Albrektsvägen 19 lgh 1004

Söder, Norrköpings kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Avgift
1 148 kr/mån
Driftkostnad
20 663 kr/år
Pris/m²
45 764 kr/m²

Varmt välkomna till Albrektsvägen 19, en modern och central trea om 72 kvm från 2018 med utmärkt planlösning och inglasad uteplats i sydväst!

Här bor ni centralt mittemot Norrköping Centralbad, omtyckta Vasaparken samt med gångavstånd till Norrköping citykärna där ni finner ett rikt affärs-, restaurang- och uteliv. I närområdet finns förskolor, skolor, skog, matbutiker, ridhus och goda kommunikationer med buss, spårvagn och cykel.

Här blir ni en del av samfälligheten Vattenkannan där ni betalar en låg samfällighetsavgift samt driftkostnad. I samfälligheten är ni gemensamt ansvariga för era gemensamma utrymmen och intressen. Här finns gemensam grill och sittplatser på innergården samt möjlighet att hyra garage som ni smidigt tar er till från fastigheten med hiss. I föreningen ges även tillgång till gemensamhetslokal. Bredband 250MB och TV via fiber ingår i den låga månadsavgiften.

Föreningen förvaltas idag av Gunnar Gunnarssons Fastighets AB samt Tesåb AB som ansvarar för in- och utvändig fastighetsskötsel. Ägarlägenheter regleras av Jordabalken då det är en fast egendom. Det innebär att ni köper er egna fastighet (Vattenkannan 30) och blir lagfaren ägare. Det betyder också att ni behöver söka lagfart på samma sätt som vid köp av en fastighet. Därmed kan ni även hyra ut bostaden.

En ägarlägenhet och samfällighetsförening där ni kan flytta in och trivas på en gång och dessutom njuta av allt vad centrala Norrköping har att erbjuda!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302