Gimogatan 2C

Norra Luthagen, Uppsala Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Avgift
4 275 kr/mån
Driftkostnad
6 420 kr/år
Pris/m²
35 741 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga trerummare med två balkonger i olika väderstreck, generösa umgängesytor samt gott om förvaring. I föreningen finns en trevlig gemensam innergård med grönytor, lekplats, pergola, grillplats, flaggstång och cykelparkering. Allt med en anknytning till områdets historia, med brädgårdar, tegelbruk, smedja och cementgjuteri.

Denna lägenhet är väldisponerad med hall där skjutdörrsgarderob erbjuder gott om förvaring, vidare följer ett ljust välutrustat kök med goda arbetsytor, samt praktiskt högskåp med ugn och micro. Från den rymliga och ljusa matplatsen når man en av de två balkongerna, härligt att kunna gå ut med morgonkaffet eller varför inte spendera middagen utomhus! Med den öppna planlösningen mot det stora vardagsrummet bjuds här en generös social yta för dig som gärna bjuder över nära och kära, här når man även den andra trevliga balkongen. De två sovrummen ligger åtskilda varav det ena nås från vardagsrummet och det andra från hallen. Det större sovrummet har gott om förvaringsutrymme i form av hela två väl tilltagna skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa. Hela lägenheten har inretts tidlöst och balkongerna har praktisk trätrall.

Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek och café.

Varmt välkommen att boka din visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Visningstider

  • 2
    jul
    Idag
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.