Mäklare Sarah Sjödin

Sarah Sjödin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högviltsgatan 10, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Högviltsgatan 10

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
8 550 000 kr
91 m²
3 rum
vån 6/7
5 255 kr/mån
93 956 kr/m²

Nära Husarviken i populär förening ligger denna rymliga och ljusa 3:a. Lägenheten, som ligger på plan 6 har högt, fritt, insynsskyddat läge och 2 balkonger! Stort rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket vilket skapar utrymme för stor matplats för det större sällskapet. Möjlighet att med enkla medel göra om bostaden till en 4:a, se alternativ planskiss. Stora fönster för ljusinsläpp, ljusa väggar samt parkettgolv. Varmt välkommen till ett fantastiskt boende med det lilla extra! Stabil förening med god ekonomi. Parkeringsplats i garage finns att hyra (separat kö). Perfekt boende för promenader intill Lill-Janskogen längst vattnet. För dig som gillar aktiviteter finns såväl motionsspår, mountainbikespår, längdspår för skidåkning som möjlighet till kanotpaddling i Husarviken. Närhet till Hemköp eller COOP livsmedelsbutik och flertalet restauranger och caféer i området. Kommunikation med både t-bana från Ropsten/Hjorthagen alternativt buss nr 54, 75 eller 6. Flertalet förskolor och lekplatser i området, och grönområden runt husknuten.

  • Balkong
  • Hiss
Bobergsgatan 71, 3 tr , Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bobergsgatan 71, 3 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 700 000 kr
39,3 m²
1.5 rum
vån 3
2 844 kr/mån
94 148 kr/m²

Med bästa läge i Norra Djurgårdsstaden ligger denna lyxiga 1,5:a med allt det lilla extra. Lägenheten har smakfulla påkostade val som kalksten i hall och badrum, platsbyggt kök med kompositsten, plankgolv med vattenburen golvvärme och stora glaspartier mot den härliga balkongen. Takhöjden är hela 2,70 vilket ger ett extra ljust och härligt intryck. Mycket låg avgift! Hög standard genomgående i hela huset. Föreningen har god ekonomi, fina kommersiella intäkter och bra driftskostnader med bergvärme och solceller! I förening finns övernattningslägenhet. Garage med lediga platser! Perfekt joggingstråk eller mysiga promenader kring Lill-janskogen och Husarviken. Tunnelbanestation Ropsten ligger ca 5 minuter och de går buss linje nr 6, 75 samt buss 55 på Bobergsgatan som tar dig till city. Flertalet förskolor i området och många lekparker.

  • Balkong
  • Hiss
Spanielgatan 4, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Spanielgatan 4

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 550 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 962 kr/mån
104 412 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en perfekt 1,5:a högst upp i Brf Unité. Denna lägenhet ligger högst upp och har genomtänkt snygg design med 3,20 i tak samt magisk vy mot gård och Husarviken! Gott om smart förvaring samt påkostade mörkläggningsgardiner från Luxaflex inkluderas i köpet. En trappa upp har du också tillgång till en härlig takterrass! HÖR AV DIG TILL MÄKLARE FÖR VISNINGSBOKNING! Varje lägenhet i Brf Unité har ett specialritat kök med mörkgrå ytor och toppskiva av kompositsten i matchande ton och maskiner från Siemens. Badrummen går i samma kulör, en mörk granitkeramik i stort format på golv och ett subway-tile-kakel på vägg. Badrum har golvvärme, Rainshower och klassiskt porslin med robust känsla. Övriga rum i lägenheterna har sober färgsättning. Under våren 2024 byter man fönsterbräda till kompsitsten. Gym samt festvåning med takterrass att tillgå gratis för alla medlemmar, källarförråd, cykelrum och garage i huset!

  • Hiss

Visar alla 3