Boporten

Boporten

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gustav Adolfs väg 8A, Hemavan, Storumans kommun
Gustav Adolfs väg 8A, Hemavan, Storumans kommun, bild 2
Gustav Adolfs väg 8A, Hemavan, Storumans kommun, bild 3

Gustav Adolfs väg 8A

Lägenhet
Hemavan, Storumans kommun
Boporten
4 495 000 kr
100 m²
5 rum
1 500 kr/mån
44 950 kr/m²

Förvänta dig en oöverträffad utsikt över vidsträckta fjäll och älven som ständigt förändras efter vädrets makter. Föreställ dig fjällmassiven i alla årstider och du har en ny fantastisk utsikt varje årstid. Jag presenterar stolt Gustav Adolfs väg 8A som efter mycket högt ställda krav på utförande och material är nyligen helt renoverad 2022. 100 kvadratmeter (golvytan är 120kvm) med loft och full takhöjd och fantastisk panorama utsikt över fjällmassiven och dessutom ski in/out läge med endast ett stenkast till skidgatan som tar dig ner till Centrumliften och resten av Hemavans fina skidsystem samt centrum med dess utbud. Du som länge drömt om ett centralt boende i Hemavan vet att listan över kriterier snabbt får minimeras och omvärderas. Inte denna gång! Med genomgående smakfulla materialval och en tilltalade planlösning är detta ett perfekt fjällboende för den kräsne köparen. Denna tilltagna fyra rummare bjuder på öppna och sociala ytor. Ett helkaklat badrum med bastu och tvättmaskin. Ditt kök är påkostat och vetter mot matrummet med öppen planlösning till sällskapsrummet som har full takhöjd och magisk utsikt. Du har en hörnbalkong och en rejäl balkong med utgång från sällskapsrummet. Möjlighet till inglasning finns. Solen gör dig sällskap från soluppgång till middagstid. Med risk för att ständigt nämna fjällen så är det just fjället som har huvudrollen i detta hem. Huset är byggt utifrån platsen och utifrån sin omgivning, fjällmassiv så långt ögat kan nå. Du är omgiven av fjäll och det är en speciell känsla. Just den känslan har arkitekterna kapslat in. Från golv till tak. Från kulör till knopp. Hemavan bjuder på aktiviteter året om för den aktiva familjen. Med ett boende på Gustav adolfs väg så kan ni parkera bilen tills ni ska åka hem. Ni har gång avstånd, till skidsystemet, mataffären och systembolaget samt många fina restauranger när ni villl lyxa till det. Nyfiken? Varmt välkomna att boka in er på en visning!

 • Premium
 • Balkong
Vallmovägen 60, Väst på stan, Umeå kommun

Vallmovägen 60

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Boporten
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/4
4 019 kr/mån
28 141 kr/m²

Varmt välkomna till Vallmovägen 60 i den mycket uppskattade HSB BRF Daggkåpan. Föreningen har endast lån på 2880 kr/kvm. Här hittar ni en härlig 3:a med mycket ljusinsläpp och en mysig inglasad balkong med perfekt solläge bara en trappa upp. En välplanerad lägenhet med bra ljusinsläpp, kaklat och klinkrat badrum, renoverat fräscht och ljust kök. Känn tryggheten i att bo i en välskött förening med låg belåning. I föreningen finns kvarterslokal, gym, bastu/relax och fina innergårdar med bl.a. grillplats, planteringar och lekplatser. I huset njuter du av bekvämligheter såsom tvättstuga, källarförråd och övernattningslägenhet. Du bor med närhet till skola, dagis och kommunikationer. Promenad- och cykelavstånd till city.

 • Balkong
Mariehemsvägen 3B, Mariehem, Umeå kommun
 • Sön 8 okt kl 15:15
Mariehemsvägen 3B, Mariehem, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 3B, Mariehem, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 3B

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Boporten
2 095 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/3
3 995 kr/mån
24 080 kr/m²

Varmt välkommen till Mariehemsvägen 3B. Bostadsrättsföreningen Mariehem är områdets bästa förening med mycket låga avgifter och bra ekonomi. Nu saluförs en välplanerad trerummare i föreningen och passar perfekt oavsett om du har vuxit ur ditt gamla boende eller bara tröttnat på den stora villans alla måsten. Interiört möts du av en optimal planlösning om 87 kvadratmeter. Här disponeras ett kök, två sovrum, god förvaring i platsbyggda garderober, ett badrum, en mindre gästtoalett och vardagsrum. Hemmets tilltagna vardagsrum utgör en härlig sällskapsyta när vänner och familj är på besök. Köket är minst sagt hemtrevligt och erbjuder gott om svängrum och förvaringsmöjligheter för familjens kock. Lägg därtill en inglasad balkong och du har ett komplett hem! På Mariehemsvägen 3B bor du granne med naturen och är ändå nära till bland annat välsorterad matbutik, apotek, förskola/skola, gym, universitetsområde och NUS. Den här aktiva och välskötta HSB-föreningen erbjuder flera lekplatser, lokal för uthyrning, övernattningslägenhet, tvättstugor, hobbyrum och parkeringsplatser. Det tar bara någon minut att gå till bussen, som går var tionde minut in till centrala Umeå på vardagar. Välkommen att trivas från första stund!

