Kommande

Termikgatan 49A

Örebro kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Södra Ladugårdsängen 1
Om föreningen
Avgift
4 499 kr/mån
Kommande

Här finns nu en 3:a med gott om yta för den lilla familjen med två sovrum eller er som vill ha ett extra rum för kontor, walk- in- closet eller gästrum. Bostaden är belägen i ett hörn vilket innebär de finns stora fönster i två väderstreck för rikligt ljusinsläpp med högre i tak. Standarden är hög och detta är något som är genomgående för hela bostadshuset. I Södra Ladugårdsängen bor man nära all service man behöver. Närhet till Universitet, grönområden, golfbana och tennisbana är bland annat det som erbjuds i området.
Entrén upplevs välkomnade och praktisk med inbyggda garderober, städskåp och hatthylla för god förvaring. Köket ligger separat med full maskinell utrustning i ljusa färgval. Intill köket är vardagsrummet placerat med gott om plats för sällskapsytor samt utgång till balkongen. Badrum i smakfulla materialval med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänkyta med väggskåp ovan. Bostaden erbjuder två skilda sovrum med inbyggda garderober i båda väderstrecken.

Utöver lägenheten ingår en elcykel och huset har en egen cykellounge med verktyg, cykelpump och låsbar ställplats för att låta kreativiteten flöda. Som boende har du även tillgång till terrassplanet med sina tre stora terrasser, där de finns plats för att duka upp kvällsmiddagen eller en kopp kaffe i solstolen med några vänner. I anslutning till denna sociala oas ligger växthuset där man kan ekologiskt odla sina grönsaker tillsammans med grannarna. För att sätta extra njutning på tillvaron finns relaxavdelning med bastu kopplat till ena terrassen för att finna ro i vardagen utan att knyta på sig skorna och lämna hemmet.

Varmt välkomna att höra av er till mig Charlotte för att boka en privat visning för att uppleva denna bostad!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Charlotte Björkgren

Lejons Mäkleri
0708882995

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.