Mäklare Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Om mig

Vad kul att du hittat hit! Jag är en högpresterande mäklare som älskar att ha flera bollar i luften. Som en av de bäst säljande mäklarna i Eskilstuna kommun under både 2021 och 2022 har jag ett brett kontaktnät och alltid flera potentiella köpare i mitt kundregister. Med Fastighetsbyrån i ryggen - Sveriges största mäklarbyrå - ger jag dig de absolut bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad bostadsaffär. Du är alltid varmt välkommen att slå mig en signal på 070-226 70 19.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 3B, Centralt, Eskilstuna kommun
 • Borttagen före visning
Drottninggatan 3B, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Drottninggatan 3B, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Drottninggatan 3B

Lägenhet
Centralt, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 300 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4
4 179 kr/mån
28 750 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Odlarvägen 9 - Bovieran, Odlaren/Bovieran, Eskilstuna kommun
Odlarvägen 9 - Bovieran, Odlaren/Bovieran, Eskilstuna kommun, bild 2
Odlarvägen 9 - Bovieran, Odlaren/Bovieran, Eskilstuna kommun, bild 3

Odlarvägen 9 - Bovieran

Lägenhet
Odlaren/Bovieran, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 695 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/3
6 288 kr/mån
30 977 kr/m²

Äntligen är nu en trea i markplan med uteplats till salu i omtyckta Bovieran! Bovieran är för dig som är 55+ och vill bo i en växtrik miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt. Här erbjuds en rymlig trea om hela 87 kvm med stilrena ytskikt. Bostaden präglas av öppna sociala ytor och en härlig uteplats med bra solläge. Möjlighet finns att glasa in uteplatsen och skapa ett inglasat uterum. Bovierans hjärta och självklara mötesplats är den unika vinterträdgården med exotiska växter från hela världen, en plats där man kan umgås och koppla av tillsammans. Det går alltid att hitta en plats i Vinterträdgården att slå sig ner när du vill ta emot vänner, barn eller barnbarn. Här finns även en lokal att nyttja vid t.ex. födelsedagsfirande, en boulebana, bastu m.m. För de som vill sova över så finns det även gästlägenhet i huset som går att hyra när du har besök. I Odlaren är man omgärdad av vacker natur. Odlarskogen ligger ett stenkast bort och Eskilstuna golfklubb når du enkelt till fots eller med cykel. I området finns även rofyllda grönområden, motionsspår, busshållplats och sjukhus. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Tomtebogatan 10B, Slagsta, Eskilstuna kommun
 • Lör 9 dec kl 13:30
Tomtebogatan 10B, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Tomtebogatan 10B, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Tomtebogatan 10B

Lägenhet
Slagsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 437 kr/mån
19 167 kr/m²

Trivsam trerummare på våning 2 om 78 rymliga kvm där bredband och p-plats ingår i månadsavgiften! Stor härlig inglasad balkong med vy över den fina innegården. Trivsamt kök med luckor i ek samt ett rymligt vardagsrum. Stamrenoverat badrum (2008) med klinkergolv och helkaklade väggar. Separat gäst-wc med klinkergolv. Hela bostaden präglas av stilrena, sobra ytskikt. Här är det bara att vrida på nyckeln och börja trivas! Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med gröna omgivningar, fina promenadstråk och gott om lekplatser. Välskött och aktiv bostadsrättsförening med fina gemensamma anläggningar som t.ex. övernattningslägenhet och bastu. Närhet till mataffär, pizzeria, förskolor och skola F-6. Bra busskommunikationer och cykelvägar in till centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Kälbyholmsvägen 16B, Skogstorp, Eskilstuna kommun
Kälbyholmsvägen 16B, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Kälbyholmsvägen 16B, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Kälbyholmsvägen 16B

Radhus
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 250 000 kr
78 + 38 m²
4 rum
5 197 kr/mån
28 846 kr/m²