 • Premium
 • Balkong
Gustav Garvares Gata 6A, Haga, Umeå kommun
 • Sön 8 okt kl 12:00
Gustav Garvares Gata 6A, Haga, Umeå kommun, bild 2
Gustav Garvares Gata 6A, Haga, Umeå kommun, bild 3

Gustav Garvares Gata 6A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Boporten
2 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
5 706 kr/mån
36 299 kr/m²

Letar du efter ett centralt boende? Där balkong är ett måste? och med ett krav på att skicket ska vara perfekt? Är Uthyrningsdel och direkt närhet till det mesta också kriterier på listan? Likväl en välmående förening? Strålande, då hälsar jag dig välkommen hem till Gustav Garvares gata 6A. Detta är kvalitet i alla aspekter och är ett boende för dig som har höga krav samt ser fördelar med närheten till stadskärnan men samtidigt är i behov av naturens lugn och harmoni. Här bor du på ett onekligen avundsvärt läge. Gustav Garvares gata är belägen centralt på Haga och är ett av Umeås mest eftertraktade bostadskvarter med närhet till både centrum, universitetsområde, NUS och naturområde. Här hittar du ett välplanerat hem som genomgående renoverats med noga detaljerade materialval såsom gediget trägolv, höga fina socklar samt ett kaklat och klinkat badrum. För att inte glömma, ett påkostat kök med moderna mattsvarta detaljer. Denna bostad tilltalar i såväl läge som form. 77 välplanerade kvadratmeter som idag fördelats på tre rum och kök som inkluderar en uthyrningsdel med egen ingång. I oroliga tider är det tryggt och skönt att hyra ut en del av lägenheten och minska sina egna boendekostnader. Bostadens kvadratmetrar kompletteras med den inglasade balkongen som nyttjas med fördel större delen av året och används många gånger som ett extra rum. Under sommarmånaderna blir det även bostadens plats för odlingar av växter och kryddor. Bostadsrättsföreningen Karbinen är en välskött och aktiv förening. Under de senaste åren har man satsat mycket på renovering av fastigheterna med bland annat nya fönster, fasader och trapphus. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Östra Kyrkogatan 50, Haga, Umeå kommun
 • Sön 8 okt kl 14:00

Östra Kyrkogatan 50

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Boporten
1 495 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 2/2
2 319 kr/mån
49 833 kr/m²

Otroligt läge på en av Umeås mest populära områden. Svårslagen en och en halva i absolut toppskick! Östra Kyrkogatan 50 erbjuder fina materialval, låg månadsavgift och promenadavstånd till centrum. Kombinationen av exklusiva materialval och smarta finesser ger känsla av lyx och välbehag. Fastigheten som byggdes 2021 upplevs utifrån som ''ny'' och ''stilig''. Insidan bjuder på 30 välplanerade kvadratmeter. Här bor man med förmånliga månadskostnader, närhet till livsmedelsbutik och cykelavstånd till universitet!

 • Plus
Pilgatan 19D, Öst på stan, Umeå kommun

Pilgatan 19D

Radhus
Öst på stan, Umeå kommun
Boporten
5 495 000 kr
113 + 62 m²
4 rum
85 m² tomt

Välkommen att bosätta dig på Pilgatan 19D, Öst på stan, ett av Umeås absolut populäraste områden. Det här ljusa radhuset är smakfullt renoverat och redan första klivet in bjuder på överraskningar och en trivsam planlösning med ett ljusinsläpp som golvar dig. Helkaklat badrum i snygga materialval. Köket är modernt och funktionellt utformat samt maskinellt välutrustat och ligger i en öppen planlösning med matrummet. Sällskapsrummet bjuder in till flera olika möbleringsmöjligheter. Samla ihop dina favoritmöbler, flytta in och börja trivas från dag ett. Utan att låta tjatig, läget är oslagbart. Altan och inglasad balkong, båda i söderläge! För att inte glömma området. Bo Öst på stan med gott om utbud runt hörnet, samt närheten till city, NUS och universitetet samt strandpromenaden och fina strövområden endast en kort promenad bort. Varmt välkommen på visning!

