Nyproduktion

Spanielgatan 2

Norra Djurgårdsstaden, Stockholm Se på karta

7 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Unité
Om föreningen
Avgift
4 560 kr/mån
Pris/m²
96 053 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen att anmäl er redan idag för mer info om projektet. inflytt 2021.

Unité är skapat för dig som inte vill välja mellan liv och lugn. På några få minuter når du stadens alla möjligheter med cykel, buss eller tunnelbana. På samma gång är du på en sällsynt lämplig plats för andrum, avkoppling och ro. Husarviken och Lill-Janskogen är perfekta för en promenad och löprunda. På nära avstånd finns även Kungliga Tennishallen, GIH-badet och Ryttarstadion. I Nationalstadsparken kan du njuta av naturen. Som boende i Unité har du tillgång till föreningens gemensamma takterrass med festlokal samt husets privata gym.

Unité består av tre byggnader som karakteriseras av en enkel rå materialpalett. Fasaderna är av ljus betong men där husen fått olika fönstersättning och betongen olika behandling. I mitthuset ligger föreningens gemensamma takterrass med tillhörande chambré séparé och utsikt över Husarviken och Gasverksområdet.

Lägenheterna i projektet hämtar inspiration från funktionalismen och har mycket ljus och rymd. Noggrant utvald färgpalett som harmoniserar med den industriella känslan.

Varje lägenhet har ett specialritat kök med mörkgrå ytor och toppskiva av kompositsten i matchande ton och maskiner från Siemens. Badrummen går i samma kulör, en mörk granitkeramik i stort format på golv och ett subway-tile-kakel på vägg. Badrum har golvvärme, Rainshower och klassiskt porslin med robust känsla. Övriga rum i lägenheterna har sober färgsättning och en speciellt framtagen enstavsparkett med extra smal bredd som harmoniserar med undertakets betongyta. Alla balkonger har vitpigmenterad trall. (Organic wood)

För frågor om projektet:
[email protected]

Mäklarkontakter:
Christoffer Perenkranz 0707-31 72 89
Erik Andersson 0733-31 01 01
Sarah Sjödin 0734-31 61 07

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 14
    apr
    Ons 14 apr kl. 16:30–17:00
    visning av vår visningslägenhet, OBS föranmälan krävs kontakta mäklarna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.