Logdansvägen 30

Ör/ Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,9 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
BRF Logen i Ör
Om föreningen
Avgift
3 965 kr/mån
Pris/m²
27 473 kr/m²
Antal besök
3 202
Dagar på Hemnet
8

Till denna bostad finns två ingångar och man kan därför använda bostaden som en 3:a eller så kan man dela upp den till en 1:a och en 2:a.
Välkomnande hall med avhägningsmöjligheter direkt innanför bostaden och även via en klädkammare. Från hallen nås bostadens vardagsrum som går att möblera helt efter tycke och smak. Det ryms enkelt en soffgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong. Balkongen är belägen i solsäkert läge helt utan insyn. Från köket nås bostadens ena sovrum som även erbjuder en klädkammare. Bostadens badrum och WC är stambytt 2020. Lägenheten har en uthyrningsdel. Om man vill dela upp bostaden kan man sätta för ingången från hallen. Uthyrningsdelen består av ett stort rum, en hall och en separat WC.

På Logdansvägen bor ni i ett lugnt område, med grönskan som er närmsta granne oavsett vilken riktning ni än går åt. Precis utanför bostaden nås ni av både Råstan- och Lötsjön, som erbjuder fina promenadstråk. Trots det naturnära läget, finner ni service och kommunikationer inom nära avstånd. Buss 506 precis utanför bostaden som går b.la till Sundbyberg centrum. Med ca 8-10 minuters gång från bostaden nås Hallonbergen eller Näckrosen tunnelbana som tar er till Stockholms Central på 13 minuter. Med ca 15 minuters gångavstånd på andra sidan Råstasjön ligger Solna med sitt Friends Arena där man kan titta på fotboll och andra event samt även Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jessica Eklöf

Notar
Mäklare Jessica Eklöf, Notar
0708994767
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.