Timotejvägen 6, Väst på stan, Umeå kommun

Timotejvägen 6

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Boporten
1 895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 684 kr/mån
30 320 kr/m²

Välkommen till en ofta efterfrågad gaveltvåa på Timotejvägen 6. En gata och en förening som genom åren tagits hand om väl. Om det är tack vare den omtyckta föreningen eller det trivsamma området är svårt att säga. Vad jag med säkerhet kan säga är att du helt klart bor i ett av kvarterets mest populära hus. Bostaden disponerar 62,5 kvadratmeter där större delen av bostaden har renoverats och förfinats. Här erbjuds ett väl tilltaget och nyrenoverat kök, inbjudande umgängesdelar och ett sovrum i bra storlek. God förvaring i många garderober och rymlig walk-in closet. Ett kaklat och klinkrat badrum med egna tvättmöjligheter. Genomgående för bostaden är ett trivsamt ljusinsläpp i tre väderstreck och genomgående ljusa materialval. Här bor du med föreningens mysiga innergård åt väster och lummiga omgivningar på husets baksida. Se framemot en ny större balkong som även placerad i ett uppskattat sydväst-läge och garanterar många sköna soltimmar från tidig lunch och framåt. HSB Brf Näckrosen är en förening känd för sitt välskötta område och trivsamma umgänge. Området präglas i övrigt av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer, närhet till matvaruhandel och en kort cykelväg till centrum och Universitetet. Här bor ni dessutom ett stenkast från Nolia idrottsplats och flera motionsspår och gym. Här bor du i ett lugnt och trivsamt kvarter med närhet till mataffär, grönområde och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vallmovägen 54, Västerslätt, Umeå kommun

Vallmovägen 54

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Boporten
1 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
4 019 kr/mån
25 577 kr/m²

Välkommen till Vallmovägen 54 och denna lägenhet i den mycket uppskattade HSB BRF Daggkåpan. Föreningen har endast lån på 2880 kr/kvm. 78 kvadratmeter kostar dig 3983 kr i månaden. I den avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och schablon hushållsel. Med fönster på två håll utlovas härligt dagsljus. Köket är välutrustat, helkaklat badrum. Sällskapsrummet skämmer bort dig med många kvadratmeter och utgång till den inglasade balkongen i söderläge! Känn tryggheten i att bo i en välskött förening med låg belåning. I föreningen finns kvarterslokal, gym, bastu/relax och fina innergårdar med bl.a. grillplats, planteringar och lekplatser. I huset njuter du av bekvämligheter såsom tvättstuga, källarförråd och övernattningslägenhet. Du bor med närhet till skola, dagis och kommunikationer. Promenad- och cykelavstånd till city. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Bastuselet 46, Bastuselet, Vindelns kommun

Bastuselet 46

Villa
Bastuselet, Vindelns kommun
Boporten
1 095 000 kr
160 + 80 m²
1 600 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga 40-tal villa belägen i Bastuselet! Ett fantastiskt läge där solen skiner från morgon till kväll. Tomten på 1600 m2 omfattas av 1 ½ villa med källare och tillhörande byggnader. Fastigheten ligger i närhet till skolor, förskolor, dagis och livsmedelbutiker i både Granö och Tvärålund. Fastigheten ligger tätt belägen vid älven där man njuta och svalka av soliga dagar. Denna villa är perfekt för dig som söker en god balans mellan det natursköna och moderna bekvämligheter. Altanen badar i sol i hela dagen och bjuder in till lekar och mysiga middagar under bar himmel. Skulle regnet titta fram finns även en del av altanen under tak vilket skapar en mysig atmosfär. Tack vare dom goda kommunikationerna in till centrala Umeå är det aldrig svårt att ta sig till stadens puls och njuta av allt som Umeå stad har att erbjuda. På den generösa nedervåningen finns gott om ljusa sociala ytor där familjen kan umgås. Övre plan hittar man tre sovrum med bra storlek och ett fräscht renoverat badrum. Varmt välkommen till visning!

Biologigränd 32, Ålidhem, Umeå kommun
 • Sön 8 okt kl 11:00

Biologigränd 32

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
Boporten
1 850 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/1
4 026 kr/mån
23 718 kr/m²

I ett omtyckt område, bekvämt belägen på första våningen, ligger denna mycket trivsamma trea. Försedd med flera kvaliteter som ofta efterfrågas som exempelvis inglasad balkong i söderläge, renoverat och välutrustat kök och såväl renoverat badrum som är utrustat med egen tvättmaskin. Lägg därtill genomgående fina ytskikt, härligt ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter i garderober och förråd. Två tilltagna sovrum och ett vardagsrum som ger plats för både soffgrupp och middagsbord. Brf Biologigränd är en välskött bostadsrättsförening där medlemmarna trivs med stora, luftiga innergårdar med gemensamma grill-, lek- och sittplatser samt fina faciliteter i bland annat gym, biljardrum, pingis, bastu, fritidslokal, gästrum, kompostering samt gästlägenhet. Låg belåning tillsammans med förmånligt, kollektivt avtal för tv och bredband garanterar låga boendekostnader. Läget på Biologigränd 32 suveränt för er som uppskattar närhet till såväl natur som all nödvändig service. Vid Ålidhems centrum finns välsorterad Ica, apotek samt hälsocentral och utbud av restauranger. Bo med närhet till Universitetet, NUS och IKSU. Busshållplats ligger en kort promenad från bostaden och för er med barn finns flera förskolor och skola på bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun
 • Lör 7 okt kl 12:00
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun, bild 2
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun, bild 3

