Odlarvägen 9 - Bovieran

Odlaren/Bovieran, Eskilstuna kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2018-2019
Förening
BRF Bovieran Eskilstuna
Om föreningen
Avgift
6 288 kr/mån
Driftkostnad
6 500 kr/år
Pris/m²
30 977 kr/m²
Antal besök
1 018

Äntligen är nu en trea i markplan med uteplats till salu i omtyckta Bovieran! Bovieran är för dig som är 55+ och vill bo i en växtrik miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt. Här erbjuds en rymlig trea om hela 87 kvm med stilrena ytskikt. Bostaden präglas av öppna sociala ytor och en härlig uteplats med bra solläge. Möjlighet finns att glasa in uteplatsen och skapa ett inglasat uterum.

Bovierans hjärta och självklara mötesplats är den unika vinterträdgården med exotiska växter från hela världen, en plats där man kan umgås och koppla av tillsammans. Det går alltid att hitta en plats i Vinterträdgården att slå sig ner när du vill ta emot vänner, barn eller barnbarn. Här finns även en lokal att nyttja vid t.ex. födelsedagsfirande, en boulebana, bastu m.m. För de som vill sova över så finns det även gästlägenhet i huset som går att hyra när du har besök.

I Odlaren är man omgärdad av vacker natur. Odlarskogen ligger ett stenkast bort och Eskilstuna golfklubb når du enkelt till fots eller med cykel. I området finns även rofyllda grönområden, motionsspår, busshållplats och sjukhus.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Marcus Eriksson

Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mäklare Marcus Eriksson, Fastighetsbyrån Eskilstuna
0702267019
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas