betalt, man får börja bygga omgående när tomtköpet är klart. Hus är redan bestämt vad som får byggas: Röd slamfärg med vita detaljer det är stadsarkitektens beslut. Den mindre tomten (södra) har ett servitut för vatten, avlopp, och el från vägen. Det ska försörja timmerstugan intill som ska bli en bostad. Det finns bara 1 bygglov för de två tomterna, det betyder att de måste bebyggas samtidigt. Ingen får flytta in i huset förrän båda är klara. Det var en miss av oss att inte söka 2 bygglov. Tomterna ligger på bekvämt gångavstånd, cirka 1,25 kilometer från Märsta Station med goda tåg- och bussförbindelser.

Oriongatan 138, Märsta - Steninge, Sigtuna kommun

Oriongatan 138

Radhus
Märsta - Steninge, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
2 100 000 kr
114 m²
5 rum
6 467 kr/mån
18 421 kr/m²

Välkommen till ett fint 2-plans radhus i populära Steninge! Radhuset har gavelläge, ett nyrenoverat kök med öppen planlösning, två dusch-/badrum och inte mindre än 4 sovrum varav ett med klädkammare. Det finns även en separat tvättstuga med tvättpelare. Två uteplatser med tak, på båda sidorna av huset, ger solchans hela dagen. Lugnt och trevligt område nära till förskolor och skolor. När man väljer att köpa bostadsrätt istället för friköpt slipper man kostnader för lagfart- och pantbrev. Och man behöver inte tänka på det yttre underhållet av huset då föreningen tar det ansvaret. I månadsavgiften ingår en parkeringsplats i garage, sophämtning, kabel-TV och en normalförbrukning av vatten. Välkommen på visning!

Hagtornsvägen 5, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun

Hagtornsvägen 5

Lägenhet
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
2 475 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
3 728 kr/mån
34 859 kr/m²

Mycket välplanerad lägenhet med uteplats i sydväst!! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
 • Sön 3 mar
Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 2
Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 3

Sätunavägen 23d

Lägenhet
Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
2 175 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 399 kr/mån
24 302 kr/m²

Mycket fin renoverad gavel 4:a med uthyrningsdel på Sätunavägen! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Kaprifolvägen 50, Steningehöjden, Sigtuna kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00

Kaprifolvägen 50

Radhus
Steningehöjden, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
5 350 000 kr
147 m²
5 rum
335 m² tomt

I barnvänliga Steningehöjden säljs nu det här välplanerade och mycket fina huset på Kaprifolvägen 50! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Energieffektiv
Pilsbovägen 29B, Pilsbo, Sigtuna kommun

Pilsbovägen 29B

Radhus
Pilsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 700 000 kr
130 m²
6 rum
206 m² tomt

Helfräscht friköpt parhus med inredd vind i populära Pilsbo. Här hittar du ett mycket trevligt boende i centralt läge med låga driftskostnader. Visning planeras till 28 januari - välkommen med din intresseanmälan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Agneta Ross Gata 1, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Agneta Ross Gata 1, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 2
Agneta Ross Gata 1, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 3

Agneta Ross Gata 1

Radhus
Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
3 500 000 kr
115 m²
5 rum
6 520 kr/mån
30 435 kr/m²

På Agneta Ross gata 1 bor du i ett ombonat, insynsskyddat läge på gaveln. Bara att flytta in i detta fräscha, uppdaterade hus - för den lilla familjen eller barnfamiljen som behöver ytor separerade i två plan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Bagarstugans Väg 80, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bagarstugans Väg 80

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
3 395 000 kr
108 m²
5 rum
4 284 kr/mån
31 435 kr/m²

PRISSÄNKT! Nybyggt (2022) parhus med mycket bra läge i området, större tomt än övriga, gränsande mot gångväg samt parkering på egen uppfart med plats för 4 bilar. Dessutom avgiftsfritt fram till september 2024! Ring för visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Ploggatan 4, Sigtuna - Prästängarna, Sigtuna kommun

Ploggatan 4

Villa
Sigtuna - Prästängarna, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 395 000 kr
134 m²
6 rum
478 m² tomt

Enplansvilla med härlig trädgård och många sovrum på populära Prästängarna! Nyrenoverat garage. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Jarlers väg 18, Sigtuna - Til, Sigtuna kommun
Jarlers väg 18, Sigtuna - Til, Sigtuna kommun, bild 2
Jarlers väg 18, Sigtuna - Til, Sigtuna kommun, bild 3

Jarlers väg 18

Villa
Sigtuna - Til, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
7 900 000 kr
122 + 162 m²
9 rum
1 199 m² tomt

Rymlig villa med högt läge. Solceller och nybyggt dubbelgarage med uthyrningslägenhet ger låga driftskostnader. Stort inglasat uterum samt träaltan med spabad och söderläge. Tillbyggd och omfattande renovering under de senaste åren. Många rum och tre moderna våtutrymmen - perfekt för en stor familj. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Agneta Ross Gata 22, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun

Agneta Ross Gata 22

Radhus
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
3 550 000 kr
115 m²
5 rum
6 520 kr/mån
30 870 kr/m²

Mycket trevligt boende med ett bra insynsskyddat läge i området! Kontakta mäklaren för att boka visning! Helena Bohman 070-520 5423. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Kärrvägen 24, Sigtuna - Hällsbo, Sigtuna kommun

