Ålholmsgatan 13

Norra Ormesta, Örebro kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Hjälmare Hage 1
Om föreningen
Avgift
5 934 kr/mån
Pris/m²
29 776 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i en alldeles ny lägenhet i populära Ormesta! Välkommen att kontakta mäklare för att boka din visningstid.

Mycket välplanerad 3:a om 67 kvm. Öppen och social planlösning med ett modernt utrustat kök. Två sovrum varav det större har helvägg med skjutdörrsgarderober. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med fritt läge. Rymligt badrum med kakel & klinker samt tvättmaskin. Till bostaden ingår även ett förråd som är beläget på vinden (Hiss finns). Föreningen har även lediga parkeringsplatser som går att hyra!

I månadsavgiften ingår det mesta som Värme, vatten, bredband och Tv. Föreningen har ett kollektivt avtal på el och varmvatten som debiteras efter faktiskt förbrukning. Till bostaden ingår även ett förråd som beläget på vinden. Hiss finns!

Norra Ormesta ligger på cykelavstånd till Örebro centrum och universitet. Natur och vattennära intill Oset och Rynningevikens naturreservat och på promenadavstånd till Hjälmaren. Arkitekturen i kvarteret Hjälmare hage är både samtida och traditionell. Utformningen förstärker upplevelsen av kulturmiljön kring Hjälmarsberg och naturreservatet. För att smälta in i den lantliga omgivningen hämtar husen former, material och kulörer från den traditionella bebyggelsen på landsbygden.

På den gemensamma gården finns häckar, planteringar och mindre träd. Det finns ytor både för aktiviteter, avkoppling och social samvaro med sittplatser i både sol och skugga. På innergården anläggs också en pergola. En perfekt plats för att umgås med grannar och vänner. För dig som har bil finns det även möjlighet att hyra parkeringsplats.

Välkommen att kontakta mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Örebro

Kontakta mäklaren

Max Bergquist

SkandiaMäklarna Örebro
Mäklare Max Bergquist, SkandiaMäklarna Örebro
070-750 09 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.