Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Björnlund

Linda Björnlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindvägen 6, Kallinge, Ronneby kommun

Lindvägen 6

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
790 000 kr
101 + 56 m²
4 rum
1 198 m² tomt

Villa som ligger centralt i Kallinge intill skola och förskola. Huset har tre sovrum, vardagsrum med utgång till baksidan, kök med plats för matbord för 4 samt badrum med badkar. Huset har fräschats upp med nya ytskikt inför försäljningen vilket gör att det bara är att flytta in. I källaren finns förrådsutrymme samt tvättstuga med tvättmaskin, toalett och duschkabin. Utöver det finns pannrum med pelletspannan som värme huset via vattenburen värme. Huset passar er som vill flytta rakt in men renovera efter eget tycker efter hand. Huset ger ett fräscht intryck och har lättskött fasad med kalksandstegel och bra uppvärmning via vattenburen värme. Fastigheten säljs med friskirvningsklausul, vilket innebär att ägarna inte står ansvarig för sk.a. dolda fel. Besiktning är utförd på husets.

Vesslevägen 5, Kallinge, Ronneby kommun

Vesslevägen 5

Radhus
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 150 000 kr
113 + 17 m²
4 rum
560 m² tomt

Välkommen till en 1-plans villa på Vesselvägen 5 mitt i Kallinge. Huset har stort rymligt vardagsrum med braskamin och plats för stor matbord och soffgrupp. Söker ni en villa med fler än tre sovrum så går varsdasgrummet att dela av så flera rum bildas. Villan har även kök från 2010 med uterum utanför, tre sovrum samt ett badrum helrenoverat 2009 och Wc vid entrén Huset kan behöva lite uppdatering av ytskikt men är annars i gott skick. Huset fick ny panel och tilläggsisolerades 2012 och flertalet av fönsterna är utbyta i huset. Infarten har plats för 4 bilar samt att här finns en carport med förråd intill Baksidan har trädäck samt ett spabad från 2015 och tomten är lättskött. Tillträde önskas 1 juli

Ellebäcksvägen 3, Kallinge, Ronneby kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00

Ellebäcksvägen 3

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 395 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
820 m² tomt

Villa i Kallinge som byggts om för att rymma även stora familjen. Entréplan har idag fyra sovrum, badrum och kök med plats för stort matbord. Från köket kommer ni ut till uterummet på husets baksida. Källaren har vardagsrum/tv-rum samt rymligt tvättstuga, badrum, samt två förrådsrum (vara ena förut varit sovrum). Villan värms med vattenburen värme till el-panna och huset dränerades 2017. Huset har löpande renoverats och byggts om men har även flera delar i original. Därför passa denna villan er som vill ha något som ni kan flytta rakt in i men sedan renoveras löpande efter eget tycke och smak Tomten har odlingsbäddar för den trädgårdsintresserade och på baksidan hittar ni kvällssolen på uteplatsen. Garaget har plats för en bil. Bakom huset finns en lugn återvändsgata och i området finns lekplats. Gångavstånd till skola och mataffär.

  • Plus
Lindblomsvägen 2e, Ronneby stad, Ronneby kommun

Lindblomsvägen 2e

Lägenhet
Ronneby stad, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 980 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
5 919 kr/mån
24 444 kr/m²

Helt nybyggd 3:a på 81 kvm på Lindblomsvägen. Vill du vara den första som flyttar in i denna välplanerade 3:a med egen inglasad uteplats? Totalt bygger föreningen fyra lägenheter som planeras att ha inflyttning juni/juli 2024. Samtliga lägenheter har egen ingång på framsidan och inga trappor. Över ingången finns ett praktiskt skärmtak som skyddar mot regniga dagar. Lägenheten är välplanerad med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med utgång till den inglasade balkongen och uteplatsen utanför. Köket är från Marbodal och stilfullt inrett med släta vita luckor samt utrustat med spishäll, diskmaskin, inbyggd ugn samt kyl och frys i fullhöjd – samtliga maskiner från Siemens. Vardagsrummet har plats för både köksbord och soffgrupp, och här finns utgången till den inglasade uteplatsen. Lägenheten har två sovrum, och sovrummen är inredda med tre respektive två garderober. Utanför sovrummen, i anslutning till badrummet, finns även en klädkammare. Både sovrummen och vardagsrum/kök har ekparkett. I hallen finns en garderob för ytterkläder, och på golvet ligger slitstarkt klinker. Badrummet är inrett med klinker och kakel samt dusch, toalett, handfat och badrumsmöbler. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Framför lägenheten ligger en liten trädgård i söderläge som är insynsskyddad med hjälp av häck och avskärmande staket. Passar perfekt för er som vill bo praktiskt i en lägenhet men ändå vill kunna gå ut på en lättskött uteplats vid lägenheten. Här finns även ett förråd till lägenheten, Ge er själva lyxen att flytta in i en nybyggd lägenhet i en väletablerad förening med god ekonomi. Trots att lägenheten har egen tvättmaskin/torktumlare finns det en gemensam tvättstuga i föreningen som kan användas vid behov. För mer information, kontakta mäklaren, samt titta på bilagor under dokument. Planlösningen ligger under dokument.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Åldermansvägen 27, Kallinge, Ronneby kommun

Åldermansvägen 27

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
2 200 000 kr
122 + 54 m²
4 rum
1 706 m² tomt

