Nyproduktion

Kommande projekt: Netzéns väg

Smygehamn, Trelleborgs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Uteplats
Ja
Pris/m²
25 253 kr/m²
Nyproduktion

Äntligen nyproducerade bostadsrätter i Smygehamn. Denna fantastiska idyll precis vid kusten i Trelleborgs kommun. Sveriges sydligaste samhälle. Vid Netzéns väg bor du i grönskande och lummiga omgivningar, och har endast ett par minuter ner till Smyge Havsbad. Det bästa av två världar - skog och hav!

Smygehamn byggdes upp med hjälp av fiske, handel och kalkindustri. Ett kulturarv som fortfarande går att finna i samhället med bevarade kalkugnar, en levande hamn med ett fiskrökeri och ett köpmansmagasin med full kommers under sommaren.

I dessa fina omgivningar uppför Trelleborgshem ett nytt bostadsområde. En bostadsrättsförening med parhus i både 1 och 2 plan i varierande storlekar. 3rok på 79 kvm i 1 plan, 4rok på 110 kvm i två plan, och 5rok på 120 kvm i två plan. Välplanerade och funktionella bostäder med genomgående kvalitativa materialval. Utomhus bjuder bostäderna, förutom den fantastiska omgivningen, på dubbla uteplatser, biluppställningsplats och förråd.
Här lever du husdrömmen i praktiskt bostadsrättsformat!

Till Netzéns väg flyttar du om du vill bo på havsnära läge, uppleva den härliga byakänslan, och samtidigt ha både Västerlen, Österlen, Trelleborg och Malmö på rimligt avstånd. Såvida du inte redan är en Smygebo såklart. Då lämnar du inte i första taget. Då flyttar du hit och vet redan hur bra det är.

Projektet består totalt av 42 stycken bostäder. Boenden från 1.995.000:- (frånpriser i projektet är preliminära) Beräknad inflyttning under kvartal 1, 2024. Missa inte denna chans. Låt oss hjälpa dig att hitta en bostad att längta hem till. Lämna en intresseanmälan redan nu så håller vi dig informerad.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Trelleborg

Kontakt

Daniel Lundin

Fastighetsbyrån Trelleborg
Mäklare Daniel Lundin, Fastighetsbyrån Trelleborg
070-146 92 95