Kärrvägen 24

Radhus
Sigtuna - Hällsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 390 000 kr
108 m²
4 rum
346 m² tomt

Ombyggt och mycket fräscht radhus med ljusa och fina ytskikt där det bara är att flytta in. Ring för visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun, bild 2
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun, bild 3

Venngarn 293 B

Lägenhet
Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
995 000 kr
34 m²
2 rum
vån -1/4
2 904 kr/mån
29 265 kr/m²

Välplanerad lägenhet på mysiga Venngarn! Här accepteras juridisk person som köpare! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Venngarn 294D, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun

Venngarn 294D

Lägenhet
Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 800 000 kr
44 m²
3 rum
vån 1/3
4 110 kr/mån
40 909 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i markplan med egen ingång och stor uteplats i sydväst! Ring för visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Odensala Herresta 206, Märsta - Odensala, Sigtuna kommun

Odensala Herresta 206

Villa
Märsta - Odensala, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
2 500 000 kr
70 m²
4 rum
1 708 m² tomt

I Herresta By, inom synhåll till Odensala Kyrka, ligger denna fastighet som består av en tomt på 1 708 kvadratmeter med högt och ljust läge och vy över öppna landskap. På tomten finns en enkel villa, ursprungligen byggd i början av 1900-talet och tillbyggd med ett övre plan med utgång till rymlig balkong. Totalt finns 4 rum och kök med vardagsrum och kök på entréplanet samt allrum och rymligt sovrum på det övre planet. Övriga byggnader är ett större förråd innehållande dusch, förbränningstoalett och vedbod samt ett mindre förråd och rejäl tredelad jordkällare. Området erhöll en ny detaljplan 2012 som för den berörda villan innebär att möjlighet finns för att uppföra en ersättningsvilla på maximalt 150 kvadratmeter byggnadsyta och 50 kvadratmeter garage/kompletteringsbyggnad. Tomten är på 1 708 kvadratmeter och möjlighet till uppdelning till 2 tomter är inte möjligt då varje tomt måste vara på minst 1 000 kvadratmeter. Fastigheten försäljes med den befintliga villan och övriga byggnader. Då byggnaderna har enkel standard kräver säljaren att en friskrivning gällande skicket på byggnaderna skall anges i ett kommande köpekontrakt.

Skolgatan 6D, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Skolgatan 6D

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 899 kr/mån
27 900 kr/m²

Ljus och nyrenoverad lägenhet i mycket bra skick. Modernt kök totalrenoverat 2017. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Ny el och stambytt. Centralt läge med gångavstånd till både Märsta centrum och pendeltågsstation. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Tömvägen 24, Sigtuna - Granby Strand, Sigtuna kommun

Tömvägen 24

Villa
Sigtuna - Granby Strand, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
6 475 000 kr
167 + 33 m²
7 rum
1 106 m² tomt

Välkommen till Tömvägen 24, ett mycket tilltalande hus med sjöutsikt i trevliga och barnvänliga Granby Strand! Det här är huset för familjen som bara vill flytta in och bo, allt är i mycket bra skick såväl utvändigt som invändigt. De generösa sociala ytorna och den välplanerade planlösningen skapar en bra känsla i huset. Baksidan har ett stort trädäck med både pool och spabad och på den övriga tomten finns en gräsmatta för bus och lek! En stor nyuppsatt solcellsanläggning med 43 solpaneler samt ett batteri till dem ger mycket låga driftskostnader. På entréplanet har man gjort om delar av planlösningen så att större ytor för matplats och vardagsrum skapats. Här finns ett rymligt kök med bra med arbetsytor och en stor köksö som är perfekt att duka upp julbordet på! Matplatsen rymmer många gäster och har delvis öppet mot vardagsrummet. På entréplanet finns även ett sovrum, ett helkaklat badrum samt en tvättstuga. På det övre planet har man den mer privata delen som består av tre sovrum, duschrum samt ett allrum. Duschrummet är helkaklat och stort. Alla sovrummen har mycket bra förvaring i garderober bakom skjutdörrar. Fiber finns och nätverksuttag finns i samtliga rum. Isolerat garage finns med plats för en bil. På uppfarten får tre bilar plats att parkera. Området är mycket omtyckt och barnvänligt! Här finns en fin förskola och till Sigtuna går det skolbuss för skolbarnen. Området har en gemensam hamnanläggning i Mälaren och båtplats finns att tillgå mot en inträdesavgift. Även en båt kan ingå i köpet! Vid områdets egna strand finns ett strandhus med bastu som samfällighetsföreningen äger. Till Sigtuna Stad är det en bilfärd på ca 10 minuter. Buss som trafikeras hela dagen finns vid infarten till området vid väg 263. Läget med närhet till både Uppsala och Stockholm gör att det går bra att pendla!

Karin Månsdotters allé 156, Sigtuna - Erikssund, Sigtuna kommun

Karin Månsdotters allé 156

Villa
Sigtuna - Erikssund, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
8 350 000 kr
150 + 18 m²
6 rum
1 945 m² tomt

Mycket fin totalrenoverad enplansvilla med toppenläge. Högt läge utan insyn med underbar sjöutsikt och vy över öppna landskap. Brygga med båtplats. Stort dubbelgarage med vatten, golvvärme och bergvärmepump samt fullt utrustad gäst-/uthyrningsdel. Genomgående hög standard och ljusa moderna ytskikt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 22