Ångaren Ernas Gata 9

Sannegården, Göteborg Se på karta

4 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
92 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2007
Förening
Riksbyggen BRF Ångaren Artemis
Om föreningen
Avgift
6 643 kr/mån
Driftkostnad
7 000 kr/år
Pris/m²
46 739 kr/m²
Antal besök
3 550
Dagar på Hemnet
22

Mitt i Sannegårdshamnens fantastiska miljöer på en lugn återvändsgata kan vi nu erbjuda detta ljusa, rymliga boende med gavelläge. Här är genomgående välskött med rymliga sällskapsytor där kök och vardagsrum hänger ihop i öppen planlösning vilken även angränsar till en stor inglasad balkong att nyttja stora delar av året. Här finns även två rymliga sovrum där båda har lyxen av egen klädkammare. Den större klädkammaren har till och med fönster, vilket ger känslan av ett extra rum och kan således användas som kontor eller barnkammare, tack vare en stor garderobsvägg i detta sovrum lämpar sig detta extra bra. Förvaring erbjuds även via ett ovanligt stort förråd i källaren om hela 11 m². Bostadens badrum är även det välskött och här är det utrustat med praktisk tvättavdelning för enklare vardag.

Föreningen erbjuder fina faciliteter i form av gästlägenhet i samma uppgång, tvättstuga, prisvärt garage med laddningsmöjligheter samt en välskött innergård. Har du eller funderar du på att skaffa dig en båt? Då finns även det stora möjligheter till att få hyra en båtplats nere i hamnen till en relativt låg kostnad.

Vill även du njuta av livet med Sannegårdshamnen som granne? Tveka inte att kontakta Jonas Lindquist för mer information!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.