Mäklare Teodor Morin

Teodor Morin

Om mig

Uppvuxen i en entrepenörsfamilj gör att jag har lärt mig hur man ska gå tillväga för att uppnå gemensamma mål. Det krävs tydlighet, öppen kommunikation och hårt jobb. Jag behandlar alltid din affär som om det vore min egen, samt strävar alltid alltid efter att nå högsta möjliga kvalité. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer genomsyras i allt jag gör. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg i

Mäklarens försäljning på Hemnet
Yttre ringvägen 30, null, Robertsfors kommun
Yttre ringvägen 30, null, Robertsfors kommun, bild 2
Yttre ringvägen 30, null, Robertsfors kommun, bild 3

Yttre ringvägen 30

Villa
Robertsfors kommun
Boporten
1 095 000 kr
114 + 82 m²
5 rum
1 119 m² tomt

Stig in i en förtrollande värld av charm och elegans på Yttre ringvägen 30, där detta magnifika 20-tals hus i Robertsfors välkomnar dig med öppen famn. Med en yta på 114 kvadratmeter och en generös källare på 82 kvadratmeter, erbjuder detta hem en perfekt kombination av historisk skönhet och modern komfort. Husets exteriör avspeglar den klassiska arkitekturen från 1920-talet och lockar med sin karaktäristiska design. Den vackra trädgården omger huset och skapar en idyllisk plats för avkoppling och socialt umgänge. Här kan du njuta av soliga dagar och skapa minnen med familj och vänner. Interiören är lika förtjusande som fasaden, med smakfulla detaljer och bevarade originaldrag som ger huset en unik atmosfär. De 114 kvadratmetrarna rymmer generösa sällskapsytor, perfekta för umgänge och avslappning. Ljusa färger och stora fönster skapar en luftig och inbjudande känsla i varje rum. Den imponerande källaren på 82 kvadratmeter ger extra utrymme för olika ändamål. Använd det som en praktisk förvaringsplats eller kanske som ett träningsrum – möjligheterna är oändliga. Huset har genomgått kärleksfullt underhåll och uppgraderingar för att möta dagens standarder och behov. Det är klart att varje detalj har valts med omsorg för att bevara husets karaktär samtidigt som det erbjuder modern bekvämlighet. Yttre ringvägen 30 är inte bara ett hem – det är en livsstil. Upplev det bästa av både historisk elegans och modern komfort i denna unika fastighet. Kontakta oss nu för att arrangera en visning och låt dig förtrollas av allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya drömhem!

  • Premium
Orienteringsstigen 6B, Berghem, Umeå kommun
Orienteringsstigen 6B, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Orienteringsstigen 6B, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Orienteringsstigen 6B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Boporten
2 195 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 130 kr/mån
35 691 kr/m²

Välkomna till denna underbara tvåa på 61 kvm på Orienteringsstigen 6B – denna lägenhet som erbjuder det bästa inom boendekomfort och stil. Upptäck en bostad som kombinerar elegans och funktionell design, idealisk för den kräsne köparen. Med genomtänkta ytor och fina detaljer skapas en känsla av välkomnande och hemtrevnad från första stund. Lägenhetens generösa ytor erbjuder en flexibel layout som passar olika livsstilar. Det stilrena köket har plats för matbord i alkoven. Sovrummet är generöst med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummets många fönster med utgång till balkong i sydväst gör att lägenheten känns ljus hela året. Läget är praktiskt med närhet till grönområden, Umeå universitet, bekvämligheter och kommunikationer. Här kan du njuta av en lugn omgivning samtidigt som du har stadens puls inom räckhåll. Orienteringsstigen 6B erbjuder både komfort och bekvämlighet – välkommen till ditt nya hem.

  • Premium
  • Balkong
Riksvägen 52C, Teg, Umeå kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Riksvägen 52C, Teg, Umeå kommun, bild 2
Riksvägen 52C, Teg, Umeå kommun, bild 3

Riksvägen 52C

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
1 195 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 951 kr/mån
43 455 kr/m²

Upptäck denna charmiga och perfekt planerade enrumslägenhet om 27,5 kvadratmeter i den välskötta bostadsrättsföreningen Tegshus nr 1. Byggnaden, som ursprungligen uppfördes 1956, har genomgått smakfulla renoveringar som kombinerar modern komfort med klassisk elegans. När du kliver in i denna pärla möts du av ett ljus och en rymd som gör att bostaden känns betydligt större än sina 27,5 kvadratmeter. Det öppna köket är stilrent renoverat och utrustat med moderna vitvaror som inspirerar till matlagning och gemenskap. Här finns smarta förvaringlösningar och arbetsytor, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Det luftiga vardagsrummet fungerar som en kombinerad sällskapsyta och sovalkov. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Rummet har renoverats med stilrena materialval och färgsättningar som andas kvalitet och tidlöshet. Badrummet erbjuder en fräsch och modern miljö med matta på väggar och golv. Här finner du alla bekvämligheter du kan önska dig, som tvättmaskin, vilket gör vardagen till en ren fröjd. Missa inte chansen att förvärva denna pärla. Kontakta mig för visning idag.

  • Premium
Södra Travbanevägen 7A, Röbäck, Umeå kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Södra Travbanevägen 7A, Röbäck, Umeå kommun, bild 2
Södra Travbanevägen 7A, Röbäck, Umeå kommun, bild 3

Södra Travbanevägen 7A

Villa
Röbäck, Umeå kommun
Boporten
5 495 000 kr
120 + 117 m²
4 rum
737 m² tomt

Välkommen till Södra Travbanevägen 7A denna vackra och välskötta enplansvilla med källare belägen i det familjevänliga och natursköna området Röbäck. Denna pärla har genomgått löpande renoveringar och bjuder på en modern och bekväm livsstil för hela familjen. När du närmar dig huset möts du av en vacker stenläggning på framsidan, vilket inte bara ger ett stilfullt första intryck utan också förenklar skötseln av trädgården. Huset erbjuder en rymlig och ljus planlösning med välkomnande ytor för både socialt umgänge och avkoppling. På baksidan finner du en bekväm inglasning som förlänger säsongen och skapar en härlig plats för middagar och mysiga kvällar, oavsett väder. Trädgården är perfekt för barnens lek och familjens sommaraktiviteter. Villan är belägen i ett lugnt och tryggt område, nära till skolor, förskolor, och fritidsaktiviteter, vilket gör det till ett idealiskt hem för barnfamiljen. Här bor du med närhet till både natur och stadens bekvämligheter, med goda kommunikationer och cykelvägar som tar dig smidigt till Umeå centrum. Missade inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem där varje detalj är genomtänkt för att skapa en harmonisk och bekväm vardag. Välkommen hem till Södra Travbanevägen 7A!

  • Premium
Nydalavägen 16, Berghem, Umeå kommun
  • Imorgon kl 15:00
Nydalavägen 16, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Nydalavägen 16, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Nydalavägen 16

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Boporten
1 795 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 6/6
2 292 kr/mån
45 443 kr/m²

Upptäck ett fantastiskt tillfälle att förvärva en charmig och välplanerad etta på 39,5 kvadratmeter, belägen högst upp i huset på den eftertraktade adressen Nydalavägen 16, i den populära bostadsrättsföreningen Skidstaven 1. Stil och Komfort Denna lägenhet erbjuder en modern och hemtrevlig känsla, med en smart planlösning som maximerar ytan och skapar en rymlig atmosfär. Här finner du ett stort och ljust rum med plats för både säng och sällskapsyta, perfekt för mysiga hemmakvällar eller sociala sammankomster. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och bjuder på en underbar utsikt över omgivningarna. Köket - Hjärtat i Hemmet Köket är fullt utrustat och designat för att passa den moderna livsstilen. Här finns förvaringsutrymmen och arbetsytor, diskmaskin, spis och köksfläkt vilket gör matlagningen till en fröjd. Tänk dig att njuta av din frukost med morgonsolen strömmande in genom fönstret, eller laga en festmåltid för vänner och familj. Bekvämligheter Som boende i BRF Skidstaven 1 har du tillgång till föreningens alla bekvämligheter, inklusive tvättstuga, förråd och gemensamhetsutrymmen. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till grönområden, perfekta för promenader och avkoppling. Perfekt Läge Nydalavägen 16 erbjuder ett utmärkt läge med närhet till allt du behöver. Närhet till skidspår och Umeå universitet och med goda kommunikationer tar du dig snabbt till stadens puls samtidigt som du har naturen och lugnet runt hörnet. Här finns också affärer, restauranger och fritidsaktiviteter inom bekvämt räckhåll. En Hem att Trivas i Denna lägenhet är perfekt för den som söker ett stilrent, bekvämt och välbeläget boende. Oavsett om du är förstagångsköpare, student eller söker ett övernattningsboende, så kommer du att känna dig hemma på Nydalavägen 16. Missa inte chansen att förvärva denna pärla, kontakta mig för visning!

  • Premium
  • Hiss
Hällebergsvägen 12, Sävar, Umeå kommun
  • Imorgon kl 16:00
Hällebergsvägen 12, Sävar, Umeå kommun, bild 2
Hällebergsvägen 12, Sävar, Umeå kommun, bild 3

Hällebergsvägen 12

Villa
Sävar, Umeå kommun
Boporten
4 495 000 kr
139 + 43 m²
5 rum
764 m² tomt

Välkommen till Hällebergsvägen 12 i Sävar, där modern komfort möter idyllisk småstadscharm! Denna villa, byggd 2013, erbjuder en boyta på 139 kvadratmeter av genomtänkt design och högkvalitativa materialval. Här har inget lämnats åt slumpen – varje detalj är noga utvald för att skapa ett hem som är lika stilrent som det är funktionellt. Stig in i det rymliga vardagsrummet, där stora fönsterpartier släpper in generöst med ljus och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen mot köket gör detta till en perfekt plats för både vardagsliv och festliga tillställningar. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har gott om förvaring samt arbetsytor – en dröm för den matlagningsintresserade! Villan erbjuder fyra väl tilltagna sovrum, vilket gör den idealisk för familjen eller för dig som önskar extra utrymme för gäster, arbetsrum eller hobbyrum. Badrummen är stilfullt inredda med exklusiva material och erbjuder både bastu, badkar och dusch, vilket ger en känsla av lyx i vardagen. Utanför hittar du en välskött trädgård som erbjuder en grön oas för avkoppling och lek. Utöver det finns också en generös altan där du kan njuta av långa sommarkvällar med vänner och familj. Hällebergsvägen 12 ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till sävar skola, förskolor och fritidsaktiviteter. Här bor du med naturen runt knuten och samtidigt med bekvämt pendlingsavstånd till Umeå. Missa inte chansen att förvärva detta drömhem – kontakta mig idag för visning och upplev allt Hällebergsvägen 12 har att erbjuda!

  • Premium
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Lyktvägen 79A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
1 295 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/4
4 250 kr/mån
32 375 kr/m²

Välkommen till Brf Näcken 2 och ditt nya boende! Drömmer du om ett mysigt och modernt boende i en välskött förening? Då är Lyktvägen 79A den perfekta adressen för dig! Denna charmiga lägenhet erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet, stil och trivsel. Med en yta på 40 kvadratmeter är denna lägenhet om 1,5 rum och kök den optimala platsen för dig som söker ett praktiskt och samtidigt välkomnande hem. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt eget personliga uttryck och för att inreda efter din egen smak. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. De stilfulla och genomtänkta detaljerna, tillsammans med det öppna köket och det rymliga vardagsrummet, skapar en inbjudande och trivsam känsla som du kommer att älska att komma hem till varje dag. Här finns bland annat tillgång till gemensamma utrymmen som innergårdar, lekplatser och möjligheter till gemensamma aktiviteter. Dessutom har föreningen en välskött ekonomi och en stark gemenskap, vilket ger dig trygghet och lugn i vardagen. Beläget i ett populärt område med närhet till natur, service och kommunikation är Lyktvägen 79A den perfekta platsen för dig som vill ha det bästa av två världar – stadens puls och naturens lugn. Här finns goda möjligheter till både rekreation och nöjen, samt närhet till skolor, affärer och kommunikationer. Sammanfattningsvis är Lyktvägen 79A en fantastisk möjlighet för dig som söker ett modernt, bekvämt och välkomnande boende i en trygg och välskött förening. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i en av Umeås mest attraktiva områden – välkommen hem till Lyktvägen 79A!

  • Premium
  • Hiss
Näckrosvägen 19, Västerslätt, Umeå kommun
Näckrosvägen 19, Västerslätt, Umeå kommun, bild 2
Näckrosvägen 19, Västerslätt, Umeå kommun, bild 3

Näckrosvägen 19

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Boporten
2 195 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 636 kr/mån
30 699 kr/m²

Upptäck drömlivet på Näckrosvägen 19, en oemotståndlig pärla som omfamnar dig med sin charm och bekvämlighet. Med tre rum och kök på 71,5 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostad en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Belägen i den eftertraktade Brf Ängsbollen på populära Västerslätt, omges du av en levande och samtidigt avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av det bästa av två världar: den lugna omgivningen som ger en känsla av gemenskap och samtidigt närhet till stadens puls och bekvämligheter. Inne i denna välplanerade bostad möts du av ljusa och luftiga ytor som välkomnar naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling, medan de två sovrummen erbjuder privatliv och avskildhet. Brf Ängsbollen har dessutom ett utmärkt utbud av gemensamma faciliteter som bidrar till en hög livskvalitet. Med närhet till grönområden, lekplatser och promenadstråk finns det gott om möjligheter till rekreation och aktiviteter för hela familjen. Missa inte chansen att skapa ditt drömliv på Näckrosvägen 19. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Fäbodsanden 8, Täfteå, Umeå kommun
Fäbodsanden 8, Täfteå, Umeå kommun, bild 2
Fäbodsanden 8, Täfteå, Umeå kommun, bild 3

Fäbodsanden 8

Villa
Täfteå, Umeå kommun
Boporten
3 550 000 kr
104 m²
3 rum
3 196 m² tomt

Välkommen till drömmen om en avslappnad och bekväm livsstil! Fäbosanden 8 just utanför barnvänliga byn Täfteå bjuder in till en harmonisk tillvaro med en generös tomt och endast 50 meter från havet som ger en känsla av frid och ro. På fastigheten finns också en bagarstuga med dusch och bastu. Med närhet till sandstranden Fäbosanden möts vi av denna charmiga fastighet på 104 kvadratmeter, som har genomgått en smakfull renovering. Det innebär att du kan flytta in och njuta av ett modernt boende från första stund. Varje hörn av detta hem utstrålar en känsla av välkomnande och omsorg. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en härlig atmosfär i varje rum, samtidigt som du kan blicka ut och njuta av den vackra omgivande naturen och glimtar från havet. Med generösa utrymmen för familj och vänner att samlas i och skapa minnen tillsammans, blir detta inte bara ett hus utan ett hem där kärlek och gemenskap blomstrar. Utomhusområdet är lika imponerande med en stor tomt som erbjuder gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller bara för att njuta av lugnet och friden. Med närhet till havet får du även möjligheten att utforska spännande vattendrag och kanske till och med ta ett uppfriskande dopp under varma sommardagar. Från huset går en stig ner till havet där man har tillgång till en "egen" udde som bara måste upplevas! Sammanfattningsvis erbjuder Fäbosanden 8 en perfekt balans mellan modern komfort och naturskön omgivning. Ett tillfälle att skapa ditt drömhem och leva det liv du alltid har önskat. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer – välkommen hem till Fäbosanden 8!

  • Premium
Skolgatan 83B, Öst på stan, Umeå kommun
Skolgatan 83B, Öst på stan, Umeå kommun, bild 2
Skolgatan 83B, Öst på stan, Umeå kommun, bild 3

Skolgatan 83B

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Boporten
1 350 000 kr
50,6 m²
1 rum
vån -1
2 546 kr/mån
26 680 kr/m²

Välkommen till Skolgatan 83b – Stilfull etta med centralt läge i Umeå! Nu har du möjlighet att förvärva en rymlig och ljus etta på 50 kvadratmeter i den populära bostadsrättsföreningen Brf Tjädern. Belägen på Skolgatan 83b erbjuder denna bostad ett perfekt boende för dig som vill bo centralt och ha nära till allt vad Umeå har att erbjuda. Generös planlösning: Denna bostad på 50,6 kvadratmeter kännetecknas av sina öppna och luftiga ytor. Här finns gott om plats för både vardagsliv och sociala tillställningar. Det stora allrummet kan enkelt möbleras med både sovalkov och vardagsrumsmöbler. Modernt kök: Köket är modernt och funktionellt med stilrena ytor och högkvalitativa vitvaror. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsutrymme, vilket gör det lätt att laga mat och ha ordning och reda. Ljust badrum: Det fräscha och helkaklade badrummet är utrustat med dusch och har plats för tvättmaskin, vilket underlättar din vardag. Här kan du njuta av både praktiska och estetiska lösningar. Fantastiskt läge: Med sitt centrala läge på Skolgatan har du nära till allt – shopping, restauranger, kultur och nöjen. Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus ligger på bekvämt avstånd, och kollektivtrafiken går precis utanför dörren. Aktiv och välskött förening: Brf Tjädern är en trygg och välskött förening med en stabil ekonomi. Här finns gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd och en trevlig innergård där du kan njuta av fina dagar. Detta är en bostad som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Med sin stora yta för att vara en etta och det fantastiska läget är detta ett hem som måste upplevas. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i centrala Umeå. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt Skolgatan 83b bli ditt nya drömhem! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Mariehemsvägen 33A, Mariehem, Umeå kommun
  • Imorgon kl 14:30
Mariehemsvägen 33A, Mariehem, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 33A, Mariehem, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 33A

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Boporten
2 095 000 kr
113 m²
5 rum
vån 5
9 246 kr/mån
18 540 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Mariehemsvägen 33A, beläget i den omtyckta bostadsrättsföreningen Storspoven. Denna rymliga bostad om 5 rum och kök sträcker sig över hela 113 kvadratmeter och erbjuder en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Ljusa och rymliga rum Med generösa fönsterpartier och genomgående ljusa ytskikt fylls varje rum av naturligt ljus, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och matrum inbjuder till både umgänge och avkoppling, medan de 3 sovrummen ger gott om plats för familj och gäster. Modernt kök Det moderna köket är utrustat med vitvaror och har gott om förvaringsutrymmen, vilket gör det till en fröjd för hemmakocken. Här kan du enkelt laga allt från snabba vardagsmiddagar till festliga måltider för vänner och familj. Välplanerade sovrum Varje sovrum är smakfullt inrett och erbjuder gott om utrymme för både vila och förvaring. Master bedroom har dessutom en stor garderobsvägg. Badrum och wc Bostaden har ett större badrum samt en gäst wc. Fantastiska gemensamma ytor Brf Storspoven är känd för sina välskötta gemensamma ytor som inkluderar en grönskande innergård, lekplatser för barnen och bekväma sittgrupper för sociala sammankomster. Här finns även tillgång till cykelförråd och en rymlig tvättstuga. Utmärkt läge Mariehemsvägen 33A har ett utmärkt läge med närhet till både natur och stadens puls. Du bor bara ett stenkast från grönområden, universitet, sjukhus, skolor, affärer och goda kommunikationer som snabbt tar dig till centrala Umeå. Detta är en bostad som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och modernt liv. Välkommen hem till Mariehemsvägen 33A – här kan du skapa minnen för livet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skolgatan 9B, Väst på stan, Umeå kommun
  • Imorgon kl 16:00
Skolgatan 9B, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Skolgatan 9B, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Skolgatan 9B

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Boporten
1 695 000 kr
44 m²
2 rum
3 442 kr/mån
38 523 kr/m²

Välkommen till Skolgatan 9B – ett drömboende som väntar på dig i Brf Skräddaren 4! Denna charmiga lägenhet i gårdshuset erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och harmoni. Med 2 rum och kök breder sig det stilfulla hemmet ut över 44 kvadratmeter. Lägenheten erbjuder en mysig och välkomnande atmosfär med balans mellan gammalt och nytt. Huset är ursprungligen från 1920-talet, men hela lägenheten totalrenoverades 2016 med moderna ytskikt. Ljusa och luftiga ytor skapar en harmonisk känsla där du genast kan känna dig hemma. Brf Skräddaren 4 har ett perfekt läge nära Umeås centrumkärna. Här har du närhet till allt du behöver – allt från grönskande parker, till trendiga caféer och bekväma kommunikationer. Varför välja mellan stadslivets puls och lugnet i hemmet när du kan ha båda? Föreningen har en mysig gemensam innergård, omsluten av häckar. På innergården finns också ett stort körsbärsträd och pallkragar med möjlighet att odla i. Tvättstuga finns mellan garage och gårdshus. Bostaden har ett genomgående ljust ytskikt, vitpigmenterat ekgolv och vackra spröjsade fönster. Lägenheten har fantastiska detaljer och smarta lösningar som ger dig allt du behöver för att leva bekvämt och njuta av varje ögonblick. Här möts du av fina hus i ett vackert område, med stadens puls som granne och bekvämt gångavstånd till både centrum och natursköna promenadstråk längs älven. Direkt bussförbindelse samt cykel- och gångvägar till universitet. Så varför vänta? Ta chansen att bli en del av gemenskapen på Skolgatan 9B och upptäck allt som Brf Skräddaren 4 har att erbjuda. Kontakta mig idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya drömhem!

  • Premium
Kråkbärsvägen 11C, Böleäng, Umeå kommun
Kråkbärsvägen 11C, Böleäng, Umeå kommun, bild 2
Kråkbärsvägen 11C, Böleäng, Umeå kommun, bild 3

Kråkbärsvägen 11C

Villa
Böleäng, Umeå kommun
Boporten
5 850 000 kr
99 + 98 m²
4 rum
957 m² tomt

Välkommen till Kråkbärsvägen 11C – En drömvilla på barnvänliga Böleäng. Drömmer du om ett hem som kombinerar stil, komfort och en familjevänlig atmosfär? Kråkbärsvägen 11C erbjuder allt detta och mycket mer. Belägen i hjärtat av det eftertraktade Böleäng, är denna enplansvilla med källare en perfekt oas för dig och din familj. Rymlig och Välplanerad Med 99 kvadratmeter boyta och 98 kvadratmeter biyta har du gott om utrymme för både vardagsliv och festligheter. Villan är genomgående ljus och modern, med ett välplanerat kök, stora sociala ytor och flera sovrum som ger plats för alla familjemedlemmar. Källaren, på imponerande 98 kvadratmeter, erbjuder extra utrymme för exempelvis sovrum, hobbyrum, hemmagym eller förvaring. Barnvänligt Paradis Böleäng är känt för sin trygga och barnvänliga miljö. Här kan barnen leka fritt i grannskapet, och det finns flera parker och lekplatser inom gångavstånd. Skolor och förskolor finns också nära till hands, vilket gör vardagen smidig och bekväm för familjer. Detta område är också nästintill bilfritt! Modern Komfort och Bekvämligheter Kråkbärsvägen 11C är utrustad med moderna bekvämligheter för att göra ditt liv så enkelt som möjligt. Här hittar du både praktiska lösningar och stilrena detaljer som ger hemmet en inbjudande atmosfär. Den välskötta trädgården erbjuder dessutom en lugn oas för avkoppling och utomhusaktiviteter. Perfekt Läge Böleäng är ett lugnt och naturnära område, samtidigt som du har närhet till stadens puls. Med bra kommunikationer tar du dig snabbt och enkelt till centrala Umeå och dess rika utbud av kultur, shopping och restauranger. Garage finns i garagelänga.

  • Premium
Hjältevägen 56, Tomtebo, Umeå kommun
Hjältevägen 56, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Hjältevägen 56, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Hjältevägen 56

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
1 295 000 kr
48,6 m²
2 rum
vån 2/2
4 398 kr/mån
26 646 kr/m²

Välkommen till Hjältevägen 56, en stilfull och genomgående fräsch lägenhet som bjuder på både komfort och bekvämlighet. Belägen på andra våningen i ett tvåvåningshus, får du här en lugn och trivsam tillvaro med fantastiskt ljusinsläpp och en smakfull inredning. Denna välplanerade bostad om 48,6 kvadratmeter har allt du kan önska dig. Det ljusa och rymliga vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar, och från de stora fönstren strömmar dagsljuset in och skapar en härligt inbjudande atmosfär. Köket är modernt och funktionellt utrustat med allt du behöver för att tillaga läckra måltider, och det stilrena badrummet erbjuder en avkopplande miljö med sina fräscha ytskikt och smarta lösningar. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till natur och rekreation, samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Tomtebo är känt för sin harmoniska omgivning och goda kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till stadens puls och universitet när så önskas. Hjältevägen 56 är det perfekta valet för dig som söker ett trivsamt och inflyttningsklart boende i ett lugnt och naturnära område. Missa inte chansen att förvärva denna pärla – kontakta mig idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
Nydalavägen 16, Berghem, Umeå kommun
Nydalavägen 16, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Nydalavägen 16, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Nydalavägen 16

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Boporten
1 745 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/6
2 292 kr/mån
44 177 kr/m²

Här har du möjlighet att förvärva en ljus och välplanerad etta på 39,5 kvadratmeter i den populära bostadsrättsföreningen Skidstaven 1. Belägen på attraktiva Berghem, erbjuder denna bostad en fantastisk kombination av komfort, bekvämlighet och närhet till allt du behöver. Denna etta bjuder på ett rymligt och inbjudande vardagsrum med gott om plats för både sovdel och sällskapsytor. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus vilket skapar en ljus och öppen atmosfär. Köket är smart utformat med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter, perfekt för den matlagningsintresserade. Badrummet är fräscht och funktionellt, utrustat med badkar och förvaringsskåp. Berghem är känt för sin trevliga och lugna atmosfär med närhet till natur och rekreationsområden. Här bor du med gångavstånd till Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och stadens centrum, vilket gör detta till ett utmärkt val för både studenter och yrkesverksamma. Goda kommunikationsmöjligheter och närhet till service såsom mataffärer, gym och restauranger gör vardagen enkel och bekväm. Brf Skidstaven 1 är en omtyckt förening som erbjuder sina medlemmar fina gemensamhetsutrymmen och god ekonomi. Här finns bland annat tvättstuga, cykelrum och förråd, vilket bidrar till en bekväm boendemiljö. Kontakta mig för visning!

  • Premium
  • Hiss
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Lyktvägen 79A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Boporten
1 395 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/4
4 250 kr/mån
34 875 kr/m²

Välkommen längst upp i huset och denna kvadratsmarta lägenhet på populära Tomtebo. Här får du ett hem med sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stilrent kök som är utrustat med all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva. Badrummet är helkaklat och full-utrustat med egna tvättmöjligheter och golvvärme. God förvaring med skjutgarderob samt extra garderober. Sovalkov som inrymmer dubbelsäng på 180 cm. Bo dessutom i en trevlig och välskött förening på Tomtebo. Området präglas av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer. Bussen som stannar strax i närheten tar er till såväl till universitetsområdet som centrala stan inom kort. Här bor ni dessutom ett stenkast från omtyckta Nydalasjön. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Gustav Garvares Gata 5A, Haga, Umeå kommun
Gustav Garvares Gata 5A, Haga, Umeå kommun, bild 2
Gustav Garvares Gata 5A, Haga, Umeå kommun, bild 3

Gustav Garvares Gata 5A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Boporten
1 750 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3
3 009 kr/mån
41 667 kr/m²

Välkommen till Gustav Garvares gata 5A. Välplanerad etta belägen på populära Haga. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med en rymlig inglasad balkong som ger extra utrymme att njuta av både vår- och sommarmånaderna. Stabila Brf Umeåhus nr 8 kombinerar modern bekvämlighet med en mysig atmosfär. Lägenheten är smart planerad med ett luftigt allrum som lätt kan inredas efter dina behov, och ett stilrent kök utrustat med moderna vitvaror. Den inglasade balkongen med solläge blir snabbt en favoritplats – perfekt för morgonkaffet, kvällsmiddagen eller bara för att koppla av med en bra bok. Balkongen förlänger säsongen och ger en härlig extra yta att vistas på. Boendet ligger i en av Umeås mest eftertraktade stadsdelar. Med närhet till centrum, vackra grönområden, livsmedelbutiker har Haga också goda kommunikationsmöjligheter till skolor, NUS och universitetet. Detta är ett hem som måste upplevas på plats. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska etta. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Västerbacka 18, null, Umeå kommun

Västerbacka 18

Tomt
Umeå kommun
Boporten
395 000 kr
1 719 m² tomt

Välkommen till Västerbacka 18, en extraordinär möjlighet att förvärva en tomt om hela 1719 kvadratmeter i ett naturskönt område. Här får du en perfekt balans mellan lugn och ro, samtidigt som du har närhet till Tavelsjös bekvämligheter. Tomtens Fördelar: Generös Yta: Med sina 1719 kvadratmeter ger denna tomt dig friheten att skapa ditt drömhem med plats för både villa, trädgård och kanske ett poolområde. Naturnära Livsstil: Upplev det bästa av svensk natur med närhet till skogar, sjöar och vandringsleder. Perfekt för den som älskar friluftsliv och utomhusaktiviteter. Optimal Placering: Västerbacka 16 erbjuder en fridfull tillvaro med få grannar och minimalt trafikbuller, samtidigt som du har bekväm tillgång till lokala butiker, skolor och kollektivtrafik. Bygg Möjligheter: Tomtens storlek och form ger flexibilitet för olika byggprojekt. Här kan du låta fantasin flöda och skapa ett hem som speglar din stil och dina behov. Anslutningsavgifter betalas av köparen Kommunalt vatten kan anslutas för ca 117.000 kronor Avlopp för trekammarbrunn kostar ca 100.0000 kronor Bredband kostar 32.000 kronor El via via Umeå Energi kostar 38.125 kronor Förhandsbesked finns

Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Domarevägen 27A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
1 745 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/2
4 442 kr/mån
34 216 kr/m²

Snabbt tillträde möjligt! Välkommen till Domarevägen 27A, där modernitet och bekvämlighet möts i en fantastisk 2-rum med kök. Denna pärla, uppförd år 2019, erbjuder en exklusiv livsstil i en nybyggd och stilfull miljö. Med 51 välplanerade kvadratmeter har denna lägenhet optimerats för att skapa ett öppet och ljust boende. Det välplanerade köket är utrustat med toppmodern teknik och högkvalitativa material, vilket gör det till en fröjd för alla köksentusiaster. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, perfekt för den som älskar att experimentera med kulinariska konster. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Här finns plats för både avkoppling och underhållning, och den öppna planlösningen ger utrymme för kreativ inredning. Det generösa sovrummet är en fristad av lugn och ro, perfekt för återhämtning efter en lång dag. Lägenhetens smarta och eleganta design genomsyrar varje hörn, vilket skapar en harmonisk och trivsam atmosfär. Att bo på Domarevägen 27A innebär också tillgång till moderna bekvämligheter och faciliteter. Fastigheten är utrustad med det senaste inom säkerhet och teknik, och läget erbjuder närhet till service, shopping och grönområden. Dessutom bidrar den nya byggnadsstandarden till låga driftskostnader och minimalt underhåll. Det här är inte bara en bostad, det är en livsstil. Ta chansen att uppleva det bästa av modern boende på Domarevägen 27A – din nya drömlägenhet väntar på att bli ditt hem. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som denna unika bostad har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Mariehemsvägen 104, Mariestrand, Umeå kommun

Mariehemsvägen 104

Lägenhet
Mariestrand, Umeå kommun
Boporten
1 800 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/8
5 416 kr/mån
25 899 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till ett förtrollande boende på Mariehemsvägen 104, där drömmar om hem och harmoni blir verklighet. Beläget i den eftertraktade brf Mariestrand 1, erbjuder denna pärla en harmonisk kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Att bo i en lägenhet med dubbla balkonger är en dröm för många, och när dessa balkonger är strategiskt placerade för att fånga solen under olika tider på dagen blir boendet ännu mer attraktivt. Med sina 3 rum och kök på 69,5 kvadratmeter och sjöutsikt presenterar detta hem en idealisk plats för både avkoppling och socialt umgänge. Den välplanerade layouten skapar en öppen känsla samtidigt som varje del av hemmet har sin egen unika atmosfär. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa apparater och generösa arbetsytor, perfekt för kulinariska äventyr och gemensamma måltider. Det rymliga vardagsrummet erbjuder en inbjudande atmosfär där du kan koppla av med familj och vänner efter en lång dag. De två mysiga sovrummen utgör en fristad för avkoppling och återhämtning. Med gott om naturligt ljus och generös plats för förvaring erbjuder de den perfekta balansen mellan funktion och komfort. Denna bostad har också tillgång till gemensamma faciliteter såsom grönområden och lekplatser, perfekt för avkoppling och lek. Dess närhet till skolor, affärer och kollektivtrafik gör den till ett optimalt val för alla livsstilar. Missa inte chansen att uppleva den harmoni och bekvämlighet som Mariehemsvägen 104 har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss ta dig med på en resa mot ditt drömhem!

  • Balkong
  • Hiss
Riksvägen 52C, Teg, Umeå kommun

Riksvägen 52C

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Boporten
2 395 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 624 kr/mån
34 460 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem på Riksvägen 52C! Denna fantastiska bostad erbjuder en perfekt kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Med tre rymliga rum och en ljus, öppen planlösning på 69,5 kvadratmeter blir detta ditt ultimata boende. Brf Tegshus är en stark förening med en belåning på 4539 kr/ m2 vilket gör denna förening stark mot konjukturer. Den moderna och välplanerade köksdelen är hjärtat i hemmet, utrustad med toppmoderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Här kan du enkelt bjuda in vänner och familj för härliga middagar och minnesvärda stunder. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och skapar en inbjudande atmosfär. De tre väl tilltagna rummen ger möjligheter till både avkoppling och arbete. Med stilfulla detaljer och fina ytskikt blir varje rum en fristad där du kan trivas och skapa ditt eget personliga utrymme. Läget på Riksvägen 52C är optimalt med närhet till allt du behöver. Här har du smidig access till viktiga kommunikationsvägar och bekväm närhet till affärer, skolor och rekreation. Området erbjuder en harmonisk miljö samtidigt som du har staden inom räckhåll. Denna bostad är inte bara ett hem, det är en investering i din livsstil. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Riksvägen 52C. Kontakta oss för visning och upplev själv allt som detta fantastiska boende har att erbjuda!

  • Balkong
Timotejvägen 10, Västerslätt, Umeå kommun

Timotejvägen 10

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Boporten
1 800 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
3 795 kr/mån
29 508 kr/m²

Välkommen till Timotejvägen 10, där drömmen om ett trivsamt hem blir verklighet! Denna fantastiska 2:a på 61 kvadratmeter är belägen i det populära området Västerslätt och erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och stil. Här möts du av en ljus och öppen planlösning som genomsyrar hela bostaden. Det stora vardagsrummet är inbjudande och perfekt för sociala stunder med vänner och familj. De generösa fönstren släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Köket är stilrent och fullt utrustat med högkvalitativa apparater, vilket gör det till en kulinarisk oas för den passionerade kocken. Den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingspunkt där matlagning och umgänge smälter samman. Det rymliga sovrummet är en fristad av lugn och ro, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Här finns gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler, och de stilfulla detaljerna ger rummet en touch av lyx. Badrummet är smakfullt utformat med moderna bekvämligheter och en snygg finish. Här kan du njuta av avkopplande stunder och skapa din egen lilla spa-oas. Lägenheten har också en balkong där du kan njuta av soliga dagar och kvällar med en fantastisk utsikt över omgivningarna. Perfekt för att sippa på morgonkaffet eller ta en kvällsdrink. Området Västerslätt är känt för sitt lugna och gröna läge samtidigt som det är nära till allt du behöver. Här finns bra kommunikationer, grönområden, och bekvämligheter som mataffärer och restauranger inom bekvämt avstånd. Denna lägenhet på Timotejvägen 10 är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Ett tillfälle att skapa minnen och trivas i en trivsam miljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck ditt nya drömhem!

  • Balkong

Visar alla 22