Mäklare Teodor Morin

Teodor Morin

Om mig

Uppvuxen i en entrepenörsfamilj gör att jag har lärt mig hur man ska gå tillväga för att uppnå gemensamma mål. Det krävs tydlighet, öppen kommunikation och hårt jobb. Jag behandlar alltid din affär som om det vore min egen, samt strävar alltid alltid efter att nå högsta möjliga kvalité. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer genomsyras i allt jag gör. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg i

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun
 • Sön 21 apr kl 16:00
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Lyktvägen 79A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
1 395 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/4
4 250 kr/mån
34 875 kr/m²

Välkommen längst upp i huset och denna kvadratsmarta lägenhet på populära Tomtebo. Här får du ett hem med sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stilrent kök som är utrustat med all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva. Badrummet är helkaklat och full-utrustat med egna tvättmöjligheter och golvvärme. God förvaring med skjutgarderob samt extra garderober. Sovalkov som inrymmer dubbelsäng på 180 cm. Bo dessutom i en trevlig och välskött förening på Tomtebo. Området präglas av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer. Bussen som stannar strax i närheten tar er till såväl till universitetsområdet som centrala stan inom kort. Här bor ni dessutom ett stenkast från omtyckta Nydalasjön. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Näckrosvägen 19, Västerslätt, Umeå kommun
 • Mån 29 apr kl 17:00
Näckrosvägen 19, Västerslätt, Umeå kommun, bild 2
Näckrosvägen 19, Västerslätt, Umeå kommun, bild 3

Näckrosvägen 19

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Boporten
2 195 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 636 kr/mån
30 699 kr/m²

Upptäck drömlivet på Näckrosvägen 19, en oemotståndlig pärla som omfamnar dig med sin charm och bekvämlighet. Med tre rum och kök på 71,5 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostad en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Belägen i den eftertraktade Brf Ängsbollen på populära Västerslätt, omges du av en levande och samtidigt avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av det bästa av två världar: den lugna omgivningen som ger en känsla av gemenskap och samtidigt närhet till stadens puls och bekvämligheter. Inne i denna välplanerade bostad möts du av ljusa och luftiga ytor som välkomnar naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling, medan de två sovrummen erbjuder privatliv och avskildhet. Brf Ängsbollen har dessutom ett utmärkt utbud av gemensamma faciliteter som bidrar till en hög livskvalitet. Med närhet till grönområden, lekplatser och promenadstråk finns det gott om möjligheter till rekreation och aktiviteter för hela familjen. Missa inte chansen att skapa ditt drömliv på Näckrosvägen 19. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda!

 • Premium
 • Balkong
Skolgatan 9B, Väst på stan, Umeå kommun
 • Mån 15 apr kl 17:00
Skolgatan 9B, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Skolgatan 9B, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Skolgatan 9B

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Boporten
1 795 000 kr
44 m²
1.5 rum
3 442 kr/mån
40 795 kr/m²

Välkommen till Skolgatan 9B – ett drömboende som väntar på dig i Brf Skräddaren 4! Denna charmiga lägenhet i gårdshuset erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och harmoni. Med 1,5 rum och kök breder sig det stilfulla hemmet ut över 44 kvadratmeter. Lägenheten erbjuder en mysig och välkomnande atmosfär med balans mellan gammalt och nytt. Huset är ursprungligen från 1920-talet, men hela lägenheten totalrenoverades 2016 med moderna ytskikt. Ljusa och luftiga ytor skapar en harmonisk känsla där du genast kan känna dig hemma. Brf Skräddaren 4 har ett perfekt läge nära Umeås centrumkärna. Här har du närhet till allt du behöver – allt från grönskande parker, till trendiga caféer och bekväma kommunikationer. Varför välja mellan stadslivets puls och lugnet i hemmet när du kan ha båda? Föreningen har en mysig gemensam innergård, omsluten av häckar. På innergården finns också ett stort körsbärsträd och pallkragar med möjlighet att odla i. Tvättstuga finns mellan garage och gårdshus. Bostaden har ett genomgående ljust ytskikt, vitpigmenterat ekgolv och vackra spröjsade fönster. Lägenheten har fantastiska detaljer och smarta lösningar som ger dig allt du behöver för att leva bekvämt och njuta av varje ögonblick. Här möts du av fina hus i ett vackert område, med stadens puls som granne och bekvämt gångavstånd till både centrum och natursköna promenadstråk längs älven. Direkt bussförbindelse samt cykel- och gångvägar till universitet. Så varför vänta? Ta chansen att bli en del av gemenskapen på Skolgatan 9B och upptäck allt som Brf Skräddaren 4 har att erbjuda. Kontakta mig idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya drömhem!

