Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rotgatan 5, Hällsbo, Sigtuna kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30
Rotgatan 5, Hällsbo, Sigtuna kommun, bild 2
Rotgatan 5, Hällsbo, Sigtuna kommun, bild 3

Rotgatan 5

Villa
Hällsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 250 000 kr
116 m²
4 rum
405 m² tomt

Huset som har haft samma ägare sedan 1975 har successivt genomgått en omsorgsfull renovering av samtliga rum och huset är i gott skick med en genomgående ljus och trevlig interiör. Exempel på några av renoveringarna: Tak och panelbyte, målning av hus, total ombyggnation av kök, byte av fönster, bygge av altaner m.m. På entréplanet välkomnas ni av en trevlig hall med klinkergolv och i anslutning till entrén finns en toalett samt en trapp med takfönster upp till övre plan. Köket är ljust och rymligt med en köksö och tvättutrymme med tvättmaskin och tvättho. Det finns gott om förvaring och stora arbetsytor och det finns en utgång till altanen på baksidan som har markiser. Stort vardagsrum, där vägg mot hallen delvis tagits ner, har plats för soffgrupp och matbord. Flera fönster för fint ljusinsläpp och utgång till det altanen på framsidan. Vardagsrummet kan delas av till ytterligare rum. På detta plan finns även ett sovrum. På övre plan finns det två stycken sovrum. Ena sovrummet har heltäckningsmatta, stor garderob med skjutdörrar och markiser utanför fönster. Det andra sovrummet har laminatgolv och kan göras om till ett ytterligare sovrum. På detta plan finns ett renoverat helkaklat duschrum (2022). Lättskött tomt med trälagda altaner, plan gräsmatta, garage, förråd och växthus. Hällsbo är ett mycket trevligt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola och busshållplats. Närhet till natur med skid-/motionsspår, lekplats, skidbacke samt Prästängarnas fina idrottsanläggning. Sigtuna Stadsängar med Engelska skolan, förskola, matbutik, apotek, gym m.m nås via en trevlig gång- och cykelväg genom skogen. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
Kärrvägen 20, Sigtuna - Hällsbo, Sigtuna kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30

Kärrvägen 20

Radhus
Sigtuna - Hällsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
3 875 000 kr
116 + 10 m²
5 rum
404 m² tomt

Äntligen är ett gavelradhus i barnvänliga Hällsbo till salu!! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Ragvaldsbo Gårdsväg 18 a, Sigtuna - Ragvaldsbo, Sigtuna kommun
Ragvaldsbo Gårdsväg 18 a, Sigtuna - Ragvaldsbo, Sigtuna kommun, bild 2
Ragvaldsbo Gårdsväg 18 a, Sigtuna - Ragvaldsbo, Sigtuna kommun, bild 3

Ragvaldsbo Gårdsväg 18 a

Lägenhet
Sigtuna - Ragvaldsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 875 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 5
3 945 kr/mån
37 129 kr/m²

Välkommen till en fin och trevlig lägenhet (+55 förening) högst upp i huset med balkong i sydväst! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
Vänortsringen 2c, Märsta - Centrum, Sigtuna kommun

Vänortsringen 2c

Lägenhet
Märsta - Centrum, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 500 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/5
5 600 kr/mån
25 424 kr/m²

Helrenoverad 2:a med två uteplatser. Denna lägenhet var tidigare en föreningslokal men har mycket smakfullt byggts om och helrenoverats av bostadsrättsföreningen under 2024 och utrustats med två stora träaltaner vilket ger solchans hela dagen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 2
Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 3

Sätunavägen 23d

Lägenhet
Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 995 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 399 kr/mån
22 291 kr/m²

Mycket fin renoverad gavel 4:a med uthyrningsdel på Sätunavägen! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun, bild 2
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun, bild 3

Venngarn 293 B

Lägenhet
Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
925 000 kr
34 m²
2 rum
vån -1/4
2 904 kr/mån
27 206 kr/m²

Välplanerad lägenhet på mysiga Venngarn! Här accepteras juridisk person som köpare! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Kaprifolvägen 46, Steningehöjden, Sigtuna kommun
Kaprifolvägen 46, Steningehöjden, Sigtuna kommun, bild 2
Kaprifolvägen 46, Steningehöjden, Sigtuna kommun, bild 3

Kaprifolvägen 46

Villa
Steningehöjden, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 790 000 kr
110 m²
4 rum
374 m² tomt

Välkommen till ett nybyggt och modernt hus i nyskick byggt två plan i trivsamma Steningehöjden! Huset håller genomgående mycket hög standard med ljusa färgsättningar och stilrena materialval! På entréplanet har man de sociala ytorna i kök och vardagsrum. Även duschrum, förråd samt hall finns. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. Det övre planet rymmer tre sovrum, en klädkammare samt ett stort helkaklat duschrum med tvättutrymme. Frånluftsvärmepump ger låga driftskostnader. Det är även 15 års befrielse från fastighetsskatten från byggåret 2018. Uppfarten har en mycket fin stenläggning och båda uteplatserna på fram och baksida är stenlagda. Mot gatan sitter en fin mur med belysning. På uppfarten finns plats för två till tre bilar samt ytterligare en bil i carporten. Laddare för elbil finns. Bakom carporten finns ett förråd. Steningehöjden är ett nybyggt och mycket barnvänligt område mellan Sigtuna och Märsta med både skola och förskola runt knuten. Det är ett område med nybyggaranda där familjer umgås och barnen trivs och har många lekkamrater! Här har man naturen inpå knuten och till Steningebadet är det endast ca 15 minuters cykelfärd. Till Steninge Slottsby är det gång- och cykelavstånd och där finns butiker och restaurang. Gångavstånd till busshållsplats med buss mot både Sigtuna och Märsta. I Märsta går tåg mot både Uppsala och Stockholm. Välkommen på visning!

  • Premium
Silvertorget 16, Stadsängarna, Sigtuna kommun
Silvertorget 16, Stadsängarna, Sigtuna kommun, bild 2
Silvertorget 16, Stadsängarna, Sigtuna kommun, bild 3

Silvertorget 16

Lägenhet
Stadsängarna, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
3 975 000 kr
86 m²
3 rum
vån 4/4
5 853 kr/mån
46 221 kr/m²

Fantastisk vindslägenhet med braskamin på Sigtuna stadsängar! Denna lägenhet bjuder på en härlig rymd genom en takhöjd upp till 3.70 med charmiga vinklar och stora fönsterpartier. Stor terrass i väster utan insyn. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sigridsholmsvägen 220, Märsta - Skepptuna, Sigtuna kommun

Sigridsholmsvägen 220

Villa
Märsta - Skepptuna, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
3 250 000 kr
80 m²
4 rum
7 310 m² tomt

Charmig fastighet med ett tillbyggt och renoverat gammalt torp med flera komplementbyggnader. Stor tomt med enskilt läge. På entréplan finns en rymlig hall, kök med vedspis, vardagsrum med eldstad, ett sov-/allrum samt ett nyrenoverat dusch-/tvättrum. På övre plan finns två sovrum samt ett badrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Tivolivägen 17, Sigtuna - Brännbo, Sigtuna kommun
Tivolivägen 17, Sigtuna - Brännbo, Sigtuna kommun, bild 2
Tivolivägen 17, Sigtuna - Brännbo, Sigtuna kommun, bild 3

Tivolivägen 17

Villa
Sigtuna - Brännbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
10 300 000 kr
190 + 41 m²
6 rum
701 m² tomt

Med bekvämt gångavstånd till Sigtunas stadskärna ligger denna fina villa med hög standard och uthyrningslägenhet byggd 2012. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Sätunavägen 10b, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun

Sätunavägen 10b

Lägenhet
Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 650 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 373 kr/mån
23 404 kr/m²

Fint renoverad 3:a med moderna ytskikt. Bekvämt läge en trappa upp. Inglasad balkong med västerläge och eftermiddags-/kvällssol. Populär planlösning där utgången till balkongen är från vardagsrummet. Stilrent kök med svarta luckor och diskmaskin. Dusch/WC med kakel och tvättmaskin/torktumlare. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Monumentvägen 7, Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun

Monumentvägen 7

Villa
Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
3 450 000 kr
91 m²
4 rum
731 m² tomt