Ett bekvämt och tryggt boende om rymliga 78 + 38 kvm bostadsrättsradhus med bästa läget i föreningen på mysiga Kälbyholmsvägen i Skogstorp. Ett perfekt boende för familjen med bilfria innergårdar, fina grönområden och lekplatser alldeles intill. Hela bostaden är i ett synnerligen gott skick med renoverade våtrum och kök, samt en inredd källarvåning - perfekt för tonåringen. Sovrum med utsikt mot den rogivande Eskilstunaån samt ogenerad framsida mot skogsparti. Bostaden disponeras över två plan plus källare i lugnt och familjärt läge med naturen nära inpå. Fyra rum och kök, samt ytterligare två rum/sovrum på det modernt inredda källarplanet. Luftig och väldisponerad planlösning med ett härligt ljus från stora fönsterpartier. Inglasat uterum med skjutglaspartier och härlig utsikt mot ån och uppsikt mot lekplatsen precis nedanför. Bostaden har försetts med allergivänlig FTX-ventilation vilket skapar en god boendemiljö på alla tre våningsplan. Trädgård med plats för t ex studsmatta eller spabad och odlingar. Framsidan är i direkt anslutning till skogsparti, sandlåda och lekstuga. Garageplats med el ingår och flera gästparkeringar finns i föreningen. Säljarens egna ord: ”Grannarna är fantastiska och gemenskapen i föreningen är på topp! Barnen kan bara öppna dörren, så har de kompisar ute varje dag. Utöver det, har det bekväma med att bo i en bostadsrätt, det trygga med förhållandevis låga kostnader och å-utsikten när man vaknar varje morgon - varit det bästa. En dold pärla i Skogstorp.” Skogstorp ligger inom bekvämt cykelavstånd från Eskilstuna centrum och är ett mycket populärt område i alla åldrar. Skogstorpsskolan (F-9) är mycket omtyckt och har gott renommé. I samhället nås dessutom bland annat idrottsplats, matbutik, pizzeria och gym. Mycket goda förbindelser till Eskilstuna resecentrum för dig som pendlar. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Solrosgatan 10 , Torshälla, Eskilstuna kommun

Solrosgatan 10

Radhus
Torshälla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 595 000 kr
101 m²
4 rum
6 208 kr/mån
15 792 kr/m²

Välkommen till Solrosgatan 10 i omtyckta och vackra Torshälla! Nu har du möjlighet att förvärva denna enastående parhuslägenhet i en eftertraktad, lågt belånad bostadsrättsförening. Bostaden erbjuder tre väl tilltagna sovrum, modernt inrett kök samt stort vardagsrum som ger plats åt den stora familjen. I vardagsrummet finns utgången till en altan under tak och den stora trädgården med både gräsmatta och fruktträd. På framsidan av bostaden finns en mindre trädgård samt egen uppfart med garage och förråd. Sammantaget är detta ett tryggt boende i bostadsrättsform, perfekt för både barnfamilj och äldre. Ett utmärkt alternativ för dig som söker ett radhus, parhus eller lägenhet i Torshälla. Torshälla är ett mycket trevligt samhälle med mycket goda kommunikationer in till centrala Eskilstuna. Samtidigt bor du nära både vacker natur, golfbanor och Mälaren med båt- och badmöjligheter. Vidare finns här även matvarubutiker och flera omtyckta skolor mellan F-9.

 • Plus
 • Uteplats
Apelsinvägen 21M, Slagsta, Eskilstuna kommun

Apelsinvägen 21M

Radhus
Slagsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 400 000 kr
110 m²
4 rum
6 187 kr/mån
21 818 kr/m²

Välkommen till detta välskötta radhus i omtyckta Slagsta! Ett smidigt boende i bostadsrättsform, där tre sovrum och 1,5 plan ger plats för hela familjen. Liten grästäppa i anslutning till entrén, perfekt för frukostkaffet i morgonsolen, och generös takad altan på baksidan med eftermiddagssol. Trevlig och välskött förening med välvårdade fastigheter från 1993 och fina gemensamma grönytor. Ett bekvämt boende där värme, vatten, bredband, sopsortering, carport och förråd ingår i avgiften. Mycket barnvänligt och lugnt läge med angränsande grönytor på allmänningar och lekplatser strax intill. I Slagsta finns skola F-6, matbutik, omåttligt populära Slagsta glass m.m. Du bor en kort bil- eller cykeltur från både Eskilstuna centrum och Torshälla. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Kungsvägen 16B, Sveaplan, Eskilstuna kommun

Kungsvägen 16B

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
875 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 001 kr/mån
21 341 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och kvadratsmarta lägenhet i omtyckt område nära Sveaplan! Ett utmärkt första boende, studentbostad eller övernattningslägenhet. Närhet både till centrum, E20 samt Sveaplan med matbutik, gym, apotek och vårdcentral. Ljus och fin lägenhet om 41 kvm fördelat över ett rymligt allrum samt kök med matplats. Stambytt WC/badrum. Bredband och kabel-TV ingår i den redan låga avgiften! Utöver föreningens egna parkeringsplatser, där kötid kan förekomma, finns det gott om parkeringsmöjligheter i området där betalning sker via EasyPark. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för privatvisning!

 • Plus

Visar alla 7