 • Premium
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Verkstadsgatan 7A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
5 395 000 kr
112 m²
4 rum
vån 4/5
5 815 kr/mån
48 170 kr/m²

Välkommen till Verkstadsgatan 7A, där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet! Denna fantastiska bostad erbjuder 112 kvadratmeter av modern och elegant design med fyra rum och kök som skapar en inbjudande atmosfär för hela familjen. Den öppna planlösningen ger en luftig känsla och skapar en harmonisk övergång mellan vardagsrum och kök. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och stilrena ytor, perfekt för matlagning och underhållning. Här finns gott om plats för familjemiddagar eller festliga tillställningar med nära och kära. Lägenheten är genomgående ljus med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. De fyra rummen ger flexibilitet för att skapa den optimala boendelösningen för din livsstil, oavsett om du behöver extra utrymme för arbete, avkoppling eller lek. Verkstadsgatan 7A har även fördelen av ett centralt läge, vilket ger en bekväm och smidig vardag. Här finns närhet till allt du behöver, från shopping och restauranger till grönområden och goda kommunikationer. Slutligen, låt oss inte glömma balkongen där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt medan du kopplar av efter en lång dag. Ge dig själv möjligheten att uppleva den högsta standarden av boende. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck allt som Verkstadsgatan 7A har att erbjuda. Detta är inte bara ett hem; det är en livsstil!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun
 • Mån 15 apr kl 16:30
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Lyktvägen 79A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
1 350 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/4
4 250 kr/mån
33 750 kr/m²

Välkommen till Brf Näcken 2 och ditt nya boende! Drömmer du om ett mysigt och modernt boende i en välskött förening? Då är Lyktvägen 79A den perfekta adressen för dig! Denna charmiga lägenhet erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet, stil och trivsel. Med en yta på 40 kvadratmeter är denna lägenhet om 1,5 rum och kök den optimala platsen för dig som söker ett praktiskt och samtidigt välkomnande hem. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt eget personliga uttryck och för att inreda efter din egen smak. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. De stilfulla och genomtänkta detaljerna, tillsammans med det öppna köket och det rymliga vardagsrummet, skapar en inbjudande och trivsam känsla som du kommer att älska att komma hem till varje dag. Här finns bland annat tillgång till gemensamma utrymmen som innergårdar, lekplatser och möjligheter till gemensamma aktiviteter. Dessutom har föreningen en välskött ekonomi och en stark gemenskap, vilket ger dig trygghet och lugn i vardagen. Beläget i ett populärt område med närhet till natur, service och kommunikation är Lyktvägen 79A den perfekta platsen för dig som vill ha det bästa av två världar – stadens puls och naturens lugn. Här finns goda möjligheter till både rekreation och nöjen, samt närhet till skolor, affärer och kommunikationer. Sammanfattningsvis är Lyktvägen 79A en fantastisk möjlighet för dig som söker ett modernt, bekvämt och välkomnande boende i en trygg och välskött förening. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i en av Umeås mest attraktiva områden – välkommen hem till Lyktvägen 79A!

 • Premium
 • Hiss
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun
 • Mån 15 apr kl 18:00
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Domarevägen 27A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
1 850 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/2
4 442 kr/mån
36 275 kr/m²

Nytt pris! Välkommen till Domarevägen 27A, där modernitet och bekvämlighet möts i en fantastisk 2-rum med kök. Denna pärla, uppförd år 2019, erbjuder en exklusiv livsstil i en nybyggd och stilfull miljö. Med 51 välplanerade kvadratmeter har denna lägenhet optimerats för att skapa ett öppet och ljust boende. Det välplanerade köket är utrustat med toppmodern teknik och högkvalitativa material, vilket gör det till en fröjd för alla köksentusiaster. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, perfekt för den som älskar att experimentera med kulinariska konster. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Här finns plats för både avkoppling och underhållning, och den öppna planlösningen ger utrymme för kreativ inredning. Det generösa sovrummet är en fristad av lugn och ro, perfekt för återhämtning efter en lång dag. Lägenhetens smarta och eleganta design genomsyrar varje hörn, vilket skapar en harmonisk och trivsam atmosfär. Att bo på Domarevägen 27A innebär också tillgång till moderna bekvämligheter och faciliteter. Fastigheten är utrustad med det senaste inom säkerhet och teknik, och läget erbjuder närhet till service, shopping och grönområden. Dessutom bidrar den nya byggnadsstandarden till låga driftskostnader och minimalt underhåll. Det här är inte bara en bostad, det är en livsstil. Ta chansen att uppleva det bästa av modern boende på Domarevägen 27A – din nya drömlägenhet väntar på att bli ditt hem. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som denna unika bostad har att erbjuda!

 • Premium
 • Uteplats
Mariehemsvägen 104, Mariestrand, Umeå kommun

Mariehemsvägen 104

Lägenhet
Mariestrand, Umeå kommun
Boporten
1 950 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/8
5 416 kr/mån
28 058 kr/m²