Mycket trivsam enplansvilla med lugnt och ogenerat läge i centrala Märsta. Vardagsrum med tak upp till nock och utgång till insynsskyddad träaltan med markis och perfekt söderläge. Charmig och mycket väl omhändertagen med en mysig känsla. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Myntvägen 12 D, Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna kommun
Myntvägen 12 D, Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna kommun, bild 2
Myntvägen 12 D, Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna kommun, bild 3

Myntvägen 12 D

Lägenhet
Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 295 000 kr
19 m²
1 rum
1 813 kr/mån
68 158 kr/m²

Här bor du i ett eget mysigt studiohus med högt i tak och med ljusa fräscha ytskikt! Stor uteplats och egen parkering med elbilsladdare. Kontakta mäklaren för att boka visning, Lina Gustavsson 070-5205409. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Smedsbol 205, Märsta - Smedsbol, Sigtuna kommun
  • Sön 18 aug

Smedsbol 205

Villa
Märsta - Smedsbol, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 800 000 kr
149 + 83 m²
7 rum
1 990 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Sankt Persgatan 27, Centrala Staden, Sigtuna kommun
  • Sön 11 aug
Sankt Persgatan 27, Centrala Staden, Sigtuna kommun, bild 2
Sankt Persgatan 27, Centrala Staden, Sigtuna kommun, bild 3

Sankt Persgatan 27

Villa
Centrala Staden, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 990 000 kr
125 + 29 m²
5 rum
484 m² tomt

Mycket trevligt och centralt boende nära både skolor och stadskärna! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Tömvägen 24, Sigtuna - Granby Strand, Sigtuna kommun

Tömvägen 24

Villa
Sigtuna - Granby Strand, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
6 475 000 kr
167 + 33 m²
7 rum
1 106 m² tomt

Välkommen till Tömvägen 24, ett mycket tilltalande hus med sjöutsikt i trevliga och barnvänliga Granby Strand! Det här är huset för familjen som bara vill flytta in och bo, allt är i mycket bra skick såväl utvändigt som invändigt. De generösa sociala ytorna och den välplanerade planlösningen skapar en bra känsla i huset. Baksidan har ett stort trädäck med både pool och spabad och på den övriga tomten finns en gräsmatta för bus och lek! En stor nyuppsatt solcellsanläggning med 43 solpaneler samt ett batteri till dem ger mycket låga driftskostnader. På entréplanet har man gjort om delar av planlösningen så att större ytor för matplats och vardagsrum skapats. Här finns ett rymligt kök med bra med arbetsytor och en stor köksö som är perfekt att duka upp julbordet på! Matplatsen rymmer många gäster och har delvis öppet mot vardagsrummet. På entréplanet finns även ett sovrum, ett helkaklat badrum samt en tvättstuga. På det övre planet har man den mer privata delen som består av tre sovrum, duschrum samt ett allrum. Duschrummet är helkaklat och stort. Alla sovrummen har mycket bra förvaring i garderober bakom skjutdörrar. Fiber finns och nätverksuttag finns i samtliga rum. Isolerat garage finns med plats för en bil. På uppfarten får tre bilar plats att parkera. Området är mycket omtyckt och barnvänligt! Här finns en fin förskola och till Sigtuna går det skolbuss för skolbarnen. Området har en gemensam hamnanläggning i Mälaren och båtplats finns att tillgå mot en inträdesavgift. Även en båt kan ingå i köpet! Vid områdets egna strand finns ett strandhus med bastu som samfällighetsföreningen äger. Till Sigtuna Stad är det en bilfärd på ca 10 minuter. Buss som trafikeras hela dagen finns vid infarten till området vid väg 263. Läget med närhet till både Uppsala och Stockholm gör att det går bra att pendla!

