Nyproduktion

Ernst Torulfsgatan 5C

Munkebäck, Göteborg Se på karta

4 020 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Planerat tillträde
Inflyttningsklar
Avgift
4 446 kr/mån
Pris/m²
50 886 kr/m²
Nyproduktion

55+ boende. Centralt belägen lägenhet i Munkebäck i Göteborg. En ljus och praktisk lägenhet där hela livet får ta plats. För dig som har fyllt 55 år.

En hörnlägenhet med en öppen och luftig planlösning med fönster i vardagsrummet åt tre väderstreck. Hallen är utrustat med garderober som inrymmer goda förvaringsmöjligheter. Det finns även garderober i båda sovrummen samt plats för fåtölj eller skirvbord om så önskas. Intill det största sovrummet finns även en klädkammare med ett fönster, trevlig och praktiskt. I vardagrsummet finns det plats för en rymlig soffgrupp och härifrån tar du dig också ut till lägenhetens inglasade balkong om ca 9 kvm i västerläge med eftermiddag- och kvällssol.

Njut av livet i Munkebäck. Det finns många smultronställen att botanisera bland som hembagerier, restauranger och butiker. I området finns bra service som underlättar din vardag och goda kommunikationer till Göteborg.

Munkebäckstorg är områdets givna knutpunkt med både buss och spårvagn. Buss 17 och spårvagn 1 tar dig till Drottningtorget på en kvart, liksom 5:an till Lisebergs stora entré. Med spårvagn 1 och 5 når du Östra Sjukhuset på bara 5 minuter. Väljer du bil tar det inte mer än en minut att komma ut på E20. Välkommen till din nya verklighet!

Signerad Wingårdhs Arkitektbyrå.

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019