Välkommen till ett förtrollande boende på Mariehemsvägen 104, där drömmar om hem och harmoni blir verklighet. Beläget i den eftertraktade brf Mariestrand 1, erbjuder denna pärla en harmonisk kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med sina 3 rum och kök på 69,5 kvadratmeter och sjöutsikt presenterar detta hem en idealisk plats för både avkoppling och socialt umgänge. Den välplanerade layouten skapar en öppen känsla samtidigt som varje del av hemmet har sin egen unika atmosfär. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa apparater och generösa arbetsytor, perfekt för kulinariska äventyr och gemensamma måltider. Det rymliga vardagsrummet erbjuder en inbjudande atmosfär där du kan koppla av med familj och vänner efter en lång dag. De två mysiga sovrummen utgör en fristad för avkoppling och återhämtning. Med gott om naturligt ljus och generös plats för förvaring erbjuder de den perfekta balansen mellan funktion och komfort. Denna bostad har också tillgång till gemensamma faciliteter såsom grönområden och lekplatser, perfekt för avkoppling och lek. Dess närhet till skolor, affärer och kollektivtrafik gör den till ett optimalt val för alla livsstilar. Missa inte chansen att uppleva den harmoni och bekvämlighet som Mariehemsvägen 104 har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss ta dig med på en resa mot ditt drömhem!

 • Balkong
 • Hiss
Riksvägen 52C, Teg, Umeå kommun

Riksvägen 52C

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
2 395 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 624 kr/mån
34 460 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem på Riksvägen 52C! Denna fantastiska bostad erbjuder en perfekt kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Med tre rymliga rum och en ljus, öppen planlösning på 69,5 kvadratmeter blir detta ditt ultimata boende. Brf Tegshus är en stark förening med en belåning på 4539 kr/ m2 vilket gör denna förening stark mot konjukturer. Den moderna och välplanerade köksdelen är hjärtat i hemmet, utrustad med toppmoderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Här kan du enkelt bjuda in vänner och familj för härliga middagar och minnesvärda stunder. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och skapar en inbjudande atmosfär. De tre väl tilltagna rummen ger möjligheter till både avkoppling och arbete. Med stilfulla detaljer och fina ytskikt blir varje rum en fristad där du kan trivas och skapa ditt eget personliga utrymme. Läget på Riksvägen 52C är optimalt med närhet till allt du behöver. Här har du smidig access till viktiga kommunikationsvägar och bekväm närhet till affärer, skolor och rekreation. Området erbjuder en harmonisk miljö samtidigt som du har staden inom räckhåll. Denna bostad är inte bara ett hem, det är en investering i din livsstil. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Riksvägen 52C. Kontakta oss för visning och upplev själv allt som detta fantastiska boende har att erbjuda!

 • Balkong
Timotejvägen 10, Västerslätt, Umeå kommun

Timotejvägen 10

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Boporten
1 800 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
3 795 kr/mån
29 508 kr/m²

Välkommen till Timotejvägen 10, där drömmen om ett trivsamt hem blir verklighet! Denna fantastiska 2:a på 61 kvadratmeter är belägen i det populära området Västerslätt och erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och stil. Här möts du av en ljus och öppen planlösning som genomsyrar hela bostaden. Det stora vardagsrummet är inbjudande och perfekt för sociala stunder med vänner och familj. De generösa fönstren släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Köket är stilrent och fullt utrustat med högkvalitativa apparater, vilket gör det till en kulinarisk oas för den passionerade kocken. Den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingspunkt där matlagning och umgänge smälter samman. Det rymliga sovrummet är en fristad av lugn och ro, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Här finns gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler, och de stilfulla detaljerna ger rummet en touch av lyx. Badrummet är smakfullt utformat med moderna bekvämligheter och en snygg finish. Här kan du njuta av avkopplande stunder och skapa din egen lilla spa-oas. Lägenheten har också en balkong där du kan njuta av soliga dagar och kvällar med en fantastisk utsikt över omgivningarna. Perfekt för att sippa på morgonkaffet eller ta en kvällsdrink. Området Västerslätt är känt för sitt lugna och gröna läge samtidigt som det är nära till allt du behöver. Här finns bra kommunikationer, grönområden, och bekvämligheter som mataffärer och restauranger inom bekvämt avstånd. Denna lägenhet på Timotejvägen 10 är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Ett tillfälle att skapa minnen och trivas i en trivsam miljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck ditt nya drömhem!

 • Balkong
Verkstadsgatan 7E, Teg, Umeå kommun

Verkstadsgatan 7E

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
5 645 000 kr
96,5 m²
3 rum
vån 5/5
5 227 kr/mån
58 497 kr/m²

NYTT PRIS! För dig som söker efter det extraordinära. En milstolpe eller kanske en vändpunkt i livet. Framför er har ni en av Umeås coolaste takvåningar på hela 96 kvm. Interiört är arkitekturen lätt och luftig med högt i tak och höga vackra fönster. Denna exklusiva trea passar dig som vill ha ett hem utöver det vanliga och som gillar öppna ytor. Det samma gäller för den härliga terrassen på imponerande 35 kvadratmeter som har sol hela dagen. Det ger dig ett härligt uterum med gott om plats för vila, avkoppling, sällskap och festligheter. Här går kök och vardagsrum i ett och bildar ett storslaget rum för fina stunder med goda vänner. Skjutdörrar ut mot balkongen binder samman ute och inne och ger ännu större plats för härliga fester. Interiört har inget lämnats åt slumpen, allt är noga planerat och utvalt för absolut bästa utformning samt mycket smakfullt och hemtrevligt inrett. Nyfiken? Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10