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Boporten
7 500 000 kr
130,5 m²
4 rum
vån 7/7
5 692 kr/mån
57 471 kr/m²

För dig som söker efter det extraordinära. En milstolpe eller kanske en vändpunkt i livet. Kungsgatan 63D, ett boende med positionen i hjärtat av Umeå centrum och ett stenkast ifrån umeälven. Det ståtliga huset fångar din uppmärksamhet redan från gatan. Det är en ynnest att få bo i ett modernt hus med byggår 2018 och ritat av den världsberömda danska arkitektfirman BIG. Dessutom bor du löjligt nära precis allt. Bageriet längre ner efter gatan och stadens shoppingutbud alldeles under dina fötter. När det närmar sig middagstid väntar en gastronomisk upplevelse på uppskattade restauranger som Facit och Harlequin som ligger med krypavstånd. Centralstationen inom räckhåll samt natur och bad med promenadavstånd. Möjlighet till snabbt tillträde och går att överta möblerad om så önskas. Denna bostad kan även ägas av en juridisk person. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Sjöstigen 3, Holmsund, Umeå kommun
 • Imorgon kl 18:00

Sjöstigen 3

Radhus
Holmsund, Umeå kommun
Boporten
3 095 000 kr
145 + 49 m²
7 rum
481 m² tomt

Välkommen till detta exceptionella radhus i den fridfulla och barnvänliga stadsdelen Holmsund. Här upplever du det bästa av både hemmets komfort och den natursköna omgivningen. Detta radhus är skräddarsytt för den moderna familjen som söker lugn och komfort. Här finner du en genomtänkt layout med gott om utrymme för alla dina behov. Med sina sju rum, inklusive fyra sovrum, erbjuder detta hem en generös rymd för att hela familjen ska trivas. En av de stora fördelarna med detta hem är den optimala tomtplaceringen. Tomten har en östlig och västlig exponering, vilket betyder att du kan njuta av morgonsolen och kvällssolen från din egen trädgård. Åt öster gränsar tomten till en skogsdunge som ger en naturlig och fridfull känsla, medan kvällssolen inbjuder till mysiga stunder på västsidan. Holmsund har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Förskolor och skolor finns i närheten, vilket gör morgonlogistiken enkel och smidig. Dessutom finns en simhall med träningsmöjligheter för hela familjen att njuta av. De pittoreska havsbaden och de omgivande natursköna områdena inbjuder till rekreation och avkoppling. För den som arbetar eller studerar i Umeå är de goda kommunikationerna en bonus. Det är enkelt att ta sig till och från staden, och närheten till en matbutik gör vardagen smidig och bekväm. Holmsund är inte bara en plats att bo, det är en plats att leva. Området stoltserar med ett aktivt föreningsliv och många möjligheter till fritidsaktiviteter. För golfentusiaster finns även möjligheter till golf i närheten. Sammanfattningsvis, detta radhus i Holmsund är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med harmoni, komfort och nära tillgång till allt du behöver är detta verkligen ett drömhem för den som vill ha det bästa av både boende och omgivning. Kom och upplev det själv – det här är platsen där ditt nästa kapitel börjar.

 • Plus
Donners gränd 7B, Sandåkern, Umeå kommun

Donners gränd 7B

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
Boporten
3 795 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/4
5 230 kr/mån
44 647 kr/m²

Med hiss tar vi oss upp till fjärde våningen och välkomnas av denna trivsamma bostad som präglas av härligt ljusinsläpp. Här får ni en mycket trevlig planlösning som de flesta gillar, halvöppen planlösning mot köket. Lägenheten erbjuder ett kök i ljusa färger som matchas fint mot mörkare grå bänkskivor. Vid fönster ryms större matbord där ni kan avnjuta middagar med familj och vänner. Här får du en välplanerad 3.a med fint läge, två wc varav ett större badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Här behöver ni inte springa och passa tider i tvättstuga. Njut på den rymliga inglasade balkongen där du kan sitta från vår till långt in på hösten. Här bor du med bra kommunikationer, ta 72.ans buss direkt till universitetet. Sandåkern har ett fint centralt lugnt läge med promenadavstånd till centrum, matbutiker samt fina promenadstråk. Hjärtligt välkomna på visning för att upptäcka mer om denna fantastiska bostad!

 • Balkong
 • Hiss
Vänskapsgränd 83, Umedalen, Umeå kommun

Vänskapsgränd 83

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Boporten
1 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/2
3 879 kr/mån
25 426 kr/m²

Denna lägenhet har genomgått en omfattande renovering och är nu redo att erbjuda en modern och trivsam boendemiljö som kommer att imponera på dig. Renoveringen inkluderar högkvalitativa nya parkettgolv som sträcker sig genom hela lägenheten. Väggarna har målats i en fräsch ljusgrå nyans, och köket har fått en betydande uppgradering med stilrena IKEA-möbler och ny planlösning. För att fullända den stilrena helheten har samtliga innerdörrar bytts ut. Denna genomtänkta och ljusa gavel-2:a på bottenvåningen är en riktig pärla som är strategiskt placerad i hjärtat av Umedalen. Här finns ett sovrum med gott om utrymme för en bekväm dubbelsäng, ett rymligt vardagsrum med en harmonisk öppen planlösning mot matplatsen och det moderna köket. Dessutom har du direkt tillgång till en fridfull innergård från lägenheten. Den här lägenheten erbjuder närhet till allt du behöver, inklusive bekväma bussförbindelser, shoppingmöjligheter, IKSU-spa och de natursköna områdena längs älvdalen. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en bekväm och trivsam boendemiljö som är redo att tas i besittning. Med en genomtänkt planlösning och två underbara uteplatser har du här en bostad som inte bara är praktisk utan även elegant. Dessutom är det idealiska läget i Umedalen svårslaget med tanke på närheten till bussar, shopping, IKSU-spa och de vackra naturområdena längs älvdalen. Välkommen till ditt nya drömhem!

 • Uteplats
Hälsingfors 96, null, Vindelns kommun

Hälsingfors 96

Villa
Vindelns kommun
Boporten
1 950 000 kr
140 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Letar du efter något unikt får du inte missa Hälsingfors 96. Nära Umeälven längst E12 mot Vindeln nära Tvärålund hittar du en nyrenoverad villa inredd i modern sekelskifte med alla bekvämligheter och två uteplatser Detta är en unik fastighet som tidigare fungerat som byns skola. Här erbjuds generösa sällskapsytor, en öppen planlösning, högt i tak, originalgolv i trä och stora fönster som släpper in fantastiskt med naturligt ljus. Under de senaste tre åren har huset genomgått en smakfull totalrenovering med högkvalitativa materialval. När du kliver in genom entrén möts du av den storslagna trappan som leder upp till övervåningen med sina 3 ljusa sovrum. En korridor tar dig till en rymlig kallvind med synliga takbjälkar och stort utvecklingspotential, kanske för att skapa ytterligare ett stort sovrum? På bottenvåningen finner du ett extra sovrum, tvättstuga, badrum, vardagsrum, kök samt utgång till två altaner. Den stora altanen i västerläge ger dig möjlighet att njuta av solen från lunchtid till kväll. Altanen vid entrén fungerar även som ett smart förråd och fångar morgonsolen. Båda altanerna är nybyggda, den första 2021 och den andra 2022, med högkvalitativt virke från lokala Tegsnässkidan. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan det rymliga vardagsrummet och det nyrenoverade köket från 2020 i klassisk stil. Köket har en stor köksö, vacker bänkskiva i Dekton och alla bekvämligheter. Om du gillar att skämma bort dig själv med hemmaspa kommer du att älska det påkostade badrummet. Här finner du golvärme, ett badkar, en rymlig dusch, vägghängd toalett och en stor kommod i marmor med inbyggd el och belysning. Badrummet är smakfullt renoverat med kakel och klinkers från Brickmate Norrvange. Utanför dörren hittar du storslagna naturupplevelser och fina vandrings och cykelstråk. På vintern finns skoterled och sommaren erbjuder fiske och bad bara ett stenkast bort i Umeälven. Bara några kilometer bort hittar du Tvärålund, förskola, skola 1-6, Ica, skidspår 8 min. Pendling med buss eller tåg direkt till Vindeln - Vännäs - Umeå Bubergets slalombacke 20min bort. Buss- och tågförbindelser är regelbundna till både Umeå, Vindeln och Vännäs. I Tvärålund hittar du förskola, grundskola och Ica. Här har du möjlighet att förvärva ett stort och unikt hus för hela familjen med alla moderna bekvämligheter. Eller varför inte ha det som ett modernt fritidshus med året runt standard. Det är renoverat och redo att flytta in i. Ett hus där du får extremt mycket för pengarna. Varmt välkommen på visning!

Lagmansgatan 32, Grubbe, Umeå kommun

Lagmansgatan 32

Lägenhet
Grubbe, Umeå kommun
Boporten
3 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2
5 568 kr/mån
37 062 kr/m²

Välkommen till Lagmansgatan 32 - ett högkvalitativt boende med det rätta läget! Förvänta dig noggrant utvalda detaljer och tillval som har resulterat i vad jag kallar perfektion. Bo på 97 kvadratmeter med gavelläge och ett otroligt ljusinsläpp! Ett sydväst-läge är högt uppskattat, det är sen gammalt. Ett sydväst-läge med tilltagen inglasad balkong är oslagbart! Din balkong är i vinkel med terrasskänsla som pekar mot solen. Interiört blir du bortskämd med allt det där du alltid önskat... och lite till. Köket är välutrustat och ligger med en öppen planlösning till vardagsrum. Bostaden stod inflyttningsklar 2022 och känslan av nytt och fräscht lever kvar. Interiört bjuds du på en fantastisk bostad med tre rymliga och välplacerade sovrum, varav ett med rymlig klädkammare. Bostaden bjuder på två helkaklade badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från fönster i tre väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Som medlem i BRF Begonian finns det mesta att tillgå i föreningen. På källarplan finns tillgång till varmgarage, bastu- och relaxavdelning, gym, hobbyrum, varmförråd och cykelförråd. Dessa nås enkelt via hiss eller trappa. Utöver detta finns också gästrum och en trevlig innergårdspark. Grubbe ligger med gång/cykelavstånd till centrum samt har goda bussförbindelser både till centrum, universitet och sjukhus. Här finns även närservice i form av matbutik, pizzeria och närhet till promenadstråk.

 • Balkong
 • Hiss
Älvans väg 99, Tomtebo, Umeå kommun

Älvans väg 99

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
2 195 000 kr
107 m²
4 rum
vån 3/4
8 037 kr/mån
20 514 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad där både stil och funktion är viktiga. Köket är verkligen speciellt med modern design och smarta detaljer som gör matlagningen rolig och enkel. Med moderna apparater och genomtänkta ytor blir matlagningen här både kreativ och okomplicerad, perfekt för att inspirera din inre kock. Det är en plats där du kan prova olika smaker, testa nya recept och bjuda in vänner och familj för trevliga måltider. Rummen är skapade för avslappning och återhämtning. Här kan du verkligen komma bort från vardagens stress och skapa din egen lugna fristad. De välkomnande detaljerna och den harmoniska inredningen skapar en avkopplande atmosfär där du kan njuta av en bok, lyssna på musik eller bara låta tankarna vandra fritt. Det är en plats där du kan ladda batterierna och känna dig helt hemma. När solen skiner är den soliga balkongen som en pärla som förlänger ditt utomhusutrymme. Här kan du njuta av frisk luft, sola eller bara sitta med en kopp kaffe och ta in omgivningarna. Det är en plats där du kan börja dagen positivt eller avsluta den med eftertanke. Föreningen har massor av fina bekvämligheter för sina invånare, som en festlokal, bagarstuga, gästlägenhet, bastu och snickeri samt även flera tvättstugor i föreningen Den vackra innergården har en frodig trädgård, en lekplats, en fotbollsplan med mål, ett utegym och en liten pulkabacke. Denna bostad ger dig förmånen att bo nära Universitetet, NUS och IKSU, med gångavstånd, och du har också en badplats vid Nydalasjön i närheten. Området runt Tomtebo är omgiven av naturskönhet med rekreationsområden och motionsspår. Det tar bara 15 minuter att cykla till stadskärnan, där du kan njuta av butiker, restauranger och nöjen. Det finns även utmärkta bussförbindelser till både Universitetet och staden. Kom gärna och boka en visning av denna fantastiska bostad! Kort sagt, den här bostaden är en perfekt balans mellan funktion och bekvämlighet. Med ett stilfullt kök som inspirerar till kreativitet, avkopplande rum för att ladda om och en solig balkong som ger extra livskvalitet, är detta verkligen ett hem att trivas i. Välkommen att utforska allt detta fantastiska hem har att erbjuda – du kommer inte bli besviken!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Honungsvägen 2, Umedalen, Umeå kommun

Honungsvägen 2

Villa
Umedalen, Umeå kommun
Boporten
4 495 000 kr
136 m²
5 rum
343 m² tomt

Välkommen till familjevänliga Umedalen – Och detta fantastiska, stilrena och ombonade hem på Honungsvägen 2! Här möts du av materialval av hög kvalitet, attraktiv planlösning och ett trendigt genomgående kulörtema. Bostaden bjuder på stora fönster i olika väderstreck vilket låter ljusflödet stråla in fritt över varje kvadratmeter! Vad sägs om ett badrum inrett i vitt kakel och grått kakel utrustad med både tvättmaskin och torktumlare i direkt anslutning till hallen, ett välplanerat kök med utrustning i vitt och en eftertraktad matplats för stora sällskap med direkt access ut på den drömlika altanen. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar bostadens självklara mittpunkt! I vardagsrummet ryms soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Huset erbjuder fyra sovrum varav varav tre sovrum på övre plan. Rummen kan nyttjas som kontor, barn- eller gästrum. Plats finns både för dubbelsäng, tillhörande möbel och förvarningssystem. Master bedroom bjuder på en riklig hotellsvit-känsla med dess walk-in closet. Och hur lyxigt är det inte med två fullstora uteplatser på både fram och baksida, för att kunna ta vara på solens alla timmar? En fristad att nyttja under årets soliga dagar med plats för utemöblemang, loungedel och grillplats - perfekt alternativ matplats kring vår och sommar! I direkt anslutning till huset har du den praktiska carporten. Dessutom är uppfarten asfalterad och gör plats för ytterligare bilar! Här bor du i ett idylliskt kvarter omringat av grönska och natur, med närhet till diverse motionsspår, Umeälven, Umedalens skulpturpark, äventyrslekpark, Musköten, IKSU Spa, Gropen med grillplats och pulkåkning samt populära och omtalade restaurangen Garaget. Vidare finns ett flertal förskolor och skolor att välja bland. Detta är en lugn gata med lite trafik och mycket lekande barnfamiljer att lära känna! Hemmet där familjen känner sig hemma från första stund! Ta fram din kalender och boka in tisdag den 26 september för visning av detta underbara hem!

