Pyrolavägen 28, 4 tr-Accepterat pris

Skärsätra, Lidingö kommun Se på karta

3 695 000 kr

3 995 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 11, hiss finns
Byggår
1962
Förening
HSB BRF Skärsätra i Lidingö
Om föreningen
Avgift
3 712 kr/mån
Pris/m²
53 165 kr/m²

-Stor inglasad balkong i härligt västerläge med milsvid utsikt över trädtoppar och Stockholms inlopp
-Högt och fritt läge
-Nyligen utfört stambyte
-Nyrenoverad stor tvättstuga precis utanför dörren
-Fint gym i samma byggnad som tvättstugan
-Även garaget ligger i samma byggnad som tvättstugan
-Parkeringsplatser intill huset
-Närhet till kommunikationer, skolor och all tänkbar service

Nu finns chansen att sätta sin prägel på hemmet!
Ett stenkast i från populära Lidingö saluhall i Skärsätra centrum samt Stockholms glittrande vatten ligger denna ljusa och mycket trevliga 3:a.
Lägenhetens badrum och separat wc är i mycket gott skick och renoverades i samband med stambytet 2014-2016. Lägenheten har vårdats med kärleksfull respekt och har ett visst renoveringsbehov. Vilket öppnar upp för en unik möjlighet att skapa en alldeles egen oas med milsvid utsikt och närhet till allt. Den stora inglasade balkongen i bästa västerläge med sol tills den går ner i horisonten blir en naturlig favoritplats stor del av året.

Bosten ligger i Brf Skärsätra som är en äkta och stabil bostadsrättsförening som bildades 1960. Fastigheten förvärvades 1971 och föreningen äger marken. Adresserna är Pyrolavägen 9-15, 19-55, och 20-64. Föreningen består av 604 bostadsrätter samt ca 30 lokaler. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem. Köparen måste bli medlem i HSB för att godkännas som medlem i föreningen. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Protector. Från och med 2019 har bostadsrättsföreningen tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Lugnt och attraktivt läge på Populära Lidingö med närhet till det mesta. Skärsätra är en stadsdel från sextiotalet som ligger på Lidingös södra del. Lidingö är känt för sina fina grönområden och i närheten finns åtskilliga promenadstråk. Långängens friluftsområde är en del av Långängen-Elfviks naturreservat. Inte långt bort ligger Kottlasjön som är perfekt för bad sommartid och som på vintern har plogad skridskobana. Pyrolavägen, som faktiskt är Lidingös mest krogtäta gata, har förutom omtyckta thailändska restaurangen Krua Thai och pizzerian Cleopatra även café O´Leos med microlivs. Restaurang Lidingö saluhall som även säljer delikatesser är en stor magnet för Lidingöborna. Saluhallen serverar också lunch på veckodagarna. I närheten ligger både Willys och Ica Kvantum. I närområdet ligger både kommunala och fristående förskolor. Grundskolan Skärsätra skola erbjuder platser från förskoleklass till och med åk 6. På kommunikationsavstånd ligger åtskilliga såväl kommunala som fristående förskolor och skolor.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta mäklaren

Elenore Lövgren

Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Mäklare Elenore Lövgren, Mäklarhuset Stockholm Innerstan
0704564641

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas