Hamngatan 5

Sandvik, Borgholms kommun Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Sandvikshamn
Om föreningen
Avgift
2 731 kr/mån
Driftkostnad
10 500 kr/år
Pris/m²
42 500 kr/m²

Drömboende bara 50 meter från havet och hamnen i kustidyllen Sandvik! Mycket charmigt kalkstenshus om 3 rum och kök, helrenoverat 2010 och ommålat 2021. Ett boende passande för såväl fritids- som åretruntbostad med bekväm närhet till hav, bad, hamn, restauranger och affärer! Trivsamt och tilltalande inrett med en blandning av gammaldags charm och modern inredning. Här möts på ett fint sätt moderna inslag som spiraltrappa av stål, specialdesignad bardisk, modernt kök med vitmålade och putsade kalkstensväggar med djupa fönsternischer och vackra kalkstensgolv. Allt fräscht och nymålat. Stor altan mot havet!

Ett bekvämt boende inom den nybildade bostadsrättsföreningen Brf Sandvikshamn, i föreningen finns totalt 11 lägenheter varav sex är nybyggda.

Sandvik är i mångas tycke den allra vackraste kustbyn här på vår ö. Det är lätt att förstå varför när du kommer hit och möts av den vackra naturen med härliga strövområden över alvarmarker och utmed den karga stenkusten, den fina fiske-/gästhamnen, badstranden och hamnmiljön med tre restauranger, glass/gelatoservering, strandkiosk och en välsorterad året runt öppen ICA butik och lagom mycket med folk.

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB Borgholm

Kontakta mäklaren

Anders Törnqvist

Ölandsmäklaren AB Borgholm
Mäklare Anders Törnqvist, Ölandsmäklaren AB Borgholm
0706338809
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Prestation - Mäklarföretag

Guldhemmet 2020