Nyproduktion

BRF Kilen , Fridhemsvägen lgh 124

Ronneby kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77,5 m²
Våning
2 av 6
Avgift
4 580 kr/mån
Pris/m²
25 742 kr/m²
Nyproduktion

Stor rymlig gavellägenhet med 3 rum och kök. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Från lägenhetens största sovrum finns utgång till balkongen som ligger mot sydöst. Det stora sovrummet har dessutom en klädkammare som ger extra plats för förvaring. Lägenheten har parkettgolv på samtliga golv. Badrummet är inrett med klinker och kakel.
Se mer om utrustning och utförande under dokument Rumsbeskrivning.
Denna lägenhetstyp finns det fyra av i föreningen.

Ta chansen att flytta in i en av dessa nyproducerade bostadsrättslägenheter på bästa läge alldeles intill Ronnebyån.
C4 Hus bygger med social hållbarhet i fokus, här ska man vilja bo länge och trivas oavsett om man är gammal eller ung, som familj eller ensamstående, vilket speglas både i lägenheterna och på utemiljön. De 34 lägenheterna har 2 eller 3 rum med varierande storlek från 50,7 – 88 kvm. De största byggs som radhus i en våning med egen täppa, dessa går även att göra till 4 rok.
Alla bostäderna är väl utrustade och har generösa ljusinsläpp med öppna och genomtänkta planlösningar. Genomgående moderna och hållbara materialval både ut- och invändigt. Dessutom kan du påverka din standard ytterligare genom ett antal tillvalsmöjligheter.

I alla lägenhetshus finns det hiss och en gemensam mysig innegård.
Området med utemiljön skapas med en kombination av modern arkitektur och lättillgänglighet tillsammans med gemensamma ytor som lekplats, grillplats och en liten grön park mot ån så det finns plats för både umgänge och avkoppling. Du har även all bekvämlighet inom räckhåll då området ligger endast några hundra meter från Ronneby centrum och med Resecentrum alldeles intill blir det lätt att pendla.
Vatten och värme ingår i månadsavgiften men beräknas enligt en schablon och avräknas varje år för varje lägenhet efter förbrukning.

Bostadsrätterna säljs till fast pris, så först till kvarn gäller!

Varmt välkommen att höra av er för mer information, ni når oss på 0457-633 600 eller via mail [email protected]

Se även projektets hemsida under Projekthemsida högre upp i denna annonsen eller https://brfkilen.c4hus.se/
Om ni går in på Lägenhetesväljaren kan ni se information om lägenheterna samt se vilka lägenheter som fortfarande är till salu.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby

Kontakt

Linda Björnlund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
Mäklare Linda Björnlund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
0703-22 95 21