Skolgatan 134

Öst på stan, Umeå kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Nej
Våning
-1, hiss finns ej
Förening
BRF Uven 9
Om föreningen
Avgift
4 326 kr/mån
Pris/m²
22 786 kr/m²

Varmt välkommen till Skolgatan 134.

Varmt välkommen Öst på Stan, ett av Umeås mest populära område. Här saluförs nu en oerhört ljus, trivsam och tyst bostad. Bo med fönster i tre väderstreck och en mycket trivsam planlösning. Lägenheten disponerar 2 rymliga sovrum, ett kaklat och klinkat badrum samt ett rymligt kök. En bostad som upplevs större än vad antalet kvm säger.

Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar. Här har du lika nära till lugnet som till stadskärnans utbud av restauranger, shopping och nöje! Strandpromenaden och dess vackra omgivning, stora gräsytor och fina strövområden. Lägenheten disponeras dessutom med promenadavstånd till Umeå Universitet och Norrlands universitetssjukhus!

Öst på stan är ett äldre omtyckt område för oss Umebor som under senaste åren har vuxit och blivit ett av Umeås mest populäraste område att bosätta sig i. Detta är knytpunkt för det mesta och här behöver man aldrig känna att något är långt ifrån. Som boende här ser man även framemot kommande närliggande gym och livsmedelsbutik alldeles intill bostaden.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Boporten

Kontakta mäklaren

Julia Karlsson

Boporten
Mäklare Julia Karlsson, Boporten
0766698845