Nyproduktion

Björksätersvägen 5B

Mullsjö Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Avgift
4 294 kr/mån
Pris/m²
24 589 kr/m²
Nyproduktion

Med endast 1st lägenhet kvar i första etappen så har vi nu säljstartat etapp 2 av BRF Ekbacka Strand.

Etapp 2 av de nybyggda bostadsrätterna blir ett välkommet och efterlängtat tillskott i området och för Mullsjö med inflyttning i början av sommaren/hösten 2021.

I ett lugnt och sjönära läge med sagolik utsikt över Mullsjön planerar ByggArvid AB att starta byggnationen av etapp 2, med ytterligare ett nytt bostadskvarter om 25 bostäder.

Hållbarhet och god kvalitet har från grundutförandet stått i fokus vid val av interiör.
Hallgolv läggs med klinker. Det är slitstarkt, praktiskt och tål väta. I övriga utrymmen genomgående trestavig ekparkett med vita golvlister.
Väggarna är släta och målade i bruten vit kulör. Köket i grundutförandet är stilrent och av hög kvalitet. Köksinredningen har vitmålade luckor, spishäll, inbyggnadsugn och mikro i högskåp. I de översta lägenheterna har även en köksö som en extra arbetsyta i modern tappning.
Badrummen är helkaklade och har duschväggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare är försedda med bänkskiva som ger en bra vik-och avlastningsyta över maskinerna.
För att bidra till villakvaliteter har lägenheterna klädkammare och egen ytterdörr från markplan eller via loftgång.
I de större lägenheterna finns separat tvättstuga och gästtoalett.
Grundstandarden i alla bostäderna är hög. Dessutom kan alla sätta sin personliga prägel genom de tillvalsmöjligheter som erbjuds.
I processen finns chans att påverka viss planlösning, ytskikt och utrustningsnivå. En möjlighet kan tex vara att glasa in balkongen, bygga carport över hyrd p-plats eller om du bor på översta plan välja en markis.

Så här beskriver arkitekten Johannes Igelström Ekbacka Strand:

PLATSEN
Längs Sjövägen finns många av Mullsjös vackraste villor med utsikt över sjön. Dessa kvaliteter har jag försökt ta tillvara på i bostäderna och husen i projektet BRF Ekbacka Strand 1.
Ekbacka Strand har en varierad bebyggelse där lägre radhus närmast sjön knyter an till den skala och karaktär som bostadskvarteret intill har.
I sluttningen ovanför är flerbostadshuset placerat med fyra våningar där alla lägenheter vänder sig mot sjön.
Med dova och naturnära färger passar husen in i den trädrika gröna vegetationen. Husens fasad är gestaltad med mycket trä för att knyta an till villabebyggelsen och platsens vegetation.
Husen har en tydlig framsida med fönster och trämaterial i fasaden mot sjön och mer sluten baksida vid parkeringen och entréerna.
Detta ger en kontrast när man kommer hem till er lägenhet och ni välkomnas av ljuset och panoramautsikten redan när ytterdörren öppnas.

LÄGENHETERNA
Utgångspunkten har varit att alla bostäderna ska erbjuda panoramavy över Mullsjön. Den sluttande tomten ger perfekta möjligheter för detta.
Alla lägenheter har vardagsrum och matplats vid fönster mot sjön. Stora balkonger mot sjön ger utsikt och kvällssol med solnedgång över sjön.
Hörnlägenheterna har specialutformade fönster för att utblicken ska bli vid.
För att ge villakvaliteter i boendet har samtliga lägenheter klädkammare och egen ytterdörr från loftgång.
I de största lägenheterna finns separat tvättstuga och gästtoalett. På översta våningen finns husets största och mest påkostade lägenheter.
Här ligger alltid det stora sovrummet med utsikt mot sjön för att kunna vakna upp med utsikt och utgång till takterrass direkt från sovrummet.
Köken är moderna med köksö med spishäll för att kunna samla familj och vänner vid matlagningen och stå vänd mot matsalen och utsikten.

RADHUSEN - MED EGEN P-PLATS OCH TRÄDGÅRDSTÄPPA
Ljus och luftig planlösning där ljuset flödar in i vardagsrummet från de stora fönster och skjutparti om 2,40 m. Radhusen har vardagsrummet och det stora sovrummet mot Mullsjön och uteplatsen för att ta tillvara lägets unika kvaliteter. Med 4–5 rum ska husen ge samma standard som en villa. Gavelradhusen har separat tv-rum i anslutning till två mindre sovrum. Matrum och vardagsrum är flexibla för att ge möjlighet för att duka upp långbord vid stora

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping