Kaptensvägen 19

Sävar, Umeå Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Sävarån
Om föreningen
Avgift
4 573 kr/mån
Pris/m²
24 295 kr/m²

Nyproduktionskänsla i Sävar! Här har du möjligheten att förvärva en trea i toppklass, där du omges av en fantastik innergård och den härlig känslan av lantlig idyll är påtaglig. Om du förvärvar denna pärla på Kaptensvägen 19 får du bland annat två rymliga rum, helkaklat badrum samt ett kök som samspelar i en öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet. Balkongen ligger i soldränkt läge vilket bjuder in till trevliga middagsbjudningar.

Brf Sävarån är en bra förening och bebyggelsen av dessa lägenheter startade under 2017. Varje lägenhet har en car-port dedikerad för sig, och även om kostnaden tillkommer utöver hyran är det en stor fördel att veta vart bilen kan stå parkerad.

Från centrala stan tar du dig till Umeå på ca 15 minuter viket gör att du här kan kombinera de bästa av båda världar där närheten till citys puls och känsla av att bo på landsbygden går hand i hand. Från lägenheten har du ett stenkast till närmast matvaruhandel vilket gör läget på lägenheten ypperligt. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 28
    sep
    Mån 28 sep kl. 17:30–18:00
    Vi håller nu bokade visningar. Tiden du bokar är avsedd för dig, så meddela därför i god tid om du inte kan närvara.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.