Mäklare Helena Bohman

Helena Bohman

Om mig

I Sigtuna är jag uppvuxen och jag bor här med man och två barn. Större delen av mina 21 år som mäklare har jag arbetat i Sigtuna kommun. En av de största affärerna man gör i livet är att byta bostad och då är det viktigt som kund att känna sig trygg genom hela processen. Med mitt personliga engagemang, kunskap och trygghet följer jag mina kunder hela vägen. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kärrvägen 20, Sigtuna - Hällsbo, Sigtuna kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30

Kärrvägen 20

Radhus
Sigtuna - Hällsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
3 875 000 kr
116 + 10 m²
5 rum
404 m² tomt

Äntligen är ett gavelradhus i barnvänliga Hällsbo till salu!! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Ragvaldsbo Gårdsväg 18 a, Sigtuna - Ragvaldsbo, Sigtuna kommun
Ragvaldsbo Gårdsväg 18 a, Sigtuna - Ragvaldsbo, Sigtuna kommun, bild 2
Ragvaldsbo Gårdsväg 18 a, Sigtuna - Ragvaldsbo, Sigtuna kommun, bild 3

Ragvaldsbo Gårdsväg 18 a

Lägenhet
Sigtuna - Ragvaldsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 875 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 5
3 945 kr/mån
37 129 kr/m²

Välkommen till en fin och trevlig lägenhet (+55 förening) högst upp i huset med balkong i sydväst! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 2
Sätunavägen 23d, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 3

Sätunavägen 23d

Lägenhet
Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
1 995 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 399 kr/mån
22 291 kr/m²

Mycket fin renoverad gavel 4:a med uthyrningsdel på Sätunavägen! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun, bild 2
Venngarn 293 B, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun, bild 3

Venngarn 293 B

Lägenhet
Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
925 000 kr
34 m²
2 rum
vån -1/4
2 904 kr/mån
27 206 kr/m²

Välplanerad lägenhet på mysiga Venngarn! Här accepteras juridisk person som köpare! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Kaprifolvägen 46, Steningehöjden, Sigtuna kommun
Kaprifolvägen 46, Steningehöjden, Sigtuna kommun, bild 2
Kaprifolvägen 46, Steningehöjden, Sigtuna kommun, bild 3

Kaprifolvägen 46

Villa
Steningehöjden, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 790 000 kr
110 m²
4 rum
374 m² tomt

Välkommen till ett nybyggt och modernt hus i nyskick byggt två plan i trivsamma Steningehöjden! Huset håller genomgående mycket hög standard med ljusa färgsättningar och stilrena materialval! På entréplanet har man de sociala ytorna i kök och vardagsrum. Även duschrum, förråd samt hall finns. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. Det övre planet rymmer tre sovrum, en klädkammare samt ett stort helkaklat duschrum med tvättutrymme. Frånluftsvärmepump ger låga driftskostnader. Det är även 15 års befrielse från fastighetsskatten från byggåret 2018. Uppfarten har en mycket fin stenläggning och båda uteplatserna på fram och baksida är stenlagda. Mot gatan sitter en fin mur med belysning. På uppfarten finns plats för två till tre bilar samt ytterligare en bil i carporten. Laddare för elbil finns. Bakom carporten finns ett förråd. Steningehöjden är ett nybyggt och mycket barnvänligt område mellan Sigtuna och Märsta med både skola och förskola runt knuten. Det är ett område med nybyggaranda där familjer umgås och barnen trivs och har många lekkamrater! Här har man naturen inpå knuten och till Steningebadet är det endast ca 15 minuters cykelfärd. Till Steninge Slottsby är det gång- och cykelavstånd och där finns butiker och restaurang. Gångavstånd till busshållsplats med buss mot både Sigtuna och Märsta. I Märsta går tåg mot både Uppsala och Stockholm. Välkommen på visning!

  • Premium
Smedsbol 205, Märsta - Smedsbol, Sigtuna kommun
  • Sön 18 aug

Smedsbol 205

Villa
Märsta - Smedsbol, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 800 000 kr
149 + 83 m²
7 rum
1 990 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Tömvägen 24, Sigtuna - Granby Strand, Sigtuna kommun

Tömvägen 24

Villa
Sigtuna - Granby Strand, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
6 475 000 kr
167 + 33 m²
7 rum
1 106 m² tomt

Välkommen till Tömvägen 24, ett mycket tilltalande hus med sjöutsikt i trevliga och barnvänliga Granby Strand! Det här är huset för familjen som bara vill flytta in och bo, allt är i mycket bra skick såväl utvändigt som invändigt. De generösa sociala ytorna och den välplanerade planlösningen skapar en bra känsla i huset. Baksidan har ett stort trädäck med både pool och spabad och på den övriga tomten finns en gräsmatta för bus och lek! En stor nyuppsatt solcellsanläggning med 43 solpaneler samt ett batteri till dem ger mycket låga driftskostnader. På entréplanet har man gjort om delar av planlösningen så att större ytor för matplats och vardagsrum skapats. Här finns ett rymligt kök med bra med arbetsytor och en stor köksö som är perfekt att duka upp julbordet på! Matplatsen rymmer många gäster och har delvis öppet mot vardagsrummet. På entréplanet finns även ett sovrum, ett helkaklat badrum samt en tvättstuga. På det övre planet har man den mer privata delen som består av tre sovrum, duschrum samt ett allrum. Duschrummet är helkaklat och stort. Alla sovrummen har mycket bra förvaring i garderober bakom skjutdörrar. Fiber finns och nätverksuttag finns i samtliga rum. Isolerat garage finns med plats för en bil. På uppfarten får tre bilar plats att parkera. Området är mycket omtyckt och barnvänligt! Här finns en fin förskola och till Sigtuna går det skolbuss för skolbarnen. Området har en gemensam hamnanläggning i Mälaren och båtplats finns att tillgå mot en inträdesavgift. Även en båt kan ingå i köpet! Vid områdets egna strand finns ett strandhus med bastu som samfällighetsföreningen äger. Till Sigtuna Stad är det en bilfärd på ca 10 minuter. Buss som trafikeras hela dagen finns vid infarten till området vid väg 263. Läget med närhet till både Uppsala och Stockholm gör att det går bra att pendla!

  • Energieffektiv
Pilsbovägen 19A, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pilsbovägen 19A

Radhus
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
4 650 000 kr
130 + 12 m²
5 rum
257 m² tomt

Välkommen till ett insynsskyddat parhus i tre plan med stor uteplats i söder! Låga driftskostnader! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 8