Sergels väg 9 B

Ribersborg, Malmö kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 8, hiss finns
Byggår
1954
Förening
BRF Stjärnehus 3 i Malmö
Om föreningen
Avgift
4 215 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
46 772 kr/m²

Huskänsla i hjärtat av Ribersborg!
Nu finns en sällsynt chans att förvärva en renoverad trerummare på markplan med en fantastisk uteplats, som gränsar mot föreningens stora gård. Huskänslan förstärks av att altandörren (utbytt 2015) kan låsas från båda håll vilket innebär att man direkt från uteplatsen kan gå mot Ribersborgs vackra strand och ta ett salt dopp. På uteplatsen finns gott om plats för grill, växter, sitt- och soffgrupp.

Väl inne i lägenheten möts vi av ett rymligt vardagsrum i vinkel. Perfekt planerat med t.ex. soffgruppen i vinkeln mot uteplatsen och möjlighet till stort matbord i andra delen. Vidare finns två bra sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och garderober. Köket är uppfräschat original som målats 2018 och har nyare vitvaror. Modernt badrum som renoverades 2018 med vitt kakel och grått klinkergolv. I dagsläget ett badkar som kan ändras till duschhörna för den som önskar.

BRF Stjärnehus 3 är en stabil föreningen med låga avgifter. Föreningen äger marken och har gjort många stora renoveringar senaste åren.
På Sergels väg bor du i hjärtat av Ribersborg med badrocksavstånd till havet, närhet till fantastiska restauranger samt förskolor.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Peter Svensson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Peter Svensson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
0727-44 98 61