  • Energieffektiv
Pilsbovägen 19A, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pilsbovägen 19A

Radhus
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 650 000 kr
130 + 12 m²
5 rum
257 m² tomt

Välkommen till ett insynsskyddat parhus i tre plan med stor uteplats i söder! Låga driftskostnader! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Oriongatan 138, Märsta - Steninge, Sigtuna kommun

Oriongatan 138

Radhus
Märsta - Steninge, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
2 100 000 kr
114 m²
5 rum
6 467 kr/mån
18 421 kr/m²

Välkommen till ett fint 2-plans radhus i populära Steninge! Radhuset har gavelläge, ett nyrenoverat kök med öppen planlösning, två dusch-/badrum och inte mindre än 4 sovrum varav ett med klädkammare. Det finns även en separat tvättstuga med tvättpelare. Två uteplatser med tak, på båda sidorna av huset, ger solchans hela dagen. Lugnt och trevligt område nära till förskolor och skolor. När man väljer att köpa bostadsrätt istället för friköpt slipper man kostnader för lagfart- och pantbrev. Och man behöver inte tänka på det yttre underhållet av huset då föreningen tar det ansvaret. I månadsavgiften ingår en parkeringsplats i garage, sophämtning, kabel-TV och en normalförbrukning av vatten. Välkommen på visning!

Kärrvägen 24, Sigtuna - Hällsbo, Sigtuna kommun

Kärrvägen 24

Radhus
Sigtuna - Hällsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 390 000 kr
108 m²
4 rum
346 m² tomt

Ombyggt och mycket fräscht radhus med ljusa och fina ytskikt där det bara är att flytta in. Kontakta mäklaren för att boka visning, Lina Gustavsson 070-5205409. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Odensala Herresta 206, Märsta - Odensala, Sigtuna kommun

Odensala Herresta 206

Villa
Märsta - Odensala, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
2 500 000 kr
70 m²
4 rum
1 708 m² tomt

I Herresta By, inom synhåll till Odensala Kyrka, ligger denna fastighet som består av en tomt på 1 708 kvadratmeter med högt och ljust läge och vy över öppna landskap. På tomten finns en enkel villa, ursprungligen byggd i början av 1900-talet och tillbyggd med ett övre plan med utgång till rymlig balkong. Totalt finns 4 rum och kök med vardagsrum och kök på entréplanet samt allrum och rymligt sovrum på det övre planet. Övriga byggnader är ett större förråd innehållande dusch, förbränningstoalett och vedbod samt ett mindre förråd och rejäl tredelad jordkällare. Området erhöll en ny detaljplan 2012 som för den berörda villan innebär att möjlighet finns för att uppföra en ersättningsvilla på maximalt 150 kvadratmeter byggnadsyta och 50 kvadratmeter garage/kompletteringsbyggnad. Tomten är på 1 708 kvadratmeter och möjlighet till uppdelning till 2 tomter är inte möjligt då varje tomt måste vara på minst 1 000 kvadratmeter. Fastigheten försäljes med den befintliga villan och övriga byggnader. Då byggnaderna har enkel standard kräver säljaren att en friskrivning gällande skicket på byggnaderna skall anges i ett kommande köpekontrakt.

Skolgatan 6D, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Skolgatan 6D

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 899 kr/mån
27 900 kr/m²

Ljus och nyrenoverad lägenhet i mycket bra skick. Modernt kök totalrenoverat 2017. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Ny el och stambytt. Centralt läge med gångavstånd till både Märsta centrum och pendeltågsstation. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Karin Månsdotters allé 156, Sigtuna - Erikssund, Sigtuna kommun

Karin Månsdotters allé 156

Villa
Sigtuna - Erikssund, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
7 995 000 kr
150 + 18 m²
6 rum
1 945 m² tomt

Mycket fin totalrenoverad enplansvilla med toppenläge. Högt läge utan insyn med underbar sjöutsikt och vy över öppna landskap. Brygga med båtplats. Stort dubbelgarage med vatten, golvvärme och bergvärmepump samt fullt utrustad gäst-/uthyrningsdel. Genomgående hög standard och ljusa moderna ytskikt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Älvringen 31, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Älvringen 31

Tomt
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
3 000 000 kr
608 m² tomt

Unik möjlighet att köpa en friköpt tomt med bra läge i "ytterkanten" av Älvringen. Kommunalt VA och detaljplan medger en BYA på 25 % av tomtens storlek. På denna tomt kan exempelvis ett tvåvåningshus med en BYA på 112 kvm byggas samt garage på 40 kvm BYA. Dessutom får sutterängplan inredas. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus

Visar alla 23