Nyproduktion

Ernst Torulfsgatan 5A

Munkebäck, Göteborg Se på karta

4 270 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Avgift
4 797 kr/mån
Pris/m²
53 375 kr/m²
Nyproduktion

55+ boende. Tillträde höst 2020. Stort kök, inglasad balkong, två badrum och gott om förvaringsutrymmen. För dig som fyllt 55 år och söker en enkel och praktisk vardag passar denna fyra perfekt!

Genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljus. Här bor du med plats för det mesta med stora sovrum, goda förvaringsmöjligheter och rymligt vardagsrum. Rummen är även härligt ljusa och hela två klädkammare finns i lägenheten. Balkongen är på ca 17 kvm och placerad i söderläge med sol stor del av dagen, där halva ytan är inglasad så att du kan välja mellan att sitta utomhus eller inne. Badrummet är luftigt med ett stort fönster där finns plats även för linneskåp, tvättmaskin och torktumlare. En WC på ca 2 kvm samt en klädkammaren når man från hallen.

Huset är placerat i centrala Munkebäck med närhet till Torpavallens handelsplats där du har all handel och service du behöver. Det finns en frukt- och grönsakshandel, Coop Konsum, Närhälsan, Synsam, bankomat och ett apotek. I närheten ligger den inspirerande second hand butiken Lokalen GBG. Här kan du hitta möbler, inredning och vintage.

Munkebäckstorg är områdets givna knutpunkt med både buss och spårvagn. Buss 17 och spårvagn 1 tar dig till Drottningtorget på en kvart, liksom 5:an till Lisebergs stora entré. Med spår ­vagn 1 och 5 når du Östra Sjukhuset på bara 5 minuter. Väljer du bil tar det inte mer än en minut att komma ut på E20.

Signerad Wingårdhs Arkitektbyrå.

Välkommen på visning i vår visningslägenhet så berättar vi mer!

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019