Nobelvägen 68C

Norra Sorgenfri, Malmö Se på karta

2 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Alfreds hus 1 i Malmö
Om föreningen
Avgift
4 075 kr/mån
Pris/m²
35 380 kr/m²
Antal besök
2 872
Dagar på Hemnet
17

Välkommen till denna trivsamma 3:a om 79 välplanerade kvadratmeter. Ta hissen, eller en halvtrappa upp från entréplan och ta steget in i bostaden där du direkt möts av en modern och stilfull finish där känslan av nyproduktion finns kvar i allra högsta grad med fräscha ytskikt och vitvaror från när byggnaden stod klar 2018.

Planlösningen är genomgående med öppna ytor mellan kök och vardagsrum vilket skapar en trivsam och ljus atmosfär. Köket har en komplett uppsättning av vitvaror, generös förvaring och goda arbetsytor där den praktiska köksön också bjuder in till social matlagning. Lägenheten innehar ett stort badrum med tvättutrustning, samt en mindre gäst-wc. De båda nås från den rymliga hallen med optimal förvaring i form av ett väl tilltaget garderobsparti med skjutdörrar. Båda sovrummen är placerade mot gården, och uteplatsen som nås via det större, utgör en härlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret där du tar del av den härliga eftermiddagssolen. Här frodas grönskande blad längs det omringande staketet och träd sträcker sig mot skyn i mjuk kontrast mot de moderna byggnaderna. Här vill man slå sig ner och njuta av härliga middagar, läsa böcker och småprata med familj och vänner hela sommaren. Om andan faller på går det dessutom fint att hyra föreningens lådcykel och ta en sväng ner till havet. Ta även del av föreningens gemensamma takterrass med slående utsikt över hela Malmö. I föreningen finns också övernattningsrum samt kalasrum i anslutning till terrassen. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Norra Sorgenfri är lokaliserat i Rörsjöstadens förlängning - intill knutpunkten Värnhem och dess goda kommunikationsmöjligheter. Bara ett stenkast från S:t knuts torgs trendiga cafeér och restauranghak som i sin tur inte ligger långt från Möllevången och Folkets Park. Stadspulsen liksom restauranger och caféer väntar runt varje väderstreck, grönskande parker nås en kort promenad bort och busshållplats finns ett stenkast från byggnaden. Pendlaren är ute med bilen mot Lund, Köpenhamn och Göteborg på bara några få minuter.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 22
    okt
    Idag kl. 17:30–18:00
    Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.