Kommande

Allan Edwalls Gata 4

Örnsberg/aspudden, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
2009
Förening
BRF Kungsörnen i Örnsberg
Om föreningen
Avgift
5 026 kr/mån
Kommande

Varmt välkommen till denna rymliga gaveltrea med fönster i tre väderstreck och stor inglasad balkong om ca 10 kvm mot lummig omgivning. Trivsam och lugnt belägen lägenhet med närhet till tunnelbana. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen.

Vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp och bord samt annan inredning. Kökets och vardagsrummets stora fönsterpartier släpper in gott om ljus och härifrån når du ut till den härliga balkongen om ca 10 kvm. Balkongen nås också bekvämt från lägenhetens största sovrum. Inglasningen skapar ett mysigt uterum som tillåter umgänge året runt. Köket är väl disponerat och fullt utrustat med gott om förvaring och bra arbetsytor. Matplatsen invid fönstret rymmer matbord för 8-10 personer. Ett härligt kök som gör det till ett nöje att bjuda hem gäster på middag. Lägenhetens två rymliga sovrum ligger lugnt belägna i vardera ände av lägenheten. Förvaring erbjuds i stor klädkammare. Badrummet är stort och ligger i anslutning till hallen. Ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme, WC, duschhörna och en praktisk tvättavdelning med tillhörande förvaring.

Tack vare de flertalet fönsterpartier i de stora ytorna i kök och vardagsrum kan lägenheten enkelt byggas om till en 4:a. Se alternativa planlösningar.

Detta hem bjuder på all tidsenlig charm och är mycket attraktivt belägen i populära Örnsberg/Hägerstenshamnen, i tyst läge en bit från biltrafik. Läget vid Mälarens södra strand med badbryggor, promenadstråk längs stranden och natur har bidragit till att området har blivit mycket attraktivt.
I anslutning till Hägerstenshamnen ligger Örnsbergs klippbad, båtklubbarna Örnsbergs båtklubb, Dalbo, Hägerstens båtklubb, populära restaurangen Winterviken samt Vintervikens trädgård och stora parkområden med promenadstråk och joggingspår samtidigt som ni på bara några minuter kan njuta av storstadspulsen på Södermalm. Inom 100 meters avstånd finns flera lekparker och andra barnvänliga områden samt Hägerstenshamnens skola.

Föreningen består av totalt 100 lägenheter, varav några är 55+ boenden. Föreningen äger marken (dvs ej tomträtt) och har en mycket god ekonomi. Belåningsgraden ligger på endast ca 9500 kr/ kvm och föreningen amorterar kraftigt på sina lån varje år. Föreningen erbjuder medlemmarna gemensam innergård med gräsytor och grillplats med bord och stolar, gemensamhetslokal, cykelrum, barnvagnsrum, tvättstugor och totalt 71 st garage- och parkeringsplatser varav några har laddstolpe.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

William Kajo

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare William Kajo, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070-092 06 67

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas