Mäklare Sofie Näslund

Sofie Näslund

Om mig

Efter mina 17 år inom försäljning vet jag hur viktigt det är att skapa ett mervärde för kunden. Därför lägger jag stor vikt i att både säljare och köpare ska bli nöjda. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och anser att ingen utmaning är för stor. Du som säljare ska känna dig trygg och veta att jag behandlar din bostad precis som om det vore min egen. Är du nyfiken på vad din bostad är värd? Hör av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte! Vänligen // Sofie, 0703869873

Mäklarens försäljning på Hemnet
Donners gränd 2, Sandåkern, Umeå kommun
  • Imorgon kl 11:30
Donners gränd 2, Sandåkern, Umeå kommun, bild 2
Donners gränd 2, Sandåkern, Umeå kommun, bild 3

Donners gränd 2

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
Boporten
3 895 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 3/4
5 930 kr/mån
39 543 kr/m²

Välkommen till Donners gränd 2, en fantastisk fyrarummare med genomgående ljusa ytskikt och ekparkettgolv. Interiört bjuds du på en planlösning som låter varenda kvadratmeter komma till sin fulla rätt. Lägenheten erbjuder tre sovrum, ett stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt gästtoalett och klädkammare. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning bidrar tveklöst till den höga trivseln. Här finns plats för det stora sällskapet. Fönster placerade i tre väderstreck fyller rummet med naturligt ljus. Köket är utrustat med en praktisk köksö, perfekt för sociala tillställningar eller familjemiddagar. Utöver detta kan du njuta av den stora inglasade balkongen på hela 14 kvm i söderläge. Här kan många timmar spenderas från tidig vår till sen höst. Beläget i ett eftertraktat område, är du bara en kort promenad från Umeå city, med närhet till Tvärån och de vackra promenadstråken längs älven. Ett perfekt boende för dig som söker efter lugna kvarter men ändå vill bo med närhet till både city och rekreationsområden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skidspåret 13, Berghem, Umeå kommun
  • Mån 29 apr kl 12:30

Skidspåret 13

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Boporten
2 195 000 kr
69 m²
3 rum
vån 5/6
4 263 kr/mån
31 812 kr/m²

Välkommen till Skidspåret 13! Här erbjuds en fin trea, belägen högt uppe i huset. Bostaden erbjuder inte bara en fantastisk utsikt utan också ett hem fyllt av ljus och rymd tack vare de genomgående ljusa ytskikten. Det helkaklade badrummet är både praktiskt och lätt att underhålla. I köket, som rymmer en mysig matplats, kan du njuta av många trevliga middagar med familj och vänner. Det härliga vardagsrummet inbjuder till avkoppling och social samvaro. Ett av sovrummen har dessutom fördelen av en utgång till den inglasade balkongen, där du kan njuta av lugnet oavsett väder. Beläget i ett fint område med närhet till Umeå centrum, har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Och med en stabil förening med låg månadsavgift kan du känna dig trygg i ditt nya hem. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tegsvägen 1E, Teg, Umeå kommun

Tegsvägen 1E

Radhus
Teg, Umeå kommun
Boporten
4 495 000 kr
117 m²
5 rum
145 m² tomt

Välkommen till Tegsvägen 1E, ett fint radhus beläget på en eftertraktad gavel med en inbjudande atmosfär. Här möts du av genomgående parkettgolv som sträcker sig genom hela hemmet och skapar en varm och välkomnande känsla. Nedre plan har dessutom vattenburen golvvärme. Bostaden har två helkaklade badrum, ett fint kök med matplats samt separat tvättstuga. Här finns också ett härligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Alla fönster i bostaden ramas in med fönsterbrädor i marmor. Med tre sovrum finns det gott om plats för både familj och gäster. Dessutom finns arbetsrummet som också kan fungera som ett mindre sovrum. Uteplatsen i västerläge bjuder in till soliga dagar och avkopplande kvällar. Och som en del av samfälligheten ingår en carport, vilket ger dig bekvämligheten av skyddad parkering. Här finns även ett förråd i anslutning till carporten som ger er extra förvaring. Bostaden ligger i ett barnvänligt område med närhet till både förskola och skola. Bra bussförbindelser finns. Missa inte chansen att göra detta radhus till ditt nya hem.

Fiskestigen 1, Holmsund, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Fiskestigen 1, Holmsund, Umeå kommun, bild 2
Fiskestigen 1, Holmsund, Umeå kommun, bild 3

Fiskestigen 1

Radhus
Holmsund, Umeå kommun
Boporten
3 495 000 kr
159 m²
5 rum
544 m² tomt

Varmt välkomna till Fiskestigen 1, där ett ljust och rymligt radhus väntar på att bli ditt nya hem. Detta charmiga gavelradhus är en verklig pärla i området, med sin välkomnande fasad och en tomt som erbjuder både privatliv och möjligheter till trädgårdsodling och lek. Den egna bastun är en lyxig tillgång som lovar avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Inomhus finner du generösa sällskapsytor som är perfekta för att underhålla gäster eller bara njuta av familjens sällskap. Köket, som är hjärtat i hemmet, är både rymligt och praktiskt med moderna vitvaror, rikligt med förvaringsutrymmen som inkluderar en fin förvaringsmöbel som löper längs ena väggen. Den mysiga kaminen i vardagsrummet erbjuder inte bara värme utan också en atmosfär av hemtrevnad och mysfaktor. De fyra sovrummen är smart planerade för att maximera utrymmet och ge varje familjemedlem eller gäst sitt eget privata utrymme. Uteplatserna på både fram- och baksidan av huset är designade för att du ska kunna njuta av solen och den friska luften närhelst du önskar. På framsidan välkomnar en charmig veranda dig och dina gäster, medan baksidan har en rymlig terrass som är perfekt för grillkvällar och sociala tillställningar. Området runt Fiskestigen karaktäriseras av sin vänliga atmosfär och gemenskap, med närhet till skolor, butiker och naturupplevelser. Cykelvägar och promenadstråk inbjuder till aktiva dagar. Med enkel tillgång till huvudvägar och kollektivtrafik är detta hem också idealiskt för pendlaren. Missa inte chansen att göra Fiskestigen 1 till ditt drömhem, där varje dag erbjuder en möjlighet att leva livet fullt ut. Välkommen hem.

  • Premium
Mariehemsvägen 15A, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 15A

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Boporten
1 395 000 kr
46 m²
1 rum
vån 3/3
2 658 kr/mån
30 326 kr/m²

Välkommen till Mariehemsvägen 15A, en rymlig och välplanerad etta på 46 kvadratmeter som erbjuder ett bekvämt boende med alla moderna bekvämligheter. Lägenheten har ett separat kök utrustat med diskmaskin, vilket gör matlagningen både enklare och roligare. Från köket har du tillgång till en mysig balkong där du kan njuta av den friska luften. Det stora rummet är smart designat för att rymma både en säng och en soffa, vilket gör det till den perfekta platsen för både vila och sociala tillställningar. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med en rymlig klädkammare och en garderobsvägg som hjälper dig att hålla ordning och reda. Belägen i en populär förening är detta hem bara ett stenkast från lokala mataffärer och gym, vilket gör det enkelt att leva ett aktivt och bekvämt liv. Dessutom är närheten till busshållplatsen ett stort plus, vilket ger snabb och enkel tillgång till resten av staden. Välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5