Ekholmsvägen 250B

Skärholmen, Stockholms kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1989
Förening
Riksbyggen BRF Stockholmshus nr 47
Om föreningen
Avgift
5 547 kr/mån
Pris/m²
25 094 kr/m²

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna nyrenoverade bostaden högt upp i huset med begränsad insyn! Bostaden erbjuder 79.5 väl genomtänkta kvm som är fördelade på 2 sovrum, kök, hall, stort helkaklat badrum samt ljus och luftigt vardagsrum med direkt anslutning till den soldränkta balkongen (sydväst-läge) i högt och fritt läge med milsvid utsikt! Ett hem att trivas i helt enkelt.

Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden, Mälaren (Sätrabadet), skolor och förskolor. Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och Caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m.

Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter.

Stabil förening med god ekonomi!

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hägersten

Kontakta mäklaren

Yousif Gorges

HusmanHagberg Hägersten
Mäklare Yousif Gorges, HusmanHagberg Hägersten
073-266 66 33