Mariehemsvägen 33D, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 33D

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Boporten
1 450 000 kr
75 m²
2 rum
vån 1/3
5 545 kr/mån
19 333 kr/m²

Varmt välkommen till Väl inne möts du av en tvårummare med fönster i två väderstreck. Balkongen är vänd mot morgon- och förmiddagssolen. Den är inglasad och väl tilltagen. Det är en balkong som kan nyttjas året runt om du adderar infravärme. Sovrummet vilar mot husets baksida och är helt insynsskyddat. Sällskapsrummet är rymligt och ger plats för den stora soffan och matmöblemanget. Samtliga ytskikt är uppfräschade och du kan förvänta genomgående smakfulla färg- och materialval. Sist men inte mins, ett helt nyrenoverat badrum med snygga moderna materialval! I föreningen finns bekvämligheter såsom tvättstuga och cykelförråd. När du har övernattande gäster på besök hyr du bekvämt föreningens övernattningsrum. Du bor med närhet till mataffär, pizzeria och kommunikationer. Cykelavstånd till Universitetsområdet och närhet till citykärnan med goda buss, cykel och gångförbindelser. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Björkvägen 65, Sofiehem, Umeå kommun

Björkvägen 65

Villa
Sofiehem, Umeå kommun
Boporten
7 775 000 kr
170 + 85 m²
5 rum
846 m² tomt

Tänk att få kunna bo som du alltid har önskat. Här bor ni med stil och klass i ett helt fantastisk, mycket praktiskt och väl renoverat hus som erbjuder stora härliga ytor och samtidigt många sovrum. Invändigt är det inga väggar som i onödan skymmer eller stör. Den perfekta planlösningen maximerar både ljusinsläpp och utsikt mot den fantastiska uteplatsen. Kanske viktigast av allt öppnar den också upp för umgänge där man helst samlas. Hemmets hjärta stavas kök, inrett i modernt grått med stenskivor och exklusiv utrustning samt en fantastisk vedspis som ger härlig karaktär till det moderna. Sällskapsrummet stoltserad med en vacker kakelung. Nuvarande ägare har kostat på hemmet och total renoverat hela huset och även valt att göra uteplatsen samt trädgården till en dröm miljö. Här får ni olika rum att njuta i. Utemiljön är säljarens självklara favoritplats där ni kan leva ett perfekt uteliv hela sommaren med bästa solläget, här får ni sol från morgon till kväll och kan njuta av solnedgången. helt utan insyn! Utöver alla attribut hemmet erbjuder så har vi huset mycket låga driftkostnader med bergvärme och på gården finns ett nyligen byggt garage. Här har ni idag ett garage om ca 40 kvm samt två övernattningslägenheter som ger bra inkomster. Stor uppfart med gott om parkerings möjligheter.

Gammliavägen 6, null, Umeå kommun

Gammliavägen 6

Lägenhet
Umeå kommun
Boporten
1 795 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 2
4 658 kr/mån
38 602 kr/m²

Välkommen till Gammliavägen 6, en central adress där stadspulsen fått bromsa ner och lugnet ta vid. Drömmer ni om en attraktiv planlösning med högt i tak och ett ljusinsläpp som golvar er? Då har ni kommit rätt! Här kan vi erbjuda en charmig tvåa som givetvis är i fint skick med vackra trägolv och balkong med bästa solläge. Denna väldisponerade tvåa är 46,5 kvm på pappret men erbjuder en yteffektiv bostad där ni rymmer allt ni behöver och ni behöver inte oroa er för förvaringen då det finns två klädkammare. Här bor ni ett stenkast från stadsliden och dess motionsspår, nära city, Universitetet och Nus samt närhet till affär och gym Nyfiken? Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
Grubbevägen 92, null, Umeå kommun

