Mäklare Helena Bohman

Helena Bohman

Om mig

I Sigtuna är jag uppvuxen och jag bor här med man och två barn. Större delen av mina 21 år som mäklare har jag arbetat i Sigtuna kommun. En av de största affärerna man gör i livet är att byta bostad och då är det viktigt som kund att känna sig trygg genom hela processen. Med mitt personliga engagemang, kunskap och trygghet följer jag mina kunder hela vägen. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 1 G, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Skolgatan 1 G

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 893 kr/mån
29 000 kr/m²

Mycket välplanerad 2:a med balkong i söderläge! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Målargränd 2, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
 • Sön 10 mar kl 15:00

Målargränd 2

Lägenhet
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
OBOS i Sverige
3 690 000 kr
100 m²
4 rum
5 985 kr/mån
36 900 kr/m²

Nu finns inflyttningsklara, Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror med alla bekvämligheter och stor variation i planlösningarna. Här har varje lägenhet sin egen karaktär, det gör det enklare att hitta hemmet du vill leva livet i. De allra flesta har också balkong eller uteplats – vissa har till och med två. Detta specifika objektet är en riktigt fin fyrarummare med en skön uppdelning mellan trivsamma sociala ytor och familjens privata oas i tillvaron. Vi välkomnas av en trevlig entré och kan direkt välja mellan det sociala och det privata. Vi fortsätter först raka spåret framåt och kliver in i en ljus och luftig öppen planlösning för kök och vardagsrum, en yta som gjord för att umgås på. I köket finns all utrustning på plats, med inredning från Marbodal och vitvaror från Siemens och vardagsrumsdelen lämnar utrymme för såväl matbord som soffmys för hela tjocka släkten. Lägenhetens privata del nås både från hallen och från vardagsrumsdelen. Här hittar vi tre sovrum, två lika stora (perfekt för rättvisetörstande syskon) och ett rejält master bedroom med gott om garderober – och utgång till lägenhetens lilla extra: den rejäla uteplatsen mot väster. Lägenheten bjuder också på ett fint badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare, en gästtoalett ett praktiskt förråd och en extra klädkammare. Här är det ljuvligt att leva livet! Välkommen till Sigtuna Stadsängar och Brf Honungskupan!

 • Plus
 • Nyproduktion
Silvergatan 11, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
 • Sön 10 mar kl 15:00

Silvergatan 11

Lägenhet
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
OBOS i Sverige
2 470 000 kr
52 m²
2 rum
3 559 kr/mån
47 500 kr/m²

Mysig tvåa med plats för ute-njut! Boendekvalitet handlar inte om antalet kvadratmetrar, utan hur de är disponerade. Här bjuds vi på en mysig tvåa i kompakt format, men med alla bekvämligheter på plats. Vi börjar med att kika in i det fräscha badrummet med WC, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sedan vänder vi blicken åt andra hållet och kommer direkt in i hemmets hjärta: en social öppen planlösning för kök och vardagsrum. Köket har all utrustning du behöver för matlagning till både vardag och fest, inklusive diskmaskin, vilket ju förenklar livet betydligt. Inredningen kommer från Marbodal och vitvarorna från Siemens. Från vardagsrumsdelen kliver du ut på din alldeles egna uteplats – eller din balkong om du flyttar in högre upp i huset. Oavsett vilket blir den ett härligt extrarum när vädret tillåter. Och vid sidan av hemmets sociala yta hittar vi det trivsamma sovrummet. Härifrån når du också lägenhetens förråd. Smidigt, eller hur?

 • Plus
 • Nyproduktion
Målargränd 2, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
 • Sön 10 mar kl 15:00

Målargränd 2

Lägenhet
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
OBOS i Sverige
2 390 000 kr
62 m²
2 rum
4 065 kr/mån
38 548 kr/m²

Nu bygger vi denna lägenhet med gott om plats för att leva livet i. Vi startar rundturen i en rymlig entré och kikar in det fina badrummet med WC, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sedan kliver vi in i hemmets höjdpunkt: den öppna planlösningen för kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för både soffa och matbord, och flera fönster som släpper in ljuset – och utgången till balkongen, ett extra rum när vädret tillåter. I köksdelen finns allt redan på plats: inredningen kommer från Marbodal och vitvarorna från Siemens, så det är bara att sätta igång med matlagningen. Lägenhetens sovrum är rymligt, och har även en alldeles egen klädkammare – eller walk-in-closet om vi ska vara lite mer internationella. I den här delen av lägenheten, hittar vi också lägenhetens fina förråd. Här finns helt enkelt allt du behöver för att leva livet!

 • Plus
 • Nyproduktion
Hagtornsvägen 5, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun

Hagtornsvägen 5

Lägenhet
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
2 475 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
3 728 kr/mån
34 859 kr/m²

Mycket välplanerad lägenhet med uteplats i sydväst!! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Brf Honungskupan, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
 • 15 lediga bostäder

Brf Honungskupan

Lägenhet
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 350 000 kr
52-100 m²
2-4 rum
3 559 kr/mån

