Stenbrohultsvägen 107

Sävja, Uppsala Se på karta

1 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Byggår
1992
Förening
BRF Skogsblomman i Uppsala
Om föreningen
Avgift
5 814 kr/mån
Pris/m²
14 865 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en utav föreningens läckraste lägenheter belägen på våning 2 helt utan insyn! Här bo ni med närhet till Uppsala centrum i en lugn och harmonisk atmosfär med naturreservatet ”Lunsen” precis utanför dörren.

Här bor ni i en mycket attraktiv och aktiv förening med låg belåningsgrad och många avklarade renoveringar. Föreningen erbjuder både ett bekvämt boende med hiss från markplan och en rad aktiviteter för medlemmarna. I föreningens gemensamma utrymmen finns bland annat gästrum och matsal för privat sällskap för den som vill umgås med släkt och vänner. Aktiviteter som erbjuds är bl.a. gymnastik, bordtennis, bastu- och jacuzzibad, bridge, biljard, vävning, sömnad och snickeri.

Bostaden som nu saluförs har en yta om 74 kvm som fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i de platsbyggda garderoberna, ett välplanerat kök med goda ytor för matkonst och förvaring. I köket finns plats för en större matsalsmöbel där ni kan tillsammans med nära och kära avnjuta goda måltider. Från köket kan ni ta er ut till den stora och mysiga balkongen med utsikt över trädtopparna och med ett ostört och insynsskyddat läge.

Vidare finner ni två ljusa och rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett luftigt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns det plats för både sällskapssdel och även arbetshörna. Ett helkaklat badrum med klinkerlagt golv och dusch.

Några hundra meter från Skogsblomman finns Sävja vårdcentral, apotek, kommunalt bibliotek samt kommunens Träffpunkt Sävja, en mötes- och träningsplats för seniorer. En närlivsbutik finns på gångavstånd. Närmaste större affär, ICA Supermarket, finns i Vilan. I "Boländerna" några km bort - med bussförbindelse från dörr till dörr, finns ett affärscentrum med bl a City Gross, COOP, IKEA-varuhus och Systembolag.

Välkomna till Stenbrohultsvägen 107 - Bostaden som upplevs bäst på plats!

KRAV FÖR MEDLEMSKAP I FÖRENINGEN:

Den som äger en lägenhet på Skogsblomman blir efter ansökan medlem i bostadsrättsföreningen. Medlemskap beviljas av föreningens styrelse.

Till medlem kan antas fysiska aktiva personer från 55 år. Ett par kan beviljas medlemskap, om en uppfyller ålderskravet.

Dessutom gäller att man som nyinflyttad ska vara villig och ha fysiskt förmåga; att hålla utgifterna nere genom att dels sitta som mottagare av matkuponger, dels delta i kvällvandringen samt iaktta de föreskrifter, som är framtagna för allas trivsel.

Läs mer hos mäklaren
Notar