Grubbevägen 92

Radhus
Umeå kommun
Boporten
5 495 000 kr
135 m²
5 rum

Hus eller bostadsrätt? Varför ska du välja? Här kan du få det bästa av två världar. En lättskött trädgård och samtidigt ett enkelt och avgiftsfritt boende i bostadsrättsform. Framför allt bosätter du dig i en helt skuldfri förening med inga avgifter. Du betalar endast för din egen uppvärmning, VA och underhåll samt bredband! Bostaden stod klar 2019 och nuvarande ägare har vårdat bostaden väl sedan dess. När du bosätter dig i Grubbe bor du i ett familjärt, naturskönt och lugnt område. Hemmet är perfekt placerat, på hörnan med stor framsida - helt klart ett av områdets bästa lägen! Din bil parkerar du smidigt på framsidan intill bostaden där även det det egna garaget finns. På cirka 134 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats. På entréplan finns hemmets sällskapsytor samt ett av bostadens sovrum. Det välutrustade köket ligger med en öppen, modern planlösning mot sällskapsrummet. En trappa upp finns tre rymliga sovrum och ett allrum. Helkaklat badrum, ett på varje plan. Genomgående för bostaden är härligt ljusflöde tack vare fönster i tre väderstreck! Den tilltagna uteplatsen med soldäck och täppa bjuder på sol från morgon till eftermiddag. Därefter svänger solen runt och värmer den stensatta uteplatsen på baksidan. Du bor praktiskt med en fin villakänsla. På gården finns fristående garage. Här bor ni avgiftsfritt i denna skuldfria bostadsrättsförening!

 • Uteplats
Skärvstensgatan 26, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 26

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
Boporten
2 350 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 2
4 402 kr/mån
35 338 kr/m²

Varmt välkommen till Skärvstensgatan 26. Bli bortskämd med 66 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök. Från bostadens två(!) inglasade balkonger får man njuta av solen strålar större delen av dagen. Med genomgående moderna materialval och en delvis öppen planlösning är detta ett hem för den kräsne köparen. Förvänta dig vackra attribut och smakfull inredning - känslan av nytt finns fortfarande kvar! En bostad som måste upplevas på plats! BRF Mariehöjd 1 är en förening som sett om sina hus. Här är allting nytt. En trygghet för dig som bostadsrättsinnehavare. Här behöver inget göras på många, många år. Välkommen att bo i ett lugnt och trevligt område med närhet till välsorterad matbutik, två fina gymanläggningar, Umeå Universitet och NUS. Lägenheten ligger ett stenkast från Nydala med otaliga motionsmöjligheter. Goda bussförbindelser! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Parkvägen 39, Holmsund, Umeå kommun

Parkvägen 39

Radhus
Holmsund, Umeå kommun
Boporten
3 150 000 kr
119 + 4 m²
5 rum
6 274 kr/mån
26 471 kr/m²

Välkommen till Holmsund detta mycket välplanerade radhus med ett attraktivt och havsnära läge på Parkvägen i Holmsund. Här får ett nästintill nytt boende där du får tid över för annat. Huset har fina materialval i modern stil, här kan du bara flytta in! Framför dig har du ett radhus i två plan fördelat på 118,5 kvm. 5 rum och kök med framsida fördelaktigt vänd mot väster i perfekt solläge. Villakänslan gör sig påmind! Interiört möts du av ett fint kök, öppna & sociala ytor. Två badrum – ett på varje plan, tilltaget sällskapsrum på nedre plan med utgång till altan där du kan njuta av kaffet under fm timmarna. På övre plan finns tre sovrum, en klädkammare och ytterligare ett sällskapsrum. Radhuset har egen uteplats på både fram- och baksida, carport ingår med privat förråd på baksidan. Området erbjuder bra skola, förskolor, dagligvaruservice samt lagom gångavstånd in till centrum med Holmsunds samlade serviceutbud samt en kort cykeltur till Storsjöhallen och Golfbanan. Lugn och ro med susande lövträd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö, allt som livet i en villa kan erbjuda. Men samtidigt till en lägre kostnad, som köpare slipper ni ansvar för underhåll utvändigt, ingen lagfart - och pantbrevs kostnader samt en betydligt lägre lånekostnad. Ni köper er frihet.

 • Uteplats
Sjöråvägen 6F, Tomtebo, Umeå kommun
 • Tor 5 okt kl 18:15
Sjöråvägen 6F, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Sjöråvägen 6F, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Sjöråvägen 6F

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
2 150 000 kr
66,7 m²
3 rum
vån 2/2
5 665 kr/mån
32 234 kr/m²

Välkommen till Sjöråvägen 6F på snabbväxande och populära Tomtebo. Med bekvämt avstånd till stadskärnan, mitt bland skog och gröna strövområden finns detta välskötta hem som stod klart 2015. En imponerande takhöjd om cirka fyra meter, parkettgolv, två stora sovrum samt en stor balkong för att bara nämna några detaljer som berikar detta hem. Här bor man i ett modernt hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönster som sträcker sig till olika nivåer. Här bor ni i ett naturnära område vid Nydalasjön och med bekvämt avstånd till matbutik, gym, restaurang, frisör och goda bussförbindelser. Inom cykelavstånd når ni enkelt Umeå Universitet och city. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 88