Sigtuna Stadsängar är en helt ny stadsdel som ska bli Sveriges mest hållbara. Här finns inflyttningsklara, Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror med alla bekvämligheter och stor variation i planlösningarna. Sigtuna är Sveriges äldsta stad och historien har varit viktig vid planeringen av Sigtuna stadsängar. Stadsdelen kännetecknas av små trevliga kvarter, fint planterade parker, varierande bebyggelse, påkostad gatubelysning och en centralt placerad dagvattensjö som blir en fin skridskois vid rätt väderlek. Cykelbanor gör det enkelt att ta sig fram och mjuka löparspår passar fint för vardagens motionsrundor. I Brf Honungskupan har vi på OBOS att byggt 53 Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror, med möjlighet till ute-njut. Antingen på din balkong eller uteplats – eller på den härliga innergården som både har plats för odling och för föreningens egna bikupor. I Sigtuna stadsängar står hållbarheten i centrum. Men det handlar inte bara om själva boendet: det ska också vara hållbart att leva livet här. Därför kommer området att få en hel del egen service, bland annat i form av skola och förskola, restauranger, gym och en riktigt fin livsmedelsbutik. Men du har heller varken långt till vattnet, naturen eller allt som Sigtunas mysiga stadskärna har att erbjuda. Men här behöver du heller inte vara utan storstadspulsen. Väljer du att åka kollektivt når du Uppsala C på 45 minuter, eller Stockholm C på ungefär en timme: dörr till dörr. Med bil tar motsvarade tur till Uppsala en halvtimme och till Stockholm cirka 40 minuter. Och vill du längre ut i världen är du framme vid Arlanda på en knapp kvart. Som sagt, här är det enkelt att leva livet – oavsett hur ditt liv ser ut.

 • Nybyggnadsprojekt
Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
 • Sön 3 mar
Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 2
Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 3

Sätunavägen 23d

Lägenhet
Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
2 175 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 399 kr/mån
24 302 kr/m²

Mycket fin renoverad gavel 4:a med uthyrningsdel på Sätunavägen! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Kaprifolvägen 50, Steningehöjden, Sigtuna kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00

Kaprifolvägen 50

Radhus
Steningehöjden, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
5 350 000 kr
147 m²
5 rum
335 m² tomt

I barnvänliga Steningehöjden säljs nu det här välplanerade och mycket fina huset på Kaprifolvägen 50! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Jarlers väg 18, Sigtuna - Til, Sigtuna kommun
Jarlers väg 18, Sigtuna - Til, Sigtuna kommun, bild 2
Jarlers väg 18, Sigtuna - Til, Sigtuna kommun, bild 3

Jarlers väg 18

Villa
Sigtuna - Til, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
7 900 000 kr
122 + 162 m²
9 rum
1 199 m² tomt

Rymlig villa med högt läge. Solceller och nybyggt dubbelgarage med uthyrningslägenhet ger låga driftskostnader. Stort inglasat uterum samt träaltan med spabad och söderläge. Tillbyggd och omfattande renovering under de senaste åren. Många rum och tre moderna våtutrymmen - perfekt för en stor familj. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Agneta Ross Gata 22, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun

Agneta Ross Gata 22

Radhus
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
3 550 000 kr
115 m²
5 rum
6 520 kr/mån
30 870 kr/m²

Mycket trevligt boende med ett bra insynsskyddat läge i området! Kontakta mäklaren för att boka visning! Helena Bohman 070-520 5423. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun, bild 2
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun, bild 3

Venngarn 293 B

Lägenhet
Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
995 000 kr
34 m²
2 rum
vån -1/4
2 904 kr/mån
29 265 kr/m²

Välplanerad lägenhet på mysiga Venngarn! Här accepteras juridisk person som köpare! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Skolgatan 6D, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Skolgatan 6D

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 899 kr/mån
27 900 kr/m²

Ljus och nyrenoverad lägenhet i mycket bra skick. Modernt kök totalrenoverat 2017. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Ny el och stambytt. Centralt läge med gångavstånd till både Märsta centrum och pendeltågsstation. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Tömvägen 24, Sigtuna - Granby Strand, Sigtuna kommun

Tömvägen 24

Villa
Sigtuna - Granby Strand, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
6 475 000 kr
167 + 33 m²
7 rum
1 106 m² tomt

Välkommen till Tömvägen 24, ett mycket tilltalande hus med sjöutsikt i trevliga och barnvänliga Granby Strand! Det här är huset för familjen som bara vill flytta in och bo, allt är i mycket bra skick såväl utvändigt som invändigt. De generösa sociala ytorna och den välplanerade planlösningen skapar en bra känsla i huset. Baksidan har ett stort trädäck med både pool och spabad och på den övriga tomten finns en gräsmatta för bus och lek! En stor nyuppsatt solcellsanläggning med 43 solpaneler samt ett batteri till dem ger mycket låga driftskostnader. På entréplanet har man gjort om delar av planlösningen så att större ytor för matplats och vardagsrum skapats. Här finns ett rymligt kök med bra med arbetsytor och en stor köksö som är perfekt att duka upp julbordet på! Matplatsen rymmer många gäster och har delvis öppet mot vardagsrummet. På entréplanet finns även ett sovrum, ett helkaklat badrum samt en tvättstuga. På det övre planet har man den mer privata delen som består av tre sovrum, duschrum samt ett allrum. Duschrummet är helkaklat och stort. Alla sovrummen har mycket bra förvaring i garderober bakom skjutdörrar. Fiber finns och nätverksuttag finns i samtliga rum. Isolerat garage finns med plats för en bil. På uppfarten får tre bilar plats att parkera. Området är mycket omtyckt och barnvänligt! Här finns en fin förskola och till Sigtuna går det skolbuss för skolbarnen. Området har en gemensam hamnanläggning i Mälaren och båtplats finns att tillgå mot en inträdesavgift. Även en båt kan ingå i köpet! Vid områdets egna strand finns ett strandhus med bastu som samfällighetsföreningen äger. Till Sigtuna Stad är det en bilfärd på ca 10 minuter. Buss som trafikeras hela dagen finns vid infarten till området vid väg 263. Läget med närhet till både Uppsala och Stockholm gör att det går bra att pendla!

Visar alla 13