Villan ligger med mycket bra läge sist på gatan med utsikt över öppna marker bakom huset. Den perfekta kompromissen mellan att bo på landet och i samhället. På grund av husets höga läge får man en fin utsikt över åkermarken och lövskogen bakom huset. Huset har genomgått totalrenoveringar de senaste åren och är inrett i smakfulla färger och moderna val. Entréplanet har idag kök och vardagsrum i öppen planlösning med utsikt mot husets baksida. Härifrån kommer du ut till flera av husets många uteplatser vilket gör att du kan följa solen eller skuggan beroende på vad du föredrar. Entréplanet har även ett stort badrum samt ett rymligt sovrum. Sovrummet har tidigare varit två sovrum men har på senare år gjorts om till ett stort. Källarvåningen/sutturängplanen har två till tre sovrum, tvättstuga, stort badrum med plats för både jacuzzi eller badkar för den som önskar; idag är det inrett med dusch. Om ni har egen verksamhet eller ungdomar finns här en separat dörr till källaren. Huset värms effektivt med luft/vatten och elförbrukningen kommer från solcellerna på boningshuset. Solcellerna producera ca 12 000 kWh per år. Tomten är väldigt genomarbetad med planerade rabatter, flera uteplatser och ett spabad som är insynsskyddat med fin utsikt. Garaget är ett dubbelgarage med elportar och plats för förvaring. På uppfarten finns det plats för ytterligare flera bilar

Sandviksvägen 11, Aspan, Ronneby kommun

Sandviksvägen 11

Fritidshus
Aspan, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
800 000 kr
38 m²
2 rum
530 m² tomt

Välkommen till vackra Aspan och denna stuga med gäststuga på arrendetomt. Från stugan går ni snabbt ner till havet ( ca 300 m) med sandstrand och tomten gränsar mot skog i två väderstreck. Huset har fått nya fönster sen bilderna är tagna och har numera isolerglasfönster. Huset är en liten mysig stuga med enkel standard med "uterum", litet arbetskök, vardagsrum med eldstad samt ett mindre sovrum. Utanför ligger ett gäststuga och bakom huset har det 2010 byggts en byggande med tvättstuga, dusch, bastu, WC och förråd. Stugan har fiber indraget vilket gör att stugan har säker uppkoppling för eventuella Team/Zoom möte om ni väljer att jobba i lugnet på Aspan en vårdag istället för i hemmet. Tomten är en lättskött tomt med gräsmatta och staket runt. Här finns även en liten jordkällare. Tomten ligger skyddat inne på en liten tvärsomväg. Åt två håll har man skog vilket skapar en mysig tomt med naturen inpå knuten. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Aspan ligger ca 10 minuter från Ronneby som har tågstation med tåg mot Karlskrona samt Köpenhamn 1 gång i timmen. Aspan är en trevlig område med största delen sommarstuga men även permanentbostäder. Vacker natur med stigar i både skog och längs med havet och här finns flera badstränder.

Prästlyckevägen 14, Gamla Hulta, Ronneby kommun
  • Budgivning pågår

Prästlyckevägen 14

Villa
Gamla Hulta, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
950 000 kr
98 + 20 m²
5 rum
676 m² tomt

Är du intresserad av att bo i ett eftertraktat villaområde, med gångavstånd till resecentrum, skolor och Ronneby torg? Då har du möjligheten att förvärva denna 1,5-plansvilla som erbjuder stora möjligheter! Huset passar er som vill renovera efter eget tycke och smak. Villan har 3-4 sovrum, ett vardagsrum med en kakelugn, ett rymligt kök med matplats, wc och tvättstuga på entréplanet. På ovanvåningen finns ett badrum samt två rum, varav ett är ett genomgångsrum. Huset har även ett uterum och ett soligt trädäck där du kan njuta av härliga sommardagar. Mellan uterum och garaget finns en insynskyddad uteplats med pergola med en vinranka som tak. Trädgården har mycket att erbjuda med bl.a. flera vinrankor, fikonträd, blommande perenner och många tulpaner samt växthus. På fastigheten finns även ett fristående garage med verkstads- och förrådsutrymme. Beläget på en hörntomt, omgiven av en grönskande trädgård. Huset är besiktigat och besiktningsprotokollet finns tillgängligt under dokumentfliken. Vid överlåtelsen kommer säljaren att teckna försäkring mot dolda fel.

Spjälkövägen, Spjälkö / Dragsnäs, Ronneby kommun

Spjälkövägen

Tomt
Spjälkö / Dragsnäs, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
495 000 kr
2 264 m² tomt

Välkommen till Spjälkö/Saxemara! Här har ni möjlighet att bygga ert eget drömboende med närhet till havet! Två tomter redo att bebyggas i vackra Spjälkö. Tomten Spjälkö 1:80 är 1 500 kvm och Spjälkö 1:81 på hela 2 300 kvm ger er gott om plats att utforma trädgården efter eget tycke. Se karta under dokument. Tomterna är naturtomter med varierande höjder och är för närvarande bevuxna med träd. Högst upp ligger en bergknalle. Från tomten har ni endast cirka 600 meter ner till havet samt till Saxemara skola. I Saxemara finns både en skola för åldersgruppen F-6, ett café, en kyrka, café/affär samt flera badställen. För er som gillar båtlivet finns Saxemara båtklubb och Nyströms brygga. Tomten passar er som uppskattar att bo nära vacker natur, samtidigt som ni bara vill ha några minuters avstånd till Ronneby. Från Ronneby tar ni er enkelt till både Malmö och Köpenhamn med tåg, eller till Stockholm från Kallinge flygplats. Det finns ett förhandsbesked för tomten gällande ett bostadshus på 160 kvm med ett garage på 30 kvm. Ni hittar förhandsbeskedet under dokument. Tomten ligger utanför detaljplanerat område, men inom sammanhållen bebyggelse. Det går bra att besöka tomterna själva men ni kan även kontakta mäklaren för en visning på plats.

Visar alla 8